24. kolo
30.01.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hammers svým novým majitelům stále ještě výhru nenadělili

Nic neřešící remíza. West Ham pod hlavičkou nových majitelů nadále čeká na svou první výhru, zatímco Rovers po sérii slušných výkonů zase jednou vůbec nepřesvědčili. Vítězný hattrick jim zkrátka není souzený.

Blackburn do zápasu nevstoupil vůbec jistě, v úvodní patnáctiminutovce pro jeho hráče bylo dokonce nadlidským úkonem i jen chvíli podržet míč na vlastních kopačkách. Hosté se tak zejména soustředili na bránění soupeřových výpadů, což jim naopak šlo celkem dobře. West Ham se tedy k první vážnější šanci prodrali až po více než půlhodině hry díky Nelsenově faulu. Z následného přímého kopu nebezpečně pálil Diamanti, Robinson si však s jeho projektilem i za cenu rohu poradil. Také Rovers se ke své jediné příležitosti v první půli dostali skrze standardku, přičemž v té chvíli byli gólu asi o něco blíže než dříve soupeř. Vždyť Pedersenův pokus dokonce nepatrně lízal břevno.

Druhý poločas byl o poznání zábavnější než ten předchozí, přesto ani tehdy se bůhvíjaký fotbal rozhodně nehrál. Chtělo to především zlepšit finální fázi. Takhle Faubert perfektně centroval jen do země nikoho a houževnatý Nouble raději výpad Nelsena ustál, než aby pádem přinutil sudího k odpískání penalty. To až Olsson na druhé straně si na Greenovi alespoň vynutil nějaký ten zákrok, takže z následného rohu nebyl daleko gólu Givet. Jeho krkolomnou koncovku ale kdovíjak odrazil z brankové čáry Cole.

V těchto okamžicích se utkání konečně přehouplo do své jakž takž atraktivní části. V rozmezí pár minut nejprve Green vychytal samostatný nájezd Robertse, aby se záhy Robinson vytáhl proti Diamantiho parádní střele z přímého kopu. Souboj týchž hráčů pak také v 84. minutě uzavřel výčet zajímavých událostí tohoto duelu.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Virtuos

Tento zápas vyzerá na remízu 2:2 alebo kladivári prehrajú o gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele