25. kolo
06.02.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton sice neprohrál, ale ani nezvítězil

Bolton zůstává nad sestupovou zónou pouze díky příznivějšímu skóre, neboť utrápená remíza s Fulhamem rozhodně nic nevytrhla. Blíže ke gólu nicméně po celý zápas měli právě domácí. Kupříkladu Mark Davies dokonce nastřelil břevno. To ale pochopitelně k vytouženému vítězství nestačilo.

Bolton průměrný, Fulham tragický - takový byl ve stručnosti první poločas na Reebok Stadium. Cottagers sice začali docela dobře, když se už v 11. minutě mohl Elm na zadní tyči prosadit po rohu. Příležitostí však byl natolik zaskočen, že míč mezi tři tyče nenasměroval. Jenže přesto byl v úvodní patnáctiminutovce znatelně lepší domácí celek. Ten taky brzy odpověděl Rickettsovou hlavičkou přímo do Schwarzerovy náruče. Krátce před největší šancí prvního dějství, kterou měli na svědomí rovněž Trotters, se ještě k individuální akci nadechl Dikgacoi, po zemi však zacílil hodně mimo. S radostí se tedy dostáváme až do 42. minuty, kdy Bolton zahrál z hloubi pole klasický dlouhý míč na Daviese, který jej spolu s Hangelandem dopravil do cesty Marka Daviese. Domácí středopolař pak ze šesti metrů musel skórovat, neskutečně vytasená Schwarzerova noha ovšem odrazila balon pouze do břevna.

Ve druhém poločase se pořádné zlepšení nedostavilo, dneska se holt představitelé obou celků nevyspali vůbec dobře. Ani mohutné povzbuzování publika, jinak mlčenlivého, je moc nevzpružilo. I když si Wanderers užívali územní převahy, příliš nápadu v jejich hře přítomno nebylo. Navíc koncovka dosti vázla. Třeba Muambovi volej vůbec nesedl, i když předtím vykázal velký cit pro timing. Nicméně blížila se poslední pětiminutovka, která s sebou přinesla více vzruchu než předešlá drtivá většina utkání. Hlavně Elmander měl skórovat po pěkném pasu Daviese. V poslední minutě pak přesně hlavičkoval jubilant Kevin Davies, avšak jeho branka nebyla uznána, protože předtím údajně postrčil Hangelanda.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
Virtuos

Dúfam, že Fulham nezaváha i, keď vonku je to slabota ale mohli by vyhrať o gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele