Anglická Premier League - souhrn 24. kola

30.01.2010, 18:01, aktualizováno 01.02.2010, 22:59
Komentáře a souhrny
Šlágr kola byl nakonec jednoznačnou záležitostí. Manchester United zvítězil na Emirates Stadium 3:1 a snížil náskok Chelsea na jeden bod. Tottenham v závěru ztratil výhru v Birminghamu a dovolil Liverpoolu dotáhnout se na rozdíl jednoho bodu, stejně jako Reds je na tom i Manchester City. V pondělí remizoval Sunderland se Stoke.

Sunderland AFC - Stoke City 0:0

01.02.2010 21:00

Góly: -

Střelci Stoke by si před zápasem se Sunderlandem asi dokázali představit lepší formu prodloužení neporazitelnosti, ale i tak vypadá těch pět utkání na pohled krásně. Naopak Sunderland je rád za jakékoliv protržení třízápasové série bez bodu, třebaže manažera Steva Bruce rozhodně netěší, že dnes jeho svěřenci vykázali tak málo invence a kreativity.

Hned ve třetí minutě měli výbornou šanci skvěle organizovaní hosté. Tuncayova záblesku geniality, přesněji řečeno jeho skvěle načasované patičky, využil ex-Mackem Whitehead k hladkému průniku do vápna. Při střele se však soustředil spíše na umístění než na razanci, takže k záložníkově nevíře Gordon stihl být u balonu včas. Také Black Cats si ale vytvořily zajímavou úvodní šanci, když Malbranque při zemi donutil Sorensena ke slušnému zákroku.

Jinak se ovšem v prvním i druhém poločase hrálo zejména silově, všichni aktéři kladli důraz především na bojovnost - zkrátka si dávali co proto. Hmatatelné napětí mezi oběma stranami pak vyvrcholilo ve 38. minutě, kdy Whitehead nešetrně zajel do Cattermolea a k údivu valné většiny publika inkasoval akorát žlutou kartu. Také oběť tohoto zákroku si však nenechala nic líbit a někdejšímu kapitánovi Sunderlandu vše vrátila i s úroky.

Na začátku druhého dějství musel Jones čistit prostor před vlastní svatyní při centru Higginbothama, ale to byla jen zářná výjimka, kdy se diváci mohli nadchnout pro fotbalovou podívanou. Jinak si akorát znovu zahvízdali na sudího Webba, který přehlédl ruku Hutha. V závěru zápasu ještě Steve Bruce poslal do hry Zendena s Campbellem, aby vzkřísili jeho skomírající ofenzívu, ale jejich spolupráce mohla zafungovat všehovšudy jedinkrát. Zůstalo však jen u snahy, neboť Campbell Holanďanův skvostný centr vlastně vůbec netrefil.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester United 1:3

31.01.2010 17:00

Góly: 80. Thomas Vermaelen - 33. Manuel Almunia (vl.), 37. Wayne Rooney, 52. Ji-Sung Park

Tak jednoznačný průběh šlágru 24. kola asi nikdo nečekal. Arsenalu nebylo k ničemu ani domácí prostředí, také před vlastním publikem se mu povedlo jednoznačně prohrát se svým rivalem v boji o druhé místo. K Chelsea má teď tedy o něco blíže Manchester, Kanonýři se jí však brzy mohou přiblížit po vzájemném zápase.

Začátek utkání byl krušný pro obě defenzívy. Tu hostující čas od času provětral Aršavin, který také po dvou svých dravých průnicích do vápna jen těsně minul vzdálenější tyč. Manchester zase hrozil spíše ze vzduchu, přičemž Nasriho v jednu chvíli dokonce málem donutil ke vstřelení vlastního gólu. O něco méně soudržně každopádně zatím působila obrana Arsenalu, v níž Rooney a spol. nacházeli mezírky co chvíli. Nani ale jedné takové využil pouze ke střele do boční sítě. To Kanonýři spoléhali vlastně jen na brejky, jež systematicky ukončoval nepřesnou střelou Aršavin - opět tak učinil po dvaceti minutách hry.

Ani Manchester se však nebránil nějaké změně, ustoupení od postupného útoku a zejména invenci Naniho lze ocenit jedničkou podtrženou. Portugalský křídelník si totiž nejprve u pravé postranní čáry prohodil dva zadáky Arsenalu, na pomezí šestnáctky se vyhnul dalšímu a přesným centrem hledal na zadní tyči Parka. K němu ovšem balon vůbec nedoletěl, neboť ho nešťastně lízl Almunia, takže už za brankovou čáru ani nepotřeboval doprovodit. Také u druhé gólové akce Nani nechyběl. Tentokráte už doopravdy obstaral finální přihrávku, když z vlastní poloviny utekl spolu s Rooneym a Parkem většině domácího mužstva, aby pak pihovatého forvarda perfektně vyzval ke vsítění sté ligové branky.

To byl konec poločasu a prakticky i nadějí Gunners na slušný výsledek. Ty totiž docela pochopitelně míč rázem přestal poslouchat, takže mohli být rádi i jen za povedenou kombinaci těsně před přestávkou, která vyústila tak akorát ve vcelku marnou Songovu ránu. Sebevědomí červených měl ke všemu ještě víc nahlodat zdařilý únik Parka, s jehož koncovkou si ani teď Almunia nevěděl rady. Jenže efekt byl docela opačný. Arsenal si v příštích minutách zvládl vytvořit docela slušný a hlavně soustavný tlak na soupeřovu zadní linii. Fabregas ale přestřelil a Songův pokus pro změnu neměl ideální parametry ve vodorovné poloze.

Londýnský pres však neměl příliš dlouhého trvání. Zanedlouho už se zase hrálo víceméně na obě branky, i když pořád ještě více na tu manchesterskou. Solidní šanci měl nicméně na svých kopačkách Rooney v 75. minutě, kdy si pohrál s Ebouém, postrčil si míč směrem do hřiště a jen těsně minul bližší tyčku. Potřebnou jistotu na nohy svých spoluhráčů dopravil až deset minut před koncem Vermaelen svým šťastným zásahem. Když k němu totiž na hraně šestnáctky doskákal míč, nerozpakoval se a prudkou bombou dokonale, i díky teči Evanse, zaskočil Van der Sara. Od té doby se MU vlastně jen bránil a Gunners ho dusil hlavně sprchou vysokých centrů. Po jednom z nich nebezpečně hlavičkoval Vermaelen, jehož projektil však narazil na tuhý blok. A další vzdušný pas se zase s krátkou zastávkou na hlavě Evanse snesl ke Gallasovi, ten ho ovšem poslal pěkný kus vedle branky. Nakonec tedy Kanonýři mohli být rádi za prohru takovým poměrem, neboť v nastavení ještě zahodil ohromnou možnost Rooney.

Více informací k zápasu

Manchester City - Portsmouth FC 2:0

31.01.2010 14:30

Góly: 40. Emmanuel Adebayor, 45. Vincent Kompany

Manchester City nastoupil v rámci utkání 24. kola anglické Premier League proti finančně zdecimovanému Portsmouthu. City dokázalo v utkání potvrdit roli favorita a zaslouženě dotáhlo zápas do vítězného konce poměrem 2:0.

Utkání začalo spíše opatrnějším tempem, avšak bylo znát, kdo je na hřišti favoritem. Hosté přistupovali ke svému soupeři s respektem. Naopak City se po určité době začalo osmělovat a více si hledalo cestu kupředu. První větší šance tak přišla z kopaček domácího celku.

Psala se 25. minuta a k míči se dostal osamocený Ireland. Ten si pohrál s bránícími hráči a vyslal tvrdou střelu na branku soupeře. V té ovšem stál připravený James a proti jeho střele si dokázal počínat úspěšně. Hosté tak se City i po této střele drželi nerozhodný stav.

Neuběhlo mnoho a i hosté se postarali o rozruch. V těsné blízkosti pokutového území Manchesteru se k přímému kopu postavil Jamie O'Hara. Ten svou levou nohou dokázal míč ideálně trefit, avšak proti byl brankář City Given, který si s jeho střelou lehce poradil.

Blížil se však konec prvního poločasu a diváci stále čekali na branku. Ta přišla ve 40. minutě. Stephen Ireland si zpracoval míč a přesnou kolmicí vyslal na zteč Adebayora. Ten si v dobré pozici počínal jako opravdový mazák a přesnou střelou pod břevno poslal Manchester do vedení. Z opakovaných záběrů bylo ovšem zřejmé, že Adebayor stál v době přihrávky v postavení mimo hru, a tak by branka správně být uznána neměla.

Bohužel však pro Pompey rozhodčí branku uznali, a tak museli hosté dohánět jednobrankové manko. Blížil se však konec prvního poločasu a domácí na svého soupeře stále tlačili. Běžela 45. minuta k míči se dostal Tevéz. Ten se s ničím nerozpakoval a okamžitě vyslal střelu směr hostující branka. V té ovšem znovu zachraňoval James a míč vyrazil na roh.

K tomu se ovšem postavil Martin Petrov a přesným centrem našel nabíhajícího Kompanyho, který se přesnou a zároveň tvrdou hlavičkou postaral o zvýšení vedení svého celku. Do poločasu se tak šlo za stavu 2:0 pro City a utkání se zdálo být prakticky rozhodnuté.

Do druhé půle nastoupily oba celky opatrněji. Domácí nechtěli zbytečnými chybami přijít o dvoubrankové vedení, a tak začínali své akce z dobré obranné činnosti. Aktivnější ovšem byli hosté. O dobrou šanci se postaral O'Hara., který se v polovině druhé půle postavil k přímému kopu, avšak Given byl na jeho pokus znovu připraven.

City nikam nespěchalo a postupem času získávalo i více ze hry. Aktivní byl zejména Carlos Tevez, který zvyšoval snahu vstřelit branku každou minutou. Nejblíže k ní měl v 79. minutě, když se v pokutovém území objevil sám před Jamesem, avšak míč poslal přímo do tyče.

S blížícím se závěrem se do dobré šance mohl dostat hostující Utaka, avšak proti jeho výpadu byl postranní rozhodčí, který jej uviděl v momentě přihrávky v postavení mimo hru. Pár minut před koncem se dostali hosté ještě jednou do dobré pozice, avšak z hloubky pokutového území střílel nad břevno Frederic Piquionne. Domácí si tak dvoubrankové vedení uhlídali a mohli se radovat ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Chelsea FC 1:2

30.01.2010 18:30

Góly: 50. Steven Fletcher - 37. Nicolas Anelka, 83. John Terry

Chelsea svým pronásledovatelům zase, alespoň nakrátko, uskakuje o čtyři body. Sice s obtížemi, ale přece totiž dnes udolala Burnley i na jeho hřišti. Vítězství Blues vystřelil jako správný kapitán John Terry, který tak rázně odrazil nedávné bulvární nálety na jeho osobu.

Nepříliš povedený první poločas odehrála na Turf Moor dosud suverénní Chelsea. Pravdou sice je, že zejména v úvodních pasážích jí nedělalo pražádný problém hbitou kombinací rozebrat defenzívu domácích a dostat se před branku, to však samo o sobě rozhodně nestačilo. Ve finální fázi totiž buď drhla vzájemná komunikace, nebo herní činnost jednotlivce. Postupem času se navíc osmělovalo i Burnley, takže chvílemi dokonce favorita očividně přehrávalo. Šance nicméně dlouho nepřicházely ani z jedné strany. Vše se změnilo až ve 27. minutě, kdy si Blues pro své příznivce přichystali lahůdkovou výjimku. Tentokráte skvěle rozběhlý brejk, vedený po levé zcela uvolněné straně Joem Colem, dotáhli do konce, a to tak, že znamenitě. Nevzrostlý záložník totiž výborně přenesl hru na druhý okraj pokutového území k Maloudovi, jenž z první elegantně našel Anelku na malém vápně, tedy ve stoprocentní palebné pozici - 0:1.

To byl hodně silný proud vody na mlýn hostí. Clarets si totiž prozatím absolutně nevěděli rady, jak překvapit tuhou obranu Chelsea. Ta doteď bránila s naprostým přehledem, takže se celkově Blues mohli uvolnit. Ani tohle dogma však neplatilo věčně. Jen celý první poločas. Krátce po startu toho druhého si totiž dlouhý míč šikovně zpracoval Fletcher, prohodil si tak zároveň Alexe, natlačil se před něj a prudkou přízemní ránou nedal Čechovi příliš šancí reagovat - 1:1. Čech to nedokázal, ale jeho spoluhráči posléze málem dokonale zareagovali na ztrátu vedení. Maloudovu hlavičku ovšem Cole tečoval ve velmi těsném ofsajdovém postavení - možná se to dalo i pustit. Nicméně Chelsea v těchto chvílích byla na koni, to bezpochyby. O tom svědčí mimo jiné i nepříjemný projektil z dílny Lamparda, který rozehrál přímý kop mazaně pod zdí a Jensen měl co dělat, aby stihl včas zasáhnout.

Postupem času však tlak Blues uvadal, až nakonec zcela utichl. Zbývalo dvacet minut do konce a Chelsea se za vítězstvím zrovna nehnala. O vyjádření této snahy nějakými šancemi radši ani nemluvě. Modrým nedbalkám utržilo přítrž až Sturridgovo dravé utržení se od svého strážce a jeho následný střílený centr vyražený na roh. Z něho totiž udeřil neobsazený Terry prudkou hlavičkou k levé tyči Jensenovy svatyně. I když přítrž - ta stará dobrá Chelsea to nebyla i nadále, ovšem měla náskok jednoho gólu a to bylo v tuhle chvíli rozhodující. Clarets už totiž odpovědět nedokázali.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Tottenham Hotspur 1:1

30.01.2010 16:00

Góly: 90. Liam Ridgewell - 69. Jermain Defoe

Birmingham přišel v minulém kole o několikazápasovou sérii bez prohry, a tak musel dnes proti Tottenhamu začít opět od píky. Dlouhou dobu to s ním nevypadalo dobře, jelikož po gólu Defoea prohrával 0:1. V nastaveném čase se mu však povedlo vyrovnat.

Už v první desetiminutovce se mohlo měnit skóre. Po šanci měly oba dva celky. Jako první zahrozil domácí Birmingham. V pokutovém území podržel míč McFadden, počkal na správný okamžik a poté poslal přihrávku k nabíhajícímu Bowyerovi. Ten sice mířil k tyčce, ale Gomes včas zasáhl. V 8. minutě pro změnu pálil Luka Modrič, avšak jeho střela z úrovně hranice pokutového území letěla těsně vedle brankové konstrukce.

Výbornou příležitost, jak poslal Blues do vedení, měl Benítez, který vyhrál souboj s Dawsonem, ale možnost na vstřelení gólu odmítl. Nevysoký kanonýr Defoe pořádně překvapil gólmana Harta v 21. minutě, kdy se dostal nečekaně k hlavičce, jenže při zakončení postrádal přesnost. Domácí jednička musela předvést své kvality zhruba o deset minut později. Nepříjemným pokusem jí zaměstnal David Bentley.

Nepříliš jistě dnes působil obránce Liam Ridgewell, čehož si všimli také hostující hráči a toužili toho využít. Blízko byl například Wilson Palacios, ovšem míč poslal nad břevno.

Po změně stran málem rozvlnil síť David Bentley. Pravonohý záložník vypálil z voleje a Hart se musel pořádně ohánět, aby neinkasoval. Míč se mu nepovedlo chytit hned napoprvé, a tak se snažil ještě dorážet Defoe, rychlejší ale byl přeci jen Hart. Jermain Defoe o tři minuty později opět pořádně vystrašil domácí obranu. Sice se dostal do zajímavé palebné pozice, ale nebyl schopný zakončit, a tak se toho ujal Peter Crouch. Jeho rána však letěla vedle.

V 60. minutě trefil ze zajímavé pozice pouze zeď domácí James McFadden. Po této příležitosti následoval gól Tottenhamu. Centr Balea hlavou prodloužil za sebe Crouch, tam míč vší silou napálil Defoe a konečně rozvlnil síť. Vstřelený gól dodal utkání nový náboj a především Birmingham nepříjemně hrozil. Vyrovnání nakonec přišlo v průběhu pětiminutového nastavení. McFaddenův centr sklepl hlavou Jerome na volného Ridgewella a ten zakončoval do odkryté brány.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Aston Villa 0:2

30.01.2010 16:00

Góly: 40. Gabriel Agbonlahor, 44. Gabriel Agbonlahor

Jen čtyři minuty v závěru úvodní části stačily Agbonlahorovi na popravení statečně vzdorujícího Fulhamu. Villa tak oživila naděje na místo mezi prvními čtyřmi. Výměnou za to pokračuje trápení Cottagers, kteří dnes přitom měli na lepší výsledek.

Této prohry budou Londýňané určitě litovat kvůli několika úsekům zápasu, v nichž svého protivníka skoro až drtivě přehrávali. Jedním z nich byly vůbec úvodní minuty. V těch Villans často hasili až na poslední chvíli, až precizní bloky musely odvrátit nebezpečí při střelách Zamory a Duffa. K tomu se navíc musel Friedel činit proti ráně Daviese. I zlé však může být pro něco dobré, takže v desáté minutě vyrazili domácí k ojedinělému brejku, který nedobře zakončil Downing. Po chvilce volnosti pak Aston Villa konečně pořádně zahrozila. Mohl za to především Agbonlahor, jenž vyhrál hlavičkový souboj mezi dvěma zadáky Fulhamu a vybídl tak ke skórování Younga. Ten však střílel zbrkle a navíc pravačkou namísto levé nohy.

Koncert mohl pokračovat. Zmatek ve vápně nejprve využil k nepřesné hlavičce Nevland, potom už ale hrozila vlastně jen Villa. Po Youngově ideální práci zatím trestuhodně zaváhal Petrov, ovšem to už se dostáváme ke zmíněné Agbonlahorově čtyřminutovce. Nejdříve anglický snajpr přetlačil Smallinga a dobře umístěnou hlavičkou překonal Schwarzera, posléze využil laxnosti Hangelanda a překrásnou bombou do levé šibenice zdvojnásobil vedení birminghamských.

Druhé dějství už bylo o poznání klidnější a bylo vedeno striktně pod taktovkou Fulhamu. Villa už se spokojila jen s příležitostnými protiútoky. Výsledkem všeho byla sice slušná "šancovost" domácích, zároveň však i jejich nijaká potence. Proti Gerovi stál totiž skvěle postavený Friedel, jenž mu nedovolil ze značného úhlu ideálně zakončit, a parádní (gólový) volej střídajícího Elma pro změnu anuloval zdvižený praporek čárového. Třebaže pres Cottagers neustával, vstřelené branky se hostitelé nedočkali. Do dráhy další pěkné Elmovy střely se totiž obětavě vrhl Dunne.

Více informací k zápasu

Hull City - Wolverhampton Wanderers 2:2

30.01.2010 16:00

Góly: 11. Jan Vennegoor of Hesselink, 52. Stephen Hunt (pen.) - 49. Anthony Gardner (vl.), 67. Matthew Jarvis

Zápas Hullu s Wolverhamptonem skončil remízou 2:2, a tak se v tabulce nic výrazného nezmění. Oba celky toužily vyhrát, jelikož zisk tří bodů by měl pro ně větší cenu než kdykoliv jindy.

První poločas nabídl vcelku zajímavou podívanou. Diváci viděli velký počet gólových šancí i jednu přesnou trefu. Hned v úvodních minutách bylo pořádně rušno na obou stranách. Po několika sekundách hry vyzkoušel štěstí Foley. Krátce na to zakončoval po centru Hunta Altidore, ale ke gólu měl daleko. V 10. minutě se prezentoval pěknou střelou z hranice pokutového území Jan Vennegoor of Hesselink, a ta skončila až v bráně.

Vzápětí ale mohl být stav opět nerozhodný. Jody Craddock se sice dostal k hlavičce po centru z levé strany, jenže chyběla mu přesnost. Na chlup stejně dopadnul také Mathew Jarvis. Ve 22. minutě poslal do pokutového území nenápadný centr Mendy, ten však mířil do brány, a proto musel gólman Hahnemann rychle zasáhnout. Hull se chtěl ještě do přestávky pojistit druhým gólem, nebylo mu však přáno.

Po pouhých čtyřech minutách druhého dějství se skóre na ukazateli měnilo podruhé. Velmi hloupý vlastní gól si vstřelil obránce Anthony Gardner. Alespoň trochu si náladu vylepšil v 52. minutě, kdy z penalty poslal Hull opět do vedení Stephen Hunt. Vzápětí mohl lovit míč ze své sítě Hahnemann znovu, ale tentokrát Vennegoor of Hesselink se svou hlavičkou neuspěl.

Šedesátá čtvrtá minuta přinesla obrovskou šanci Wolves. Jones protančil mezi domácími obránci, objevil se tváří v tvář gólmanu Myhillovi, jenže v jasné tutovce zklamal - zcela nepochopitelně mířil mimo. O poznání úspěšnější byl krátce na to Matt Jarvis. I poslední minuty nabídly zajímavé šance. Touha po vítězství byla jasně patrná na obou týmech. V samotném závěru s konečným výsledkem mohl ještě něco udělat Bia, který pálil z přímého kopu, ale na Myhilla nevyzrál.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Bolton Wanderers 2:0

30.01.2010 16:00

Góly: 37. Dirk Kuijt, 70. Kevin Davies (vl.)

Bolton nezvládl navázat na skvělé vítězství nad Burnley a nechal se hladce převézt Liverpoolem. Ten naopak pokračuje v proměnlivých výkonech. Dnes mu Trotters mohli konkurovat leda v první půli, druhé dějství se už odehrávalo pod plnou režií domácích.

Bolton zahájil utkání v hluboko zataženém obranném bloku, přesto to byl právě on, kdo prvně zahrozil. A ne ledajak. Hned ve čtvrté minutě vysunul Taylor Cohena, jenž se dostal až za Carraghera, aby záhy vystřelil přímo do Reiny. Takový obrázek pak koneckonců symbolizoval celou první třetinu zápasu. Liverpoolští si i nadále užívali územní převahy, která jim však byla úplně k ničemu, zatímco Trotters se jednou za čas povedl brejk a bylo zle. Ve 24. minutě řešil znamenitě situaci dva na dva Lee, který se natlačil na osu hřiště, přitom obehrál tři soupeře včetně brankáře, ale jeho formální koncovku pak neskutečným způsobem na čáře vykopl Kyrgiakos.

Reds zatím působili velmi statickým dojmem, kombinace v rychlosti ne že by jim dělala problém, oni ji spíš raději ani nepokoušeli. Takže jsme si na první pěkný manévr museli počkat až do 31. minuty, kdy však finální Gerrardovu přihrávku vystihl Muamba. Tím ovšem jako by se Liverpool konečně probral. Ihned v 37. minutě přišel zleva centr od Insuy, na zadní tyči ho zvládl sklepnout na osu Aquilani a tam už číhal trestuhodně neobsazený Kuyt. To samozřejmě nemohlo dopadnout jinak než gólem červených z jejich vůbec první pořádné šance v utkání.

V druhém dějství se Wanderers dlouho hledali, ne a ne najít správný rytmus a recept na defenzívu Liverpoolu. Po zemi totiž zvyklí hrát nejsou a ve vzduchu byli dnes Reds takřka bezchybní. Hrozili tedy spíš jen domácí. Pěkný únik po levé straně zakončil Insua přesnou přihrávkou do středu hřiště pro Gerrarda, který ani střelou do protipohybu jistého Jaaskelainena nezaskočil. Přesto měl hned vzápětí na své kopačce rozhodnutí N’Gog, ale odkrytou klec nepochopitelně netrefil - svou dorážku odrazil od země a do břevna. Za aktivnější Liverpool pak zanedlouho promluvil ještě jednou Gerrard, při zemi však Jaaskelainena opět nenachytal.

Reds si tedy museli počkat, ale dočkali se co nevidět. V 70. minutě tápající Bolton dorazili pro jistotu ještě hodně jedovatou ranou. Insua totiž napřáhl těsně za šestnáctkou a soupeřova golmana by jen těžko překonal, kdyby do jeho střely nešťastně nesáhl Davies. Takhle se Jaaskelainen ke své pravé tyči natahoval marně. Zbylé minuty už příliš zajímavého nepřinesly, dohrávalo se prakticky jen z povinnosti. Zajímavou příležitost zvýšit už na 3:0 měl jenom Lucas, který po centru Gerrarda zblízka v nelehké pozici minul. A také Maxi, jenž na zadní tyči záhadně netrefil Insuův pěkný centr.

Více informací k zápasu

West Ham United - Blackburn Rovers 0:0

30.01.2010 16:00

Góly: -

Nic neřešící remíza. West Ham pod hlavičkou nových majitelů nadále čeká na svou první výhru, zatímco Rovers po sérii slušných výkonů zase jednou vůbec nepřesvědčili. Vítězný hattrick jim zkrátka není souzený.

Blackburn do zápasu nevstoupil vůbec jistě, v úvodní patnáctiminutovce pro jeho hráče bylo dokonce nadlidským úkonem i jen chvíli podržet míč na vlastních kopačkách. Hosté se tak zejména soustředili na bránění soupeřových výpadů, což jim naopak šlo celkem dobře. West Ham se tedy k první vážnější šanci prodrali až po více než půlhodině hry díky Nelsenově faulu. Z následného přímého kopu nebezpečně pálil Diamanti, Robinson si však s jeho projektilem i za cenu rohu poradil. Také Rovers se ke své jediné příležitosti v první půli dostali skrze standardku, přičemž v té chvíli byli gólu asi o něco blíže než dříve soupeř. Vždyť Pedersenův pokus dokonce nepatrně lízal břevno.

Druhý poločas byl o poznání zábavnější než ten předchozí, přesto ani tehdy se bůhvíjaký fotbal rozhodně nehrál. Chtělo to především zlepšit finální fázi. Takhle Faubert perfektně centroval jen do země nikoho a houževnatý Nouble raději výpad Nelsena ustál, než aby pádem přinutil sudího k odpískání penalty. To až Olsson na druhé straně si na Greenovi alespoň vynutil nějaký ten zákrok, takže z následného rohu nebyl daleko gólu Givet. Jeho krkolomnou koncovku ale kdovíjak odrazil z brankové čáry Cole.

V těchto okamžicích se utkání konečně přehouplo do své jakž takž atraktivní části. V rozmezí pár minut nejprve Green vychytal samostatný nájezd Robertse, aby se záhy Robinson vytáhl proti Diamantiho parádní střele z přímého kopu. Souboj týchž hráčů pak také v 84. minutě uzavřel výčet zajímavých událostí tohoto duelu.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Everton FC 0:1

30.01.2010 16:00

Góly: 84. Tim Cahill

V dalším utkání 24. kola Premier League mezi Wiganem a Evertonem dokázal hostující tým gólem Tima Cahilla v závěrečné desetiminutovce vybojovat důležité tři body a v tabulce se tak stále sune směrem vzhůru.

Od začátku se hrála velmi vyrovnaná partie a v úvodních minutách byli diváci svědky hlavně boje o střed hřiště. První vážnější příležitost přišla na domácí straně a měl ji ve 20. minutě Rodallega, který se zjevil sám před Howardem, ale z bezprostřední blízkosti zaváhal a nedokázal amerického gólmana překonat. O další dvě minuty později o sobě dali vědět také hosté, když zkoušel štěstí z velkého úhlu Cahill, ale Stojkovič jeho pokus bez problémů pokryl.

V další zajímavé příležitosti se ocitl Cahill ve 25. minutě, ale jeho tečovaný pokus do tyče zastavil zvednutý praporek rozhodčího. Everton se v této fázi hry začal více prosazovat a další šanci měl Louis Saha, který se dostal k hlavičce po centru Osmana, ale těsně minul. V závěru první půle se ještě do zakončení tlačil na straně domácích Jason Scotland, ale i jeho pokus šel mimo tři tyče, a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Hned v úvodu druhé půle zahrával zajímavou standardní situaci hostující Everton a Baines také výrazně ohrozil gólmana Stojkoviče v brance Wiganu. Ten si však s jeho střelou poradil a z následného protiútoku se do šance dral Rodallega, ale jeho akci na poslední chvíli zastavil Senderos. V 52. minutě předvedl zákrok na hranici pokutového území Heitinga na N'Zogbiu, ale píšťalka rozhodčího naštěstí pro hosty zůstala němá.

V 73. minutě se mohli domácí dostat do vedení. Po přímočaré akci se ke slibnému zakončení z mírného úhlu dostal střídající Paul Scharner, ale svou dělovku vyslal pouze do míst, kde stál připravený Howard. O další dvě minuty později se poprvé balón ocitl v síti a to na straně Wiganu. Po přihrávce Cahilla se prosadil Marouane Fellaini, ale ještě před tím pomezní rozhodčí zdvihl praporek a gól tak nebyl uznán. Z opakovaného záběru však bylo vidět, že se o ofsajd nejednalo.

V závěrečné desetiminutovce se ujal otěží utkání Everton a byl to on, kdo se snažil strhnout vedení na svou stranu. Na počátku 80. minuty hlavou zahrozil Fellaini, ale obrana Wiganu situaci zvládla a odvrátila na roh. Velké úsilí se Evertonu vyplatilo v 84. minutě. Po několikátém rohovém kopu za sebou zahrávaném od Bainese se hlavou prosadil Cahill a poslal hosty do vedení. V závěrečných minutách se domácí snažili o vyrovnání a v nastaveném čase dokonce nastřelili břevno, ale Everton si výsledek nakonec pohlídal a zaslouženě získal tři body za těsné vítězství 0:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC23173357:1954
2.Manchester United24172556:2053
3.Arsenal FC24154560:2849
4.Tottenham Hotspur24126645:2542
5.Liverpool FC24125742:2641
6.Manchester City22118344:3041
7.Aston Villa23117531:1840
8.Birmingham City2397722:2334
9.Everton FC2388733:3432
10.Blackburn Rovers24771025:4028
11.Fulham FC23761026:2827
12.Stoke City2268819:2626
13.Sunderland AFC23661130:4024
14.Wigan Athletic22641224:4722
15.West Ham United23491029:3821
16.Bolton Wanderers22561129:4421
17.Wolverhampton Wanderers23561219:4021
18.Burnley FC23551323:4620
19.Hull City23481122:4820
20.Portsmouth FC22431519:3515

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (942)

Přidat komentář
Liquid

jak to vypadá hloupě, někdo 24 zápasů, někdo 21

Reagovat
Counter

Aspoň můžou slepice pořád živit naději na nějaké slušné umístění. O to tvrdší pak bude držkopád na dlažbu

Reagovat
smazaný uživatel

he he he

Reagovat
Liquid

Citizens se musejí dostat do LM

Reagovat
smazaný uživatel

len cez Moyesovu a Benitezovu mrtvolu

Reagovat
homeles8

Reagovat
Virtuos

Škoda Fulham doma nezvykne strácať body.

Reagovat
Liquid

Sunderland hrál v dosavadním průběhu PL dobře a je 3 body od předposledního místa....

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo,co se to s náma děje..Ty zranění..

S hráči jako Elm,Riise nebo Kelly se nedá vyhrávat.

Už aby se vrátil Pantsil,Johnson,Dempsey,Konchy..

COYW!

Reagovat
Virtuos

A tuším má prísť i Okaka z AS, ako je to s tým jeho hosťovaním + kto vie aká to bude posila .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už přišel.

Reagovat
Virtuos

jaj no som zvedaví čo ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct,uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Taliány skoro nesleduju..

Reagovat
Virtuos

ani ja, ale jeho som videl hrať na mládežníckych turnajoch, no kto vie ako si zvykne na ostrovný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem o něm slyšel, tak je to spíš vyhasínající talent, i když za mládežnickou repre prý hrál dobře. Ale nečekejte od něja nic světobornýho.

Reagovat
Virtuos

no uvidí sa či vôbec pri Royovi nastúpi a ak hej tak možno iba na pár minút

Reagovat
smazaný uživatel

po zamracenem tydnu opet vysvitlo slunce nad Anfield road...proc takhle nemuzete hrat porad? a Weiss ukazal, ze je velkym prislibem do udoucna, ten talent tam rozhodne je...

Reagovat
smazaný uživatel

SUper Vlado nastúpiil!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss kupodivu fakt naložil dobře s tím časem, který dostal

Reagovat
Staenly10

Jojo,nehrál špatně...

Reagovat
blaugrana

Neviem, prečo to slovíčko kupodivu, ale...

Reagovat
papos182

Prislo mne vtipne, jak hral

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že ťa rozosmial pri tej nude, kým nastúpil

Reagovat
papos182

Konecne mne Liverpool pripominal ten Liverpool z lonska Pochvalu zaslouzi snad vsichni, nejvice Kyrgiakos a Masch, v prvni puli Kuyt. Insua se taky hodne zlepsil, hlavne dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že ten Vladko si zahrál Jediná pozitivní věc,zatím..

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Soto Ngog

Reagovat
smazaný uživatel

Mám radost z Owls, Cardiffu a PNE

Reagovat
papos182

Pro Owls. Po prohre opet vyhrali. Zmena manazera prospela.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají z posledních 5 zápasů 4-0-1 myslím, to je pro Irvina skvělá vizitka. Už věřím tomu, že se zachrání.

Reagovat
papos182

Tak nemaji vylozene spatny kadr, jejich sestup bych tezce nesl.

Reagovat
smazaný uživatel

a z Derby .. mimochodem kapitánem Butt i když hraje Smudge a obrana ctverka - Ten novej z Chelsea , Williamson, Coloccini, Ryan .. na hrotu sám Andy a jenom na lávce Guttierez, v základu Routledge... jsem upřímně zvědavej jak to dopadne ..

Reagovat
smazaný uživatel

Derby Na levým beku nějakej psuedotalent půjčenej z CFC, žádný křídla a ještě Routledge, to je fakt katastrofa dnes Aspon že hraje Ryan a Andy, jinak bych se poblil podruhy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň že je na lávce City Nobby. Snad ho chytnu někdy v TV, na něj bych se rád ještě jednou podíval "naživo"-

Reagovat
smazaný uživatel

Ten novej z Chelsea je kdo? Koho jste si dotáhli? Hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique si zranil kotník, tak se narychlo domluvilo měsíční hostování dvou obránců, jeden z nich z CFC - Patrick van Aanholt - ale v životě jsem o něm neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

O něm jsem už párkrát sĺyšel, jdou na něj slušný reference... Už je tuším dokonce v Ačku Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

No na LB nikoho nemáme, takže bude hrát. Snad se s tím porve

Reagovat
smazaný uživatel

Dej vědět jak se mu dařilo, jsem zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

Po poločase. Zachránil gól skokem do střely a měl jednu střelu vytěsněnou nad břevno.

Reagovat
soukup

Forest mohli mít 20 zápasů bez prohry

Reagovat
smazaný uživatel

Také jim přeji, ale náskok na čele je momentálně důležitější.

Reagovat
soukup

tak pochybuju, že by šli přes vás, ale mohli si upevnit druhej flek a hlavně neprohrát s Derby, to je to hlavní

Reagovat
vitasrp

WHU.. Sakra, už by to chtělo začít doma vyhrávat.. Z venku letos moc bodů nevozí a doma je bilance taky těžce tristní.. Takovéhle zápasy je nutné v boji o záchranu vyhrávat, když to nedokážou, tak to bude asi se sestupem fakt hodně horké..

Reagovat
Virtuos

a kto bol lepší v zápase WHU či hostia, pretože som to vôbec nesledoval

Reagovat
vitasrp

Já to taky nevím, nesledoval jsem to..

Reagovat
Virtuos

jaj ok

Reagovat
smazaný uživatel

Beckfordovi to tam padá slušně, jsem zvědavej kdo ho nakonec uloví.

Reagovat
vitasrp

Někdo je tu trochu pomalejší..

Reagovat
supervizor

Že někomu uteče nějaká zpráva, snad neznamená, že je pomalejši

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tá správa mi tiež unikla. Kam prestúpil, či prestupuje?

Reagovat
vladis271

Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, čiže asi Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsem strašně pomalý, ale opravdu jsem neslyšel o tom, že by s někým podepsal?!

Reagovat
fantomas

Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ešte ani to nie je isté, sú to len pytačky.

Reagovat
fantomas

Kulový.

Reagovat
smazaný uživatel

kúlový ako cool?

Reagovat
fantomas

Ne, jako že už je to potvrzený. Ale uskuteční se to až v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je cool

Reagovat
vitasrp

Tak si to tak moc neber..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Už je uloven.

Reagovat
Tomekcz

konecne taky stoupa Everton

Reagovat
Azza

Aspoň že Wolves uhrál tu remízu.

Reagovat
Azza

50. pro Ramseyho zítřejší gól proti Manchesteru United

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsi to zabil

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha sak nehraju na prazdnu branu sa zobud

Reagovat
Azza

Reagovat
Azza

https://www.youtube.com/watch?v=0A1MueHEGUI teď se směješ co ty zmrde!

Reagovat
soukup

1:5 není zeď

Reagovat
smazaný uživatel

no este klopitnutie chelski a celkom dobre vysledky az na WH ..

Reagovat
mike.84

to naštve co, ten vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem zajímavá sestava Chelsea... 3x křídlo, AM, CM a Anelka...

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa zase vracaju k povestnemu hrotu anelkovi ktory ma bilanciu 100 zapasov na hrote 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, nejlepší střelec loňské sezony PL, v letošní sezoně 10golů během půl sezony... Fakt tragické...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tragicky.. v minulej sezone bodaj by nie.. byt na hrote v takom klube kazdy zapas to mal mat aspon 25 golov(myslim ligu)a v tejto sezone nastpuje vedla drogbu tak uz ma problem strelit jediny gol ne to dve za zapas fakt tragickeeee

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou se hádat nebudu Až vyrosteš a koukneš na pár zápasů, tak to bude mít smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

takze dalsi da za 50 zapasu, nebo jeste dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Anelka dal gol..

Reagovat
smazaný uživatel

kto iny ked je sam v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu, až budeš sledovat zápasy aspon rok, pak se budeme bavit. Plácáš blbosti, za pár let si to uvědomíš, dáš si facku a změníš si nick.

Reagovat
vitasrp

Další debil nám tu oxiduje..

Reagovat
smazaný uživatel

spomen dabla a da gola.. nemohol som radsej spomnut ze dlho nedal vlastny gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu, se samotným Anelkou nic nedokážete, loni dal sice 20 gólů, ale byla to spíš ostuda ligy, že někdo kdo hraje tak špatně je nejlepším střelcem. Mohl jen děkovat spoluhráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál půl sezony z křídla, proto jen 19. A často byl nejlepším hráčem Chelsea i když nedal gol. Je možné ho využít několika způsoby, buď typickej hrot, podhrot, křídlo, hráč, který si oběhává všechno. Silný ve vápně i mimo.

Možná není na úrovni Drogby nebo Torrese, ale univerzálností a nezranitelností to nádherně vynahrazuje. To, že nekoukáš na zápasy Chelsea to těžko zpochybní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v Anglii bych našel sotva 4 útočníky, které bych postavil místo něj. A jednoho z nich jen kvůli věku.

Jinak hraje tak špatně jsi bral podle čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

To že ty sleduješ jen zápasy Chelsea a proto to nemáš s čím porovnávat taky ještě neznamená, že loni nějak oslňoval. Víc jak půl sezony se musel plácat na tom slavnym křídle, kam se absolutně nehodí, tak z něj nedělej univerzála. Do brány mu to padalo hlavně díky tomu, co mu spoluhráči nachystali, spoustu branek dal z dorážek. Letos může jen děkovat Carlovi, protože konečně někdo našel recept, jak postavit ho a Drogbu vedle sebe, takže letos už se mi Anelkova hra vcelku líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, nesleduju jen zápasy Chelsea.

Na křídle tragický? . O tom, že by měl vyrovnané výkony na křídle se nebudu hádat, to je fakt. Ale že by tam hrál extra špatně? Jako alternativa dobrá, dokáže nacentrovat, vytvořit golovku, dostat se do vápna.

Jako hrot výbornej, držení míče skvělé, dokáže šanci proměnit. Není to prostě typ hráče, kterej dává goly ze 30ti metrů dělovkou nebo že obejde 4 soupeře. On si gol sám nevytvoří - naopak on je buď proměnuje nebo je připravuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se teda na křídle nikdy nelíbil, vím jak umí hrát na hrotu a bylo mi ho až líto, jak ho furt někdo lepil na lajnu, trápil se tam. Nepsal jsem, že tam byl tragický, to sis vymyslel ty, já jen říkám, že se tam vůbec nehodí. On je hráč do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

On umí hrát i zezadu, z křídla, ale potřebuje volnost (tj takový ofenzivní hráč, který si poletuje všude). Na lajně přilepený být nemůže, nemá na to techniku a kličku.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Liver!!!!

Reagovat
terry

Úžasnáá akce!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, Cole, Malouda i Anelka nádherně...

Reagovat
terry

Jinak, konečně jsem tu, stihnul jsem to akorát na zápas Chelsea. Co se dneska dělo?

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj : internet

Reagovat
smazaný uživatel

Mladičký Vlado zazářil na Anfiledu A Everton stoupá tam kam patří.

Reagovat
tomasinho

Zazářil? Tomu snad ani sám nevěříš, vždyť nepředvedl za půl hodinu zhola nic. Kromě asi tak pětkrát zbržděné akce, tragicky kopnutého rohu a jedné skoro povedené kolmice. Žádný přínost pro tým prostě neměl, navíc musel Lee doleva, kde mu to tak nešlo. Chudák Taylor, jestli bude hrát Vladko na jeho úkor.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si chudak len zavidis ze nemate takeho cecha

Reagovat
tomasinho

Viděl jsi ten zápas? Jinač já ve Weissovi ten talent vidím, ale nemám rád, když je cpán nuceně někým do sestavy na úkor někoho jako je Taylor, který patřil k nejlepším křídlům celé ligy.

Reagovat
tomasinho

loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázka. Ale po pravdě jsem čekal, že to bude mnohem horší.

Reagovat
tomasinho

Promiň, já se lekl, že to myslíš vážně. Minule jsi mě zaskočil s chválením Naniho, takež jsem myslel, že chválíš i Weisse.

Reagovat
vladis271

Som rád, že takí ako ty fandia United

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako tak pozeram tak ty si asi jediny co tu fandi luzromzpulu

Reagovat
smazaný uživatel

Už drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

ejha dalsi drsnak .zacinam sa bat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máme tu dalšího exota na úrovni čobola... A bohužel se přidal do PL diskuze..

Reagovat
Boban

myslis toho vyse?

Reagovat
smazaný uživatel

myslis tim seba?

Reagovat
Mimalu

myslim ze ti to nedoslo

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tebe ty trotle...

Reagovat
Azza

Reagovat
Tomekcz

Burnley ted nehorazne zaspalo, a pritom hrajou tak dobre zatim

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

občas nás vodili za nos v obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

presne chce to vyrovnavaci gol

Reagovat
Arbiter

Petr Joey

Reagovat
smazaný uživatel

ked titul vyhraje chelski tak to potom ta premier league smeruje riadne dole vodou...

Reagovat
smazaný uživatel

ked titul vyhraje chelski tak to potom ta premier league smeruje riadne dole vodou...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

jo, měl by vyhrát Pompeys, modrá je dobrá ale u chelski ne to ne to je blbost coze hej, malej braska mi vlez k internetu soriii

Reagovat
vladis271

A do něj do černýho

Reagovat
smazaný uživatel

co tym chtel basnik rict?

Reagovat
vladis271

Nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Moč?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre no

Reagovat
smazaný uživatel

Šíleně mi tam chybí DM, prostě není hráč před stoperama, zároveň chybí taková spojka, která si míč podrží a uklidní to.

Reagovat
Arbiter

toho DM hraje Ballack...

Reagovat
smazaný uživatel

On si hraje stále svoje CM, aspon mi to tak přijde. To DM tam prostě chybí...

Reagovat
Arbiter

já si myslím, že on MÁ hrát DM, to, že to nezvládá a nehraje je druhá věc

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to pořád znamená to samé - Chelsea hraje bez DM, ať už má on hrát golmana nebo cokoliv jiného...

Reagovat
vitasrp

Vlastně úplně stejně to nezvládal na WHU, tam taky byla před stoperama ohromná díra, nikdo nezachytával míče, nezastavoval čistě soupeře a neplnil ty základní povinnosti DM.. Ballack je tam hodně špatnej, navíc dnes k tomu přidal tragickou rozehrávku..

Reagovat
Arbiter

mohl by mi někdo vysvětlit, jakým systémem to vlastně hrajem?

Reagovat
terry

Mezi obrannou a útočnou fází musí být podle postů hrozná díra. Mě se to teda zatím moc nelíbí.

Reagovat
Arbiter

mi taky ne, připadá mi, že občas neví, co mají hrát...

Reagovat
Arbiter

krásně teď Jurij na Cashleyho

Reagovat
terry

Prej červenou.

Reagovat
Tomekcz

no a? byl uz posledni

Reagovat
terry

Jenže podle mě to skoro ani nebyl faul.

Reagovat
supervizor

Jenže ty jsi neobjektivní fanoušek

Reagovat
terry

To je pravda.

Reagovat
Jollae

a teraz z rohu 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by to bola pravda

Reagovat
terry

Tak abych to nějak okomentoval. Od Carla je sice pěkné, že dal konečně šanci Žirkovovi, jenže to neudělal zrovna chytře. Jura měl hrát prostě na úkor Maloudy a ne místo Deca. Dvě klasická levá křídla/záložníci se prostě nemůžou na hřišti dost dobře snést a je to vidět. Ani Žirkov ani Malouda moc nevědí co hrát, ani jeden navíc středního nebo podhrotového záložníka nezvládne. Absence Deca také zapříčiňuje obrovskou díru mezi útokem a obranou, protože Lampard prostě hraje vepředu a Ballacka to dozadu taky zrovna dotáhne. Proto dneska neznáme něco takového jako je postupný nebo rychlý přechod do útoku, musíme míče pořád nakopávat a je to tak 50 na 50, jestli v útoku udržíme loptu. Do druhé půle místo Maloudy nebo Žirkova Deco.

Reagovat
Arbiter

ono tu situaci dokládá i ten gól, co padl, jak vlastně vznikl...Výměnu by to chtělo, jenže střídat by to chtělo půlku mužstva. Snad až na Joeyho hráči nehrajou se zájmem, navíc fakt někteří hráči nevědí, co hrát. Uvidíme, jak to Carletto vymyslí, ale jak ho znám, tak k žádnému střídání nedojde, ono to vlastně ani není potřeba, vedeme...

Reagovat
terry

Říkám ti, že vystřídat křídlo za Deca bude bohatě stačit. Všechno se pak změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, chybí tam mezihra, někdo, kdo by tahal soupeřovu zálohu trošku ven. Ballack není na tohle typologicky vhodný, Lampard by možná byl lepší tam, jenže to se nedozvíme, až moc rád se potuluje blíže k soupeřově brance.

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi křídly souhlas, komentoval jsem to podobně na začátku, napálit tam 3 křídla, ofenzivního záložníka a CM je šílené a záloha nemá dost prostoru, chybí někdo, kdo to bude rozehrávat z hloubi, všichni namačkaní na sobě.

Jinak radši bych, kdyby po poločase dostal velkou šanci Matič, protože on je do tohohle systému jako dělaný, asi místo Maloudy - ať si odpočine a Zhirkov ukáže, jestli si ten základ zaslouží, zatím toho zas tolik neukázal.

Jinak Anelka opět strašně ztažený, zajímalo by mě, jestli je to Carlův nápad nebo jeho. Protože bez hrota je to prostě "chudé".

Reagovat
vitasrp

Mně ani nepřijde, že by Anelka byl nějak děsně zatažený, jasně, že si občas jde pro míč do hloubi pole, ale většinou je to on, na koho směřují ty nesmyslné nakopávané míče, o které se musí prát s fyzicky disponovanějšími stopery.. A když na hrotu měl být, tak tam byl, viz. naše branka.. Jako u něj je jasný, že on není typem útočníka, co vydrží 90 minut na brku a bude se tam přetahovat.. On zkrátka vyžaduje větší zapojení do hry.. Pak je třeba klást záložníkům na srdce, aby ho doplňovali a hodně chodili do vápna..

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka byl dost zatažený, minimálně 3x tam byl míč někde na jejich půlce a Anelka si chodil do kombinace někam do půlky - např někde 40. minuta posílal kolmici dopředu - jenže tam nebyl hrot (rozuměj on).

Mě přijde, že v takových situacích (házená kolem vápna) by měl být právě ve vápně nebo si sbíhat na křídlo, ale ne do středu, kde už jsou 3-4 další hráči. Seběhnutím na křídlo to roztáhne a může se prokombinovat s křídlem a bekem do prostoru, v šestnáctce zase uvolňuje přetíženým záložníkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sis toho mohl všimnout - 6hráčů v pokutovém území a Anelka někde před středovým kruhem kombinoval a pak vyrazil dopředu s míčem. On měl být úplně jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

dristy

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Nesouhlasim s tim "nic nám neřiká rychlý přechod do útoku" - co jako Cole? Ten když to vezme, napálí to a je k nezastavení. A dneska to udělal hned několikrát.

Reagovat
terry

Jenže to už je ten míč těsně před vápnem. Mě jde třeba o místo mezi obranou - třeba těsně před půlkou - a vápnem, tam to vázne.

Reagovat
fantomas

Ale vždyť Cole míč často přebírá i na vlastní půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

terry, ty mě nechceš?

Reagovat
Arbiter

a kdo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To by ses divil

Reagovat
terry

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Nevím, jestli bys mi tam byl přínosem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, your choice

Reagovat
terry

Uvidím, ještě jsem nic nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podkladě čeho se rozhoduješ, smím-li vědět?

Reagovat
terry

Podle toho, jak se vyspím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo s kým, co? Zase tak moc o to nestojímt

Reagovat
fantomas

Tak tenhle zápas potřebuje tak nějak, jak bych to řek, domrdnout. Chelsea je skvělá v přechodové fázi, tam je to ťuk ťuk - radost pohledět - navíc jim to dost usnadňuje tragická komunikace obrany a zálohy Clarets. Tam je vždycky taková mezera, že by se tam vešlo položit klidně pět slonů. Ke všemu to je Coleovo teritorium a ten se s postupem dopředu zrovna nemaže. Na druhou stranu ve fázi finální Chelsea docela hoří. Buď se ukopne Anelka nebo se neujme centr nebo, nebo, nebo...prostě se nezakončí.

Co se Burnley týče, to má přesně opačnej problém. Jo, přihrávat si docela zvládaj, ale ke střele se nedostali ani jednou! Může za to jednak skvělý pres Blues, hlavně jejich fungující princip zdvojování (ale i ztrojování) a vůbec neprostupný blok, ale i strašná neběhavost, se kterou dneska Clarets pochopitelně nemají šanci.

Reagovat
fantomas

* teda Burnley má víceméně oba problémy - ale jí dělá velký problémy i jen ten přechod, takže v koncovce vlastně ani vidět nejde.

Reagovat
terry

Jenže my máme problém tam před to vápno ten míč dostat. A pak nás tam je až moc.

Reagovat
fantomas

Jo, však řikám - to je ta finálová fáze.

Reagovat
Arbiter

právě mi se nezdá, že bychom se dostávali do útočné fáze tak snadno. Ze Joeyho strany ano, to souhlasím, ale z levé strany vůbec, tam to pomaleji ani nejde...A taky si Clarets někdy v půlce poločasu dělali z naší obrany dobrý den...

Reagovat
fantomas

Ad1.) Pravda, levá strana nefunguje, ale mně zároveň přijde, že je i docela opomíjená.

Ad2.) Dělali, ale furt to byl jen takovej platonickej tlak, bez ničeho navíc. Jak sem napsal. Narážečky, kombinace, všechno pěkný, ale v součtu na nic. Chtěj to až do kuchyně anebo ve finále přijde nepřesnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni mají hromadu nepřesností, kterými pomáhají obraně Chelsea. Ono minimálně 3x zazdili akci tím, že to chtěli dostat až do malýho vápna narážečkama.

Chelsea má problém s finálkou (tam chybí hrot, Anelka se toulá moc vzadu).

Reagovat
smazaný uživatel

sami odbornici ako pozeram

Reagovat
fantomas

A že bys něco napsal i ty, mudrci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Eagles mě s těma zasekávačkama začíná štvát

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

pouze bulvár, kvůli tomu se páska nebere...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pokud dělal do přítelkyně spoluhráče tak je to fakt moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni angláni jsou stejní?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand, Dyer, Lampard...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Rio se za odchod mstí loktem do ksichtu, Terry v posteli...

Reagovat
terry

To máme za to. Alibistickej začátek.

Reagovat
fantomas

Hustý.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Tomekcz

Konecne Burnley jen tak se nevzdaj

Reagovat
terry

Tak a teď jestli Ancelotti nevystřídá do 65. minuty a my do tý doby nedáme gól, tak budu fakt naštvanej.

Reagovat
Jollae

ano ano ano

Reagovat
Tomekcz

Burnely doma dalo United i remizu s Arsenalem jeste bych je neodepisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

To byli úplně v jiné situaci.

Reagovat
Tomekcz

treba se hecnou ale uz je Chelsea pekne macka

Reagovat
terry

Chybí Drogba. Nebo prostě někdo, kdo by to v tuhle chvíli vzal na sebe a zlomil to. Takhle se všichni snaží hrát až do kuchyně, nahrávají si na malém vápně a k ničemu to nevede. A nikdo to na sebe nevezme.

Reagovat
Tomekcz

ou je ofsajd

Reagovat
Arbiter

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti 3 křídla, 2 krajní beci, kteří toho dokážou v ofenzivě spoustu a skoro žádná akce z kraje.. Vždycky ze středu, žádná kombinace na krajích

Reagovat
terry

Proč, kurva už. Ivanovič, nebo kdo to byl, vezme skvěle míč, ale místo, aby šel na brankáře nebo "centroval", tak míč zatáhne až na brankovou lajnu a pak přihrává zpět. Ale teď slušnej válec.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sobec ten Routledge

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus. Pancrate taky. Hughton si zatim přivedl pěknou plevu. Dannyho nepočítam, toho by nevzal akorát slepej nebo Rafa.

Reagovat
fantomas

No, tak dalo se to pustit.

Reagovat
Arbiter

jedná věc je jasná- Malouda Jurovi nenahraje nikdy

Reagovat
terry

200. pro střídání do 65. minuty

Reagovat
Arbiter

myslím, že se to nestihne...

Reagovat
smazaný uživatel

Buď DM nebo hrota... Dneska se hraje dost často bez obou...

Reagovat
Arbiter

a taky myslím, že to Carletto ani nezamýšlí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, kolem osmdesátý tam hodí Sturridge, možná si zahraje Deco... Je to neskutečné ty střídání. Teda nestřídání.

Reagovat
Arbiter

Sturridge přijde o deset minut dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole? Takže Malouda s Zhirkovem tam zůstávají?

Reagovat
Arbiter

tak tak...Jen nevím, jak se to bude hrát...Malouda ve středu p*če?

Reagovat
terry

Už je to jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda,zatím super Burnley.

Udržet

Reagovat
Tomekcz

v ty obrane maj docela dost der ale aspon tu remizku

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,chce to ty díry aspoň provizorně zalepit,ať je aspoň bodík

Já jsem optimista

Reagovat
smazaný uživatel

let's go Burnely!

Reagovat
smazaný uživatel

Alex se rozhodl, že si zahraje hrot...

Reagovat
Arbiter

tak když tam nikdo jiný není

Reagovat
smazaný uživatel

Nobby Solano na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to máš v italštině?

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicky - musel sem se kvuli tomu registrovat na bet365, ale tak bylo to zdarma a treba tam bude i neco v budoucnu.

Reagovat
terry

Mají tam slušný výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

No já to měl asi 10 minut italsky, protože ten anglickej přenos z Fox sports mi spadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevytvořili jsme si žádnej tlak, to je špatny, Foxes navíc často hrozili. Už mám těch nákupů po krk, povedl se snad jen podpis Lovenkrandse a hostování Harewooda, jinak už mám těch všech hostování po krk. Když už jsme prováhali toho Beckforda, at aspon koupí toho Mosese, takovýho talenta takhle pod cenou už Hughtonovi pod nos nikdo nedonese, Palace ho musí prodat, snad se to zas nějak neposere.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford je mi nesympatický charakterem, takže mi to zas tolik nevadí, ale vzhledem k tomu, že nejsme schopný vstřelit vedoucí gól už 5(?) zápasů, tak bych se s nim smířil.. Hráč rozhodně kvalitní. Moses.. já ti nevim. Máme Andyho a Rangera, v záloze kapitána juniorky Donaldsona, spíš bych bral někoho zkušenějšího. Takovýho Butta do útoku. Jinak s Routledgem jste měli nejspíš pravdu, měl záblesky, ale v 25 by měl hrát jinak. jestli si myslí na základ i v PL. Doufám, že Jonas jen odpočíval- letos odehrál snad všechno, protože jestli Chris staví Routledge na jeho úkor. tak to teda potěš koště. Pancrate nulový jako obvykle, dobře zahrál akorát první zápas, kdy dal lucky góla. Ten CFC obránce se mi docela líbil, v porovnání s Enriquem slabota, ale zvládl to. Horší je, že Nolanovi odešla forma už před pár zápasy a dneska -zdá se- odešla i Guthriemu. Butta dlouhodobě považuju za přebytek v naší záloze, ale dobře. Andyho mam rád, on to v sobě má a hlavně bojuje. Ranger taky - to zakončení z voleje měl perfektní, škoda offsidu. Ale nevim. S timhle týmem vedem ligu? Nestěžuju si, ale nechápu.

p.s. Nobby, každý dotek s míčem udělal přesně to co měl. Měli jsme ho podepsat... On by se ještě hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

+ hrajem od 30. min proti 10ti a druhej utocnik prijde nekdy v 60 minute?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw jak hrál van Aanholt?

Reagovat
smazaný uživatel

Řikám, docela se mi líbil. Nekazil, měl odvážné průniky.Jednu velmi dobrou, jednu průměrnou střelu. Hrál tak trochu opuštěně - moc mu nepřihrávali, když nemuseli, ale nezklamal a odehrál si svoje. Přišel mi hodně rychlý, když se zapomněl vepředu, tak to stihl doběhnout. Další hodnocení buď od dalších, nebo po dalšim zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Odvedl si svoje, pod žádnej tlak směrem dozadu se nedostal a dopředu to zvládl tak nějak normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

No a dneska ani Smudge nehrál nějak excelentně teda Útočníky máme Carrolla a Rangera a k nim toho šaška Ameobiho, místo něj bych právě chtěl radši Mosese. Sice je mladej, ale podle mě je to skoro hotovej hráč. A nebo at někdo přijde, ale hlavně at už nehraje Ameobi. Ještě tam teda je Lovenkrands, ale ten se podle mě víc hodí na křídlo, kde stejně jen šaškuje Pancrate. Je to furt takovy neslany nemastny, doufám že v létě konečně nastane revoluce ve vedení, vykopou se Pancrate, Coloccini, Ameobi, a nakoupí se pořádní fotbalisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj sen je změna vedení a návrat Keegana. Beztak je Kev pořád bez angažmá a čeká na to. A asi máš pravdu, že lepší Moses než Ameobi. On prostě měl jenom velký štěstí zezačatku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to mám s tím Kevem úplně stejně, však sme se o tom už myslím bavili

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víckrát to zmíníme, tím víc je to pravda

Reagovat
terry

Cole zakopl no.

Reagovat
Arbiter

co to je za střídání

Reagovat
fantomas

To jako Joey nemuže odehrát celých 90 minut nebo co?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

Achjo, Carletto..

Reagovat
smazaný uživatel

Stahnout Joyeho to muze napadnout jenom carletta fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se fakt da tezko pochopit....nekdy by me zajimalo proc to vlastne dela

Reagovat
Arbiter

Maloudo, ty ****

Reagovat
Arbiter

super, takže už ani Jurij v záloze...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle uz nevypada dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vždycky scumíci komentujou :)) u žádnýho jinýho zápasu se tohle nepíše a pak hraje Chelski a je to v prdeli

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si ho všímáš? Nějakej přisírka od spurs, kterej se snaží napodobovat bruce...

Reagovat
fantomas

Jen si ho chvíli všímej - největší "hodnotnej" zoufalec v diskuzi.

Reagovat
terry

Já jsem zvyklej ze Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

jo, protože nikdo nefandí svýmu týmu tolik jako terry a Arbiter

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Ty někomu řikej "scumík", zrovna ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Dolů měl jít především Zhirkov, nelíbil se mi moc. Malouda lepší dneska.

Reagovat
Arbiter

ani jeden nehrál nijak extra, navíc, když on Jurij ani nedostane tu přihrávku do prostoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Malouda se posledni dobou vyrazne zlepsil a rozhodne ted hraje zaklad zaslouzene

Reagovat
Arbiter

jinak kdyby stáhl Juru, tak nevím, kdo by hrál beka

Reagovat
smazaný uživatel

Cashley... Já původně myslel střídat oba a dát tam Deca a hrát diamant, on to udělal podobně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden nič špeciálne, to však vyplýva zo zostavy. Malouda nevládal už 15 minút skôr, mal ísť dole on.

Reagovat
terry

GOOL!

Reagovat
Arbiter

krásný závěs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednou to tam padnout muselo z toho rohu...

Reagovat
vladis271

YOP Je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Terry je boh. Vždy keď sa trápime, tak on nás ako správny kapitán nakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak jde za manželkou Wayna Bridge

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

kolik to je?

Reagovat
Arbiter

1:2

Reagovat
homeles8

dík

Reagovat
smazaný uživatel

6:5 pro Burnley...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

au...

Reagovat
smazaný uživatel

Zhirkov se učí... Takovej bodyček...

Reagovat
Arbiter

strašně nepříjemný zákrok...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ho zrušil, až mi ho prišlo ľúto.

Reagovat
Arbiter

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Mearsa predsa...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, pozadu přeletět mantinel a vlítnout na fotografy, to nemusí být příjemný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ani ten bodycheck samotný určite nebol príliš príjemný. Najvac ale zabolel panel a zem...

Reagovat
smazaný uživatel

Bodyček byl v pohodě, oba mířili stejným směrem. Spíš jak sebou švihl o zem, to muselo být horší...

Reagovat
terry

Ballacku, ty tragéde.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta hra

Reagovat
Arbiter

to jsou bojovníci

Reagovat
homeles8

vyhrajem?

Reagovat
Arbiter

jo

Reagovat
homeles8

ok, tak ani nemusim hledat link. Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je to drama jak prase, najdi si ho, smrdí to remízou..

Reagovat
homeles8

prej hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se ještě dívám!!

Reagovat
homeles8

tak to máš blbý

Reagovat
terry

Máš pomalý připojení, no

Reagovat
smazaný uživatel

gooool Terry!!!

Reagovat
smazaný uživatel

good answer

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak tam mohl Ballack tak dlouho vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, čo potešilo sú 3 body

Reagovat
Arbiter

je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to ještě pro přehlednost visaprt všechno shrne.

Reagovat
homeles8

no to teda shrne. Borec

Reagovat
vitasrp

Díky, že komolíš můj nick, to by ani tak nevadilo, ale divný je, že změnit se to dá na 1000 způsobů a ty z nich vybereš ten nejhorší..

Reagovat
fantomas

Neboj, my už společně přišli na všechny, jen tě šetříme, visratp.

Reagovat
vitasrp

Tak tohle je aspoň vtipný, minule jsem se u toho docela zasmál..

Reagovat
fantomas

Já zase minule přišel na to, že seš vlastně Víťa Srp...sem si řikal, proč by sis dával tak dementní přezdívku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

víťašprt..

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

to sem si mohl myslet že Chelsea uhaluzí výhru v posledních minutách

Reagovat
homeles8

a myslel sis to?

Reagovat
smazaný uživatel

mě třeba zahřálo u srdce když dal Kuyt v nastavení tyčku

Reagovat
smazaný uživatel

* proti Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo na to zase potřebuje až nastavení, nejlépe na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

z čeho tak usuzuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley hrálo pěkně, k bodům neměli daleko

Každopádně hodně usnadněné Ancelottim, ta taktika Zachránil to ojedinělý brejk a jeden roh, i když těch šancí na gol bylo víc a klidně to mohlo být pojištěno. Ono když se hraje v systému 4-0-0-6-0, tak se dá těžko očekávat nějaká pěkná hra. Každopádně důležité tři body a příště zase s hrotem snad, navíc možná bude k dispozici už Mikel, což by se hodilo.

Co mi dneska chybělo?

- DM - Ballack ho prostě hrát nemůže, obrovská díra v záloze jak dopředu, tak dozadu.

- Hrot - Anelka se (bezdůvodně) stahoval dozadu, především v situacích, kdy to nebylo potřeba.

Křídelní hra - na co jsou na hřišti 3 křídla, když se využívají jen na přihrávky do středu hřiště.

Co mě potěšilo?

Brzké střídání - Sturridge už v 70. minutě, takřka nevídaný tah

Sturridgeova přesnost - měl 2 moc pěkné momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ballack bych na DM nejradši taky už nikdy neviděl, hrál tam letos 2 zápasy a byl v nich nejhorším hráčem na place.. Tuhle pozici on nezvládá..

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřená výhra vždycky to nejde lehce a hezky, ale důležité jsou tři bodíky Zas mě naštval rozhodčí ten gól Colea nebyl z ofsajdu jak se zdálo ještě že jsme kvůli toho nepřišli o vítězství takhle se můžu zítra uvolněně dívat na manutd : arsenal

Reagovat
homeles8

300. pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Insua nejlepší hráč zápasu

Reagovat
fantomas

Líbí se mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ufff... Do háje, já už se bál, že Burnley neporazíme a zas a znova odmítneme jít oproti soupeřům do trháku.. Fakt už jsem měl pocit, že titul nechceme a všechny důležitý zápasy tak nějak poděláme.. Díky bohu za tu hlavičku Terryho.. Přitom ke konci už jsme neměli ani nějak výrazný tlak, Burnley naši hru otupilo, pak tam mělo i pár nadějných brejků a my už netlačili tolik, co okamžitě po inkasované brance.. To byl válec neskutečný..

A to je právě první věc, co nechápu - proč jsme do druhé půle vstoupili tak vlažně, jakoby o nic nešlo a jako bychom nemohli inkasovat branku?? Mně vůbec utkání průběhem hrozně připomínalo to ve Wiganu.. Z počátku náš drtivý nápor, několik nadějných a zahozených šancí, pak naprostý ústup, ztráta koncentrace a hledání herní tváře.. Jediné štěstí je, že dnes jsme se dostali do vedení my, tehdy to bylo naopak.. Vychází mi z toho, že jsme soupeře prostě museli podcenit..

Jinak herní systém byl dost zvláštní, především proto, že chybělo DM, naopak ve hře byli tři křídelní hráči a bylo to děsně znát - Malouda i Zhirkov se na hřišti motali, pletli se pod nohy, jednou hrál ve středu pole ten, podruhé onen a ve finále to moc ovoce nepřineslo.. Takovýhle experiment bych zavrhl.. A když už, doprostřed musí jít jednoznačně Malouda, Zhirkov v těch pár okamžicích, kdy se tam nacházel, byl úplně mimo.. Dále byla znát ta absence DM, nikdo neodebíral dostatečné množství míčů, nezachytával odražené, obecně nás taky záloha Burnley v osobních soubojích párkrát pěkně přehrávala - hlavně Bikey, ten v tomhle aspektu vynikal. Navíc se nikdo ani nestaral o rozehrávku od stoperů, párkrát si seběhl Ballack, jenže ten dnes děsně kazil(od nás asi nejhorší na place), Lamps se ke stoperům nestahoval skoro vůbec a třetí středový hráč minimálně.. Proto se dost nakopávalo a spousta míčů se tedy zbytečně odevzdala soupeři.. Jasně, pokud to tam Anelka podržel či jsme se dostali k odraženému míči, povětšinou to byl ohromný kolotoč, ale dostat do oněch prostorů míč byl skutečně velký problém.. Defenziva zahrála vcelku obstojně, moc na práci toho neměla, ale Alex by zasloužil proplesknout, v takové situaci má míč letět na tribunu, nemůže se přece takhle ztratit.. Zas ho ale musím pochválit za vyvážení míčů a zapojování se do ofenzivy, v tomhle ohledu se nešetřil..

Nejlepším hráčem z Chelsea dnes dle mě Terry a J. Cole, nechápu, proč ho Carletto střídal(ty jeho pověstná střídání mne začínají silně točit, vždyť i dnes nám v podstatě rozbila tlak), na druhém pólu vyčníval určitě Ballack, kolik toho ztratil a zkazil bylo nevídané.. Jo a ještě Ivanovice chci pochválit, přes něj si nikdo neškrtl a ještě v době našeho tlaku byl dost aktivní v ofenzivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se mi někdo dneska líbil, tak Joey, Sturridge a Malouda. Naopak absolutně se mi nelíbila dvojice Cashley-Zhirkov. Připadá mï, že krajní beci se čím dál tím míň zapojujou do ofenzivy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

No jo, ale tak ty kritizuješ Ashleyho za přínos ofenzivě neustále.. Dneska Ashley podporoval víc ofenzivu jak na druhý straně Ivanovic, teda snad krom tý špičky našeho tlaku, kdy měl několik perfektních úniků hlavně Brano.. Pravdou je, že z podpory Colea nevznikla snad žádná šance(vlastně jedna, při které se ale rovnou zranil), každopádně bych ale netvrdil, že by se do ofenzivy nezapojoval, jakmile měl příležitost, jezdil po lajně a zabíhal si za obranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že se právě nevyužívá, což se mi nelíbí - nevím, jestli je to jeho chyba nebo systému, každopádně od něj prostě šance nejsou... Ivanovič i když se nevyužívá, tak se prostě sám prorve do úniku, což oceňuju.

Reagovat
smazaný uživatel

no pekný súhrn Ja som si pozrel celý zápas a úplne s tebou súhlasím. Ešte pred ma prekvapila zostava Carletta (záloha), že nastúpili naraz Žirkov, Malouda a Joey a stále mi nešlo do hlavy, aké to rozostavenie vlastne je ?! Čo sa týka hráčov s môjho pohľadu: Čech - nemal prácu, gól bol taký... Ivanovič - krásne, dozadu spolahlivo, dopredu veľmi aktvíny, Alex - prekvapil ma ofenzívnymi výjazdmi, trochu posral pri góle, Terry - klasa + gól Cashley - aktvíny, spolahlivý, Ballack - no dneska mu to absolutne nešlo, strácal čisté lopty, prihrávky tiež boly jedni z tých slabších, Joe Cole - najlepšie dokáže vytvoriť tlak, neviem prečo nestiahol Carletto radšej Maloudu alebo Žirkova, Lamps - horšie ako posledné 2 zápasy, Malouda - tam mi nesedí, Žirkov - trochu to v strede motkal, na kraji to bolo lepšie, Anelka - to čo mal, zahral

Prekvapilo ma nasadenie Sturridgeho pred Decom.

Celá hra mi pripadala taká "zadrhnutá" (oproti posledným zápasom), jedine Joe bol tak ako vždy.

Hlavné sú však 3 body a dvojka v krúžku na tiketu

Reagovat
mike.84

souhlasím, akorat si opomenul sturriho kerej byl podle mě hodně platný ve křídelních prostorech a při 1 a 1 :) .. tak aspon sem rad že nejsem sám oho štvou carlettovy střídání.. podle mě ale střídal colea kvůli šetření a ne kvůli výkonu nebo jako obět při změně systemu.. žirkov se mi dneska moc nelíbil na to jak tady dycky nadavam když nehraje zaklad

jinak vysledek asi odpovídal hře.

btw: taky vas někdy štve slavo jurko jak některé začatky a konce vět říká moc potichu ?

Reagovat
vitasrp

Reagovat
homeles8

todle shrnutí se mi líbí víc

Reagovat
fantomas

Lidi, užívejte poprvé a naposledy stručného vitasprsa.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu říkáš stručnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně příspěvek od tebe, kterej jsem přečetl celej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
homeles8

Reagovat
terry

Jak říkáš.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vitasrp

Zvláštní, že tohle jste napsali už několikrát...

Reagovat
homeles8

a zkus to napsat v ruštině, umíš rusky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobre? Moja ruština nie je excelentná

Reagovat
homeles8

jo asi jo

Reagovat
homeles8

já to umim anglicky, hele:

Reagovat
homeles8

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

opakovaný vtip neni vtipem

Reagovat
homeles8

jede žížala na kole, zjistí že nemá nohy, spadne a rozbije si koleno.

Reagovat
homeles8

jede žížala na kole, zjistí že nemá nohy, spadne a rozbije si koleno.

Reagovat
homeles8

hele já to zopakoval a je to furt vtip

Reagovat
fantomas

No, mohl si vybrat lepší exemplář. Tohle totiž neni vtip!

Reagovat
homeles8

tak zaprvý vo to nejde a za druhý se mi nechce přemejšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Šesťdesiate roky. Zväz sovietskych socialistických republík.

Byl odin raz odin subotnik. Vsie životnyje idut v les, pejut pesenky i radujut sa što oni budut rabotať. Toľko medveď nepejet pesenky, neradujet sa, no tolko trčit doma i ležit na krovati. Životnyje sprašivajut sa jevo:

- Počemu ty neraduješ sa, pesenky nepeješ? Sevodnja subotnik!!!

- Potomu što u menja ne subotnik, ale jebnik. - otvečajet medveď.

- A što takoje jebnik? - sprašivajut životnyje.

- Jebnik značit, - otvečajet medveď - što ja jebu na vaš subotnik...

(Poznámka prekladateľa: slovo subotnik = deň celonárodnej brigády, nie sobota)

Reagovat
fantomas

Však ano, sobota je subbota.

Reagovat
smazaný uživatel

Diviš zřejmě zůstane v Prešově

Brankář Jakub Diviš zřejmě bude i nadále působit v Prešově, jeho hostování ze Slavie by se mělo změnit v přestup.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem si že největší idiot na EF jsem já ale jak vidim tak sem se spletl

Reagovat
homeles8

tak bacha, největší idiot jsem já.

Reagovat
smazaný uživatel

to už sem taky poznal

Reagovat
homeles8

a co stim jako uděláš

Reagovat
smazaný uživatel

budu se chtit dostat před tebe

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, já si to o tobě myslím i po tomhle jeho vtipu..

Reagovat
vladis271

Reagovat
homeles8

340. pro Davida Beckhama

Reagovat
homeles8

350. pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Chelsea, zápas jsem neviděl, bohužel jsem z práce dotazil až teď První zápas, co jsem letos vynechal, ale hned až zítra dorazím domu, stáhnu si jej

Reagovat
homeles8

Reagovat
mike.84

tos musel v práci hodně kurvovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, pouze na smskách a nasranej, jak pes...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, pouze na smskách a nasranej, jak pes...

Reagovat
mike.84

aale tak zase o tolik si nepřišel (ale nebudu spoilerovat když si to chceš stahnout) .. jinak zítra to musí být kříž !!!!!!

Reagovat
homeles8

360. pro Davida Beckhama

Reagovat
tomasinho

Reagovat
homeles8

Reagovat
mike.84

terry nejlepší hlavičkař PL ! :) , eagles ale dobrej výkon :)

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť.

Reagovat
Chazy

Vidic taky je to jedina vec, kterou umi poradne..

Reagovat
smazaný uživatel

kdo terry ??

Reagovat
Chazy

Napsal jsem v tom prispevku snad, ze bych o nem mluvil?!

Reagovat
smazaný uživatel

mike.8430.01.2010 21:32

terry nejlepší hlavičkař PL ! :) , eagles ale dobrej výkon :)

tvoje reakce: Vidic ;) taky je to jedina vec, kterou umi poradne..

a navíc jsem se ptal kdo terry .. inteligent by z této otázky mnohé odvodil

Reagovat
Chazy

Mne ta otazka neprijde zrovna smysluplna.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš povedať, že Vidič vie poriadne len hlavičkovať?

Reagovat
Chazy

Jeste se umi ohnat loktem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt vtipné. Označ tak najschopnejšieho stopéra predposledných dvoch sezón...Hlavička je najvýraznejšia vlastnosť, v tej predčí aj Terryho, to si napísal správne, ale rozhodne nie jediná pozitívna. A lakťami sa vedia obháňať viacerí...

Reagovat
Chazy

Ja vim, jen to nad jeho ostatnima vlastnostma vycniva vazne nadmerne. Jinak to konci jako loni v souboji s Torresem na OT. Ja mam Vidice hodne rad, jen to pro me neni komplexni obrance, nicmene pro Premier League ma presne to, co potrebuje. Jen me strasne mrzi, ze se nejak "potlacily" jeho pokusy o centrovani balonu z jeho prvniho pul roku v MU. Pamatuju si jak to zkousel pri zapase s AFC (jeho nejlepsi zapas tehdy), ma skvelou techniku nakopu dopredu, myslel sem, ze se z toho bude tezit... ale taky tehdy skakal skluzem po kazdym mici a zaridil tak 10 nebezpecnejch situaci za zapas, takze hlavne ze odstranil to.

Reagovat
smazaný uživatel

Komplexný je, akurát je náchylný na nejakú tú chybičku, hlavne proti LFC je extranáchylný...Ale ako hovorím, mal excelentné sezóny. Nuž a ten lakeť rozhodne nie je tak výrazný ako hlava. Btw. Keď som tu minule za lakte káral Nelsena, všetci na mňa vysoptili, ako si to dovoľujem, bol si tam, vieš čo myslím.

Reagovat
Chazy

Jenze u Nelsena je to herni styl, Vidic je v tomhle jako Rooney, dela to vzdycky kdyz se prohrava, z frustrace.. to ja nemam rad :)

Reagovat
smazaný uživatel

U Rooneyho súhlasím a taktiež to nemusím, ale u Vidiča mi to tak prišlo len raz, dvakrát, nie stále. Ale budiž. A štýl, no ďakujem pekne za taký

Reagovat
fantomas

Opravim ji. --- Taky je to jediná věc, kterou umí pořádně - > "Kdo? Terry?"

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji

Reagovat
Chazy

Myslis, ze jedina vec, kterou umis poradne, je opravovani?

Reagovat
smazaný uživatel

neutíkej od problému tvého komentu

Reagovat
Chazy

Ja od niceho proboha neutikam, jen nestojim o diskutovani s nejakym trotlem kteryho ani neznam.

Reagovat
smazaný uživatel

já se slušně zeptal na smysl tvého komentu ..

Reagovat
Chazy

Jenze to neni muj problem... sakra snad uz se tu nekdy pochopi, ze na me nesmi reagovat kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aký problém jeho komentára? " " Nie je bodka, odkaz na predošlú reakciu ani nič podobné. Z tej vety je zrejmé, že tým myslí Vidiča. Minimálne to stojí za pouvažovanie, nie za zbytočnú reakciu.

Reagovat
smazaný uživatel

na koment terry nejlepší hlavičkář: vidič - pochopil jsem že na místo terryho hlavičkovského umění dosazuje vidiče, a druhá polovina věty nebyla přímo mířena ani na jednoho tudíž jsem se optal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to pochopil, lebo si sa nad inou možnosťou ani nezamyslel a automaticky ti to ako fanúšikovi Chelsea trklo, čo ak tie kecy hania Terryho...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, a proto jsem se optal a nedočkla se jednoduché odpovědi .. již jsme konečně u toho

Reagovat
smazaný uživatel

No to je k posraniu srandy...

Nemal si sa vôbec na nič pýtať, stačilo použiť mozog. Howgh.

Reagovat
Chazy

tohle je zdejsi problem, diskuze z niceho kvuli blbosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

nič

Reagovat
smazaný uživatel

mě nepříde smysluplná tvá odpověď .. ptám se tedy znovu: věta "taky je to jedina vec, kterou umi poradne.. " byla myšlena na terryho ?

Reagovat
Chazy

Samozrejme ze ne. Terry jeste umi komicky rozhodovat penaltovy rozstrely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod toto sa podpíšem.

Reagovat
smazaný uživatel

tvá charakteristika dvou top obránců Vidič-dobrá hlava a loket, Terry-dobrá hlava a špatné penalty ty jsi teda kus ****

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu říkám furt, že tomu nerozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Blbecku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

jednou ten pak zas onen, nevyvracím že vidič v tomhle směru taky není world class. ale terry je víc profláknutej

Reagovat
smazaný uživatel

No, profláknutej...Na tom záleží. Vidič, Saha, Campbell, Cahill, Davies a ďalší. Mnohí z nich sú lepší ako Terry.

Reagovat
mike.84

jak říkám, ja osobně tam řadím na trůn terryho (ikdyž ja osobně si myslím že je NĚKDY přecenovaný v celkové práci stopera) jo jasně že i třeba tim cahill je skvělej hlavoun. ale přeci pěknou hlavu může v PL raz za čas vybombit každej.. ale tak většina odborníků či komentatorů v anglii ti řeknou podle mě john terry

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som hovoril málo nahlas, alebo je problém inde. Komentátor ti možno spomenie Terryho, ale odborník ti vymenuje všetkých. Ak radíš najvyššie Terryho, ktorý tú techniku hlavičky má dosť primitívnu (i keď dal už takým spôsobom dosť gólov) tak je to len na základe sympatií, inak si to vysvetliť nemôžem. Alebo podliehaš mediálnym vplyvom, čo je ešte horšie

Reagovat
mike.84

nene není to ani podle sympatií (nemám ho nijak zvlašt v oblibě). no a pokud si teda myslíš že ma primitivní techniku (díky které teda vstřelil tolik golů kolik vstřelil, není to jeho další + ? ) no myslím že nemusíme rozebírat takové nepodstatné tema :) zítra prostě nesmíte a je to !

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nastaviť do dobrého centra "palici" nie je umenie, podobne ako to píšem ja, tak Chazy. To by malo byť +? Nemyslím.

Reagovat
Chazy

Ale prosimte, Terry dal za celou karieru v PL tolik golu z hlavicek, jako Steve Bruce v jedny sezone. To, ze hraje za dominatni tym, ktery se dostava do spousty prilezitosti, a to jak ze standardek, tak z rohu a spadne mu tam za 10 let 20 golu si nezaslouzi nejake plus. Vidic potreboval na vic jak polovinu jeho golu 1/3 zapasu.

Reagovat
mike.84

maš dneska nějakej špatnej den (nebo spíš horší než ty osttaní) poslední 3 tve příspěvyky začínaj ale prosímtě, proboha a blbečku . hmm ses vytáh.. ja vím no, my obyč fandové tě tady tak prudíme tak to nemáš lehké no .. ale stejně neovliníš nic na tom, že terry=vidič=hlavičkování=stejný level . zdarec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Football manager v praxi.

Reagovat
smazaný uživatel

V tvojej hlave možno...to je tak všetko. Realita je iná. Z-d-a-r-e-c

Reagovat
smazaný uživatel

To že má někdo nejlepší techniku hlavičky ještě automaticky neznamená, že je nejlepší ve hře hlavou Dalšími atributy jsou výskok a hlavně výběr místa, který má Terry jedno z nejlepších mezi stopery. Btw. nejlepší techniku hlavičky co jsem kdy viděl měl Patrick Kluivert

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči o ktorých hovoríme majú každý z tých atribútov lepší než Terry a kedže v technike je ten rozdiel najväčší, bola zdôraznená.

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstaneme mezi obránci, přece jen u ofenzivních hráčů je to trochu jiné...Hráči jako Campbell či Vidič rozhodně nemají o tolik lepší techniku hlavy (pokud vůbec), Vidič má možná lepší výskok, ale výběrem místa se mu rovnat nemůže, tže dejme tomu s Vidičem plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potom sa nečudujem, že si sa za mike.84 postavil. Nevieš totiž, o čom hovoríš. Samozrejme, myslíš si, že máš pravdu, ale tak to nie je. Nie tentoraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně Crouch

Reagovat
Chazy

Proboha, to snad ne. Ja myslel z obrancu, z utocnejch hracu je nejlepsi hlavickar Tim Cahil.. Ze meri 2 metry a mice se od nej odrazi neznamena, ze je nejlepsi hlavickar.

Reagovat
smazaný uživatel

To tu ale asi málokto pochopí...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

ty jsi šašek

Reagovat
smazaný uživatel

mě nepříde smysluplná tvá odpověď .. ptám se tedy znovu: věta "taky je to jedina vec, kterou umi poradne.. " byla myšlena na terryho ?

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro zítřejší vítězství MANCHESTERU UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

O, Man Wohoo

Reagovat
Amos

500.pro zítřejší vítězství ARSENALU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

500?

Reagovat
Amos

400

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

300

Reagovat
smazaný uživatel

maybe

Reagovat
Counter

3:0 by mohlo stačit, musíme Chelsea zas předehnat se skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Špeciálne kvôli tebe sa dúfam budem zajtra radovať, aspoň z bodu, ale štatistika ma hádam nesklame...

Reagovat
Amos

Uvidíme,každopádně doufám,že Sol zvládne Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, ak to zvládne rozhodca a nejakú tú poťahovačku pískne...

Reagovat
Amos

No podle AWho simulace je jen "vychytralost hráče na hranici pravidel" , takže bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

není nahodou Rooney vykartovaný?

Reagovat
Amos

Karty se po polovině sezony ruší .. takže má jen 1 žlutou ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je super!

Reagovat
Amos

no .. Sol to podle mě zvládne , pro mě je hlavním faktorem to,že se vrátil Song.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim... podlě mě ho Rooney bude hodně trápit ... hlavně v běžeckých soubojích...

Reagovat
Amos

To ano .. proti Stoke když jsem viděl souboj útočníka Stoke(jméno si nepamatuju) se Solem tak Sol měl 5 metrů náskok a ten útočník ho ještě o 10 metrů předběhl .. tam bude háček.. Ikdyž tajně doufám,že "nastoupí" Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Fuller. Vermaelen nebude, tomu neverím.

Reagovat
Amos

ano Fuller , nebude ale tajně doufám ... zatím je na soupisce u něj otazník .. Zítra prostě vyhrát musíme , jinak je to v háji ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vermalen má něco zlomeného takže asi ne... já doufám že za nás nastoupí Nani... proti Arsenalu se mu vždy dařilo.

Reagovat
Amos

Nemá nic zlomeného , pouze naraženou holeň .. :) Já zase doufám,že nenastoupí Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

aha to sem nevědel ... Denilson by němel hrát když se už vrátili afričani ale u Wengra člověk nikdy neví

Reagovat
Amos

AW ho tam dá , i kdyby si dal třikrát po sobě vlastnák ...

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako Lucas z Liverpoolu

Reagovat
Amos

asi tak

Reagovat
Amos

Jinak myslíš si ,že Rosa bude hrát od začátku ? .. Nebo tam zase bude Denilson ?

Reagovat
Amos
Reagovat
smazaný uživatel

Sa ukľudnite už....

Reagovat
smazaný uživatel

To čo je za komentár.

Reagovat
Chazy

Ty uz sem nechodis, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Chazy

Zavidim! Ja se furt nedokazu utrhnout definitivne a aspon dvakrat tydne tu proste nemuzu nezaseknout se v nejaky stupidni diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hh

Reagovat
Arbiter

kterou si sám rozpoutáš To je jako kdybys říkal, že jednou do měsíce si jdeš vyloupit banku a zasekneš se tam v přestřelce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tentoraz za to fakt nemohol.

Reagovat
Chazy

Ale ja taky nerikam, ze si za to nemuzu sam!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No dyť to opravdu neřiká.

Reagovat
smazaný uživatel

O to mi nešlo. On mi v 15:10 psal, že mu nejde net

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

471. pre Jose Mourinha ako trenera ManU

Reagovat
smazaný uživatel

anton špelec ostrostrelec

Reagovat
smazaný uživatel

á pán je znalec

Reagovat
smazaný uživatel

máte maslo na hlave

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vám kázal pošlite preč toho ozembucha(Nani)

Reagovat
smazaný uživatel

ceu Europu obletela slovenska vybusnina aaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný co s dětma dokáže udělat jedna desítka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupujem borovicku pre Petra Croucha, pivo pre Paľa Scholesa a jednu fantu pre Vladka Weissa !

Reagovat
hefy

Nemyslim si, že dvanáctiletejm prodaj pivo natož borovičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda se neskutečně zlepšil oproti předchozím dvěma sezonám, letos (pokud hraje) je nesmírně platný pro tým Jinak Terry zaslouží velký obdiv za to, jak k tomuto zápasu v pro něj nepřátelském prostředí přistoupil

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mufc vyhraje 1:2

Reagovat
vitasrp

No teď koukám na sestřihy a musím říct, že Gardnerův vlastňák byl fakt třída.. Fantasticky to uklidil..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Citizens jedou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shay Shay Shay Shay Shay Shay Shay

Reagovat
Counter

Dneska hned zpočátku předvedl slušnou hrubici, nebýt tam milionář Utaka, jasný gól.

Reagovat
fantomas

Milionář?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když bere víc než váš kapitán

Reagovat
fantomas

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

jj Má prej 80 týdně

Reagovat
fantomas

No to mě podrž.

Reagovat
Counter

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

a jakou? spatne vyrazil, nebo?

Reagovat
Counter

Nezkrotil centr a místo toho, aby jej buď chytil do náruče nebo vyboxoval, tak jej jen poslal k nohám Utaky asi metr od malého vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Útočná fáze Boateng-Utaka-Webber je zatím největším zpestřením kola

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte Piquionne "oživil"

Reagovat
Staenly10

Nani

Reagovat
r.mrazik

tak zatim,glory glory Man Utd

Reagovat
Studna

Z těch dvou fandů MU, kteří si říkají komentátoři, mi je na blití...

Reagovat
smazaný uživatel

Prepni na Nova Sport, tam to komentuju 2 nestranni komentatori

Reagovat
Studna

Ja mluvim o těch dvou z Nova Sport...

Reagovat
vladis271

Ani mi nehovor Niekedy som mal pocit, že Radotinský má so Shrekom pomer. Ale, čo sú ako väčšina naplavenín. Fandia tomu, kto vyhráva.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty nemas pomer s "krasavcom"kuytom ?

Reagovat
smazaný uživatel

pozri niekedy zapas chleski na nove tak pootom budes blut.. naznak sance a uz kricia akoby finale LM.. loozri :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nemá jiného útočníka?

Reagovat
fantomas

Že by třeba...ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mají RvP, který odehraje tak půlku sezony, maximálně průměrné Eduarda a Walcotta a křídelníka Bendtnera...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to vím, ale jestli je jedninej Arshavin jediný zdravý

Reagovat
r.mrazik

ze by bura??

Reagovat
r.mrazik

jinak Rooney a za prvni polocas i Nani

Reagovat
Tomekcz

Rooney jede Nani si zas povodil 1. polocas a dokonce dal gol i striker Park

Reagovat
vladis271

Niečo s informačnou hodnotou aspoň 1 v talóne nemáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen nedal gol, ale byl to vlastenec Evanse

Reagovat
Staenly10

Dal... Zas taková ta teč nebyla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel, že Nani začíná konečně hrát, ale po přestávce to zase vrátil do normálu

Reagovat
r.mrazik

taky me prekvapilo,jak hral prvni polocas...druhej ale klasika,mysleno spatna klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

ta klička byla fantastická, gól posral Almunia, Nanimu bych mu zase moc nepřipisoval no pak měl ještě jednu tutovku, škoda, že to nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Nani mal šťastie, ale pochopte vy magori, že lopta sa začala stáčať už skôr, než sa jej dotkol. On urobil preto, aby tam neskončila najviac. A o tom, že padol by aj bez jeho zásluhy, ak nie sám tak Park na čiare by ju doklepol, sa baviť nemusíme.

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš pravdu, zas tak jsem to nezkoumal

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bych to na Almuniu neházel. Co měl udělat? Vyrůst 10cm? Tam to bylo perfektně uděláno Nanim. Obráncům bych to taky na triko neházel, kdo by řekl, že Nani dokáže udělat tohle?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tie tri kľučky? Ja, prečo nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ten gol byl jasne Naniho prace...on v prvnim polocase hral opravdu dobre...oproti jinym zapasum uzasne...druhy polocas se uz vytratil a i jeho hra byla divna...jinak,gol arsenalu pada na jeho triko,podal mic a pak chybel na strane u hrace...trosku klukovina...ale za prvni polocas klobouk dolu

Reagovat
fantomas

Posral Almunia? Prober se.

Reagovat
smazaný uživatel

asi má zatím omezenou kapacitu schopností věřím mu, má obrovský potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas, sice jako fanda AFC sem si konec dost protrpěl, ale jsem rád, že když už jsme prohráli, tak aspoň po pořádným boji. Wenger je určitě po zápase hodně rád, že nepřivedl žádnýho útočníka, a sezona se dohraje s klackem Bendtnerem a sobcem Aršavinem. K Denilsonovi ani netřeba nic dodávat, nejhorší na něm ale je, že je uplně jedno jak zahraje, poněvadž příště se stejně podívá do základu.

P.S. komentátorům na NovaSport - pochybuju že někdo potřebuje slyšet 30x za poločas, jak je Rooney úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ku.va že je

Reagovat
smazaný uživatel

..i 50 krát..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že je

Reagovat
smazaný uživatel

o tom nikdo nepochybuje, ale valil se na něj jeden superlativ za druhým

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si ich zaslúžil. Viem, že to v tom momente bolo ťažké počúvať fanúšikovi Arsenalu, či Liverpoolu, to však na veci nič nemení.

Reagovat
vladis271

Toto určite nie. Neviem, či si si dokázal udržať pri sledovaní odstup, ale to dnes predvádzal Radotinský bola žumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to smiešne, to nehovorím, že nie, ale v jadre veci mali pravdu. Rooney hral fantasticky. Z toho vyplýva, že to síce nemuseli spomínať stále, ale lepšie ako vďaka vydarenému druhému polčasu robiť z nervózneho Patrica hviezdu zápasu

Reagovat
vladis271

Ale jemu sklapne huba, keď na trafford zavítajú scouseri. Si to nahrám na magnetofón a budem si ho púšťať pred spanímm sko rozprávku na dobrú noc

Reagovat
Tomekcz

aby pak nesklapla tobe

Reagovat
vladis271

Nesklapne

Reagovat
Jardin

Rooney prebira mic, Eboue se za nim otaci a pri tom uklouzne. Komentar: Ted mu Rooney udelal z nohou vanocku!

Reagovat
Jollae

tak to som sa aj ja dobre zasmial

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mancs ponúkli dobrý ostrovný futbal... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak i pro Arsenal se dnes najdou pozitiní věci. Ukázalo se, že dokáží dát gól a tím pádem nemusí kupovat útočníky, dalším plusem je, že se nezranil Walcott...

Reagovat
fantomas

Já si přidám svý pozitivum - kupodivu ste nás nijak nezválcovali ve vzduchu. Tam sme dokonce v součtu mohli být i úspěšnější (mám na mysli standardky a vůbec nebezpečné situace/centry na obou stranách).

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo na koho centrovať, ani na to nebol dôvod vôbec centrovať.

Reagovat
fantomas

Tak jinak - hrozili sme skoro jen ze vzduchu ( ).

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Brown a sem tam chybka Evansa v komunikácii. Vermaelen aspoň ku koncu zápasu najlepší, inak Song. Zvyšu by som dal polpenziu Denilsonovi ani pomyje.

Reagovat
r.mrazik

standartky v nasem podani jsou nehorazne spatny...dlouho napamatuju takovou beznadej...kdyz nahraje Vidic,tak nema cenu kopat vubec rohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pri absencii Vidica, Ferdinanda a O´Shea sa dalo ocakavat ze budete mat vo vzduchu miernu prevahu...

Reagovat
Counter

Neříkej hop, Theo se zranit klidně mohl, jen o tom ještě neví...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme po rentgenu

Reagovat
Counter

Chudák už musí doma v noci světélkovat, jak ho pořád skenujou...

Reagovat
Jollae

Reagovat
fantomas

Hehe..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jen dotaz, přestupový okno končí dnes ve 24:00 ??

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jen dotaz, přestupový okno končí dnes ve 24:00 ??

Reagovat
fantomas

Zejtra v pět mám pocit.

Reagovat
Amos

kéž by do tý doby přišel klidně i ten Rémy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tsigi

Pěkně si je Manchester podal

Aršavina moc nebaví přihrávat

Rooney je drak a už je ve mně jen malá dušička před zápasem s Manchesterem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

říkám si, že to je pořád lepší než Barcelona a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Však si hovor, ja ti nebránim Ale hovoril by som si to isté...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš využil několika chyb... a taky toho, že arsenal začal hrát až od 80. minuty

Reagovat
r.mrazik

od 80 minuty prestal hrat MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.. v tom je ten paradox....

Reagovat
fantomas

Ne, v tom je spíš souvislost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Takže ted se vyplácí prodej Adebayora teda spíše nepřivedení adekvátní náhrady.. v létě musí příjít : útočník,náhrada za Cesca,stoper,golman a asi i DM

Reagovat
smazaný uživatel

Do 15 mega najdrahší? Good luck

Reagovat
Amos

Moc vtipné to není .. je to spíše smutné,jak tradiční kluby Arsenal/Liverpool/West Ham aj. padají a kluby typu Man.City budou za pár let vládnout Anglii .. proto doufám,že se Wenger vzpamatuje a nedopadnem jako Liverpool .. teda po finanční stránce určitě ne,ale po fotbalové ....

Reagovat
smazaný uživatel

City snad nie su tradicky anglicky klub? Kupili ich sice sejkovia a utratili kopec prachov za hracov ale stale su sympatickejsi ako Wengerova skolka v Arsenale ktora predvadza najotrasnejsi futbal v Anglicku Ale o to viac ma tesia neuspechy gonerov a pri tych velkohubych vyhlaseniach Wankera a vecnom vyplakavani na vsetko okolo seba chutia este lepsie

Reagovat
Amos

ano , ve všem máš pravdu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V lete nepride nikto,preto ze Wenger veri svojim mladikom a ti dospievaju kazdu sezonu ako znackove vino,vid dneska.. Wenger to v urcitom smere nema v hlave v poriadku, doplacame na jeho "dame sanci mladikom"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten útok je celkem široký, na jednu pozici 3 hráči... Jenže jeden skleněný, jeden levý a jeden bez formy...

Reagovat
smazaný uživatel

Levý sú všichni...Eduardo i Persie normálne, Bendnter...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsanal momentalne nema v kadri utocnika. Arshavin tam hrat nevie, Bentner je pod Wengerom uplna nula a Walcott nema okrem rychlych noh absolutne nic...

Reagovat
Amos

světovej útočník jen RvP .. atrapy typu Eduardo,Bendtner se fakt předváděj , když dostanou šanci , Vela na to ještě nemá ..

Reagovat
smazaný uživatel

Paradny zapas s dobrym vysledkom ktory ukazal ako na tom wankerova skolka v skutocnosti je. Este prehra s Chelsea a dalsi rok bez trofeje je specateny

Rooney Nani za prvy polcas Fletcher, Evans

Denilson, Almunia

Reagovat
smazaný uživatel

no jo,dalsi "expert"... inak Denilson,Almunia to je kazdy zapas ta ista rozpravka..

Reagovat
Counter

Na nejlepší kádr ligy to pořád stačí, tak si moc nevyskakuj ;)

Reagovat
66pepo66

a carricka si kden echal ?? a evra na apr stratenych lopt tiez enbol zzly.. hlavne ta päticka v pokutovom uzemy :d pred sarom lol! :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Carrick hral tiez vyborne, ale Evra podal podla mna na svoje pomery podpriemerny vykon. Zdal sa mi premotivovany a posobil velmi nervozne

Reagovat
smazaný uživatel

Premotivovaný...to si kde našiel, v slovníku? Nervózny bol, ale tak váž slová...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne pripadal premotivovane, az moc chcel ale casto to bolo skor na skodu, videl ze mu to nejde podla predstav a z toho pramenila ta nervozita

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt blbosť, fakt. Ja už dobre viem, kedy je a kedy nie je premotivovaný, ver mi

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm no toto je prave jedna z tych veci ktore o hracovi vediet nemozes. Verim ze Patrica mas zmapovaneho urcite viac ako ja ale nemozes nikomu vidiet dovnutra takze o tom ci bol alebo nebol premotivovany mozeme len polemizovat. Mne sa zda ze bol tebe ze nie ale mojou blbostou by som to nenazyval....

Ale nechcem sa zase hadat, mozno mas v tomto pravdu ale ja by som sa to s takou istotou neodvazil tvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja áno, mám to zmapované. Neber to tak, že trepeš blbosti, proste ti to pripadá zle. Premotivovanosť spočíva v inom, dnes na ňom poznať fakt nebola.

Reagovat
smazaný uživatel

ManWhooohoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Wohoooo

Reagovat
Amos

Jinak letos začal Rooneyh skvěle , pokud bude pokračovat takto,tak zlatej míč má v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi pořád minimálně statisticky lepší sezona.. Do toho tenhle Zlatej míč by měl být odrazem hlavně MS

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bude odraz MS, tak to Messi nedostane

Reagovat
Tsigi

Kaká to prej veme

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě nemůžeš vědět Kádr mají ze všech týmů nejlepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Argentina?

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně jeden z nejlepších určitě.. Vyrovná se jen Brazílie a Španělsko. Myslím kádr,ale je pravda, že se musí počítat i s Anglií, když jí vede Capello..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se hádat... Nestojí mi to za to...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mi nechceš říct, že Anglie má podobný kádr jako Brazílie, Argentina, nebo Španělsko..

Reagovat
smazaný uživatel

A Francúzi? Samozrejme, že má porovnateľný. Lepší horší, to sú mi kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzi, Italové a Angličani mají kádr do té druhé kategorie, která samozřejmě taky bojuje o titul, ale v první jsou Brazílie, Španělsko a Argentina.. Pak se taky musí počítat s Němci. Jde mi jen o kádr ne o to jak koho favorizuju.. A Argentina, Brazílie i Španělsko je holt jinde než Anglie, Francie, nebo Itálie..

Reagovat
smazaný uživatel

Prepána. Argentína má najlepší útok, ale to z kádra nerobí najlepší. Poskladané to vôbec tak dobre nemajú, ako celok vôbec tak dobre nehrajú. A tréner je už iná kapitola.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavim jenom o kádru... defenziva trochu habruje, ale pořád je i tam špička.. Cambiasso, Mascherano, Demichelis, Samuel, Heinze, Zabaleta, Ansaldi.. A o útoku se ani bavit nemusíme Ta obrana se dá porovnávat s Anglií, ale útok už rozhodně ne.. A já se tady bavim jen o kádru, vůbec mě tam nějak ten Maradona nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa pre zmenu nezaujíma debata, kto má o šnúrky kopačiek lepší káder...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je srovnatelná, obrana lepší u Anglie, útok lehce u Argentiny - teď se bavím herně, ne o jménech. Messi v Barce je jiný než ten v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tu bavím o jménech ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nevidím důvod to tak hodnotit... Pokud tě to baví, tak prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se o hráčích.. To jak kdo hraje v repre může být zapříčeněno "taktikou" trenéra..

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi fuk, o čem se bavíš... Má to podobnou vypovídající hodnotu jako velikost jejich kopaček...

Reagovat
smazaný uživatel

No když myslíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Konkretne v com maju Argentina s Braziliou lepsi kader ako Spanielsko, Anglicko ci Francuzko?

Tie kadre su porovnatelne, Francuzko a Argentina maju tragickych trenerov ale kvalitu v tyme maju taku istu ako ostatne menovane tymi. Bude sa rozhodovat na zaklade formy hracov a tymovych vykonov

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi lehce mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci... Protože by to vyvolalo hádku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Argentina sa na MS ledva dostala podla mna tam vyhoria. Ovela vacsie sance davam Spanielsku a Anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

No to je pravda.. Ale jen kvůli tomu je nepovažuju za největší favority..

Reagovat
homeles8

To nevim jestli nejlepší, ale když tam nejsou češi, tak se těžko posuzuje, kdo je nejlepší...

Reagovat
vitasrp

A taky nejhoršího trenéra..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho ještě nechci odsuzovat.. Uvidíme na Mistrovství.. Ale samozřejmě od něj nic nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže začal hrozne, ale posledných 5 zápasov sa už rozohral do výbornej fazóny

Reagovat
afc

mne sa zda,ze taky Tomanatura ho pred mesiacom nazyval traged,tak potom ako to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako píšem...

Reagovat
Amos

za takovéto výkony,co podává teď , by si zasloužil určitě.. uvidíme za nějaký čas .. Messi už je ohraná písnička,chce to něco novýho ... Rooney,Torres,Pato,Villa,Benzema aj. to podle mě jednou v kariéře taky dostanou..

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade, ak mu to tak pôjde strelecky aj naďalej, tak ho Zlatá kopačka neminie, koruna strelov PL samo sebou...Ale tú zlatú loptu by som mu veľmi prial, hoc len raz. Aj preto fandím Capellovi, nech na MS urobí úspech.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je messi ohranej a v čem Ronney ne?? Oba dva se snaží dělat svojí práci nejlíp jak umí oba dva ji dělají pořád stejně poslední dobou tak v čem je Messi ohraný a Ronney ne? V tom že je Messi prostě o něco lepší??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už si sa ukojil? Ďakujeme a teraz šup späť na Pyreneje...

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi vysvětlí proč je Messi ohraný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam fakt niet čo vysvetľovať. Vadí ti, že si na marťana z Barcy otvoril ústa? Tak sa upokoj a nechaj to plávať...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud má pádný argument tak si může otvírat hubu na koho chce.. Mě zajímalo jedno slovíčko..A ty z toho musíš hned dělat kovbojku

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola od začatku subjektívna záležitosť, z oboch strán, ako tvojej, tak jeho, tak nechápem, čo tým chceš docieliť.

Reagovat
Amos

Všichni z něj dělají boha , ale kdyby nehrál tam ,kde hraje,tak by zdaleka takový nebyl.. Rooney maká pořád dopředu,dozadu,nechává na hřišti duši , táhne Manchester goly , pomáhá obraně.. Prostě Messi byl nejlepší stejně jako C.Ronaldo a teď je pro mě Rooney , prskej si jak chceš, ale Wayne je pro mě momentálně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nehrál tam kde hraje... To se dá říct o hodně fotbalistech a tohle jako argument neberu Maká dopředu dozadu vypomáhá obraně to dělá taky hodně hráčů.. Dobře Ronneymu se začalo dařit i střelecky a jede ma formu a táhne Manchester za to pro neho . Když mu to vydrží ještě nejakej čas vyhraje z manchestrem nejake trofeje tak verím ze by to mohl vyhrat, ale to je hodne fotbalistu kterí mají stejnou sanci jako on.. Me jenom zarazilo že je messi ohranej nic víc nic mín

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ešte asi stále nepochopil, že každý hráč by bol pre Amosa "ohranej" ak by po sebe víťazil...to fakt môže nahlodať len niekoho z cúles

Reagovat
Amos

Ne jde o to,že není potřeba , aby dostal ZM dvakrát za sebou ..

Reagovat
smazaný uživatel

pokud udrží svůj standart bude přidávat i něco navíc a ještě k tomu nějakou trofej tak nevidím důvod proč by to nemohl vyhrát znovu..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi môže byť lepší útočník aj stokrát i keď bez Barcy, to by som chcel vidieť...ale lepší hráč nebude nikdy. Samozrejme, pre to sa GB nedáva.

Reagovat
supervizor

Hra Arsenalu spadla na tradičně nejhorším hráči Denielsonovy a tradičně špatném Almuniovy, nevěřím, ža by to takový Čech nebo Sar nevytlačili mimo bránu + užasné výkopy.

Denielson nemá srdce a vášen pro ostrovní fotbal, on by si tak pobíhal po hřišti, občas někomu narazil, hodil pěknou patičku, kopl do balonu který by zapadl do brány a nakonec by si zatancoval u praporku a opravdu nejhorší je, že tam za týden bude znovu

Z Arshavina mam pocit, že chce být za každou cenu za hvězdu až na ukor týmu, než si to uvědomil bylo to 0:2 a už se 3 na 2 nekonalo.

Rosa nulový, Nasri taky.

Fabregas byl jako pod práškama, snad všechny situace řešil jak nejhůře mohl.Bendtner mu nybíhá napravo, on mu to dá nalevo, celou doby kdy hráli vepředu na prcky tak rohy rozehrával nadlouho, jekmile přijde hlavičkář začne rozehrávat nakrátko.

Přitom to jsou stále se opakující nedostatky, Wenger musí být bud slepý, nebo extrémně tvrdohlavý.

Reagovat
smazaný uživatel

krasnej cynismus

Reagovat
fantomas

Jack Danielson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Almunia měl o 10cm vyrůst, je to jeho chyba. Odkopy podělal, ale ty ten zápas nerozhodly. Almunia nemůže ani za jeden gol. Za jeden může Naniho pověst, za druhý nedůraznost obrany (4kolem Rooneyho a ani jeden není u něj?) a třetí zaspání obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Naniho pověst

Reagovat
smazaný uživatel

První dva si říkali: "Vždyť je za náma Denilson, i takovej tragéd Naniho pokryje".

Denilson si říkal: "Je za mnou Almunia, i ten tragéd to chytí"

Almunia si říkal: " Jo takhle ti bastardi, tak já si dám vlastňáka, ať už to příště nevypouští..."

Reagovat
homeles8

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte tým niekoho zmätieš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Vies keby mal Almunia ja aj 3 metre tak bude stale chytat ako pol metrovy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia v tomhle zápase ani za jeden gol nemohl. Všechno podělala obrana.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

S tym Nanim

Reagovat
supervizor

Za první gol může Almunia, když došáhne na balon tak, aby si ho hodil do branky, tak je to snad dost na to aby si ho hodil taky mimo branků..

Za druhý gol může DeniElson kdy se na to prostě vysral a za třetí může Denilson, když ztratil balon a za nim byl už jen poslední hráč, vyplynulo z toho přečíslení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak toto tvrdíš o prvom góle, bez okolkov môžem napísať, že si blb.

Reagovat
supervizor

Naniho balon nešel do branky, šel tam až po doteku Almunii.

Ale ty jsi rád za Naniho takže nepřijmeš že to neudělal perfektne, ale že to někdo jiný posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého to byl původně centr, ale vyšlo by to na stejno - na zadní tyči byli 2 hráči united, který by ten míč napálili do brány tak jako tak... Takže ten gol prostě jeho nebyl, on s ním nemohl nic udělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl s tím něco udělat. Ti 2 MU hráči byli na brankový čáře, kdyby ho trochu vytěsnil opačným směrem, dost možná by tam byl dřív hráč Arsenalu nebo by to pak už nějak urvali.

Nejspíš to chtěl hodit Almunia nad branku,ale na to byl v moc špatnym postavení, měl to zkusit hodit ven. Samozřejmě těžká situace na rzohodnutí, ale rozhodl se špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie tak na rozhodnutie, ako na realizáciu. Tu je zrazu každý múdry, ale vezmi si, v akom zlomku sekundy sa tá lopta začala stáčať za neho. V tej chvíli urobil to jediné, čo mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to dokázal hodit na jednu stranu, tak to mohl hodit i na druhou. V přetočení zápěstí je minimální rozdíl.

Spíš si myslim, že mu nedošlo, že to nedokáže přehodit dost, kdyby mu to došlo, tak to musí zkusit na druhou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj ...

Reagovat
Counter

Zas nedělejme z Almunii obětního beránka, v letošní sezoně si rozhodně nepočíná suverénně + ty jeho odkopy jsou příšerné, lze je vidět v každém, opravdu každém zápase. Dneska jak namazal Nanimu na hranici 16-ky, už mě ani nezamrazilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zato mňa áno, hneď ako Nani nepálil z prvej

Reagovat
fantomas

Suverénní taky nebyl nikdy. Nechápu, proč ho furt pitváte.

Reagovat
Counter

Loni se mu moc vytknout nedalo, v některých zápasech dokonce vyloženě držel tým nad vodou (např. první semifinále s United v LM). Zato tuto sezonu si kritiku jednoznačně zaslouží. Posbírá jen centry ala rugbyový kop, boxovat pořádně neumí, komentovat jeho výkopy snad už nemusím.

Reagovat
fantomas

To nic nemění na mym tvrzení, že suverénní nebyl nikdy (a nebavim se samozřejmě o jednom konkrétnim zápase, ale o nějakym období spíš).

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nic nemění na tom, že za ten gól nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříká, že to není nejhorší golman PL, ale rozhodně dneska nemůže ani za jeden gol...

Reagovat
fantomas

Zas nepřehánějme.

Reagovat
Amos

řadí se mezi ně

Reagovat
fantomas

Tak to by pak možná stálo za to definovat, kolik brankářů lze počítat mezi ty uplně nejhorší. Podle mě si takovej status uplně nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Už minule so ti k tomu čosi popísal. Nad ním je Sorensen, Howard, Friedel, Sar, Reina, Begovič, lepšie chytá i Hahnemann, Gomez, Hart, Given, Robinson i Jensen...fakt malé rezervy - horšie obdobie pre Greena, Jaaska.

Reagovat
fantomas

Nelíbí se mi, že se tohle hodnotí jen z pohledu jedné sezony, ba ne, dokonce jen pár zápasů (viz. Begovič). Ale...pokud jde tedy o letošní sezonu a aktuální formu, Almunia je mezi top pěti nejhoršími golmany, co se týče horizontu dvou tří let, je to takovej střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě je to golman, který nevyčnívá ani dolů, ani nahoru. Letos je to prostě jinak, fakt nevím, koho bych letos řadil pod něj..

Reagovat
Counter

+ Čech, Gordon, i Kuszczak je podle lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Čecha som preventívne vynechal, nech sa tu niečo nerozprúdi, Gordon je zranený a Kuszczak nie je jednička, tak preto

Reagovat
Amos

Tak samozřejmě za celé působení u nás si to nezaslouží , za tuto sezonu ano .

Reagovat
smazaný uživatel

Který golman je horší než on? Fakt se těžko někdo takový hledá...

Reagovat
fantomas

Nelíbí se mi, že se tohle hodnotí jen z pohledu jedné sezony, ba ne, dokonce jen pár zápasů (viz. Begovič). Ale...pokud jde tedy o letošní sezonu a aktuální formu, Almunia je mezi top pěti nejhoršími golmany, co se týče horizontu dvou tří let, je to takovej střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi top pěti nejhoršími no... Většina gólmanskejch jedniček v této sezoně chytá spolehlivě a nenapadá mě nikdo, o kom bych s jistotou řekl, že je horší než Almunia.

Reagovat
fantomas

Myhill určitě. James, Jensen a Fülöp jsou víceméně na podobné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Myhill mě napadl taky jako jedinej. Jamese beru tak napůl jako jedničku, Jensen teda taky, naopak Fülöp je podle mě lepší. Těžko se to srovnává ale.

Reagovat
fantomas

Tak furt toho James odchytal víc jak Begovič a v úvodu sezony ho před sebe dokonce vůbec nepustil. Jensen dokáže stejně jako Almunia hrubě chybovat, není to navíc žádné terno. A Fülöp je pro mě průměrnej brankář, vystřelující nahoru i dolů. Letos se drží tak nějak na svym středu, ale vzhledem k jeho nevelkému potenciálu je to pořád oproti zbytku ligy podprůměr. A prakticky to samý jako u Fülöpa pasuje i na Almuniu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, říkám že se to blbě srovnává, ale tohle beru

Reagovat
fantomas

Jasný, taky to dělám nerad. Ale když už mě k tomu Talkers dohnal.

Reagovat
smazaný uživatel

A najednou je ze mě ten zlej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Opäť

Reagovat
homeles8

600. pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

přestaň s ním

Reagovat
homeles8

ne

Reagovat
vladis271

Práve si otváram čokoládu Milka s názvom Toffee Wholenut.

Spravím s ňou to, čo s Toffees spravia scouseri o týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, podle mě Everton neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chceš sklonit hlavu před čokoládou?

Reagovat
vladis271

Reagovat
blaugrana

Skúsenosti sú neskutočná vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý že dal rákosník gól..

Reagovat
homeles8

proč?

Reagovat
fantomas

Proč? Vynikající hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože zakončenie je u Parka vec zriedkavá a v posledných zápasoch veru formou neprekypoval ani po hernej stránke. Inak výborný dríč

Reagovat
smazaný uživatel

hráč dříč jeho zakončení někdy nedá gól ani ze 150%ní šance, a tak gĺy dává většinou do prázdné, takže že to dneska dal jedo docela velký překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Práve naopak, tá 150% šanca je väčšinou do prázdnej a to je schopný nedať...

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, vzpomínám si jak přestřelit prázdnou bránu tak ze dvou metrů :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se povedlo i Cristianovi a hracum lepsi kvality, ale on kdyz de sam na branku, tak muze byt golman docela v klidu..

Reagovat
Jollae

šak som aj dnes kričal na televízor "nahraj nahraj nahraj to do p..."

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nevíte někdo, procč nebyl M.Richards ani na lavce??

Reagovat
herbage

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš ešte ten súhrn od Countera? Na plač to bude ako stimulátor dobré...

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi náladu ještě zlepšuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
PJ

Joooooooooooooooooo

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je proste borec.. arsenal z livpoolom opet dalsia sezone bez trofeje ... no taky je zivot.. vyhravaju najlepsi

Reagovat
Janča4

kde máš psaný že ještě nemůžou vyhrát trofej ?

Reagovat
smazaný uživatel

no looserpool ma este sancu na EL .. ale nikdy nevies a arsenal no nwm nemaju prlis vydarene konce sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý silný soupeř a opět Arsenal tragický....snad už všichni pochopí, že na titul nemají ani po těch pěti letech...ať si počkají ještě pět.

Reagovat
smazaný uživatel

oni mají velice prespektivní tým, za pět let to budou válcovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy som to len počul? Ahá, žeby takmer 5 rokov dozadu?

Reagovat
afc

vtedy tam boli borci ako Henry,Pires atd,takze asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

Takmer, rovná sa 4 toto fakt počúvam od 06-07 a je rok 2010...Aj tak mal yido použiť 4, lepšie by nadhodil na smeč.

Reagovat
afc

tak to by len blazon mohol cakat,ked niekto robi generacnu vymenu,ze hned v prvej sezone bude ten tim valcovat Europu...

Reagovat
smazaný uživatel

Si to prečítaj ešte raz.

Reagovat
afc

netreba,staci raz

Reagovat
afc

pockame,pockame,niekto caka celu vecnost na LM a niekto na titul 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Celu vecnost?

Reagovat
afc

prepac,17 rokov

Reagovat
Counter

Máš pravdu, všichni tady čekáme titul Arsenalu. Dokonce ještě když sezona nezačala, celý Eurofotbal pasoval Gunners na žhavého favorita v boji o prvenství...

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal :)

Reagovat
herbage

Zkurvenej hokej. Zápas Arsenalu s Chelsea čtvrtrok zpátky, jdu na hokej, Arsenal prohraje 3:0, Klatovy v hokeji prohrají. Dnes opět Klatovy prohrály a Arsenal taky vysoko podlehl. Z toho plyne, že když na zápas nekoukám, tak se Arsenalu nedaří. Příší týden ale zápas s Chelsea uvidím a Arsenal tedy vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávka, ja žasnem...

Reagovat
smazaný uživatel

prajem im to

Reagovat
Amos

No .. kdybys viděl tu hru , tak od Chelsea bysme dostali dneska 10ku .. nevidim to růžově .

Reagovat
homeles8

750. pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

751. pre tvoje skore uzdravenie

Reagovat
smazaný uživatel

Taký liek ešte nevymysleli

Reagovat
homeles8

vymysleli, ale stojí 30000€

Reagovat
smazaný uživatel

ta musime zorganizovat nejaku zbierku... ved chorym ludom treba pomahat

Reagovat
homeles8

moje řeč a teď koukám, že dovoz bude dalších 20 litrů... Takže až to našetříte, tak se ozvěte, já vám rád řeknu, kam to poslat. A nezapoměňte při tom, že to je pro moje zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdo z nás má nevyléčitelnou chorobu. buď rád, že máš lék jenom drahý

Reagovat
homeles8

co se dá dělat no.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si

Reagovat
herbage

Jinak co čtu, tak MU góly z breaků, tragickej Denílson, chyba Almunii a Šava na hrotu. To se pak výsledku ani nedivím. Nj, co dělat. Šance na titul klesly se zraněním RvP, nyní to bylo jen umělé držení naděje díky pár zaváháním MU a Chelsea. Nicméně do konce ligy daleko, los přijatelný a když Arsenal skončí do třetího místa, budu spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, žes to neviděl :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Počkám si na 20minutovej sestřih

Reagovat
smazaný uživatel

Tam si to tak nevychutnáš!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přeskočit vás můžou asi jen Citizens. Třetí budete.

Reagovat
homeles8

Tak to je jasný že budete třetí. Nebo druhý. A nebo první. Hlavně ne horší

Reagovat
afc

smrtiace brejky,take si oni vzdy nachystaju na ES,ak by dal Arshavin na 1:0 cele by sa to asi inak vyvijalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia na skore vliv neměl, do defenzivy byli tragičtí všichni (Song byl nejofenzivnější a proto takové průsery v zadu) a Šava na hrotu podělal co mohl...

Reagovat
Amos

Mě jde o to,nepřijít o Cesca.. pokud odejde , jsme v pi*e .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
Staenly10

Divím se,že si šel radši na hokej...

Reagovat
herbage

Jako redaktor jsem musel, už tu zde píši asi po sté...

Reagovat
smazaný uživatel

777. pro Cristiana Ronalda

Reagovat
Counter

Komentář pro herbage:

Měli jsme obrovskou smůlu Začátek famózní, drtili jsme je jako psy, Aršavin se dostával do jedné příležitosti za druhou, bohužel vždy těsně minul. Pak simulant Nani, který jen pár minut zpátky umíral s ošklivou grimasou, drže se za kotník, haluzácky prošel kolem našich zkoprnělých hráčů a centr z téměř nulového úhlu se mu svezl až za záda bezmocného Almunii. Následoval oprávněný šok našich borců, který dokonale využil znovu Nani s Rooneym, který přidal druhý gól.

Druhý poločas jsme zahájili přemírou snahy jít dopředu a po rychlém vyšachování naší jinak skvělé obrany se dostal do úniku Park a se štěstím prostřelil Almuniu na přední tyči. Pak už jsme museli permanentně bušit do plných, Wenger maximálně posílil útok Walcottem, Bendtnerem a Ebouem místo Denílsona, Sagni a Rosy, bohužel to tam stále ne a ne padnout. Až deset minut před koncem vsítil Vermaelen zasloužený předkontaktní gól, bylo však už pozdě United kvalitně zdržovali a my nedokázali proměnit další tutovky...

Nezasloužená prohra, nejlepší hráč byl Almunia,Sagna,Gallas,Vermaelen,Clichy,Eboue,Denílson,Rosa,Cesc,Nasri,Walcott,Bendtner,Aršavin. Naopak Song nic moc.

Reagovat
Counter

Zapomněl jsem dodat, že Chelsea určitě porazíme, Gogogo Arsenal

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Ty poslední dva řádky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí ala herbage...

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant? Spochabel si na herbagovu nôtu? Jasný hnusný Songov šľapák priamo na kotník a zaručene bolestivý. To, že sa z toho rýchlo oklepal, to prekvapilo aj mňa, ale aspoň netrep blbosti. A čo bolo šťastné na Parkovom góle? Normálny counter, Counter.

A až práve teraz som dočítal ten záver, takže ti odpúšťam.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Counter je počítadlo, ne protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Omluva, myslel jsem, že je to od slova contra bez toho u

Reagovat
fantomas

Tak můžeš použít buď počeštěně kontr/kontrovat nebo prostě používat counter attack.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Tomekcz

velice objektivni

Reagovat
fantomas

Neznalost neomlouvá..

Reagovat
Jollae

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pěknej zápas Ale co mně opravdu sralo, to bly Aršavin Pořád jen soloval, "střílel" ikdyž mohl nahrát do vyložené šance, škoda no...

Reagovat
Staenly10

"po rychlém vyšachování naší jinak skvělé obrany se dostal do úniku Park a se štěstím prostřelil Almuniu na přední tyč"...

To mě opravdu dostalo tahle věta ... Skvělé obrany? Skvěla by byla možná tak na Championship...A ještě,co bylo za štěstí an tom,že Park dal prostě gól v souboji 1 na 1 se Sarem? Podle tvýho měřízka je šťastných tak 95% gólů cele PL,ne?

Reagovat
Staenly10

Raeakce na countera,ale už chápu,jak si to myslel,sorry

Reagovat
smazaný uživatel

říká ti něco ironie...?

Reagovat
afc

a nebola skvela?.Clichy vygumoval Nanica aj Rafaela,tak o com tocis?

Reagovat
smazaný uživatel

Nani se většinou vygumuje sám, tohle bych nějak u Clïchyho nezminoval...

Reagovat
Counter

když pominu, že tvůj příspěvek je mimo mísu, musím tě ještě opravit v tom, že "Park prostě gól v souboji 1 na 1 se Sarem" nedal

Reagovat
Staenly10

Měl sice možnosti ještě přihrávat a je pravda,že si Van Der Saar musel hlídat i přihrávku na Naniho nebo Rooneyho,ale bylo to skoro 1 na 1 ... Jinak všichni děláte,jako kdybych se pak neopravil

Reagovat
Counter

tak teď už vážně nevím, jestli si s tím Sarem děláš srandu nebo ne...

Reagovat
Staenly10

*Almuniu ...

Reagovat
fantomas

Ty už seš zase přetaženej, viď?

Reagovat
Staenly10

Jsem ... Sem unavenej tréninků.mít 4x tejdně trénink + zápas je peklo...

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre dnešné poníženie Arsenalu

Reagovat
herbage

Přeháníš, nemyslíš? Chováš se jak arogatní spratek

Reagovat
smazaný uživatel

Hahá, chytil sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč "jak"?

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje to pořád?

Reagovat
homeles8

800.pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Seš jak postiženej už. Vlastně ty seš.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
homeles8

já za to nemůžu a musíš to tolerovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej přístup...

Reagovat
homeles8

jinak docela čumim že jsi to napsal až teď. Nebo spíš nechápu, že o mě ještě furt takovýdle věci píšete.

Reagovat
fantomas

Já ti fandim.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože seš blb.

Reagovat
homeles8

jo, ale to už je stará věc. To je jako kdyby ti bylo 50 a ty jsi svý babičce řek ''ty jsi ale babička'', přitom by byla babička už 50 let

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

koment roku !

Reagovat
smazaný uživatel

abych toho nelitoval, tak az priste pojedu na navstevu, tak to zacnu slovy "ty jsi ale babicka"

Reagovat
homeles8

Reagovat
Counter

Kvůli tobě jsem si poprskal smíchy monitor

Reagovat
Staenly10

... I když já sem se taky dneska slušně předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

ďakujem za záchvat smiechu, ktorý si mi svojim komentom v tento nedelný večer doprial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jen je svuj. Ocenim radši tohle, než když si někdo jako Gareth16 hraje na chytrýho, i když je ve skutečnosti podobně tupej jako tady homeless.

Reagovat
Staenly10

Ten konec je dobrej

Reagovat
homeles8

říct pravdu bylo vždycky dobrý

Reagovat
homeles8

i když, jak kdy

Reagovat
smazaný uživatel

už si našel job?

Reagovat
homeles8

no, zatim dělám skladníka v jedný německý firmě bez smlouvy. Ale asi dostanu smlouvu, protože jsem prej dobrej, ale uvidim jakej bude poměr plat/hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

tak good luck

Reagovat
homeles8

j, dík

Reagovat
fantomas

To jo, takovej Galileo by mohl vyprávět.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
homeles8

jj, vždycky ne

Reagovat
smazaný uživatel

doteď jsem si o tobě nic špatnýho nemyslel, ale děláš ze sebe jenom debila, nevím proč o mě říkáš, že si hraju na chytrýho, když píšu vždycky jenom svůj názor, jestli se ti nelíbí, to už je tvoje věc

Reagovat
smazaný uživatel

ale čekal jsem, kdy se ozveš

Reagovat
fantomas

Jo tak ty sis nic nemyslel, ale přesto si to čekal. Celou dobu máš na mě narážky, tak jako já na tebe. Nechutně se navážíš do Arsenalu, přitom to vůbec neumíš a působíš poněkud směšně.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim tě, občas si rýpnu, do jakýhokoli týmu, ale že bych se nechutně navážel do Arsenalu?

Reagovat
fantomas

No, děláš to. Tim hůř, že o tom ani nevíš. Teda ne nechutně, spíš trapně. Ohraně. Napodobuje přitom bruce.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, sice ho jako jedinýho z českých fans Spurs nemusím, ale snažím se ho napodobovat

Reagovat
fantomas

Nemusíš si to uvědomovat.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, jdu se uklidit na noc do kurníku, gunnere

Reagovat
fantomas

Utikej, slepičáku.

Reagovat
homeles8

a že mě vůbec řešíš

Reagovat
homeles8

no nic du chrnět zejtra zase vstávat (to je teda vejmysl) dobrou lexessi, dobrou fantomasi and good night David Beckham.

Reagovat
Godwinson

pěkně, to bude za tejden rychta :)

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson je fakt ****! (pro méně chápavé píča)

Song přijede z Afriky utahanej a stejně běhá nahoru dolu jako blázen, snaží se zajišťovat beky a stopery a podporovat útok.

A Denilson si místo toho celý zápas jen vyklusává uprostřed hřiště, tvrdě nezajede do jedinýho souboje, je rád když dokáže jakž tak rychle odevzdat míč spoluhráči aby na něj již nebyl tlak. Neni užitečný ani kolem vápna soupeře ani uprostřed hřiště, ani u vlastního vápna. Situace před druhým gólem - stopeři správně rozebírají hráče a zbývá obsadit jediného Rooneyho, k tomu se snaží ze všech sil dosprintovat Clichy a (asi) Song, hráči, kteří na začátku sprintu byli 3 metry za Denilsonem, ten se jimi pro jistotu nechává předběhnout aby to nevypadalo, že ten volný hráč snad měl být jeho.... Já bych ho řezal.... A toto on dělá pravidelně, je hraniční situace a on běží jen na 70%.

A další kdo mě během zápasu nejvíc sa*l byl Wenger. Ferguson udělá jednouduchou fungující taktiku (zahustit střed, být důrazný, útočí dvě křídla s Rooneym a skvělé zdržování - které mimochodem nechápu, proč rozhodčí stále v klidu tolerují) a jediné co je Wenger schopný dělat je vztekat se jaktože ta stereotypní útočná snaha jeho borců nefunguje. Ani si nedělám iluze že by vůbec existovalo něco jako předzápasová takotická příprava. Koukat na hru Arsenalu, ve které se neustále objevují ty samé slabiny, nejen po celých 90 minut, ale po celou sezonu a další sezonu a další je už nepochopitelný.

Přestupní termín končí dnes večer že? Takže jediný přínos (nákup nového hráče), který by tenhle zápas mohl mít nepřichází v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, až 2.2. Iank Denilson pri tom góle, to fakt nemalo chybu

Reagovat
fantomas

Až 2.2.? Dle BBC už zejtra: "Don't forget to join us for transfer deadline day mayhem on Monday, starting at 0700 GMT."

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem prečo mám zafixované, že tento rok je to tak Možno nie no...Ale aj tak, dnes večer nie.

Reagovat
fantomas

Suprovej souhrn. Poznámka na okraj - končí zejtra odpoledne (v pět myslim).

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dík. Ještě tam samozřejmě byly další věci co mě štvaly, ale tyhle dvě nejvíc.

Např. proč to někdy nezkusí vzít Nasri na sebe, má skvělou techniku, držení balonu, nechce se mi věřit, že by nebyl schopen překvapivé rychlé kličky, klamný pohyby má taky dobrý. Asi jim Wenger tluče do hlavy ať si snaží vždy pomoct se spoluhráčem...

Reagovat
Staenly10

Tak v tom případě Aršavin nechodí na tréninky...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Aršavina jsem myslel, když jsem to psal Ale toho beru jako zářnou výjimku.

Reagovat
fantomas

Potom je asi Aršavin pokaždý shodou náhod na záchodě nebo nevim. Každopádně tohle taky nechápu, když v l'OM dával góly často i po individuálních akcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Aršavina jsem myslel, když jsem to psal Ale toho beru jako zářnou výjimku. Tomu to několikrát vyšlo když přišel, tak ten si to může dělat...

Jj, tam vypadal jako docela dravec, tady se bojí pomalu přiblížit vápnu soupeře.

Reagovat
Counter

To samé, co dneska, předvedl i proti Stoke u jejich vítězného gólu - Sidibe si to štrádoval u lajny a Denílson jen klusem stínoval kousek od něj.

A o co, že v základu proti Chelsea chybět nebude...

Reagovat
fantomas

Modlim se za Aarona..

Reagovat
Counter

Já doufám v Diabyho. Možná že dneska nám fyzická síla a výška nechyběla, ale na SB to bude o něčem jiném.

Reagovat
fantomas

Ballackovi s Lampardem se ve středu nevyrovnáme ani s jednim Diabym, nehledě na to, že ani on neni žádnej brousek. Spíš bysme ten střed mohli urvat vlastní chytrostí a vůbec - radši využít svých předností než se snažit vyrovnat soupeři.

Reagovat
fantomas

Teda brousek je, ale hra tělem taky neni zrovna jeho.

Reagovat
Counter

spíš kopyto :) ale díky dlouhým nohám má i slušné skluzy, aspoň poslední dobou na tom zapracoval...

Reagovat
fantomas

To sem tim myslel - že soupeře umí zbrousit, ale ne tim, že ho čistě odstaví tělem.

Reagovat
Counter

Diaby sice není brousek, ale má skvělou stabilitu, držení míče a je vysoký, tudíž schopný vypomoct při bránění Terryho/Alexe/Ballacka/Drogby/Ivanoviče.

Reagovat
fantomas

Jo, vhodný bude při standardkách, to ano, ale při hře? Myslim, že to zas tak cejtit nebude. Přece jen neodjezdí to jako Song, musel by se do souboje víceméně nachomýtnout.

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že by byl Ramsey defenzivně zdatnější, v tvrdších soubojích většinou lítá jak nafukovací balónek. Dopředu je sice schopnější poslat překvapivou kolmici, to bych ale s klidem nechal na Rosu, Nasriho a Cesca. Když už nasadit Aarona, tak místo někoho z nich.

Reagovat
fantomas

Však řikám, že bych na ně hledal jinej recept, než je ve středu přetlačit silově.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám podobný zápas jako dneska, hromada haluzáckých akcí od vás. Teď je otázka, co ukážou Afričani, celkem doufám ve 4-3-3 se zálohou Mikel-Ballack-Lampard a útokem Zhirkov(Malouda)-Drogba-Joey...

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych ho jeden zápas odpočinout, přece jen, je přetížený teď, sezona je dlouhá a může zasáhnout jako žolík...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli on spíš tím žolíkem nebude Drogba, přece jen kdo ví v jakém stavu se z APN vrátil. Jinak ta sestava by si mohla sednout, uvidíme jestli Carlo překvapí nebo vsadí na svoji klasiku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti říkal něco o tom, že hodlá zachovat systém, protože je účinný... Tak snad do toho zapojí afričany a nechá ho

Reagovat
smazaný uživatel

No, funguje...proti Burnley to tak úplně nefungovalo, nicméně podle mě je tento pro Chelsea daleko vhodnější, tže bych proti tomu nic nenamítal

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Burnley nevyšel, protože tam nacpal hráče, kteří spolu nemůžou hrát. Ballack na DM, Lampard na CM, 2 levá křídla... Anelku s tvořivými úkoly. Tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by to být zajímavej zápas, Diaby vs Mikel..

Reagovat
Counter

náhodou, od té doby, co Diaby zlomil na tréninku Nasrimu nohu, je jako vyměněný...

Reagovat
fantomas

Mikel se taky zlepšil, co sem slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, už to není rok takovej vrahoun, dává si bacha... Ví, že pokud chce hrát, nesmí dostávat červené...

Reagovat
smazaný uživatel

A opäť trochu upadol. Diaby stúpol vyššie, momentálne vyhráva, škoda zranenia.

Reagovat
vitasrp

To sice jo, ale jeho progres byl nejvíc znát loňskou sezónu, kdy měl spoustu vynikajících zápasů.. Letos je to jak kdy, jednou zahraje vskutku dobře a neprohraje jediný osobní souboj + k tomu přidá i dobrou rozehrávku, no a podruhé zas všechno podělá.. Loni byl lepší, letos je to jak na houpačce..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě šlo spíš o to prasáctví na začátku... Eboue i Mikel se proslavili redkama a faulama

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Diaby je hráč, který občas dokáže udělat ten potřebný rozdíl. A když má den, tak ovládne svoji část hřiště a dokáže přes vápnem dostat soupeře pod tlak a nahrát někomu do šance.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Vida, Stoke jsem ani neviděl, tam taky, hmm....

V zápase byli všichni hráči silnější/lepší než on. Pořád nevím co si od něj Wenger slibuje

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

To je velká paráda.... je třeba uznat, že od něj ten hráč už byl skoro metr daleko, takže to bylo marný ho stíhat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to ešte bolo ako tak, ale dnes to bola väčšia zábava

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro mojí rýmu

Reagovat
smazaný uživatel

ať mrcha zmizí... Člověk chodí po Praze v kraťasech a tričku a chytí rýmu... To je jak naschvál..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jasný, takhle jsem to chytil taky, pak jsem byl 3 měsíce doma..:) no mě se to stalo v září, ale tys zašel ještě dál

Reagovat
smazaný uživatel

Já se toho musím zbavit do týdne, asi budu využívat všech dostupných prostředků, přinejhorším jí vypálím calvadosem, mám ho ještě 20 litrů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, opravdu nepotřebujeme dalšího útočníka pane Wenger, a už vůbec za nějaké nehorázné sumy. Celkově máme výborný, mladý a nadějný tým. Souhlasím, ale musíme být v naprosto kompletním složení, což se nám podaří tak ve 2 zápasech v sezoně. Jinak máme vždy x hráčů neustále zraněných snad už 5 let. Toho si musí přece pan Wenger všimnout, ale ne, stále nepotřebujeme rozšířit kádr.

A co mi pije krev asi nejvíc, je Denilson. Musí mít bohatého tatínka, který za jeho starty snad platí, jinak si to nedovedu představit. 95% hráčů, kdyby odehrálo to co on v takovém týmu, tak jsou minimálně o 200% výkonnostně dál. Ale Denilson hraje pořád uplně stejně, jako když v 17 přišel. Ovšem, najdou se i zápasy, kdy vyjímečně nic nepokazí, ale taky nic nepředvede.

No už nevím, co bych ještě zkritizoval, asi je to trochu přehnané, jsem holt ještě pod emocemi.

Reagovat
smazaný uživatel

A když už se nám podaří přejít, tak je to jenom po křídle, kde je nám to ale celkem k ničemu, jelikož naši beci dají dobrý každý třetí centr, když dobře. A když už ho dají, tak ve vápně nikdo není nebo je tam jeden z našich nejmenších hráčů, který logicky nemá žádnou šanci. ManU nám uštědřil pěknou lekci z produktivity, opět. Ale klidně nechme těch 30 mega nebo kolik, odpočívat v pokladničce. Vždyť máme Aršavina s Eduardem, kanonýry, jednou jim to přece musí sjet z kopačky a vstřelí gól i proti takovým týmům. Pak máme van Persieho, který se jistě do konce sezóny vrátí, vstřelí pár branek, které nám pomůžou udržet další 4.místo než se opět zraní. A pak je tu Bendtner, dánský kanonýr, tak přece musí střílet branky i tady. Ano, opravdu nepotřebujeme dalšího útočníka pane Wenger, a už vůbec za nějaké nehorázné sumy.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně se nevztekám kvůli výsledkům, vše beru s "wegnerovským" klidem, ale dneska jsem opravdu na.rany. A ať mi nikdo netvrdí, že kdyby Aršavin proměnil nějakou šanci, že by vše vypadalo jinak, nebo že jsme měli smůlu. Takové zápasy už tu byly tolikrát, a opakované věci nejsou náhodami nebo smůlou.

Já prostě nechápu, jak tuto sezónu můžem být tam kde jsme, a mít tolik nastřílených branek. Že by upadala úroveň EPL? Protože to, co letos hrajeme je dle mě parodie na "wengerball", který jsme předváděli před 2,3 lety.

Problémy směrem dozadu bych určitě nezačínal "řešit" od Almunii (neříkám, že je to špičkový gólman a že v poslední době předvádí výborné výkony, to vůbec). Mě zaráží to, když dneska ManU kombinoval proti postavené obraně, tak se vždy jednoduše dostal téměř k ohrožení branky. A my? Většinou jsme byli vytlačeni až na polovinu. V tomto je podle mě diametrální rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před dvěma lety to vypadalo, že ten Wengerball má smysl. Sice z něj taky nebyla trofej, ale několikrát tak trochu kvůli smůle. Soupeře Arsenal opravdu v drtivé většině zápasů přehrával a to i ty nejsilnější týmy. Ale že se nic nevyhraje s dnešní hrou se není čemu divit.

Reagovat
Lovec

Naprostý souhlas. Se vším cos napsal. Chybějící anglický element v našem týmu jsme např. v předminulé sezoně nahrazovali fantastickou (až na první desetiminutovky) kontrolou zápasů a spoustou vytvořených šancí. Soupeře jsme k nim naopak vůbec nepouštěli. Jenže v té době jsme měli 2 superkvalitní hroty a za nimi svého času úžasného Hleba s Flaminim a Fabregasem. Ale dnes? Je to banda lenochů, kteří si přišli do Anglie jenom přivydělat. Kromě Fabregase a Gallase nebyl na nikom vidět žádný zápal nebo touha vyhrát... celý tým naprosto odevzdaný.

Taky nechápu, jak můžem být umístěni tak dobře a s tolika nastřílenými brankami, Výkony, které předvádíme těmto faktům vůbec nedopovídají. Vždyť taková Villa, Citizens, Everton nebo, ano, bohužel to musím přiznat, i Tottenham si zaslouží hrát za předváděné výkony v CHL víc než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas az na ten posledny odstavec, hrat CHL si zasluzi ten kto si ju vybojuje. My na to bohuzial este zatial nemame, tymi z big4 porazit nevieme casto zbytocne stracame so slabsimi. Ten tym je este nevyzrety, ale zlepsujeme sa a ak by nebolo City tak by som v tu CHL aj veril

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že letos arsenal tolik bodů se "slabšími" mužstvy neztrácí... to spíše minulou sezonu. A na big 4 gunners neumí hrát pouze letos. Je celkem zvláštní, že minulé sezony arsenal ztrácel se slabšími mužstvy, ale za to se mu dařilo proti big 4, kdežto letos je to přesně naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale ja som hovoril o Tottenhame, mal som to tam napisat sry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty odstavce mají byt naopak, dneska už mi hrabe :-D

Reagovat
fantomas

Tady to nemusíš rozdělovat, to by se vitasprs zbláznil...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec pěknej bod pro Stokies. Ale po dnešku už mám jasný přání, koho bych chtěl vidět sestupovat. K Pompey a Rovers bych přidal i SAFC, ta jejich hra, která byla celej rok venku hrozná, je už tragická i doma a po tolika nákupech a posilách stejně jenom hrají stylem "počkáme, jestli se Bent náhodou zase netrefí".

Reagovat
fantomas

Tak na Webba odteď budou mít pifku i v Sunderlandu. Ten za chvíli bude opravdu veřejný nepřítel číslo jedna pro celou Británii.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš za toho Whiteheada?

Reagovat
fantomas

A za neodpískanou ruku Hutha.

Reagovat
smazaný uživatel

Od letoška ale platí myslím to pravidlo, že když si hráč sám kopne míč do ruky, tak se to nepovažuje za ruku. A Huth ten míč přizvedl stehnem předtím, než ho trefil rukou. Možná proto to Webb nepískal.

Reagovat
vitasrp

To pravidlo už platí krapánek dýl - si pamatuju finále Eura 08, kdy si Capdevila napálil ruku a sudí penaltu už tehdy nepískal, čili pokud to dneska byla stejná situace(zápas jsem neviděl), tak máš pravdu a Webb situaci vyřešil dobře.. Což je celkem překvapující..

Reagovat
vitasrp

Jinak je to pravidlo pro mě ale docela nepochopitelný.. Když je člověk dříví a není schopnej normálně odkopnout míč, měl by za to pykat..

Reagovat
smazaný uživatel

To by som zas nepovedal. Skôr som ho neschvaľoval, no na druhú stranu, nielen že v tom nie je žiaden úmysel, ale podobná ruka je dielom náhody a hráč nemá ako jej zabrániť. To je vcelku ľudské pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslel od této sezony, a ono je to teda už delší dobu. Ale na tom nesejde. Huth byl v pohybu proti centrujícímu hráči, kterej ho trefil do stehna, tím ten balon přizvedl a odrazil se do ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

everton cahil krásná hlava a nani manu chelsea arsenal to je střed liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

moje 3 nejoblíbenější týmy v pl 1.manu 2.everton 3.sunderland v čr 1.viktorka žižkov 2.kladno 3.sparta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele