15. kolo
10.12.2011 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Bolton podlehl Aston Ville a nově uzavírá pořadí

Bolton je poslední; asi to už mělo přijít. Po sérii mizerných výkonů přichází další, tentokrát na Reebok Stadium v souboji s Aston Villou. Ten se snoubí s výhrou Wiganu a ústí v aktuální posezení na dně ligové tabulky s pouhými devíti body k dobru. Villans jsou nyní osmí.

V první půli Trotters předvedli beze zbytku výkon hodný sestupu. Alex McLeish dobře vstřebal statistiku, podle níž Bolton v minulých 14 kolech inkasoval hned 34krát, takže do utkání vyrukoval s ostrými křídly v osobách N’Zogbii a Albrightona, aby Villa vepředu konečně působila živelně. To se dařilo, a poté, co Petrov s Bentem své šance neproměnili, udeřil ve 33. minutě právě Albrighton. Agbonlahor se uvolnil na levé straně a proměnit jeho následný centr pak pro neobsazeného fotbalistu muselo být radostí. Trapný výkon Wanderers v úvodní části potom navíc podtrhl nešťastný zákrok Cahilla proti střele Petrova, který ve finále znamenal pohodové poločasové vedení hostů 2:0.

Po přestávce se Bolton viditelně zvednul, to mu k dobru určitě přičíst lze. Pořád se ale diváci koukali na pouhý stín mužstva, které bylo ještě před rokem považováno za černého koně Premier League. V druhém dějství Guzana znamenitě prověřil Davies a jeden Klasnićův pokus blokoval až hlouček hostujících hráčů. Právě chorvatský útočník (a jediný střelec Wanderers v posledních čtyřech kolech - včetně tohoto) se nicméně radoval alespoň v 55. minutě, kdy ho de facto nastřelil Knight a on se ve vzdálenosti pěti metrů od branky zkrátka dobře zorientoval. Víc už ale Trotters nenabídli; naopak se jim ke konci zranil Klasnić a Bent ještě zaváhal v jedné vyložené šanci.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa král, nebo královna remíz jak chcete, každopádně, Bolton bude chtít určitě nějaký bod, sice je doma nejhorší celek, ale Aston Villa venku taky nezáří, tip 2:2 remízka jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele