Anglická Premier League - souhrn 15. kola

10.12.2011, 18:02, aktualizováno 12.12.2011, 23:00
Komentáře a souhrny
Manchester City padl! Dosud neohrožený lídr anglické nejvyšší soutěže poprvé ztratil všechny tři body, nad jeho síly byla dnes večer Chelsea, která dokázala otočit nepříznivě se vyvíjející klání a nakonec zvítězila 2:1. Pro domácí to je velice důležitá výhra, která je vrací na třetí místo tabulky. Citizens mají na čele už jen dvoubodový náskok...

Chelsea FC - Manchester City 2:1

12.12.2011 21:00

Góly: 34. Raúl Meireles, 82. Frank Lampard (pen.) - 2. Mario Balotelli

Jedna velká série je u konce. Manchester City nedorovná úžasnou jízdu Man United ze sezony 1985/86, v patnáctém utkání našel přemožitele. Chelsea se dlouho hledala, vyrovnávací gól Meirelese ale dodal Boasovým hochům klid na kopačky, červená karta Clichyho je pak dostala do sedla. Vše rozhodl z penalty za Lescottovu ruku Frank Lampard, který otočil skóre definitivně.

Zápas ale začal pro domácí jako z nejhoršího filmu. Agüero po necelých dvou minutách výborně obehrál na půlící čáře Terryho s Colem a poslal kolmici z říše snů na Maria Balotelliho. Italský forvard s ledovým klidem obešel vybíhajícího Čecha a do prázdné brány zakončil - 0:1. Za pět minut si oba útočníci pozici vyměnili, tentokrát byl naštěstí pro Chelsea dříve u míče Bosingwa. Argentinec se však do gólovky přeci jen dostal, když mu na půli přihrál míč doposud zoufalý Cole, ve vápně si poradil s anglickým levým obráncem i Bosingwou a pálil jen těsně vedle tyčky Čechovy brány.

Modří zpočátku zápasu nebyli schopni si ani pořádně nahrát. Nevypořádali se z vysokým presingem soupeře kazili základní fotbalové akce, z nichž Man City podnikal časté protiútoky. Nejnebezpečnější situací pro domácí úvodních 25 minut byla tečovaná střela Meirelese z dvaceti metrů. Právě v pětadvacáté minutě se Drogba pěkně ve vápně zbavil Zabalety a donutil Harta u bližší tyče ke hbitému zákroku.

Jako blesk z čistého nebe, ač od úvodních minut pršelo, převzal po nádherném pasu od Terryho u své pravé lajny míč Daniel Sturridge. Snadno obehrál Clichyho a odcentroval na zcela nekrytého Raula Meirelese, pro nějž nebylo nejmenším problémem uklidit míč do poloprázdné brány - 1:1. Obě mužstva se po vyrovnání lehce stáhli do svých ulit, především tedy Chelsea, která zalezla na svou polovinu a vyrážela jen sporadicky do brejků - zřejmě tak, jak to Villas-Boas nařídil týmu od začátku, jen to zkrátka nebylo hráči plněno do puntíku.

Druhé dějství mohlo začít stejně jako to první, Mata z přímého kopu našel volného Sturridge, který pohotově pálil - z dobré pozice ovšem přestřelil. Dost možná klíčový okamžik utkání přišel v 58. minutě, kdy rychlou narážečku mezi Drogbou a Ramiresem zastavil jen za cenu druhé žluté karty nejistý Clichy - velká nepříjemnost pro City. Přímý kop v dobré pozici ještě poslal Drogba nad.

Tlak Chelsea se stupňoval, hráči City se ale do defenzivního valu nezatáhli a dále hrozili, jako střelou z dálky Balotelli v 68. minutě. Přesto bylo na Manciniho rozhodnutích vidět přehodnocení cílů, dolů šel Agüero se Silvou, na hřišti se objevilo duo Kolo Touré, Nigel De Jong. Na druhé straně to z podobné vzdálenosti jako pět minut zpátky "Super Mario" zkoušel Sturridge, ale ten bránu ani netrefil.

Stamford Bridge rozburácela až situace z minuty číslo 81. Daniel Sturridge střílel z hranice vápna, jeho střela ale naneštěstí pro hosty trefila Lescotta do ruky a následoval pokutový kop. K němu se postavil střídající Frank Lampard a dělovkou doprostřed brány otočil zápas ve prospěch domácí Chelsea - 2:1.

Chelsea zbylé minuty odehrála nesmírně zkušeně a prakticky se pozdržovala až k závěrečnému hvizdu. Především Drogba doháněl svou silou a stabilitou na míči hráče Manchesteru City k šílenství. Když pak Mark Clattenburg konečně zadul do píšťalky naposledy, mohlo nadšení v západním Londýně vypuknout naplno. Man City poprvé prohráli, Chelsea vedoucí celek ligy porazila 2:1.

Více informací k zápasu

Stoke City - Tottenham Hotspur 2:1

11.12.2011 17:00

Góly: 13. Matthew Etherington, 43. Matthew Etherington - 62. Emmanuel Adebayor (pen.)

Matthew Etherington dvěma góly rozhodl strhující duel mezi Stoke City a Tottenhamem. Série šesti vítězných zápasů a jedenácti bez porážky v podání Spurs je u konce, Potters vyhráli 2:1 a poskočili na osmé místo Premier League. Zároveň si také připsali už třetí triumf v řadě. Za Tottenham z penalty snižoval Emmanuel Adebayor.

V dechberoucí atmosféře zadul sudí Chris Foy do píšťalky a domácí od počátku vzali do rukou otěže utkání. Hned v první minutě se po dlouhém autu dostal k voleji ve vápně Etherington, bohužel trefil přízemní pumelicí přesně místo, kde byl připraven Friedel. Zpěvy fanoušků Potters hnali červenobílé vpřed, po dalším dlouhém autu Shottona ve 13. minutě se balon odrazil zpátky k pravému záložníkovi. Zblokovaný centr dolétl do vápna, kde pro Crouche vyhrál hlavu Walters, hubený dlouhán i s pomocí hry rukou obehrál Gallase a na brankové čáře vrátil míč před bránu, kde nabíhal Etherington a zblízka otevřel skóre - 1:0. Britannia Stadium vybouchl nadšením.

Tottenham se do defenzivního valu domácích dostával jen velmi těžko a nepomohla ani převaha v držení míče (v určitých fázích poločasu až 81% ve prospěch hostí). Zkoušeli to tedy z dálky, jako Van der Vaart ve čtyřiadvacáté minutě, Modrić po půlhodině hry nebo Adebayor ve 41. minutě - pokaždé si ale Sorensen dokázal s kvalitními střelami poradit. Góly padaly jen do jedné branky.

A opět u toho byl dlouhý aut Ryana Shottona. 23letý fotbalista poslal míč až do vápna, kde znovu Walters uspěl ve vzdušném souboji, balon se dostal až k Etheringtonovi, jehož skákavá střela přeletěla všechny obránce Spurs a rozradostnila domácí fanoušky podruhé - 2:0. Do druhé půle poslal Harry Redknapp dvě nové tváře ve snaze vyztužit defenzivu (Bassong místo Assou-Ekotta) a rozhýbat útočnou fázi (Defoe na místo Lennona).

Vyplatilo se po hodině hry, kdy nejprve extrémně nebezpečný centr Walkera těsně hlavou minul Adebayor a chybělo málo, aby si jej Woodgate neposlal do vlastní sítě. Po rohu se nicméně dostal k míči Modrić, ve vápně "vymíchal" Whelana, jenž chorvatského špílmachra lehoučce ťukl špičkou kopačky do holeně, načež se záložník velice ochotně svalil k zemi. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Adebayor a vrátil favorita utkání do zápasu -2:1.

Za krátkou chvíli vytáhl Sorensen úžasný zákrok proti ráně Parkera do šibenice z nějakých dvaceti metrů. Těsně vedle pálil vzápětí Adebayor. Dánský brankář se předvedl hlavně v rozmezí 74. a 75. minuty, kdy nejprve parádně zastavil střelu Modriće a následně před Defoem těsně vyškrábl balon konečky prstů. Stoke zachránil vzápětí ještě Ryan Shawcross, který paží na brankové čáře zabránil míči v cestě do sítě - další z diskutabilních okamžiků. Nehledě na to, že vzápětí neuznal kvůli údajnému offsidu zcela regulérní Adebayorův gól.

Když se Tottenham nadechoval k poslednímu tlaku, srazil jeho naděje rozhodčí Foy. Ten přísně udělil druhou žlutou kartu Kaboulovy a hosté tak museli dohrávat o deseti mužích. Trest málem přišel hned za tři minuty, pět minutek před koncem základní hrací doby, kdy dva po sobě jdoucí rohy trefil parádně hlavou Shawcross. Nejprve se kapitán Stoke trefil pod horní tyčku, odkud balon úžasně vytáhl Friedel, poté břevno rozezvonil. Další vzrušení přinesl až závěrený hvizd, Stoke Cit tak přerušil skvostnou sérii Spurs po vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Blackburn Rovers 2:1

11.12.2011 14:30

Góly: 84. David Vaughan, 90+1. Sebastian Larsson - 17. Simon Vukčević

Lepší premiéru si asi O’Neill nemohl přát. Sic nešlo o vítězství hladké, to v žádném případě, Sunderland pod ním alespoň konečně demonstroval onu mentální sílu, která mu dříve zdánlivě scházela. Do intervalu osmi minut Black Cats vtěsnaly dva klíčové góly - jeden hezčí než druhý. Pro dlouho dobře bránící Rovers to byl naopak tragický zápas; Kean nejspíš přišel minimálně o tři obránce.

Určitě se nedalo čekat, že Martin O’Neill od pondělí stihne tápající Sunderland proměnit k nepoznání; že to ale bude ten samý tým, který si vzadu celkem pravidelně počíná neobratně, zatímco vepředu se šancemi nakládá hodně mizerně - to mohlo být po prvním poločase asi přeci jen překvapivé zjištění. Ústřední postavou, která dnes dokonale vystihovala zlou podstatu výkonu Black Cats, byl Kieran Richardson. Dvakrát mohl a měl skórovat: jednou se k němu dokonce skrz nešikovného Lowea dokutálel balon na malé vápno, přímo před Robinsona - a on si přesto zpracoval míč pro pravačku, aby jen nechal vyniknout soupeřova brankáře. Podruhé opět slabší nohou křižně střílel, a jen zásah Vukčeviće se postaral o to, že jeho projektil nepřekročil brankovou čáru.

Těchto šancí musel Sunderland zákonitě litovat; a taky že litoval. Už v 17. minutě se na pravém rohu šestnáctky dostal díky dobře provedené přeslapovačce ke střele Samba, a přestože jeho projektil ještě Westwood vytěsnil, na Vukčevićovu dorážku už neměl nárok. Ještě hůře přitom mohlo být Black Cats čtyři minutu před přestávkou, kdy si sudí Walton vskutku nestydatě vymyslel Sambův faul na brankáře Westwooda (který mu víceméně jen skočil na záda), takže Dannovo doťuknutí balonu do sítě nebylo tou cestou ke zdvojnásobení vedení.

Do druhého dějství vstoupil čistě defenzivní Blackburn. Po prvních 18 minutách se dokonce jen 7% času hrálo v obranné třetině Sunderlandu (67% ve středu pole). Keanovi se nicméně tato sázka docela vyplácela; přestože už v 51. minutě dostřídal, a pokaždé šlo o vynucenou změnu v obranné linii: nezvyklý srdeční tep přinutil k brzkému střídání Giveta, za něhož přišel nedoléčený Olsson - také toho tedy brzy střídal 17letý Henley -, a ve finále se proměnilo i obsazení postu pravého beka, kde místo Lowea, jenž se posunul do zálohy za Salgada, působil další mladík Hanley. Do 70. minuty si každopádně SAFC vypracovalo jedinou pořádnou šanci: Richardsonova přizvednutá střela, tentokrát už levačkou, se stala kořistí promptně reagujícího Robinsona.

Postupem času každopádně Sunderland stupňoval tlak. Z levé strany se hlavně po svém příchodu na plac hodně prosazoval mladíček McClean. Ve finále právě z jeho prostoru vzešel centr, který jenom na hranici velkého vápna odvrátil Henley, a dovolil tak z tohoto místa prudce vypálit Velšanovi Vaughanovi. Ten svou pumelici ideálně udržel při zemi, síť málem protrhl, zaznamenal svou premiérovou trefu v pruhovaném dresu a především položil základy senzačního obratu Mackems. Ten dokonal po směšné ruce Formicy - jako obvykle - dokonale zahraným přímým kopem Seb Larsson. Z levého rohu šestnáctky překrásně zakroutil míč na přední tyč, přičemž mu situaci značně ulehčil ve zdi neposedný Yakubu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Everton FC 1:0

10.12.2011 16:00

Góly: 70. Robin van Persie

Druhá oficiální oslava výročí klubu se nakonec povedla. Thierry Henry v ochozech dlouho mohl spíš kroutit hlavou nad střeleckým uměním svých následovníků, nakonec mu ale stoprocentně zaplesalo srdce nad brilantní koncovkou Robina Van Persieho. Ta je nakonec sama samotinká podepsána pod sedmou výhrou Arsenalu v osmi zápasech.

Na promrzlém trávníku, který zejména pod Songem působil jako obyčejná skluzavka, se odehrál velmi zábavný poločas. A bavit se mohli především příznivci sousedů Arsenalu v tabulce. Domácí fotbalisté totiž jako by se rozklepali z toho, že jim při vchodu na stadion u příležitosti 125. klubových narozenin tleskalo mnoho legend, a tak jedné střelecké, Thierrymu Henrymu, nedělali žádnou radost. Mezihra fungovala, Everton měl v obraně zoufalé množství mezer, ale ve finální fázi si už Gunners počínali školácky, případně ne zrovna chytře. Často totiž Walcotta či Van Persieho od dobrých šancí odradil zdvižený praporek čárového.

A když už se samotné šance urodily, dopadalo to takto: Walcott tváří v tvář Howardovi volil ještě přihrávku, která se akorát zamotala mezi Gervinhovy nohy; Ramsey prováhal správný okamžik pro střelbu, přesto se ještě zvládl šikovně vmanévrovat do dobré palebné pozice, z níž o chlup minul horní tyč Američanovy klece; Gervinho z menšího úhlu šel sám na golmana, nechal ho však přízemní ranou milostivě vyniknout. Ani to přitom nebyly všechny "loženky", jen ty nejvýraznější. Toffees si naproti tomu konkrétní možnost potrestat soupeřovu rozhazovačnost nevytvořily, zvykly si ale být občas nebezpečné skrz levou stranu, a tedy Bainese s Biljaletdinovem.

I po přestávce se pokračovalo v obdivuhodném tempu a Karamelky si ze začátku mohly připisovat jeden úspěch: konečně se jim delší dobu dařilo eliminovat útočnou sílu Evertonu. To se Wenger v 70. minutě chystal řešit představením Rosického, zatímco Moyes útočníka Sahu nahradil stoperem Distinem a doufal v uhájení čistého štítu. Paradoxně právě v těchto chvílích se přitom odehrál zásadní zvrat utkání. Song vykouzlil citlivou kroucenou kolmici za obranu, kde do balonu z první neuvěřitelným způsobem levačkou udeřil Van Persie a trefil se přesně na vzdálenější tyč.

Zrovna tam posléze mířili i dva žolíci hostujícího mužstva, Gueye a neozkoušený mladík McAleny, ani jeden z nich si ale nepočínal ani z jedné třetiny tak skvostně jako Van Persie. Oba minuli, takže Arsenal mohl v klidu dostrážit jednogólový náskok až o konce.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Aston Villa 1:2

10.12.2011 16:00

Góly: 55. Ivan Klasnić - 33. Mark Albrighton, 39. Stilijan Petrov

Bolton je poslední; asi to už mělo přijít. Po sérii mizerných výkonů přichází další, tentokrát na Reebok Stadium v souboji s Aston Villou. Ten se snoubí s výhrou Wiganu a ústí v aktuální posezení na dně ligové tabulky s pouhými devíti body k dobru. Villans jsou nyní osmí.

V první půli Trotters předvedli beze zbytku výkon hodný sestupu. Alex McLeish dobře vstřebal statistiku, podle níž Bolton v minulých 14 kolech inkasoval hned 34krát, takže do utkání vyrukoval s ostrými křídly v osobách N’Zogbii a Albrightona, aby Villa vepředu konečně působila živelně. To se dařilo, a poté, co Petrov s Bentem své šance neproměnili, udeřil ve 33. minutě právě Albrighton. Agbonlahor se uvolnil na levé straně a proměnit jeho následný centr pak pro neobsazeného fotbalistu muselo být radostí. Trapný výkon Wanderers v úvodní části potom navíc podtrhl nešťastný zákrok Cahilla proti střele Petrova, který ve finále znamenal pohodové poločasové vedení hostů 2:0.

Po přestávce se Bolton viditelně zvednul, to mu k dobru určitě přičíst lze. Pořád se ale diváci koukali na pouhý stín mužstva, které bylo ještě před rokem považováno za černého koně Premier League. V druhém dějství Guzana znamenitě prověřil Davies a jeden Klasnićův pokus blokoval až hlouček hostujících hráčů. Právě chorvatský útočník (a jediný střelec Wanderers v posledních čtyřech kolech - včetně tohoto) se nicméně radoval alespoň v 55. minutě, kdy ho de facto nastřelil Knight a on se ve vzdálenosti pěti metrů od branky zkrátka dobře zorientoval. Víc už ale Trotters nenabídli; naopak se jim ke konci zranil Klasnić a Bent ještě zaváhal v jedné vyložené šanci.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Queens Park Rangers 1:0

10.12.2011 16:00

Góly: 47. Luis Suárez

Ani řada skvostných zákroků Radka Černého v bráně Queens Park Rangers nepomohla Londýňanům k bodům. Gól Luise Suareze zkraje druhého poločasu rozhodl o vítězství Liverpoolu 1:0, Reds tak konečně po sérii čtyř domácích remíz dokázali svého soupeře před vlastními fanoušky porazit a poskočili před Newcastle na šesté místo.

Už po deseti minutách se mohlo na Anfield Road slavit, to by ale musel Suarez krásný centr Dowinga nasměrovat hlavou jinam než do Černého náruče. O chvíli později z takřka nulového úhlu pokoušel štěstěnu Kuyt - marně. Uběhla půlhodina hry a poprvé se pořádně zaskvěl český gólman ve službách QPR. Kuyt kolmicí vyzval ke skórování Maxi Rodrigueze, ale Černý výborně zasáhl. Do konce poločasu bývalý brankář Tottenhamu úřadoval ještě jednou, Downing vnikl do vápna, předal Suarezovi, jehož lobem se ale Černý zaskočit nenechal.

Skóre se měnilo až ve druhém poločase, přesněji v jeho druhé minutě. Adam zleva odcentroval přesně na hlavu Suareze, který už tentokrát hlavou mířil přesně - 1:0. Druhý gól na noze měl Maxi Rodriguez, to by ovšem nemohl v bráně hostí stát Radek Černý. Aktivní Suarez přihrál argentinskému záložníkovi a jeho ránu neskutečně český gólman konečky prstů na brankové čáře vytěsnil.

Čaroval i o sedm minut později a opět proti Maximu, který si se Suarézem vyměnil míč a zblízka střílel, Černý ale skvěle kryl. Pět minut před koncem mohl zvýšit z přímého kopu Bellamy, trefil však jen boční síť. Když pak po průniku velšského forvarda v nastaveném čase srazil Shaun Wright-Phillips jeho centr na břevno, mohl sudí Mason zpečetit nejtěsnější možnou výhru Liverpoolu závěrečným hvizdem.

Více informací k zápasu

Manchester United - Wolverhampton Wanderers 4:1

10.12.2011 16:00

Góly: 17. Nani, 27. Wayne Rooney, 56. Nani, 63. Wayne Rooney - 47. Steven Fletcher

Alespoň lehká náplast na selhání v Lize mistrů. Manchester United díky dvěma brankám Naniho a Wayna Rooneyho porazili Wolverhampton 4:1 a stáhli alespoň do pondělka ztrátu na Manchester City na pouhé dva body. Wolves, za něž snižoval hlavou Steven Fletcher, zůstávájí v blízkosti sestupových vod.

Překrásnou rybičkou, která jen těsně minula břevno branky Wolverhamptonu, se už v sedmé minutě prezentoval Michael Carrick, o čtyři minuty později už Hennessey musel zasahovat, s přízemní ranou od Wayna Rooneyho si ovšem poradil. V úvodu zápasu kousali i Vlci, pokaždé se ale obrana United s nebezpečím vypořádala. Ještě než Red Devils poprvé udeřili, zastřeloval se Rooney, po čtvrthodině hry z úhlu pálil jen do brankáře.

Pak to ale přišlo a stálo to za to. Portugalský kouzelník Nani si vzal míč na rohu vápna, potáhl jej až ke kruhu a vypustil dělovku k tyči, na kterou byl velšský gólman v bráně Wolves krátký - 1:0. Zanedlouho to byl opět Nani, kdo přihrával nabíhajícímu Jonesovi do vápna, mladý Angličan však na balon nedosáhl. Přesně deset minut po otevření skóre přidali svěřenci Alexe Fergusona druhou trefu. "Zakletý" Rooney přerušil sérii osmi ligových zápasů bez gólu a střelou z podobného místa jako před chvíli Nani rozvlnil síť - 2:0. Rooney byl při chuti i nadále, napodruhé už se ale Hennesseymu povedlo anglického útočníka vychytat.

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala šokem. Jarvis z levé strany přes Smallinga odcentroval, Steven Fletcher pohodlně přehlavičkoval Evru a zamířil přesně pod břevno - 2:1. Dvougólové vedení mohl Manchesteru vrátit Welbeck, ten byl však tak překvapen, když Jonesův centr dopadl až k němu, že osamocen na zadní tyči nedokázal ve velké šanci zakončit. Přesto drama dlouho nebylo. V pětašedesáté minutě Jones rozdal do pravé strany Valenciovi, jehož střílený centr usměrnil poblíž malého vápna do brány hrdina dne Nani - 3:1. Chvíli poté hlavou zahrozil Evans.

Druhý gól zhruba po hodině hry přidal i Rooney, který po Valenciově centru prostřelil Hennesseyho - 4:1. Šance přicházely i poté, Welbeck prošel přes obránce až k brankáři, ale střílel nedůrazně. Střídající Macheda zase příliš otálel a Hennessey mu balon sebral, deset minut před koncem zase Ital nevyužil šanci po individuální akci Phila Jonese. Jiskřilo se i na druhé straně, Fletcheru hlavičku i Jarvisovu ránu z úhlu vychytal De Gea, Huntův volej zase zblokovala obrana. United tak zvládli po vyřazení z Ligy mistrů revanš ideálně a Wolverhampton porazili rozdílem třídy.

Více informací k zápasu

Norwich City - Newcastle United 4:2

10.12.2011 16:00

Góly: 39. Wes Hoolahan, 59. Grant Holt, 63. Steve Morison, 82. Grant Holt - 45. Demba Ba, 71. Demba Ba

Bez kompletní stoperské dvojice to zkrátka nepůjde. Newcastle z ničeho nic přišel o největší vzdušnou sílu, což se mimo jiné podepsalo na skutečnosti, že tři ze čtyř branek Norwiche vzešly ze standardních situací. I jen tato porce by Canaries stačila k radosti po tomto šestigólovém trháku a posunu do první desítky.

V záři reflektorů se až nepěkně často ocital před přestávkou rozhodčí Martin Atkinson. Hned dvakrát jeho rozhodnutí byla oběma tábory vehementně zpochybňována. Nejprve po ruce Santona upřel Norwichi možnost zahrávat penaltu, později ukázal k rohovému praporku, aniž by patrně měl - na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se právě skrz něj Canaries neujali vedení. Croftsův pokus byl v oné 39. minutě ještě zablokován, následný šum ve vápně ale vyústil v Hoolahanův klíčový dotyk a Simpsonovou definitivní tečkou za bezbrankovým skóre.

První poločas se jinak nesl zejména v duchu stračího zvykání si na novou obrannou linii ve složení Taylor-Perch-Simpson-Santon. Newcastle následkem těchto změn pozbyl téměř veškeré jistoty, která ho v defenzivní činnosti dosud provázela. Krom standardek se nedokázal vypořádat ani s houževnatostí dua Holt-Morison. Prvně jmenovaného pak od skórování musel Simpson odrazovat až v poslední chvíli. Magpies naproti tomu působily nebezpečně jedině z brejků; po jednom z nich musel Ruddy zasahovat proti Cabayeho tečované střele. Přesto se hostům povedlo promptně zareagovat na inkasovanou branku - ještě do přestávky. Ba perfektně načasoval svůj náběh za obranu pro Cabayeho luxusní pas a v situaci jeden na jednoho nepochybil.

O poločase tedy každopádně alespoň něco nasvědčovalo tomu, že by Norwich prvně od ledna 2005 na svém hřišti vsítil čtyři branky. A tak se taky stalo. Newcastle brzy po restartu opět propadl při bránění rohového kopu; tentokrát Holtovi bylo umožněno opakovaně hlavičkovat proti Krulovi. Napodruhé se i za pomoci břevna mohl radovat ze své další trefy. Již v 63. minutě to potom bylo už 3:1, neboť Gosling vymyslel strašidelnou zadovku, aby Crofts přesně odcentroval na skórujícího Morisona.

V ještě horší pozici se prvně startující Gosling ocitl v 65. minutě, když pozdním zákrokem sestřelil Martina a svůj tým výrazně oslabil. Iv deseti posléze Newcastle snížil: Whitbread u půlící čáry ztratil a Ba pak po Ameobiho přihrávce z protiútoku vykřesal hostům jiskru naděje. Nadarmo. Holt se hlavou v 83. minutě spojil s Croftsovým centrem od rohového praporku a bylo hotovo.

Více informací k zápasu

Swansea City - Fulham FC 2:0

10.12.2011 16:00

Góly: 56. Scott Sinclair, 90+2. Danny Graham

Malá černá série Swansea je u konce; naopak ta Fulhamu se jenom prohlubuje. Cottagers po výhře nad Liverpoolem znovu prohráli, ba co víc - jenom potvrdili střeleckou mizérii. Zato velšský klub o čtyřech kolech konečně triumfoval.

Utkání mělo dva rozhodující faktory: domácí prostředí a brankáře Vorma. Pouze obhájce titulu z Manchesteru dosud zvládl na Liberty Stadium zvítězit; domácí tu prozatím inkasovali všehovšudy dvakrát, na čemž dnešek nic nezměnil. Právě díky nizozemskému golmanovi, jehož můžeme klidně řadit mezi letos nejkvalitnější výrostky mezi třemi tyčemi.

V první půli nicméně Vorm neměl prakticky žádnou práci, což se ke všemu dalo říct i o jeho protějšku Marku Schwarzerovi. Ten se každopádně musel soupeřových nájezdů obávat daleko spíše. Lita také z dobré pozice hlavičkoval mimo a Luke Moore svou dalekonosnou pumelici opřel do břevna. Jednou jedinkrát byl potom brankář donucen k opravdové akci - to když Schwarzer hladce zlikvidoval Sinclairův projektil.

Po přestávce se už brankáři museli souhrnně činit daleko častěji. A Schwarzerovi se v tomto směru příliš nedařilo. V 51. minutě prvně kapituloval, když Sinclairovu střelu mohutně odklonil Dempsey, takže zanechal Australana bez jakékoliv šance na zásah. Podobně bezmocný přitom Schwarzer byl také při Agustienově bombě do břevna i v další gólové situaci již z nastavení dnešního zápasu. Tehdy si na přední tyč doběhl pro nízký kop od rohového praporku Danny Graham a potvrdil, že má v poslední době relativně solidní střeleckou formu.

To se naopak nedá říct o fotbalistech Fulhamu. Ruiz i Johnson byli odmítnuti skvostnými zákroky Vorma, Dempsey s Riisem také nizozemský zázrak jen lehce poškádlili svými petardami z uctivé vzdálenosti. A Swansea definitivně mohlo litovat, když Graham neproměnil sólový únik a jen pár sekund na to byla po nešikovném zákroku Richardse nařízena penalta. I to byl ale moment pro Vorma. Jeden a půlmilionová posila z Utrechtu se vrhla po své pravici a odmítla Dempseyho pokus o vyrovnání.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Wigan Athletic 1:2

10.12.2011 16:00

Góly: 33. Steven Reid - 38. Victor Moses, 57. Jordi Gómez (pen.)

Překvapením skončil zápas mezi West Bromwich Albion a Wiganem. Latics otočili zápas, podruhé v řadě venku vyhráli, shodou okolností znovu 2:1, stejně jako v Sunderlandu. Díky brankám Figueroy a Gomeze porazili rivala v boji o udržení. Za WBA se trefil Reid. Doposud poslední celek manažera Roberta Martineze se tak dostal mimo pásmo sestupu.

Wigan měl od úvodu trošku více ze hry, ve dvacáté minutě měl obrovskou šanci Stam, který po přihrávce McCarthyho prošel do vápna a pálil těsně vedle. Pak se zápas vyrovnal a hrozili i domácí, po pěkné akci na jeden dotek střílel těsně vedle Shorey. WBA se nakonec dostali i do vedení, které jim vydrželo jen jedinou minutu. Nejprve zakončil povedenou střelou krásnou akci Steven Reid a otevřel skóre. Hned za minutu ovšem podnikli hosté rychlý výpad do vápna soupeře a Maynor Figueroa vyrovnal.

Deset minut po začátku druhé půle přišla klíčová situace celého zápasu. Youssuf Mulumbu fauloval v pokutovém území útočníka Jordiho Gomeze a následoval pokutový kop. Toho se ujal sám postižený, zkušeně poslal Fostera na druhou stranu a otočil skóre - 1:2. Nedlouho poté mohl ještě zvýšit krásnou střelou Sammon, tentokrát ale Foster dobře vyrazil na roh.

Domácí se mocně snažili o vyrovnání, dobrou šanci měl Odemwingie, ještě větší pak po centru Shoreyho Thomas, jen hlavou orazítkoval tyčku. Šest minut před koncem základní hrací doby byl blízko blizoučko gólu Morrison, který hlavou po rohu jen těsně minul bránu. Když pak Al-Habsi vychytal v úplně poslední akci utkání nádhernou střelu Reida, mohl společně se svými spoluhráči slavit tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City15122149:1538
2.Manchester United15113135:1436
3.Chelsea FC15101433:1831
4.Tottenham Hotspur14101330:1831
5.Arsenal FC1592431:2329
6.Liverpool FC1575318:1326
7.Newcastle United1575321:1926
8.Stoke City1563616:2421
9.Aston Villa1547418:1919
10.Norwich City1554624:2819
11.Swansea City1545616:2017
12.Everton FC1451815:1816
13.Queen's Park Rangers1544715:2616
14.Fulham FC1536616:1815
15.West Bromwich Albion1543814:2315
16.Sunderland AFC1535718:1814
17.Wolverhampton Wanderers1542916:2814
18.Wigan Athletic1533914:2912
19.Blackburn Rovers1524922:3410
20.Bolton Wanderers15301220:369

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (728)

Přidat komentář
smazaný uživatel

arsenal a MAN U

Reagovat
minoLFC

no tbol prod (z toho čo som mal možnosť vidieť), ale 3 body

Reagovat
fenixLFC

uz by som mal byt zvyknuty ale furt dufam ze uz to zlomime a supera totalne rozoberieme

Reagovat
smazaný uživatel

To byl, hlavně když byla u míče dvojice bezmozků Škrtel, Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Škrtel a Agger dnes zahráli skvěle.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses asi nedíval a jen tápeš,co?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo zase něco. QPR totálně trapnej soupeř a vyhrajem jen 1-0. Nevím na co potřebuje Warnock brankáře, Černý výbornej. Středová dvojka Henderson - Adam to zvládla parádně, oba se mi hodně zamlouvali, ale moment zápasu pro mě, 30 sekund Bellars na hřišti a "fuck off" směrem k rozhodčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně brzo budu potřebovat nějaký prášky kvůli LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson poslední zápasy hraje suprově a Černý zachytal fakt dobře

Reagovat
tomasinho

Netřeba nic dodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

výhra zasloužená samozdřejmě jsme dali tyčku i břevno( ) další zápas Villa venku tam to bude těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
Swarley

máme nějakej chant na Jonese?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto otřesnej výkon Obertana.

Perch na to prostě nemá.

Santon potěšil, snad do dalšího zápasu nastoupí obrana Santon - Colo - Simpson - Taylor a Cabaye s Dembou o parník převyšovali všechny hráče na trávníku.

Zápas smolnej. První gól po rohu, který neměl být, třetí gól po totálním zkratu Goslinga. Jinak všechny góly ze vzduchu - Colo se Saylorem chyběli prostě neskutečně. Simpson je ale skvělej. Sice průměrák, ale hecíř a bojovník. Mam ho rád a snad podepíše.

Reagovat
biznizmen

3 góly ze čtyř po standartce, to by se asi s normální obranou nestalo...

Reagovat
niflheim

Nechci machrovat, ale za Obertana jsme dostali prachy

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

trafil by to thierry lepsie?

Reagovat
miezto

ten by rozhodl v první desetiminutovce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vyborna provokacna fotka

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi Gomesovka, ze?

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby mal Liverpool v súčasnosti mužstve zakončovateľa ako Van Persie či Demba Bá, momentálne by hral na špici tabuľky..vyhrali sme, ale tá efektivita resp to, čo sme opäť nepremenili začína liezť pekne na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Red devils výborne , narážačky , kolmice a veľa šancí ... žeby sa vratila forma zo začiatku sezony ???

Reagovat
jenage

no zas tak skvele to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

práveže áno

Reagovat
jenage

forme ze zacatku sezony se zatim nepriblizili :)

Reagovat
kiwwi

Arsenal v Top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jj, ale budu doufat, že na konci kola už tomu tak nebude

Reagovat
kiwwi

jj v pripade remizy ich Chelsea predbehne o skore

Reagovat
Swarley

no uvidíme jak dopadnou ropné války, ale remíza by byla optimální

Reagovat
smazaný uživatel

snad vyhraje City

Reagovat
smazaný uživatel

remízu bych bral. A pak může Man City prohrát s Arsenalem a konečně budou na dostřel.

Reagovat
minoLFC

budu tam, City Chelsea da, sice nie s prstom v nose ako ManU ale da...

Reagovat
Swarley

no tak nám budete muset pomoct vy, no

Reagovat
minoLFC

ok dáme ich...ale aj vás takže vo výsledku žiaden posun

Reagovat
Wat

Reagovat
Rarášek

Do nebes a ješte dál!

Reagovat
niflheim

Tak skvělý výsledek, konečně i nějaký, na který jsme se moc nenatrápili. Škoda, že to museli schytat zrovna Wolves. Nani konečně zase ve formě a Wazzovi se určitě zvedne opět sebevědomí. Skvěle zahrál i Valencia a Jonesy byl naprosto famózní. Danny i Carrick rovněž fantastický zápas. Navíc jsem rád, že se Fryers dostal na hřiště.

Jinak Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Kéž by to byl třeba B'burn ale co. Rozhodně . Valencia přidal tu správnou přímočarost a Nani kouzlení, tohle spojení se mi vždycky líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas. Škoda že fotbalová sobota končí, hned bych se podíval na Chelsea - Man City.

Reagovat
Swarley

no teď až ve 22:00 Real-Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

To se dívat nebudu, minulé tři zápasy mě odradily.

Reagovat
niflheim

...já si natočím monitor směr postel...ještě lepší než pohádka nebo přednáška z Algebry

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě to začíná v deset večer. Vážně si zahrávajou s tím že jim u toho diváci hromadně usnou.

Reagovat
Swarley

tak já se na tyhle zápasy pravidelně dívám...jako dějí se tam někdy až neuvěřitelné věci, i když většinou ne moc fotbalové

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten poslední a předposlední zápas v tomhle fakt stál za to. Ale dneska vyhraje speciální akce Zubr kvasnicová 14 za 25 korun.

Reagovat
niflheim

Bych se mohl jít učit

Reagovat
fenixLFC

ubojovane vitazstvo ale zasluzene cely zapas jednoznacne lepsi..stredova dvojka celkom dobra iba som si parkrat zase uvedomil lucasovu absenciu, na tie jeho tackle som bol zvyknuty a teraz ked som videl hendersona alebo adama ako bezali za superom a snazili sa ho odzbrojit tak mi prislo za lucasom smutno...este k dalsim hracom, glena dopredu je fakt skvely ale dozadu je to slabota az sa mi to nepaci....suarez zase tvoril bojoval hadal sa a hlavne zahadzoval sance nakoniec vdaka bohu za tu jednu po nej eset viac ozil....kuyta uz fakt nie ten bohuzial na to tento rok uz nema, kto ma konecen potesil bol stew pre mna MOTM jeho vystriedanie by som kennymu neodpustil keby tam nejde jonjo jeho jedine stastie ale bol by to nastup ako hrom keby z toho brejku jonjo zavesil a este ako som na zaciatku kritizoval adama tak teraz sa mi velmi paci ako ostatne drviva vacsina tymu fakt len toho strikera a bude to v pohode

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnání ideální sestavy a nastoupivší vypovídá za vše.

Krul - Santon, Colo, S.Taylor, Simpson - Jonas, Cabaye, Tiote, Guthrie, Ben Arfa - Ba

Krul - Santon, Perch, Simpson, R.Taylor - Jonas, Cabaye, Gosling, Obertan - Ameobi, Ba

Reagovat
minoLFC

Ryan není iv ideálnej zostave?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba sám na hrotu

Reagovat
fantomas

No Ben Arfa by ho tam na holičkách nenechal...

Reagovat
smazaný uživatel

last 6 prvych styroch timov

Reagovat
Erdovec

66 bodů ve fantě

Reagovat
EL Gringo

Suarez

Reagovat
j_mrazik

Ten Newcastle má asi fakt hodně rozsračkovanou obranu, když dostane 4 kusy od Norwiche.

Reagovat
tomasinho

Reading

Reagovat
Zaschrona

Humus. 65. minuta zapasu, stav 0:0, zrovna zaciname hrat s Arsenalem absolutne vyrovnane po delsi dobu.. A Moyes posle na hriste misto jedineho utocnika Sahy 7. obrance Distina. At uz se fakt jde vycpat, zapas co zapas se snazit betonovat s formaci 4-4-1-1.. To je zapas co zapas naprosto spatna taktika.. Jediny pozitivum tak je, ze sanci dostal mladik McAleny, ktery svoji kvalitu v zapasech rezervy naznacil i za acko.. Na druhe strane, gol Van Persieho, to byla opravdu lahudka, tesim se az nekde sezenu video..

Ted doma Norwich a Swansea, pak venku dvojzapas Sunderland, WBA a doma Bolton. Snad se zacne poradne bodovat, jinak tahle sezona nemusi skoncit vubec dobre..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

trénuje na olypmiádu 110m překážky?

Reagovat
vodka

ty máš na ty linky talent

Reagovat
smazaný uživatel

aspon na nieco

Reagovat
nemamvasrad

Jen tak mimochodem, příště dej pravým tlačítkem na obrázek->zobrazit obrázek->normální link.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nothing beats celebrating 125 years of the club than a... one nil, to the Arsenal!"

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/VPs54xXB0Kw ty krávo to byl banán

Reagovat
Swarley

hmmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

byl pěknej,ale pro mě by byla lepší remíza

Reagovat
tomasinho

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný kdysi dal Di Canio, ale ještě efektnější. Ten je jeden z mojich nejoblíbenějších vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
exse

Má nastudovaný od Štajnyho

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohli tohohle chlapika opomenout mezi top 30 fotbalisty soucasnosti, to nepochopim...

Reagovat
herbage

viděl bych v tom Platiniho s Blatterem, stejně jako při vašem postupu místo Ajaxu

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Games Perch has started in this season:

Blackburn – conceeded 4

Nottingham – conceeded 3

Norwich – conceeded 4

Reagovat
hefy

Reagovat
biznizmen

dnes nehrál tak strašně, akorát to podskočil u toho čtvrtého gólu, ale rozhodně bych to na něj dnes nesvaloval, podle mě to bylo tou nesehraností... dnes dokonce ani nedostal žlutou

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

forma

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle melo byt vyreseny davno

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze Pardew bude konecne ochotnej udelat zmenu na LB. Santon si hodne hlasite rekl o misto v zakladu. Pristi zapas bych chtel - Santon, Colo/Willo, Simpson, Taylor. Danny zahral vybornej. Za ty goly ze vzduchu nemuze, to je o obou stoperech a domluve,...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by se jim Kadlec, kterýmu bych PL neskutečně přál a rozhodně by na ní měl :)

Reagovat
niflheim

legenda

Reagovat
Erdovec

prosím vás, znalci, jak se rozdělují bonusy ve fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nejmín obdrženejch gólů škoda že nemáme gólovýho zabijáka

Reagovat
smazaný uživatel

Andyho "jsem zpitej a je mi všechno jedno" Carrolla jste už zavrhli?

Reagovat
smazaný uživatel

proč?je mu 22 a má všecko před sebou a zápasů je hodně...potřebujeme spíš náhradu za (bohužel) stárnoucího Dirka útok se může točit..Suaréz by taky potřeboval na jeden dva zápasy jít na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojim, že se Andy neprobere. už jenom kvůli jeho přístupu. Na férovku bych ho poslal na rozehrání někam na hostovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale co je v Liverpoolu tak se jeho přístup změnil a dost dře..

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí bude koukám naprosto výjimečně fandit většina Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

já ne sice nema rád ani jeden klub,ale přes Chelsea se můžem dostat do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by mělo Liverpool zajímat, kdo se dostane do LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na 3:1. Nejdřív rychlej gól Kuna a pak bušení do vrat. :)

Reagovat
smazaný uživatel

já očekávám další dobytí SB a ztráru Liverpoolu na Chelsea 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, Chelsea je celkem v laufu a na ciťácích bude deka z LM...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim, mozna tak MUfani, fandum Liverpoolu, Arsenalu i Tottenhamu se vic hodi vyhra City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
minoLFC

my nie kvôli 4.fleku

Reagovat
tomasinho

Come on Citizens!

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo. Ale ta tabulka teď neuvěřitelně sedí.

Vyměnit Bolton za WBA či Wigan a může se pískat konec sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Za WBA ani nahodou, to radsi za Villu, ta takhle vysoko nema co delat.

Reagovat
stiflerovamama

preco nehral Ben Harfa ?

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Football Cunts ?

Reagovat
kiwwi

Cunts, Fucking Cunts

Reagovat
smazaný uživatel

dva kret*ni dokážou rozbít normální diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Demence no, s takovyma lidma se EF nikam nikdy neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se neposune ani bez nich... Pokus si chce člověk dobře pokecat o fotbale jde na fórum, které je zaměřeno čistě na tým, kterému fandí... Nejlépe zahraniční...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, ja jsem s tim nasim na chelsea-fc.cz naprosto spokojen. Diskuze k clankum nectu, ty stoji za hovno, ale na foru, kde ma pristup jen nekolik lidi to ma podle me uroven. Tady chodim, protoze je zde dost lidi, kteri maji ve fotbale prehled a tak si rad prectu jejich prispevky (i ten kiwwi), ale proste i ti lidi co patri k tem chytrejsim maji neustalou potrebu pri kazde (ne)prilezitosti napsat nejakou picovinu na soupere/rivala.

Reagovat
blade115

Reagovat
kiwwi

inac by bola nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bereš čas na vymýšlení takovejch hovadin...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, ty budeš mít teď volný středy s úterkama :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je i na tebe slaboučký...

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, nebyl jsem na netu v hlavní dobu rýpání do kiwwiho, tak si musím odfrknout aspoň teď. Nicméně jsem byl v jednom sportbaru. Kde měl po výsledku někdo hlášku: "To se kiwwi posere."

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

fenomén kiwwi už i mimo EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je většině k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

mně příjde k smíchu spíš to místní davový šílenství z něj, ale tak to už je asi věc názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Me prijde k smichu oboji

Reagovat
niflheim

Možná bysme mohli začít prodávat trička a různé upomínkové předměty s tématikou kiwwiho...aspoň na těch haterech něco vyděláme

Reagovat
Swarley

já už jsem to psal, on je teď poslední dobou náš nárazník...my dostaneme kotel od City, vypadneme ze základní skupiny LM a lidi ani tak nezajímá tohle, ale spíš to, jak to snáší kiwwi...mazec, ale pro nás je to dobře

Reagovat
C0br

Kiwwi je náš Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Může si za to sám

Reagovat
vodka

z části ano, protože má dost osobitý přístup k diskusi, kdy prostě má svou pravdu a nijak to nezaobaluje jako ostatní... Zároveň často provokuje, ale tady z vás polovina na něj reaguje jak býk na červený hadr (pro rýpaly, vím, že ta barva v tom nehraje roli, ale je to ustálené slovní spojení) i když diskutuje normálně a normálně argumentuje. Přitom provokace jdou jasně poznat a je už problém ostatních lidí, že potom v normální diskusi nedokážou skrýt svoje antipatie a nejsou ochotní normálně reagovat... Pak je tady velká obliba psat, jak je kiwwi neobjektivní, přitom v dost velkém procentu diskuse objektivní prostě je...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tým neprovokuje a přesto je mi tu úplně nejvíc protivnej... Hlavně tím svým neustálým výsměchem jiným týmům, přičemž sám výsměch, byť i braný ze srandy, neumí přijmout... Kdyby někdo napsal na MU, to co dnes on na L´pool (Cunts, Fucking Cunts), tak se na místě posere a z dotyčného bude dělat chudáka největšího kalibru...

A vy Mufani ho berete, protože je mufan... Kdyby se tady takhle choval scouser, tak se taky chováte jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

sice rival,ale s Evertonian souhlasím ve všem

Reagovat
smazaný uživatel

sice rival,ale s Evertonian souhlasím ve všem

Reagovat
kiwwi

paneboze ty trepes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

po prve si to nepochopil, po druhe srandu si z MU viem samozrejme spravit aj ja a neraz som si ju spravil a po tretie uz ma proste neries, lebo ti to uz lezie na mozog

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady zas

Reagovat
minoLFC

teraz si to pekne potvrdil

Reagovat
Godwinson

Já myslim, že to byla reakce na tu první hloupost a byla primárně mířena proti Chelsea. Ne, že bych se chtěl kiwwiho zastávat :)

Reagovat
kiwwi

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

OK, spletl jsem se... Nic to na mým názoru nemění

Reagovat
vodka

jak neumí přijmout? šak to bere s nadhledem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba kiwwi nevadí. Vidím to jako zdravou rivalitu. Moc se to tu bere vážně, kdybyste viděli jaký na sebe máme narážky s kamarádama a to na koleji, ve fotbalové šatně nebo v ročníku fandíme prakticky každý jinému týmu...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsi ve Zlatý hvězdě?

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to je podúroveň aj na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

K posrání ten Everton... Moyes se zase posral?

Reagovat
kiwwi

Nani has scored two goals in a league game for the first time in his #mufc career

tak to som ani netusil

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je začne dávat častějc, třeba na úkor Jonese nebo tak.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

btw kiwwi koho bys u vás nejradši viděl coby posilu? Ptám se naprosto seriozně

Reagovat
mithro

nie som kiwwi ale ako posilu by som chcel Ravela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

vobec netusim...ked mame plnu palbu, tak som spokojny s tym co mame

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? teďka to jeho sólování nabývá ještě horších obrysů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

jojo, šlo to vidět na konci přenosu. Szcz je prostě boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc už má 6 clean sheets. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Carrick - most passes (73), highest completion rate (90.4%), most interceptions (5), 4/5 tackles won

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nejlepší DM v PL

Reagovat
mithro

no dnes prvy polcas co som videl hral skor vpredu ako vzadu a tam mu to islo tiez naramne

Reagovat
Swarley

tak teda nejlepší CM v PL

Reagovat
niflheim

Obojí

Reagovat
smazaný uživatel

Než se rozehraje Jack s Oriolem. :)

Reagovat
mithro

to budeme riesit az ked to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně třeba Oriola vidím už teď v top 3 DM v rámci PL, neskutečnej hráč na ten věk. :)

Reagovat
smazaný uživatel

že tam toho odehrál

Reagovat
blade115

11 zápasů za ani ne půl sezóny není nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

v PL ale jen něco málo přes 200minut ale ten celkovej čas zas tak špatnej neni

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já mu nevěřil a jeho příchod jsem nechápal, ale hraje famózně

Reagovat
Rssa

Je Oriol. Dobře ho Busquets vyučil, trhá útočníky soupeřů na kusy

Reagovat
vodka

aby se o tom vůbec dalo uvažovat, musel by odehrát víc zápasů...

Reagovat
niflheim

Však klasika

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

co vzdycky hovorim

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho jeste davate Coylovi?

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám že mu dají čas je to sympaťák a pochybuju,že by někoho lepšího našli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Sympaťákem by byl, kdyby tenkrát zůstal u Clarets.

Reagovat
kiwwi

ty vole, zasa ja?

Reagovat
vladis271

napíš mail Ballotelimu nech ti pošle to tričko

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Manchester vyhrál jiným výsledkem než trapných 1:0, už mě to pořádně sralo

Reagovat
niflheim

200. za Naniho s Wazzou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://www.facebook.com/photo.php?v=2383267393493

ako zdalo sa mi to podobne, ale ze az tak

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

a este 17. minuta a 27. minuta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
herbage

Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

nechapem preco sa smejete

Reagovat
Swarley

no nejsměšnější mi tam přijde Henry, když už to chceš vědět

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Reagovat
herbage

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAAAAA

dajaky bug v realite

som to teraz ukazal frajerke a povedala ze sa naucili len jedno ale poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

hráš moc wowko

Reagovat
Erdovec

Ipswich

Reagovat
niflheim

Pěkně to otočili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rikal, ze maji radsi vsadit na Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Stihl jsem az druhy polocas Arsenalu a musim priznat,ze se mi velice libil Miquel.Muze mi nekdo rict nejaky info,videl jsem ho dnes prvne. Diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

to je kurva smola

Reagovat
smazaný uživatel

Velka skoda...

Reagovat
niflheim

velký sympaťák...snad se dá dokupy a nebude ho to pronásledovat.

Reagovat
kiwwi

btw pozeram tak si pozeram tabulky po 15. kole:

2011/2012: United 36 b., skore 35:14

2010/2011: United 31b., skore 35:16

2009/2010: United 34 b., skore 34:13

2008/2009: United 31 b., skore 29:10

2007/2008: United 33 b., skore 25:7

za poslednych 5 rokov mame najviac bodov + najlepsie skore...kde sa berie ta histeria u fanusikov?

Reagovat
vodka

z předvedené hry zvlášť když sme se tak namlsali v prvních zápasech...

Reagovat
kiwwi

lenze na predvedenu hru z minulych rokov sa uz zabudlo...v kazdej sezone vyskoci nejake obdobie kde hrame proste tusku

Reagovat
vodka

ale takto hrozně se snad nikdy nehrálo. rozhodně ne v takto dlouhé sérii, špatně byly vždycky jenom začátky... Nebo se hrálo 75 minut hovno a pak se roztočil kolotoč, který většinou stačil. Teď sme měli snad 360 minut v kuse hroznou bídu (do zápasu s Benficou).

Reagovat
niflheim

Kdyby člověk odečetl těch šest gólů od City...to je panečku obrana

Reagovat
pajamu

Jn, taky si říkám

Reagovat
Tomanatura

Treba z duvodu vypadnuti z nejlehci skupiny v LM, kterou jsme kdy dostali?

Reagovat
herbage

hysteria

Reagovat
smazaný uživatel

237. pro prohru City s Chelsea a nasledne s Arsenalem FC

Reagovat
Ferguson6

S takým nickom by si mal chcieť opačné výsledky Ale ja by som skôr chcel, aby City vyhrali nad Chelsea a prehrali až s Arsenalom

Reagovat
niflheim

Ropný souboj remíza, potom výhra Arsenalu a bude to ideální

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by...

Reagovat
mithro

Reagovat
Ferguson6

OT: Ak si chcem zmeniť nick, kam mám napísať? (a prosím odpovedzte mi normálne a nie nejakými "vtipnými" reakciami )

Reagovat
smazaný uživatel

Založ si nový "účet", ne?

Reagovat
vodka

buď si založ nový, nebo napiš adminovi, se zeptej Frankie_OL, ten to má měněné snad 3x

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždý si snad Frankie založil nový ne... Tady je to přece úplně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

nene, měnil si to.. bůhví proč.. asi nechtěl přijít o "zápis v registru"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

tak komu mám napísať?

Reagovat
vodka

nezaložil, výdycky mu to tam nějak přepsali, proto taky když si rozklikneš staré diskuse, vekterých vystupoval eště pod starším nickem, tak tam bude mít taky Frankie_OL...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne pokud Frimpong nepojede reprezentovar na Pohar Narodu,mame misto Songa skvelou nahradu

Reagovat
smazaný uživatel

song nikam nejede

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně vysvětlení a naděje v případu našeho Parka:

"We have Park also, now his adaptation period is over, we will see much more from him in the second half of the season."

Reagovat
vodka

tak to su zvědavý..

Reagovat
smazaný uživatel

much more moze byt aj tri minuty na zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale furt je to pozitivní signál - konečně je o něm aspoň zmínka, navíc to "adaptation period" je poměrně ještě dobrým vysvětlením, proč dostával tam maličko šancí. Minimálně až odjede Šumák na APN půjde na lávku a prostor by dostat měl

Reagovat
smazaný uživatel

jj..mna to mrzi kvoli tej jeho vojne, to ma vlastne od zaciatku len maximalne rok a pol na vrytie do pamati fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to s vojnou je prostě blbý. Kor u hráče, kterej potřebuje půl roku na zabydlení. Na druhou stranu, pokud u nás Persie zůstane i další sezóny (prosím!), odchod Parka by mohl být perfektně načasovaný na prosazení se nějakého mladíka, kterej by další sezóny kryl Robinovi záda a pak ho vyšoup.

Já vim, moc si to maluju, ale idea je to krásná

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh,Park , to vyjde nastejno... jak se zrani RvP,jsme v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

park je lepsi, ale menej vhodny typologicky

Reagovat
fantomas

Nevěřim!

Reagovat
niflheim

Díváte se na El Clasico?

Reagovat
mithro

sranda hned od zaciatku

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, preju Realu

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem koukal na El Clasico a ten kdo ho neviděl o nic nepřišel hodně špatnej zápas mnohem lepší se kouknout na nějakej Anglickej fotbal

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, taky jsem se díval a byl to celkem hnus, ani pěknej fotbal, ani moc šancí, ani žádný hádky (na ty jsem se upřímně těšil nejvíc), prostě nic. Se příště kouknu na Wigan - WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ja som to nedopozeral, nuda, keby sa aspon pobili

Reagovat
smazaný uživatel

Barca tam totiž "bitkaře" nemá, oni jenom simulujou a pak gestikulujou, na čež reagujou Ramos s Pepem kopancema. Občas by Barca potřebovala něco jako střídavý start. Na clásico si půjčit Bartona na lavičku a ten by udělal parádní dvojku s Pintem. Valdésovy 80 metrové sprinty přes celé hřiště jim pořád nebudou stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vidis zitra s vama? 4-5-1 nebo 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 4-5-1. Rafa už by měl bejt v pořádku a navíc se hraje na Stoke, tam asi Harry s dvouma útočníkama na plac nepůjde. Takže asi klasika, VdV podhrot a Ade nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

na tiketu mam dvojku,ale doufam,ze nevyhrajete.. stret zajmu

Reagovat
smazaný uživatel

Sázení s útěchou Nikdy neprohraješ, ale nikdy nevyhraješ...

Reagovat
vladis271

a ešte aj výsledok, som to prial Realu. Všetko nahovno. Krystínnka úplne zabrzdená. Xabi mu posadí gólový center na hlavu, on to posere, a prakticky z protiútoku mu Cesc ukazuje ako sa hlavičkuje do brány.

Ak by vyrovnali, mohlo to byť nakonci zaujímavé, takto dostali 3. a futbal išiel dokytek ešte viac. fuj

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Minister

Vorm znova paradne zachytal

Reagovat
CubONE

Fanta zatial 62 bodov a vy?

Reagovat
Erdovec

69

Reagovat
fantomas

Mám nejspíš čas, takže...

300. pro kreativního Songa, probuzenýho Aršavina, hrajícího Parka, hrajícího Rosu, střídajícího Wengera, pálícího Van Persieho, čarujícího Szczczcz...Wojtu, zdravé beky, zdravého Jacka, nesólujícího Gervinha, jako černá ruka řádícího Thea...

...a celý kolektiv slavícího ARSENALU!

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

a je parádní, že Song už tu krásnou šňůru načal

Reagovat
fantomas

Teď nerozumim.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Mackems Dokud jsou za NU, docela jim to i preju

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ten Larsson uz mel byt od ledna na SJP, skoda, ze ho nakonec odmitli pustit, kdyz uz mel v Newcastlu nachystanou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Kousu se do jazyka, kdyz si uvedomim, ze jeho prichod by pravdepodobne znamenal neprichod tragedniho Obertana.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Larssonův přímák v 92. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

100

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro O’Neillovu premiéru

I když Sunderland tolik nemusím, tohoto manažera mám v oblibě

Reagovat
smazaný uživatel

Korun? Euro? Liber? Mas poneti, co to vubec znamena??

Reagovat
13

ta 200 se píše, jenom když se ti povede trefit jubilejní 200. komentář..

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro mě

já si z toho pánové dělám srandu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si, potom, veľký srandista.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

nee, chtěl jsem to napsat vše pod sebe, pak by to vyznělo jako sranda, ale něž jsem to vše napsal, respektive odeslal, už mě někdo předběhl s komentářem a vyznívá to nakonec divně

takže 500. opět pro mně, ale tentokrát

Reagovat
Lacko_Boh

ja som to pochopil paráda

Reagovat
Marv

Reagovat
Marv

To si jen fandové PL nenápadně přidávají komentáře, aby proti La lize nevypadali tak chudě No a když vidí, že 1 zápas ve Španělsku má přes 2k, musí se to holt pokusit dohnat i takovýmto způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj komentář by dával smysl, kdyby ardno01 takto "bojoval" pod preview. Takto to je jen nepovedená provokace.

Reagovat
fantomas

Čili v jiných sekcích se to nedělá, chceš říct?

Reagovat
miky10

Podívej se, kolik příspěvků mají preview a souhrn PD, když je Clásico jinde

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
fenixLFC

to je preklep alebo za blackburn boli obrancovia henley a hanley?

Reagovat
smazaný uživatel

7427392. pro ardno01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. bude pro tebe kámo, že si děláš srandu z někoho, kdo si sám dělá srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Seb Larsson

Reagovat
smazaný uživatel

My season ticket = £845. Number of wins seen this year= 2. cost per win=£422.50

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool Slepice prohrávaj

Reagovat
smazaný uživatel

link na slepice?

Reagovat
smazaný uživatel

už vim

Reagovat
smazaný uživatel

Snad slepice prohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

mimochodem, už chápu, proč se Sturridgeovi říká Studge a musí uznat, že to docela sedí

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Studge

Reagovat
vodka

*musím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Co na to Studgeův otec?

http://tinyurl.com/bsundqd

Reagovat
smazaný uživatel

gól parádně Stoke

Reagovat
supervizor

Krása, technické týmy to mají na Britania nejtěžší.

Reagovat
Godwinson

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Stoke je stejně neskutečnej tým

Reagovat
smazaný uživatel

taky vám Bloodzeed furt vypadává?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez..

Reagovat
C0br

Pěknej dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, Norwich, Swansea, Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim v tomto kole zadna remiza

Reagovat
smazaný uživatel

je to doma parádně Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke to je opravdu stoka

Reagovat
smazaný uživatel

čekám, kdy stoke bude mít rozměry hřiště 10x10 metrů

Reagovat
Arbiter

Reagovat
soukup

rozměry hřiště jsou stále stejné a už roky se na rozeměrech nic neměnilo, ty čáry co tam vidíš jsou kvůli EL, kde je hřiště právě naopak větší

Reagovat
EL Gringo

pekne sliepky

Reagovat
tomasinho

Parádní výsledky dneska, přesně, jak jsem chtěl a jak jsem tipnul na eurotipu.

Reagovat
stiflerovamama

Tak Stoke v prvom polcase boli lepsi ako Kohuti . Gratulujem k vyhre , dolezita strata Tottenhamu .

Liverpool opet milion sanci , jeden gol . Chce to este 1-2 hracov do ofenzivy . Jeden typu chladnokrvneho zakoncovatela a druhy typu Mata , Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Givet má nějaké problémy se srdcem, které mu po tom souboji nezvykle bušilo, Salgado podezření na zlomená žebra a Lowe zase otřes mozku.

Reagovat
fantomas

Givet ty problémy má celou kariéru, byla to jen prevence...nepočítám, že by to mělo bejt nějak fatální pro jeho pokračování nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to jsem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs konečne strata bodov, ój aký som rád!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CFC alebo Chelsea alebo ako?

Reagovat
smazaný uživatel

nejde

Reagovat
Trand
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

super výsledek Stoke City

Reagovat
miky10

Vyhrát a jsme třetí

Reagovat
smazaný uživatel

390 pro zitrejsi vyhru City

Reagovat
smazaný uživatel

ve fantě jsem na 7. místě z celé ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji.

Reagovat
niflheim

86.

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju já 855

Reagovat
vodka

99. asi si budu muset pohrát s wildcard

Reagovat
Trand

Pěkný.

Reagovat
Counter

Counter byl pár let zpátky dokonce chvílemi první. Kde jsou ty časy

Reagovat
j_mrazik

Podle něj máš přezdívku?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kiwwi

Reagovat
soukup

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
mithro

Reagovat
vocasisko

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infi

Reagovat
C0br

Reagovat
Counter

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost smutny

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom smutného ? prostě sem dokázal skloubit odborné znalosti PL se štěstím

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No je smutny prave to, ze zadny znalosti nejsou potreba

Reagovat
vodka

Cukroušek toho ví docela dost, akorát to sem moc často nepíše...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ho jen popichuju.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram ze O´Neillovi zasa vykopava body nejaky Larsson

Reagovat
vodka

400. prooooooo Parkera, jeho mladší a brzo lepší verzi Jonese a Welbecka

Reagovat
kiwwi

nadherna 400.ka

Reagovat
vladis271

nechcem byť puntičkár, ale čo s tým má Wellbeck?

Reagovat
j_mrazik

No a zejtra by to chtělo remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímě, já od zítřka žádný přání nemám, ty si schovávám až na příští týden

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně

Reagovat
smazaný uživatel

zitra jasna dvojka

Reagovat
soukup

koukám, že sem o hodně přišel, já chci zápasy v sobotu do háje!!!

Reagovat
herbage

prý máte nástupce Delapa

Reagovat
soukup

jj Shotton umí taky auty, to vím už dýl, to byl možná hlavní faktor, proč se nakonec do kádru protlačil i když Delap je Delap, to je mistr svého řemesla

Reagovat
herbage

říkám, Delap za pár let skončí, nahradí ho Shotton, toho zase Delapův syn a 30 let se vás z PL nezbavíme

Reagovat
soukup

není důvod se Stoke zbavovat

Reagovat
herbage

když budete chudým (Tottenham) brát a bohatým (Arsenal) dávat, tak proč ne

Reagovat
soukup

a jako bonus sme okradli i CFC, Liverpool a MU. Měli byste nás milovat a postavit Delapovi před Emirates sochu http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/11/08/article-0-026704CD000005DC-244_468x494.jpg navrhuji tento tvar

Reagovat
smazaný uživatel

To je parádní póza na sochu. Všeříkající.

Reagovat
herbage

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

ale vzhledem k tomu, že jsou to první dva body, o které jste MU okradli a Arsenal drbete každý rok, tak tu sochu dáme maximálně před hajzlíky

Reagovat
soukup

ale když vy si za to můžete sami, ty minulý vaše vystoupení na Britannii byly žalostný, nemůžete tu výhru chtít zadarmo, od toho sou v PL jiný týmy

Reagovat
herbage

tss, kvůli týmům jako vy taháme do týmu netáhla jako Mertesacker a Chamakh a pouštíme skvosty jako Vela a Denílson, to vám nezpomenu

Reagovat
niflheim

Prašť jako uhoď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

bit.ly/vWRaxP Tak tohle mluví celkem za vše...pěkně Spurs potopili.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro LFC špatnej výsledek, ale na druhou stranu jsem rád, že City poprvé prohrálo.

Reagovat
Swarley

dobrej výsledek, tohle se hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to dopadlo nejlip, jak mohlo (kdyz teda pominu necekane zmizeni stadionu z nasi planety v prubehu zapasu), fotbal strasnej, vysledek spravedlivej.

Reagovat
tomasinho

Jak píšeš, strašný fotbal, hrozná nuda, ale pro nás právě nejhůř, jak to mohlo dopadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Vam to muze byt jedno, kdyz neporazite ani novacky

Reagovat
tomasinho

Náhodou jsme porazili QPR, to si Chelsea říct nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v dobe, kdy maji hodne zranenych

Reagovat
tomasinho

Vždyť krom Kennyho a Helgusona hráli v plné sestavě, navíc Černý Kennyho zastoupil víc než obstojně. Ale máš pravdu, s nováčky mám nejhroší bilance. Viz tady více.

http://www.lfcway.com/fans-zone/liverpool-kop-realita-o-lfc/hlavny-problem-ktory-trapi-lfc-uz-10-rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze jsou furt v problemech, tyden predtim nebyli schopni ani zaplnit lavicku

Reagovat
tomasinho

Jo takhle, teď už ji měli lepší no, i když do ofenzivy tam byl jen DJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy neporazili zas Norwich a Swansea, doma

Reagovat
Nikikrew

Vysledok spravodlivy? Nemozes brat vazne asi. Napocitam asi 2 sance vase za zapas. Jednoznacne rozhodla CK. A to este mozes byt rad, ze sudi uprel jasnu penaltu v prvom polcase. A co sa tyka zapasu, strasna nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak goly byly vsechny regulerni a na ty se fotbal hraje, ne? Cervena karta odpustena Yayovi a Meirelesovi, takze to se taky muze navzajem vyrusit, a Bosingwa se Silvy ani nedotkl

Reagovat
Nikikrew

Hra sa, hra :). Ale myslim si, ze remiza by bola spravodlivejsia. No a co sa tyka toho dotyku, tak tam kontakt bol. Pozeral som Sky Sporst cez prestavku a sam Gary Neville to tam pekne rozanalyzoval

Reagovat
smazaný uživatel

Gary to tam zanalyzoval spatne, Silva skakal jeste driv, nez se vubec mohl s Bosingwou stretnout.

Reagovat
Swarley

jen mu dej, tomu čukotkáři...

Reagovat
Swarley

takže by se dokonce hodilo what a waste of money na obě strany?

Reagovat
smazaný uživatel

DIDIER FENOMEN DROGBA. THUMBS UP PRE TOHTO GENIÁLNEHO HRÁČA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

THERE IS ONLY ONE INVICIBLES

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Jsou 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. Chelsea pripravila o neporazitelnost posledni dva neporazeny tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

A Terriers uz maji taky prohru, takze uz v ligovym fotbale v Anglii neni neporazeny tym

Reagovat
tomasinho

What a waste of time, nejhorší zápas top týmů této sezony. Příště raději nebudu čekat nic.

Reagovat
smazaný uživatel

bol to dobrý zápas..nasadenie, emócie, konečne normálna atmosféra na SB ( ), červená, penalta, súboje, šance...

Reagovat
tomasinho

Nuda, nuda, šeď, šeď, prase, prase, gól, gól, rudá, gól.

Reagovat
JacoBee

Dobrej zápas?

očividně si viděl první zápas v životě

Reagovat
smazaný uživatel

keby to Clatenburg nezazdil redkou, mohol to byt dobry match...prvy polcas urcite na to mal parametre

Reagovat
smazaný uživatel

Me to teda bavilo vic nez s obemi zapasy s Vama dohromady...

Reagovat
-Pato-

bylo načase..

Reagovat
Godwinson

Je to ironie, ale tak to holt chodí. Moje vítězná tipovací aura přetrvává, to je hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka mě poprvé v životě potěšila

Reagovat
Counter

Překvapuje mě, kolik lidí tady doufá, že Arsenal něco na Etihadu uhraje. Jestli tam prohrajem o jeden gól, tak to bude úspěch...

Reagovat
smazaný uživatel

přízemní řeči

Reagovat
Swarley

tak co si budeme povídat, ono je to spíš jen přání ale tak snad jim to co nejvíce znepříjemníte...

Reagovat
Counter

Já hlavně doufám, že se v tom utkání nikdo nezraní a moc si nezhoršíme skóre.

Reagovat
Swarley

krásnou remízou si skóre nezhoršíte, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

boze ty jsi priposranej

Reagovat
Counter

povíme si v neděli, rád zpětně uznám svou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

tyden do zapasu a ty uz brecis,ze si snad nezkazime skore,jako kdyby Arsenal byl nejaky Norwich... bude to tezka,zvlast kdyz dneska prohrali,ale i tak se tam da neco uhrat. hlavne uhlidat Silvu,Aguera a jestli bude hrat,tak Balotelliho

Reagovat
fantomas

Norwich je zrovna hrozně špatnej příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

alibista

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nezvládá zápasy, kdy je na ně vyvíjen tlak.. role outsidera jdou Arsenalu daleko lépe, kdyby v City hrál chytře na brejky, tak mužou i vyhrát..

Reagovat
herbage

no, když si vezmu, že Mertesackera bude větrat Agüero, tak asi ano, ale i tak si myslím, že budeme více než vyrovnaným soupeřem a máme velkou šanci na tři body. Bude to o detailech, jako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak . Kdy City naposled prohráli doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni 0:3 s Arsenalem?

Reagovat
smazaný uživatel

a nemyslíte si ,že City jsou tedkon někde jinde než Arsenal.

A to hráli City od 10 minuty, v 10. lidech.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo rika, ze nemuzou hrat v deseti lidech zase? To se jako prohra nepocita? Navic jste pak jeste dostali doma od EFC.

Reagovat
fantomas

Podle mě je ten rozdíl zhruba podobnej.

Reagovat
Liquid

Boyata červená někdy v 5.minutě po přisimulovaném skoku Chamakha, pamatujem

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

nevím jestli naposled, ale určitě vloni s Arsenalem

Reagovat
Counter

Já právě šanci na tři body nevidím, ledaže by nám všechno sedlo jako loni.

Reagovat
herbage

já nevím, já nám docela i věřím. Jsme sice outsideři, ale nemáme prakticky co ztratit, to by nám mělo sedět. A hlavně, chytili jsme docela formu a hrajeme mnohem týmověji

Reagovat
fantomas

Spíš sudímu a nám.

Reagovat
smazaný uživatel

dame ich

Reagovat
kiwwi

omg, takych priposratych fanusikov neznasam

Reagovat
Counter

Máš pravdu, lepší je tady dopředu tvrdit, jak je rozstřílíme a nebereme nic jiného než tři body. A pak být terčem posměchu.

Reagovat
kiwwi

proste sa ide pre body a nieze bol by som rad keby sa neprehralo o viac ako o jeden gol

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Utd. si jde pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad radši ani ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno uznat, že poslední 3 náročné zápasy zvládla Chelsea výsledkově skvěle. Kloubouček dolů a jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Lež a nenávist zvítězila nad.....lží a nenávistí

Reagovat
božský John

Lež a nenávist zvítězila nad.....lží a nenávistí

Reagovat
Swarley

přesně tak, jak to v normálním světě většinou chodí...

Reagovat
smazaný uživatel

A uz je tady zase to nejtrapnejsi prirovnani ze vsech

Reagovat
Liquid

říká fanda "cinklého jara"

Reagovat
božský John

No Ty si zrovna moc nevyskakuj

Reagovat
smazaný uživatel

Sladké vítězství Škoda ztraceného zápasu s Arsenalem a naprosto zbytečné prohry s QPR.. mohli jsme být už někde úplně jinde.. Takovéto vítězství ale jistě všem hráčům Blues nalije krev do žil.. Však my se o ten titul ještě popereme..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, ono se dneska vlastně hrálo No co, stejně bych na to čas neměl...

Reagovat
Counter

O nic jsi nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Až pokud dostane Silva dodatečný trest za simulaci, tak to bude spravedlivý výsledek... jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tipovačce krásnej 1 bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé jsem přál Čukotce... idkyž typovačka byla 2jka no. Ale co. City už jenom 2 body před United... a to se počítá.

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea Frank

Reagovat
j_mrazik

Ta Chelsea je dopředu neskutečně marná. Clichy = man of the match.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

United hlavně ted musí bodovat a nabrat pořádnou formu na únor, kde je čekají nejtěžší zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro někoho jako já, kdo fandí Chelsea už od malička, je to krásný večer

Reagovat
smazaný uživatel

odmalicka je co, 16 roku?

Reagovat
blade115

Kazíš mi dobrou náladu ...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ti je maximálně 8

Reagovat
Chazy

Cobr, Tomasinho, fantomas, miky, hrubas, někoho z nich nutně potřebuju na icq

Reagovat
Liquid

Chelsea přesně jak jsem předpověděl, jediná prohra Citizens v lize přišla dnes

Reagovat
blade115

A další přijde o týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Etihead proti United.

Reagovat
ouninpohja

"kolmini s říše snů" Co to je, ty vole? Ten překlep bych ještě snesl...

Reagovat
stiflerovamama

Fernando opet na lavicke

Kiez by sa vratil do klubu ktory je pre neho stvoreny a opet by nastartoval svoju karieru

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě půjde možná do Slavie. Ale ještě to není stoprocentní.

Reagovat
Liquid

přijde jako amatér, a lá Skácel

Reagovat
frankiefcb

jj taky bych ho chtěl z5 v Atleticu. Tací světoví hráči, co v Atleticu hráli a titul furt ne

Reagovat
minoLFC

máme najlepšiu obranu v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A útok horší, než poslední dva týmy v lize.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejlepší hráč na světě už absolvoval lehký trenink

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Liquid

a teď všichni pozitivně palcovat : Chelsea FC - Pride of London !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo jiny ze jo...vsichni nam uz x let koukaj do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

pokazil si mi lajničku ty kujóne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shit of London

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Liquida

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham? Arsenal? West Ham? Millwall?

Reagovat
Liquid

určitě myslel Charlton

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba ti tam jeden tím. To nehovorim preto, ze nas dnes dali, ale proste zo vsetkych tímom z Londyna to musia byt oni

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jako jediny tym z Londyna za neco stoji

Reagovat
božský John

za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

to mě fakt rozesmálo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry, ja vedel, ze se nekdo chytne stejne je to ale pravda

Reagovat
božský John

Je to pravda, já vim...jinak bych nepsal

Seš dobrej kluk, žes to věděl a schválně takhle přihrál...to musim ocenit

Reagovat
smazaný uživatel

Rado se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Že jsi to byl ty, kdo po zjištění základních sestav volal "jasná 2" ? Tak v tom případě nemám slov.

Reagovat
smazaný uživatel

taky by to byla dvojka,kdyby Clichy nebyl Clichy

Reagovat
blade115

Kdyby si strč někam.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak mi je to tak jedno... dneska to byl plevel vs, plevel ze City bylo do cervene lepsi stejne ale nevymluvis

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ale nebylo derby severniho Londyna

Reagovat
smazaný uživatel

3:5 jsem zvedavy,jak zahrajete na WHL

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral Drogba Jsem zvedavy jak dlouho z toho vysledku budete zit jeste pred Abramovicem skoro neexistoval zapas, abychom tam nevyhrali, Spurs nas neporazili snad 16 let tusim, az ted posledni leta se to tam v tom kurniku nejak zaclo zadrhavat uz loni to melo vyjit, ale Drogba nedal v posledni minute penaltu, tak snad to bude tento rok za tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz porovnam,co tuhle sezonu hrajou oni,hlavne doma.. a vas,tak to by se muselo kurevsky zadarit,abyste tam vyhrali ale zas nic neni nemozne...

Reagovat
blade115

3:5... 8:2 je horší. Ale přesto, nechápu, proč "argumentuješ" (ono se to ani tak nedá nazvat, protože do diskuze to má daleko) něčím, o co ses zapříčinil asi jako o svou existenci...

A zápas na WHL? Ano, bude to těžký stejně jako Newcastle, Valencia i City, ale zrovna máme vítěznou vlnu a ještě nám los nachystal na sobotu "odpočinek" v podobě Wiganu. Po tomhle zápase už prostě člověk věří v zázraky, takže proč nevěřit ve výhru na WHL?...

Reagovat
smazaný uživatel

My mame taky jeden krasny vysledek 6:1 na WHL, asi pred rokem jsem videl zaznam, mohlo to byt nekdy kolem roku 96 - 99.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když si přímé přenosy začal sledovat v roce 2003, 2004, je jasné, že jsi to viděl pouze ze záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rocnik 1990, fotbal me zacal bavit v 11ti

Reagovat
smazaný uživatel

8:2 a s jakou sestavou sme tam museli hrat... tohle mne necha absolutne klidnym ta narazka. 3:5 neni argument,jen pripominka.abyste si tady moc nevyskakovali

Reagovat
blade115

8:2 a s jakou sestavou vyběhli United. Věkový průměr byl ještě nižší, než u vás. I když jasný, kvalita Smallinga a Jenkinsona se nedá porovnávat. Ale stejně, úlet jako úlet. Pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Traore hrac,ktery nemel ani na lavicku Arsenalu a ja osobne sem ho vyhanel uz v priprave,ze v Arsenalu nema co delat... pak tam hral Coquelin,ktery byl jeste ''mimo'' oproti soucasne dobe,kdyz uz se rozkoukal,zvykl si a tak.. Jenkinson byl koupeny nekde z pralesa a hned musel hrat kvaldu s Udinese a na Manutd... vysledek byl sileny,ale zkousl sem to,kdyz sem vedel,ze jsme byli v totalnich srackach oni zase vypadli v LM,takze kazdy ma z ostudy kabat

Reagovat
blade115

Letos to je šílená sezóna. Snad každý z top týmů si prožil debakl / ostudu, ne? United se City, Arsenal s United, Chelsea s Arsenalem, United a City v LM, Tottenham se City... Vynechal jsem něco?

Reagovat
Azza

Liverpool s Tottenhamem

Reagovat
blade115

Vymluvim, zápas jsem neviděl celý (asi jen 20 min z konce obou poločasů). A i kdyby, tak Clichy je součást týmu a jestli se nedokáže udržet na uzdě, není to můj problém. Já jen vychvaluju to, co ještě v této sezóně nikdo z PL nedokázal.

Ale jsem ochotný uznat, že ten závěr byl hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na cely zapas podive,aspon uvidis vsechny pasaze furt mi to od Chelsea prijde takove upracovane,vydrene se stestim... s Newcastlem ste meli stesti i smulu. s Vale sem videl jen sestrih,ale podle toho,co sem videl,tak Peta dost podrzel a dneska to City nezvladlo. pozitivum je,ze o titul ''bodove'' hraje porad 5-6 tymu

Reagovat
blade115

Newcastle byl naprosto zaslouženej... To ještě měli kliku oni s tou penaltou... Vydřené ty zápasy jsou, ale tak není to logický? Proti rozjeté Valencii, suprovému Newcastlu, suverénnímu City... Ale chápu, jak to myslíš. A máš pravdu. Chybí tam taková ta jistota, suverenita atp. Zas ale vidím blížící se přestupový termín a nemyslím si, že se do něj Chelsea nezapojí. Věřím, že ne tak, jako loni, ale pár nových tváří by to skutečně chtělo.

Souhlas. Pro atraktivitu soutěže jedině plus. Třeba taková španělská Primeira je úplně o ničem.

Petr drží pořád. Proti Valencii jednoznačně vychytal postup. Nechápu, jak vůbecněkdo mohl přijít s tím, že ho chce AVB prodat...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak pisu,ze s Newcastlem jste meli stesti i smulu... smulu v tom,ze takovy Sturridge zazdil co mohl a pak zacal tlacit Newcastle.. Ba tyc,Ameobi drevno a dalsi sanci vykopaval Terry z brankove cary,tak to mohlo dopadnout jakkoliv nakonec uvidime,jestli AVB nekoho koupi.. fakt to nutne potrebujete

Reagovat
blade115

Ale zas nechci error typu Torres nebo Sheva. Ani žádné kroky z nouze (dosud jsem za něj považoval Meirelese). Myslím, že týmu by prospěl nějaký mladý křídelník typu Hazard, Ayew atd. + může kartami výrazně zamíchat návrat Essiena, na který se strašně těším. Pak už je tu jen otázka stopera, kterou André stejně vyřeším nákupem nějakýho krajánka.

And what about you?

Reagovat
smazaný uživatel

My ted potrebujem ASI(radsi) sehnat nekoho nenarocneho,kdo bude schopny zahrat na LB,popripade i na RB,jelikoz ty kraje mame fakt slabe obsazene,kor kdyz Santos minimalne na 3 mesice out. dalsi na rade by mel byt poradny utocnik,ktery je schopny davat goly. pro nas bude v Lednu hlavne posila navrat WIlshere a Sagna

Reagovat
blade115

Gibbs/Santos + Sagna/Jenkinson? No to je fakt slabé... Co mě tak napadá, tak třeba takový Cissokho z Lyonu. Myslím, že by AW mohl zapadnout - mladý Francouz za rozumnou cenu... Útočník? Z fleku mě žádný nenapadá, ale základ bude se zbavit Chamakha. Wilshere to měl na půlroku, takže se vrátí asi v lednu, ne?... Jak to pak vůbec bude v záloze? Arteta - Ramsey - Wilshere mě tak napadá... A co já si ještě tak myslim, že by bodlo, stoper. Mertesacker žádná sláva, Djorou ještě horší,Squillaci snadani nehraje a Koscielny není žádný ztělesnění jistoty... Navíc neustále zraněnej Vermaelen... No, chtělo by to podobnou rošádu jako v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Santos je dobrej,ale bohuzel ted bude dlouho mimo. Gibbs je ok,ale to by nesmel byt porad zraneny.. Sagna je jistota a Jenkinson by mel jit nejlip na hostovani,ale to se nestane. idealni by bylo prodat Squillaciho+Johana a privest Vertonghena,ktery muze zahrat LB a CB,ale to bych chtel po Wengerovi moc... Vermaelena je strasne skoda,aby furt zaskakoval na LB. Koscielny hraje paradne az se vrati Jack,tak to bude nejspis Song,WIlshere,Ramsey a nebo to muze tocit... ani bych se nedivil,kdyby zkousel Artetu na CM a Wilshera misto Ramseyho. tezko rict,jak to bude...

Reagovat
blade115

Až mě zaráží, jakých tam je možností u vás v tý záloze... Arteta, Benayoun, Rosický, Ramsey, Wilshere, Song + samozřejmě křídla Aršavin, Oxlade, Gervinho, Walcott... Jen mi tam ještě chybí pojistka za Songa. Nevěřím, že by ho Diaby mohl plnohodnotně nahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby je hlavne CM. Songa muze zastoupit Frimpong nebo Coquelin

Reagovat
blade115

CMF? No vidíš, já ho mám pořád zafixovaného jako DMF... To je fuk, stejně si nemyslím, že jsou ti dva téměř na úrovni Songa... Ale to je stejně jedno, stejně záleží jen na tom, co si myslí trenéři.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo CM. jak rikam,dulezity bude navrat tech dvou a aby se nekdo dalsi uz dlouhodobe nezranil.. v lednu vyresit t ty krajni obrance a popripade toho utocnika.podle mne stejne Wenger bude neaktivni na trhu,mozna posle nekoho na hostovani.. po sezone by to chtelo cistku hracu,jako Arshavin,Chamakh,Denilson,Almunia a tak

Reagovat
smazaný uživatel

brevno*

Reagovat
smazaný uživatel

borec z Chelsea: ''Mata dneska dokazal,ze v pohode strci Silvu do kapsy''

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

takove houno napsat...

Reagovat
smazaný uživatel

kéžby Yayu potrestali dodatečně za to nakupnutí Maty... tak jako Songa,když schválně zašlápl Bartona v prvním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tak jsem nakonec ten výsledek trefil přesně, dokonce i střelec vítězné branky hodně potěšil, co víc si přát..

Jinak v druhé půli jsme se konečně uklidnili, hráli z hloubky a na brejky, což se i díky zlepšenému výkonu Ramirese celkem slušně dařilo, koneckonců i ta redka přišla po pěkné, rychlé a přímočaré akci.. A samozřejmě kompletně změnila průběh zápasu, najednou jsme my museli dobývat a Citizens bránit hluboko. Jsem ale rád, že jsme se nezbláznili, hru brutálně neotevřeli a trpělivě soupeře mačkali, ještě by chybělo, abychom dostali góla z brejku.. Někdo to označuje za tragickou ofenzivní fázi, já zase konečně viděl zápas, kdy krom úvodních 25 minut byla defenziva v rovnováze s ofenzivou..

K jednotlivcům nic víc nemám, snad jen - Frank Lampard is a Chelsea LEGEND!!

Reagovat
smazaný uživatel

No nakonec dal gol Meireles i Lampard, ti nas rozsoudili

Reagovat
vitasrp

Jj, dopadlo to nakonec nejlíp, jak mohlo..

Reagovat
M0rb1D4S

Teď jsem se pobavil.. Příchod hráčů Man City před zápasem do šatny.. Yaya Touré zabalený, vidět šel jenom obličej a i tak to šlo těžko.. za ním kráčí Hart v letním tričku

Reagovat
Masi

Snad nás ta dnešní prohra nebude mrzet, příští týden by to chtělo vrátit sebevědomí výhrou o tři goly soupeř na to je. Jinak ty rotace útoky jsou dobré zatím to hrotům svědčí a snad budou pokračovat v produktivitě.

Reagovat
vitasrp

Ještě mimochodem - Terry má vážně skvělou rozehrávku na delší vzdálenost.. Těžilo se z toho už za doby Mourinha, kdy často nakopával míče na Drogbu, pod Ancelottim hrál míče za obranu na Ashleyho Colea, z čehož zejména v první sezóně taky pár branek padlo a letos pod Boasem má za úkol převážně diagonální pasy.. Už má takhle v podstatě dvě druhé asistence ve velkých zápasech, s Arsenalem krásně našel Matu, který následně centroval na Lampse, teď pro změnu našel Sturridge, který vymáchal Clichyho a nalil to Meirelesovi..

Reagovat
smazaný uživatel

+ neni to letos nejgolovejsi stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončíme diskusi rázným a pravdivým tvrzením, že Londýnu vládnou Spurs.

Reagovat
blade115

Trošku si se sekl, apokalypsa je hlášena až na další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a z jakeho uhlu pohledu vladnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedou tabulku londýnských klubů. Vzájemné zápasy mezi Londýňany máme nejlepší.

Reagovat
fantomas

Tak koukám, že Clichy je furt to samý nemehlo. Sem fakt docela rád, že sme se ho zbavili a máme místo něj Santose...

Jinak gratulace Chelsea. Vybral sem si před zápasem správýho koně.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne,co tam zas vyvadel skoda,ze nebude hrat proti nam

Reagovat
fantomas

Jj, to bych se nebál, že Theo udělá aspon jeden kanadskej bod. Ale co, Kolarov je zase oproti Clichymu pomalej, ten by mu moh nestíhat tím spíš...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda,ze tu redku nedostal Kompany nebo Yaya,ti na ni byli fakt zrali... Yaya by mohl aspon dostat dodatecne trest,tak jak dostal Alex,ale pochybuju... v nedeli se potkaji dva nejlepsi tymy na balonu v lize,tak jsem zvedavy

Reagovat
fantomas

Já sem hlavně hrozně zvědavej, jak kreativní Song ubrání Silvu... na to sem vůbec zvědavej ze všeho nejvíc - jak k tomu on přistoupí, a jestli umí ještě hrát pořádně zodpovědně.

Reagovat
blade115

Třeba to dopadne jako dnes a Silvu ubrání Mancini.

Reagovat
fantomas

Sice je to hlupák a já to dneska neviděl, takže neznám přesně důvody a tohleto, ale nepočítám, že se bude "neviditelnej Silva" takhle po sobě opakovat...

Reagovat
blade115

Tak Clichy dostal redku (podle toho, co jsem pochopil - taky jsem to celé neviděl) a Mancini na to reagoval výměnou !Agüera! za K.Tourého, pak se dolů stáhl i Silva a šel tam De Jong... A to za stavu 1:1...

Reagovat
smazaný uživatel

mu takovi mali krpatci delaji problemy, viz. zapasy s Barcou... ale tak nemyslim si,ze by to mel byt z jeho strany nejaky fail strasne moc bude zalezet,jak zahraje Aaron s Artetou. zaklad bude pohlidat Silvu,Aguera a jestli bude hrat,tak Maria a nebal bych se

Reagovat
smazaný uživatel

z ceho mam jeste trosku strach je,ze bude horet Djourou nebo Mertesacker proti Aguerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Lalkovic, Lukaku, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nejvíc mě udělala radost:-) a můžete říct že bosingwa hral blbě. dnes hrál dobře,a nejvíc v poslední době mě dostal Romeu,dnes hrál ůžasně! je fakt dobrej!!! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazitelnost nie je na predaj

Reagovat
Wat

Arsenal si jí v sezóně 2003/2004 taky koupil.

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
fantomas

Cítim scousera.

Reagovat
Wat

Vždyť to nebylo myšleno nějak vážně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Neznáš kontext.

Reagovat
cristiano.K.

ono stačí,že plácl blbost a je scouser

Reagovat
fantomas

No to fakt nestačí.

Reagovat
niflheim

Trošku mimo

Reagovat
kiwwi

nie je to tak davno co som sem pisal, ze bud City vypadne z LM, alebo po zime bude na 2. .... alebo aj aj

Reagovat
iamek

Snad mas mistre pravdu

Reagovat
Mircu5

Není to tak dávno, kdy sis byl jistý postupem United ze skupiny v LM A do nového roku ještě zbývá dost zápasů, klidně to může být na konci zase o 5 nebo o 4 body.

Reagovat
M0rb1D4S

Yaya Touré je fakt neskutečné hov*do.

http://www.youtube.com/watch?v=pZxKB3w5WuI

http://h9.abload.de/img/toure0ia2p.gif

Nějaký dodatečný trest nebude od věci

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vitasrp

Hral jako totalni srac, no, dost se mi v tom zapase zhnusil..

Reagovat
j_mrazik

Holt asi nevyřízený věci ze Španělska.

Reagovat
M0rb1D4S

Na Ramiresovi pochybuju

Reagovat
j_mrazik

Já myslel Yaya vs Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně konečne nějaký pořádný výkon proti někomu z topky potvrzen výhrou proti někomu z topky. bez lamparda to jde a jeho naskoky do zápasu jsou pro něj jakýmsi výbojem takže možná i dobrý tah, škoda jen že meireles umí zahrat dobře, odebírat míče a všecko ale někdy to umí pořadně zkurvit nějakym hampejzem. romeu paráda a ramires jak mi přišel kopyto loni tak letos bez něj sestava nemá plíce. super výsledek, konečně nám jde ta kombinace od nohy. ted povinnost proti wiganu ! a červení tragedi musí pokračovat v nastoleném trendu

Reagovat
smazaný uživatel

parádní výsledek. PL bude ještě hodně zajímavá!!!!!

Reagovat
cristiano.K.

Ramirez byl první poločas hodně neviditelný. Jeho hra je založena na rychlosti,ale s míčem si moc nerozumí,takže jste trojky Raul,Romeu byl stejně nejslabší, i když jak si správně napsal Meireles střídal dobré momenty se špatnými.

Reagovat
smazaný uživatel

ramires je hlavně od černé práce na hřišti. odběha neskutečné množství km, jojo technik to není, ale umí udělat přečíslení nějakou jednoduchou "kličkou" a pak je otazka jak ten balon umí poslat dal..mě se neskutečně libi jeho poctivá práce, nevěřil sem že se vyplatí za takové peníze ale už to splácí ve velkem. podle mě nebyl nejslabší z te trojky jak říkaš protože to je těžko všecky tři nějak hodnotit kdo z nich je neslabší.. romeu taky není vidět, ale svoje si odvádí dobře

Reagovat
cristiano.K.

od černé práce je tam Romeu, který jí včera zvládl,nebudu říkat,že s nějakou velkou noblesou,ale své si odehrál. Ramirez přišel jako DM,ale nehraje DM.Raul rozděloval míče (někdy hůře,někdy lépe) Romeu právě plnil tu černou práci,ale charakterizovat hru,co vlastně plní na hřišti Ramires je dost zvláštní,ale využitelnej je viz. druhý poločas,ale první opravdu nebyl skoro vidět nebo si hodil míč do běhu na prvního bránícího to stačilo na dalšího nikoliv

Reagovat
DelPiero137

A co Mikel a Essien? S nimi tym padom nepocitate? Nesledujem podrobne dianie v CFC preto sa pytam.

Reagovat
kiwwi

ee, kupia si novych pokemonov

Reagovat
tomasinho

Ramires byl právě z té trojky nejlepší.

Reagovat
cristiano.K.

v druhém poločase ano,celkově ne.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
cristiano.K.

stejně city viditelně v této sezoně přehrál jen LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
jenage

a united v cs

Reagovat
fantomas

A Arsenal v CC a snad všichni aspon jednou v LM...

Reagovat
cristiano.K.

příště napíši v PL

Reagovat
fantomas

Tam sme s nima ještě nehráli no.

Reagovat
cristiano.K.

stejně je to strašný fandit city proti CFC a AFC, slepicím....

Reagovat
fantomas

A proč jim jako musíš fandit?

Reagovat
cristiano.K.

Pro dobro svého klubu

Reagovat
Counter

No vidíš a nám stačí fandit sympatickým klubům jako Norwich nebo Swansea.

Reagovat
cristiano.K.

těm přeji také a vím kam míříš

Reagovat
fantomas

Jé, ty taky?

Reagovat
tomasinho

Nechápu ten humbuk okolo Swansea, co na nich všichni vidí. Mi nepřipadají ničím výjimeční a dokázal bych si představit tucet lepších nováčků.

Reagovat
kiwwi

vsak hraju uplne fajny futbal a len malo kto ich prehra...povedal by som, ze su najlepsim novacikom (ak neratam staronovych novacikov ala Newcastle a pod.) za velmi dlhy cas

Reagovat
tomasinho

Nejsou nejlepší ani tuto sezonu, navíc neberu jen herní stránku, ale také celkovou náklonnost ke klubu. Jediné pozitivum je hezký stadion. Navíc je vede bývalý Čukotkář a porazili Reading.

Reagovat
fantomas

No nejlepší je letos určitě Norwich.

Reagovat
kiwwi

Norwich z ich stylom pojde postupne dole...Swansea ma urcite lepsie predpoklady udrzat sa tam kde su

Reagovat
fantomas

S jejich stylem, se kterym ubránili MU, Liverpool i Chelsea? Oni právěže hrajou zábavně jen proti těm hratelnějšim soupeřum, sou v taktice neskutečně variabilní. A Swans se můžou pořádně opřít jen o domácí formu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz prijdou zraneni, bude na tom Swansea hur, nez Norwich.

Reagovat
kiwwi

hmm supisky nemam az tak zmaknute, vychadzam len z predvadzaneho futbalu

Reagovat
fantomas

Ten je prostě ale stejně lepší u Norwiche.

Reagovat
kiwwi

momentalne...ale stale to vidim na ten Blackpool...u Swansea je vidno vacsiu vyspelost v taktike, drzanie lopty, nehraju naivne...podla mna budu mat so zachranou menej prace ako kanarici...ale uvidime no

Reagovat
fantomas

Jestli máš dobrej nápad na sázku (tj. ne nick), du do toho hned.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Výjimeční? Třeba tim, že jen Barca doma letos dostala míň gólů ze všech evropských klubů..? Že je tam porazilo jen MU..?

Reagovat
tomasinho

No dobře, kvůli tomu jim ale nepřeje přece tolik lidí ne?

Reagovat
M0rb1D4S

Stejně jsme v sezóně jediní, kteří obrali v PL City o všechny tři body.. I když ještě před třemi lety bych se nad tím asi nepozastavil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn s united to byl vyloženě remizovej match

Reagovat
kiwwi

to si trosku nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Body doma.Krása.

Prvních cca 10 minut z naší strany naprostá hrůza a děs.Ti kluci si nebyli schopní nahrát na dva metry,zhola nic.Nedivím se,že hned ze startu nás za to City potrestalo.U inkasovanýho golu udělal největší chybu Ashley,kterej vůbec nemusel napadat tak zbytečně vysoko a nechávat za sebou takovou díru.Pak se k němu ještě přidal JT.Pak už to začalo být lepší,dostali jsme se celekm do tempa a pomalu jsme začali City přehrávat.U vyrovnávacího golu krásně JT našel Studge přes půlku hřiště,ten jak to umí,si jednoduše pohrál s Clichym,kterej byl dneska jednoduše tragickej.

Co mě ale až sere,je jak je Studge hladovej.V jednu chvilku mu asi třikrát sprintoval Boss do křídla a Studge to vždycky stáhl do středu a přišel špatnej centr.Stejně tak mě vytáčí,jak Ramires zbytečně tahá balon do hráčů,namísto jednoduché přihrávky.Meireles krom golu nic moc,navíc jsem trnul aby nedostal redku on,jeho střídání jsem čekal už o přestávce.Drogba byl ke konci vynikající,jinak nebyl moc vidět.

Ze City se mi líbil jedině Mario,ta jeho gestikulace plus samozřejmě ten gol udělal parádně.

MOTM : nobody

COTM : Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

nobody ? sturridge hral perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře,taky se mi líbil.Ale mě hrozně vadí ta jeho sobeckost.Místo toho,aby jednoduše přihrál,radši udělá kličku a pak horko těžko s tím něco vymýšlí.U toho golu to udělal famózně o tom žádná.

Nobody bylo hlavně myšleno tak,že zahrál celej tým.A ne,že vítězství nám zařídil jedinej hráč,kterej by doslova vynikal

Reagovat
smazaný uživatel

a díky tomu, že je udělá kličku jsme vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem od toho zápasu trochu víc,než jen spostu žlutých karet,jednu červenou,ruku v brankovišti a Yayu kopajícího do Juana.Ale 3 body jsou doma tak je to dobrý.Akorát mě trochu štve,že Lamps naskakuje až do zápasu a že Torres nehrál vůbec.Od takové 70 minuty si myslím,źe uź tam mohl klidně být.Drogba byl v druhém poločase neviditelný.To,že ho tam AVB šoupne někdy v 82. minutě jako minulý zápas mu asi moc neprospívá.To nedokáže žádný útočník se rozehrát za 8 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím,že jsem taky čekal víc,ale body jsou hlavní.Yaya je jedoduše ču*ák,ale to je jedno.Frankie je bez formy,chápu,že ho AVB nenasazuje od začátku.Meireles sice hrál taky hovno,navíc jak prase ,ale bůn ví,jak by hrál Frankie celej zápas.Čekal jsem,že je vystřídá o poločase,což by mi přišlo ideální.

No ale s tím Nandem nesouhlasím.Teď má prostě lepší formu Drogba,tak hraje Drogba.Torres už dostal šancí dost.A i když jsem nad ním ani zdaleko nezlomil hůl,tak prostě proti City byl platnější Drogba,i když byl vidět až ke konci,kdy sbíral čas.To by ovšem Nando tak bravurně nezvládl.

Takže Nanda do "lehčích" špílů,třeba hned příště ve Wiganu od začátku,ale teď v těch 3 předešlých existenčních špílech jsem rád,že AVB vybral Drogbu,kterej mu to taky splatil

Reagovat
Didier Drogba

Lamps by měl hrát základ a že Torres nej´hraje nebo jen pár minut je naprosto v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, to je naprosto v poriadku zaplatiť za niekoho 50 miliónov a nechať ho hrať len pár minút.

Reagovat
smazaný uživatel

hej,nesmysl. Ale je fakt,že FT byla střela "vedle". Druhý Ševa. Bohužel nezapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

V poradku je to ze hraje ten kdo ma nejvetsi prinos pro tym a ne ten kdo ma nejvetsi cenu a plat.

Torres byl proste ulet a nejspis z nej bude jeden z nejhorsich prestupu vsech dob v pomeru cena/vykon , ale uz se tak stalo a vratit se to neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

S Fletchom to vyzera zle

Reagovat
iamek

... Dalsi duvod nekoho poradneho koupit ...

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Liverpool Football Club

Reagovat
smazaný uživatel

Ách jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
minoLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele