Anglická Premier League - souhrn 1. kola

14.08.2010, 15:43, aktualizováno 16.08.2010, 23:17
Komentáře a souhrny
Manchester United vstoupil do nového ročníku anglické ligy vítězně, když doma přehrál nováčka z Newcastlu. Šlágr kola mezi Liverpoolem a Arsenalem skončil dělbou bodů. Reds o vítězstvé přišli vlastním gólem až v samotném závěru utkání. Tottenham doma remizoval s Manchesterem City, stejným výsledkem skončil i duel Boltonu s Fulhamem. V dalších zápasech už góly padaly a radost z toho nemají ve Wiganu, který si uřízl ostudu v duelu s Blackpoolem. Chelsea deklasovala WBA. Chelsea deklasovala WBA, doma naplno bodovaly Aston Villa, Blackburn a Wolves, Birmingham vydoloval bod v Sunderlandu...

Manchester United - Newcastle United 3:0

16.08.2010 21:00

Góly: 33. Dimitar Berbatov, 42. Darren Fletcher, 85. Ryan Giggs

Straky zvládly hrát s loňským vicemistrem vyrovnanou partii pouze prvních dvacet minut, pak už přebral vůdčí roli v zápase favorit a třemi přesně mířenými ranami rozhozeného nováčka skolil. Důležitou úlohu sehráli dva zkušení generálové na domácí palubě - Scholes nahrál na první a pak i na třetí gól, který vstřelil po čtrnácti minutách pobytu na hřišti Ryan Giggs. Ten tak skóroval v každém z devatenácti ročníků Premier League.

U nováčků se předem tak trochu počítá s tím, že do sezony vykročí bojácně, s respektem. To ale rozhodně, podobně jako v případě Blackpoolu, neplatilo pro Newcastle. Jen málo týmů v prvním kole kombinovalo hned od začátku s takovým přehledem a jistotou jako právě černobílí. Navíc ani na domácích nebyla patrná bůhvíjaká nerozehranost, takže samotný rozjezd zápasu nenudil. Třeba v 11. minutě se ve vyložené šanci ocitl Carroll, když kousek za malým vápnem nikým neobtěžován hlavičkoval mimo. Na opačném konci hřiště se pro změnu snažil ukončit vlastní střelecký půst Wayne Rooney, jenž se v soutěžním utkání netrefil od března. Přihlíželi jsme tedy dvěma jeho dosti nepřesným pokusům a jednomu zablokovanému, tomu všemu jen během úvodních 20 minut. A Rooneyho hlad po gólu neutuchal ani později - z těžké pozice přestřelil po Berbatovově výzvě, předtím zahrál přímý kop z nadějné pozice jen do zdi.

Otázku úvodní branky zápasu tak musel vzít pevně do svých rukou někdo jiný - bulharský snajpr Berbatov. Nutno říct, že on sám už tolik práce neměl, jeho bezchybnému diagonálnímu zakončení totiž předcházela nejprve lehkomyslná ztráta Jonase, s tím spojená skvělá práce Valencii a pak ještě Enriqueho zásahem nešťastně podpořená Scholesova kolmice. Red Devils tímto narostla křídla, zatímco černobílí zadáci, a nejen oni, se často až příliš "mazlili" s balonem a tím na sebe zbytečně vyvíjeli větší a větší tlak. Ani rozehrávka se pak Newcastlu nedařila tak jako v úvodu, což spolu koneckonců úzce souvisí. Ještě hůře se pak Strakám udělalo poté, co Nani našel škvírku mezi dvěma soupeři, prostrčil míč na Evru a jeho nástřel pak za pomoci Rooneyho zblízka doklepl do sítě Fletcher.

S přestávkou se Newcastle dostal ze srabu jenom tak naoko. Jeho hráči působili sice sebevědomě, ale okénka v obraně všemožnými nedbalostmi tvořili stále. Měli proto akorát štěstí, že Rooney nevyhodnotil dobře situaci, když unikal po pravé straně a místo zakončení přihrával včas zajištěnému Berbatovovi. A právě Bulharovi pak také mohli děkovat, že tváří v tvář Harperovi nezužitkoval ideální pas svého ofenzivního parťáka. Newcastleského brankáře sice obstřelil, ovšem míč si to z jeho kopačky namířil několik desítek centimetrů vedle levé tyče.

Postupem času se utkání opět zvrhávalo v jednostrannou záležitost, celou poslední třetinu zápasu se hrálo prakticky jen na Harperovu branku. Jenže Naniho střela z místa se mezi tři tyče nevtěsnala a Berbatovovu kulišárnu pro změnu dokonale přečetl Harper, takže se skóre dlouho neměnilo. Hodně blízko ke třetímu gólu byl pak v 82. minutě Berbatov, jenž nasadil Williamsonovi jesle a pak zblízka ve stoprocentní příležitosti jen napálil zkrouceného Harpera. Manchester se tedy kýženého třetího zářezu dočkal až pět minut před koncem, kdy se blýskla dvojka veteránů Scholes-Giggs. Prvně jmenovaný jen lehce přenesl míč na levou stranu a jeho dlouholetý kolega i přes nohu z voleje trefil přesně prostor u vzdálenější tyče.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC 1:1

15.08.2010 17:00

Góly: 46. David N'Gog - 90. Pepe Reina (vl.)

Dnešek byl dnem debutantů. Koscielny s Colem byli při svých ligových premiérách v novém dresu vyloučeni, Chamakh zase z velké části přispěl k vyrovnání. Suma sumárum bylo na Anfieldu k vidění strhující utkání, v němž se nejprve trápil Liverpool a pak Arsenal, který dlouho ani v přesile nedokázal najít recept na organizovanou obranu soupeře a nakonec mu musel pomoci až vlastňák Reiny.

Na Anfield Road se sezona nenačínala ve zcela opatrném stylu. I když se šance dlouho nedostavovaly, jen v páté minutě adresoval Reinovi dalekonosný pozdrav Vermaelen, dá se říct, že obě mužstva měla chuť útočit. I když dost specifickou. Zatímco Arsenal chtěl diktovat tempo a často narážel na speciálně zahuštěný střed pole, červení spoléhali na protiútoky a hru do rozhozené obrany soupeře. Zvláště po vypršení 20 minut ale začali Kanonýři roztáčet svůj obvyklý kolotoč a občas tak působili dojmem, že jsou v přesile. Potom ani na ty brejky z pohledu Liverpoolu nebyly myšlenky. Přesto výsledkem této londýnské převahy bylo tak akorát deptání soupeře, který pomalu ani nebyl s to rozehrát. Sám Arsenal ovšem jinak Reinu neohrožoval, což platilo prakticky celý první poločas.

Reds se zase k první střele na bránu propracovali až s úplným koncem úvodní části. Tehdy si Johnson narazil s Kuytem a svou levou nohou vyprodukoval velmi slušnou ránu, po které se Almunia sotva stihl natáhnout. V tu chvíli jako by se Liverpool konečně probudil - N’Gog okamžitě z následného rohu hlavou málem rozvlnil síť, kdyby na brankové čáře nezasáhl Clichy. Bohužel pro červené, s těmito šancemi rostla i motivace některých hráčů, a že by někde potřebovala ubrat, zanedlouho názorně ukázal Joe Cole. Ten u rohového praporku zbytečně a nešetrně "dojel" Koscielnyho a při své premiéře v novém dresu hned uviděl červenou kartu.

To ale Hodgsonovým svěřencům dvakrát nevadilo. Hned na startu druhého dějství jim pomohli protivníci zpackanou rozehrávkou, Mascherano toho okamžitě využil ke kolmici vstříc N’Gogovi a ten na přední tyči znamenitou pumelicí nachytal Almuniu. Liverpoolští byli rázem v laufu, rázem se zdálo, že v přesile jsou spíše červení. Za ně také brzy promluvil Škrtel, jenž po Gerrardově standardce hlavičkoval jen těsně mimo, stejně jako později N’Gog. Arsenal mezitím působil dosti bezradně, nepomohla ani střídání Rosického s Walcottem. Fanoušci Liverpoolu měli stále hodně prostoru škodolibě aplaudovat po každém soupeřově špatném kontaktu s míčem či spoluhráčem.

Jedním z mála světlých okamžiků Gunners byla snad jen Walcottova kroucená střela z přímého kopu, pro kterou si ovšem doskočil jistý Reina. Při Nasriho dělovce zase předtím španělského brankáře obětavě zastoupil Škrtel. Jinak když už se dalo hovořit o tlaku Arsenalu, muselo jít zákonitě o tlak platonický, bez pořádné střelby. To narušil až v 86. minutě Rosický, jehož pěknou ránu posunul kousek nad břevno Pepe Reina. A právě český internacionál stál také na zrodu následné nečekané gólové situace. Do jeho centru totiž vlétl jako utržený vagon Chamakh, před Reinou odkopl míč do tyče, od které se odrazil zpátky k liverpoolskému brankáři, jenž v rychlosti zvládl tak akorát postrčit balon za brankovou čáru.

Na tenhle nešťastný moment už Reds nenašli odpověď. Po nepatrném držení Kuyta se jen marně dožadovali penalty a Gerrarda pro změnu z přímého kopu vychytal Almunia. Zásadní zlom nemohlo znamenat ani pozdní a vyloženě hloupé vyloučení Koscielnyho. Ten inkasoval dvě žluté karty v rozmezí dvou minut a stal se tak druhým nešťastníkem-debutantem.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Bromwich Albion 6:0

14.08.2010 18:30

Góly: 6. Florent Malouda, 45. Didier Drogba, 55. Didier Drogba, 63. Frank Lampard, 68. Didier Drogba, 90. Florent Malouda

Den Didiera Drogby, tak by se mohly přejmenovat úvodní ligové zápasy Chelsea. Před rokem dvěma góly otočil zápas s Hullem, letos si při drtivé výhře připsal hattrick. West Brom na svého soupeře stačil jen do konce úvodní půle, po inkasované brance do šatny se už nezvedl.

Chyba brankáře Carsona prakticky rozhodla celý zápas už po šesti minutách. Když se navíc ve vcelku vyrovnaném zápasu trefil Drogba těsně před přestávkou, nebylo co řešit. Druhá půle už pak byla ve znamení hráčů v modrém, staronový člen nejvyšší anglické ligy tak dostal hned na úvod pořádnou lekci.

Už po šesti minutách se domácí diváci mohli radovat. Přímý kop z devatenácti metrů rozehrál Drogba, Carson nedokázal míč udržet a vyrazil ho pouze před Mikela, který okamžitě posunul na volného Maloudu, ten tak zakončoval do odkryté branky z pár kroků - 1:0.

V jedenácté minutě dokázal svou pozornost Petr Čech, když po tečované střele Dorransem byl včas na zemi u své pravé tyče a vyrazil na roh. Hostující nováček i nadále hrál vyrovnanou bitvu, jenže přes pozornou londýnskou obranu se nemohl prodrat.

Přívaly deště rozhodně nedělaly fotbalu dobře, Baggies tak sice nedovolovali favoritovi pojistit vedení, sami se ale k vyrovnání nikterak nepřibližovali. Na dlouhou dobu tak byla jediným vzrušením trefa Bednáře, před kterou se ovšem pískal těsný ofsajd.

Až šest minut před koncem se k dalšímu přímému kopu zpoza vápna postavil Lampard. Jeho přímou střelu Carson opět pouze vyrazil, tentokrát dorážel Malouda hlavičkou nad břevno. Přesto se domácím podařilo vedení zvýšit těsně před poločasem. Drogba se dostal k dalšímu přímému kopu. Tamas před jeho střelou nepochopitelně uhnul a Carson byl u tyčky pozdě.

Po změně stran šel vidět především Dorrans. Po chybě Ferreiry pálil z dvaceti metrů, míč nechtěně tečoval přebíhající Bednář a Čech si mohl oddychnout, když jen těsně minul vzdálenější tyč. Po faulu na Marka Čecha se Dorrans postavil k přímému kopu, ale jeho kroucený pokus mířil vysoko.

A tak se trestalo na druhé straně. Na centr z rohu si naběhl Terry, jeho hlavičku na brankové čáře zachytil Mulumbu, míč však vyvezl pouze k Drogbovi, a ten neměl potíže napálit míč za záda bezradného Carsona.

Krátce po hodině hry zkolabovala hostující obrana. Anelka nahrával do vápna na naprosto volného Maloudu, který si míč zpracoval, přistrčil na nehlídaného Lamparda, a ten ze z hloubi vápna přízemním pokusem nemýlil - 4:0.

A první den Premier League 2010/2011 pak do své kariéry nesmazatelně zapsal Drogba. Po dobrém napadání se dostal k míči, zpoza vápna vypálil a Tamas svou hlavičkou nedal padajícímu Carsonovi šanci zakročit.

V 77. minutě mohl skóre navýšit Anelka, tečí na malém vápně procpal míč mezi nohami Carsona, ten však stihl míč ještě chytit do svých rukavic. Když už se pět minut před koncem dostal po solidní akci Marka Čecha ke střele Brunt, zasáhl ještě před Petrem Čechem Alex.

Přes odpočívající domácí defenzívu se k pokusu z vápna dostal Cox, jeho přízemní pokus mířící k bližší tyči ale nedonutil Čecha ani k položení se na zem. Chelsea tak v poslední minutě řádné hrací doby ještě zvýšila. Anelka svým centrem do vápna přesně našel nabíhajícího Maloudu, ten se s míčem nezastavil a z úhlu poslal míč do odkryté branky od bližší tyče.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Stoke City 2:1

14.08.2010 16:00

Góly: 37. David Jones, 38. Steven Fletcher - 55. Abdoulaye Fayé

Wolverhampton dal zapomenout na své dva předchozí neuspokojivé starty do nového ročníku Premier League a konečně vyhrál. Povedlo se mu to proti Stoke City, za který nastoupila i nedoléčená posila, Kenwyne Jones, která však musela hned po 14 minutách kolbiště zase opustit.

Ovšem ještě než osmimilionová akvizice předčasně opustila scénu, představila se v očekávaném světle - pouhých 180 sekund se připravovala na svou dělovku do břevna. Pak už jste si jí mohli všimnout, akorát jak v slzách odchází ze hřiště po tvrdém Craddockově zákroku. Tahle událost jako by ukradla Stoku vítr z plachet. Okamžitě Wolves nabídli publiku spolupráci dvou nových tváří, Fletcher ovšem po Van Dammově centru zacílil vysoko nad. Tentýž forvard se mohl prosadit i o něco později, dorážku vyražené Ebanksovy střely mu ovšem znemožnilo několik obětavých hráčů soupeře.

Vlky to nicméně nemuselo tolik mrzet. Hned ve 37. minutě totiž představil svou originální exekuci přímého kopu David Jones, když Henryho přistrčený míč lehce vykopl do vzduchu a pak ho nekompromisně napálil pod břevno. Na tuto parádu navíc okamžitě zvládl navázat Fletcher, který se po dvou minutách prosadil hlavou zpoza zadní tyče. Potters byli pochopitelně v šoku, a tak Pulis o přestávce udělal další, tentokrát už nevynucenou změnu a šlo se dotahovat. Kontaktní branky také Stoke docílil poměrně brzy - už po devíti minutách odhlavičkoval Faye do sítě Etheringtonův centr. Jenže na ní se Potters nepovedlo ideálně navázat, za což možná může i nový nepřítel v podobě deště. Vrcholem hostující snahy tak byla jenom Shawcrossova hlavička přímo do Hahnemannovy náruče.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Birmingham City 2:2

14.08.2010 16:00

Góly: 24. Darren Bent (pen.), 56. Stephen Carr (vl.) - 77. Scott Dann, 88. Liam Ridgewell

Ačkoliv Sunderland ve svém úvodním utkání nového ročníku Premier League na domácím stadionu vedl už o dvě branky, Birmingham se nevzdal a domů si díky dvěma gólům z poslední čtvrthodinky veze bod!

Po prvním vlažnějším oťukávání z obou stran přišla ve 23. minutě rána z nebes. Malbranque chytře vysunul dopředu Benta, ten si obhodil Bowyera, obránce Birminghamu jej sice fauloval, nicméně v rozeběhnuté akci mohl pokračovat Campbell, jenž dokázal doběhnout Carra, natlačit se před něj a vymodlit si na sudím Taylorovi penaltu. Arbitr sice chvíli váhal, pak ale po konzultaci s kolegou na pomezí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si nemohl vzít nikdo jiný než nejlepší střelec Sunderlandu v loňské sezoně Darren Bent, jehož směr střely sice Foster v brance Birminghamu vystihl, ale na míč nedosáhl.

Elitního kanonýra Wearsiders sice po generálce SAFC na ligu s Hoffenheimem trápily bolesti zad, nakonec ale nastoupil a Black Cats za to mohli být rádi. Ve 28. minutě ale mohl ve finální fázi zvolit lepší řešení. Campbell mu pohlednou patičkou přiťukl míč, Bent postupoval sám na Benta, ale místo umístěné rány či přihrávky k dobře postavenému Malbranqueovi zvolil střelu dva metry vedle pravé Fosterovy tyče.

Domácí ve své aktivitě pokračovali, ve 35. minutě jim ke gólu opět moc nescházelo. Al-Muhammadi si s obrovskou lehkostí poradil u postranní čáry s Ridgewellem, od rohového praporku odcentroval a obránce hostí Bowyer mohl být rád za skvělé reflexy Fostera, jenž jeho sraženinu vytáhl na roh.

Ještě před koncem první půle ale dorazily nepříjemnosti i na polovinu Mackems. Kapitán pruhovaných Lee Cattermole po druhé žluté kartě oslabil svůj tým a kapitánskou pásku předal Steedu Malbranqueovi. Svěřenci Steva Bruce ale i přes čtyřminutové nastavení nejtěsnější výsledek do šaten udržely.

Jak se dalo očekávat, Birmingham po změně stran převzal iniciativu, nicméně ani po poslepované obraně Black Cats se dlouho nemohl prosadit. Naopak to byl Sunderland, kdo dokázal využít nervózní obrany hostí. Jerome se neprodral přes Mensah s Richardsonem, druhý jmenovaný přihrál na čáru Hendersonovi, mladičký záložník Sunderlandu nakopl dlouhý míč dopředu ke Campbellovi, před ním se ale snažil odhlavičkovat míč do bezpečí Carr, jenomže místo od branky, si posunul obloučkem míč za vlastního brankáře.

Birmingham se k vážnější akci odhodlal až po druhém inkasovaném gólu. Jerome se ale v nadějné pozici k hlavičce nedostal a Fergusonovi rána uletěla až někam k horním řadám Stadium of Light. Jinak už si počínala posila týmu Alexe McLeishe Nikola Zigić, jehož ránu z 62. minuty vytěsnil Mignolet nad břevno jen s vypětím všech sil.

Brums se ale ani přesto nevzdávali. Proti deseti kočkám najednou zlepšily své přihrávky a obraz hry se změnil. Největším nebezpečí pro severoanglický klub představoval Jerome, na nějž mířila většina centrů jeho spoluhráčů. Útočník hostí v 71. minutě dostal ideální centr na hlavu, ale míč dokázal poslat pouze do rukavic připraveného Mignoleta.

V 78. minutě už ale hostí tolik smutnit nemuseli. Na rohový kop si totiž nejvýše naskočil Dann, jehož hlavička proskočila Mignoletovi mezi nohama až za brankovou čáru. Svěřenci Alexe McLeishe se ani do konce utkání nevzdali a to jim přineslo ovoce. V 89. minutě totiž Sunderland opět dojel na svou bolest z minulé sezony - inkasovanou branku v závěru utkání. Al-Muhammadi fauloval Larssona, ten standardku rozehrál a Ridgewell míč jen posunul za záda bezmocného Mignoleta.

Sunderland mohl nakonec utkání ztratit kompletně, ve třetí minutě nastavení ale Zigić v tísni z hranice penalty mířil vedle. Jak Sunderland tak i Birmingham tedy novou sezonu započaly remízou.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Blackpool FC 0:4

14.08.2010 16:00

Góly: 16. Gary Taylor-Fletcher, 37. Marlon Harewood, 42. Marlon Harewood, 76. Alex Baptiste

Nováček z Blackpoolu hned v úvodním utkání sezóny ukázal, že se s ním musí počítat a postaral se o největší překvapení, když dokázal jednoznačně zvítězit na hřišti Wiganu poměrem 0:4. Průběh zápasu tak jednoznačný nebyl, ale Blackpool těžil z obrovské produktivity a kompaktně sehrané obrany.

Velké ofenzivní představení předvedl zejména v prvním poločase a zasadil domácímu Wiganu lekci z produktivity. Už ve 3. minutě o sobě poprvé dal vědět útočník Blackpoolu Gary Taylor-Fletcher, ale jeho střela ze střední vzdálenosti byla nepřesná. O pár minut později zkoušel podobně na druhé straně ohrozit branku Hugo Rodallega, ale ani jeho pokus se nevešel mezi tři tyče.

Do vedení se domácí mohli dostat v 9. minutě. Po hezké kombinační akci zakončoval na hranici pokutového území Victor Moses a jeho pokus jen těsně minul levou tyč Gilksovi branky. V 16. minutě už se však skóre měnilo a překvapivě na straně nováčka. Marlon Harewood vyslal parádní kolmici na volného Taylora-Fletchera a ten přízemní střelou překonal Kirklanda - 0:1.

Za domácí hrozil zejména Moses a v další nebezpečné příležitosti se ocitl po rohovém kopu, když nebezpečně hlavičkoval těsně nad břevno. Při Blackpoolu stálo v prvním poločase opravdu velké štěstí a tak se potvrdilo staré známé nedáš, dostaneš. Velmi aktivní Marlon Harewood si počkal na odražený balón a nekompromisní ranou doprostřed branky rozvlnil síť Wiganu podruhé.

Ve 42. minutě přišel definitivní hřebíček do rakve pro domácí Wigan. Po centru Elliota Grandina se hlavou podruhé trefil nejlepší hráč na hřišti Marlon Harewood a zvýšil už na propastných 0:3 pro Blackpool. V nastaveném čase dokonce mohl na 0:4 zvýšit Elliot Grandin, ale jeho pokus vyrazil gólman Kirkland na roh. Pro domácí fandy tak po poločase svítil na ukazateli hrozivý stav 0:3 pro Blackpool.

První poločas prakticky rozhodl celé utkání a tak se ten druhý spíše dohrával a Blackpool se pochopitelně soustředil hlavně na zadní vrátka. I přesto v něm bylo k vidění několik zajímavých příležitostí na straně Wiganu, který se snažil zkorigovat stav na příznivější.

Ta první přišla hned ve 49. minutě, kdy se při zaváhání hostí probíjel do šance Steve Gohouri, ale na poslední chvíli zasáhl obránce Blackpoolu a jeho akci zastavil. O deset minut později se znovu Wigan dostal do střelecké pozice, která však skončila úplně stejně jako ty předešlé. Ze střední vzdálenosti napřáhl Mauro Boselli a trefil znovu skvěle připravenou obranu Blackpoolu.

Největší a zřejmě také poslední šanci na snížení měl v 70. minutě znovu Mauro Boselli, který si naskočil na centr a hlavičkou trefil břevno. I po této akci se však potvrdila známá písnička tohoto utkání a gól padl na druhé straně. Po centru z levé strany se hlavičkou k tyči prosadil tentokrát Alex John-Baptiste a zvýšil už na 0:4.

Závěrečná patnáctiminutovka zápasu se nesla pouze v marné snaze Wiganu alespoň o čestný zásah, avšak veškeré útoky ztroskotaly na kompaktní obraně Blackpoolu, která si za dnešní zápas zaslouží absolutorium. Poslední ohrožení přišlo v 89. minutě z kopačky Rodallegy, ale ani jemu nebylo přáno štěstí při zakončení a tak zápas skončil vítězstvím Blackpoolu 0:4.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Fulham FC 0:0

14.08.2010 16:00

Góly: -

Mark Hughes asi po dnešku přehodnotí své stanovisko a brankáře Schwarzera s klidným srdcem pustí Arsenalu. David Stockdale se totiž předvedl v tom nejlepším světle a hlavně svými dvěma zákroky proti Elmanderovi se přičinil o bodem ověnčenou premiéru svého manažera na lavičce Fulhamu. V Boltonu se naopak bude smutnit, remíza pro ně asi po takovém zápase bude až příliš malou satisfakcí.

V úvodních minutách se fotbalisté, netřeba rozlišovat jakého vyznání, na hřišti především hledali. Bylo znát, že jde o jejich první ligové dotyky s balonem v této sezoně. Příliš líbivých kombinací jsme si tedy napřed neužili, premiérové šance obou mužstev však přinesla právě kombinační hra. Na straně Boltonu Elmanderovi nevyšlo finální prostrčení na spoluhráče, díky čemuž ale vytáhlý Švéd mohl střílet alespoň mimo. Podobně, také při zemi, pálil i na druhé straně Murphy. Jaaskelainen ovšem jeho projektil mohl jen decentním pohybem kontrolovat. Vyrovnaný obraz hry vydržel prakticky až do přestávky, i když se o něco nebezpečněji jevili domácí. Nejenže jako první ohrozili soupeřova brankáře, to když zkoušel štěstí Petrov, ale také si užívali menší územní převahy.

Na druhou stranu rychle vedené protiútoky s sebou také čas od času nesly nějaké to ofenzivní poselství. Zamora se třeba jednou ne úplně marně pokoušel přelobovat vyběhnuvšího Jaaskelainena - tento jeho míč zahučel jen těsně nad břevno. Na druhé straně hřiště se zase přes váhajícího Etuhua k balonu prodral Elmander a podruhé prověřil Stockdalea střelou přímo doprostřed brány. Tahle situace Bolton veskrze ještě víc nastartovala a jeho převaha místy přecházela až do tlaku, ze kterého ovšem dvakrát nepršelo. To spíš na opačném konci se postaral o vzruch Robinson, když jeho hlavičkovanou malou domů Jaaskelainen zachytil opravdu jen konečky prstů.

Jako by si snad v kabině stihl seřídit mušku, hned zkraje druhého poločasu Elmander konečně vážně ohrozil Stockdalea. A to ještě slabší levačkou, jíž pálil z otočky akorát pod břevno, kam se ovšem hbitě vymrštil 24letý brankář Fulhamu. Za dalších deset minut pak prosluněný Reebok Stadium pobouřil neodpískaný penaltový zákrok Murphyho na pronikajícího Leeho. Popravdě ale sudí neměl nikterak jednoduchou situaci, neboť Murphy sice Korejce podrazil, ale takřka zároveň s jeho nohami bral i míč. Nicméně převaha Wanderers pokračovala i tak, přestože by třeba Gerovy nůžky nebýt obráncova zákroku Jaaskelainen likvidoval jen stěží.

Domácí fanoušky ovšem určitě o mnoho více zajímal seriál, v jehož hlavní roli se dnes představoval Johan Elmander. Bohužel pro ně však šlo o seriál promarněných šancí. Přesně po hodině hry si švédský bijec na hraně šestnáctky šikovně obhodil protihráče, aby pak zblízka zas a znovu trefil pouze vyběhnuvšího Stockdalea. Postupem času ale Cottagers rezignovali takřka na veškerou aktivitu směrem dopředu a Elmander tak měl ke tvoření svých dalších šancí méně prostoru. A stejně tak jeho spoluhráči, de facto se tedy jen čekalo, až si borci z Londýna odpočinou a opět nabídnou Trotters nějakou tu protislužbu. Jen Holdenův záblesk stál za to a dokonce rozezvučel i tyč Stockdaleovy klece. Blýskat se tedy brzy mohlo i na druhé straně. Jenže v 80. minutě Dempseyho křižnou střelu zvládl vyrazit Jaaskelainen a ten si záhy poradil i s Etuhuovým pokusem.

V těchto chvílích se Bolton prvně v zápase opravdu musel bránit, a to prakticky soustavnému tlaku. Z něho ovšem vzešly tak akorát poloviční příležitosti - Zamorova slabá hlavička pod břevno nebo únik téhož borce, kterému učinil přítrž skvěle načasovaným skluzem Robinson. Přesto se na takový pres domácím fanouškům nekoukalo vůbec snadno, prohru by zřejmě po zápase, jehož většině kraloval právě Bolton, snášeli hodně těžko.

Více informací k zápasu

Aston Villa - West Ham United 3:0

14.08.2010 16:00

Góly: 15. Stewart Downing, 40. Stilijan Petrov, 66. James Milner

Kevin MacDonald nechal zapomenout na špatný start do loňské sezóny a se svými svěřenci přejel bez větších problémů West Ham. Ke třem přesným trefám přidali hned čtyři tyčky. Před pohárovým zápasem s Rapidem tak alespoň trochu uklidnili předsezónní rozpačité pocity jejich fanoušků.

V prvním letošním ligovém poločasu museli být domácí diváci na Villa Parku naprosto spokojeni. Nejenže viděli dva góly v brance soupeře, navíc mohli sledovat povedený start vzhledem k celkovému výkonu. Po změně stran přišly určité náznaky chtíče po bodech i od hostů, přesto nakonec mohli být rádi, že si neodváží o poznání větší nadílku.

Villans hrozili hned z úvodu zápasu nebezpečnými centry. Jenže Dunne nevyužil špatného vyběhnutí Greena a hlavičkou branku minul. Obdobně si vedl i Carew, který po přímém kopu nemířil přesně ze dvou metrů.

Obrovskou hrubku vytvořil po deseti minutách hry Tomkins, který vyslal Carewa samotného na brankáře. Green snahu o kličku vystihl, míč však vyrazil pouze k dobíhajícímu Tomkinsovi, od jehož levé nohy se míč odrazil do tyče.

Jenže za necelých pět minut se už domácí hráči radovali. Střílený centr Younga vyrazil Green pouze k Albrightonovi, který vypálil z voleje. I jeho pokus brankář Kladivářů nasměroval pouze k soupeři, Downing tak z hranice ofsajdu neměl problém dorazit míč do odkryté branky - 1:0.

A s hosty mohlo být ještě hůře v jednadvacáté minutě. Friedel vykopl z vlastního vápna, Carew hlavičkou prodloužil a Young vymyslel chytrý lob, který Green výtečným zákrokem vytěsnil na horní síť.

Nadále lepší Villans pokračovali v taktice velkého množství centrů, ale pozorná obrana hostů dlouho soupeři další gólem zavánějící střelu neumožňovala. Carewova teč hlavičkou metr a půl vedle však byla předzvěstí druhého úspěšného centru pět minut před koncem první půle.

Po kombinaci tří hráčů v rohu hřiště se k centru odhodlal Ashley Young a na jeho míč k malému vápnu naběhl v plné rychlosti Petrov. Ten pak hlavičkou nedal Greenovi šanci zareagovat a pojistil tak vedení svého týmu.

West Ham mohl okamžitě kontrovat, ale Friedel se proti střele k tyči od Boa Morteho vyznamenal. Ve 45. minutě dostal šanci z přímého kopu Noble, zamířil těsně nad břevno a do šaten se tak šlo za dvoubrankového vedení Villans.

Střídající Piquionne mohl už po půlminutě ohrozit branku domácích, svůj pohotový pokus z dálky zvedl přespříliš. To u Greena se znovu zvonilo. Tentokrát mířil do brankové konstrukce Downing z přímého kopu z třiadvaceti metrů.

Svou chybu z úvodu zápasu mohl napravit Tomkins, který dostal míč na zadní tyč, ale v běhu svým volejem mezi tři tyče nezamířil. Vydatný déšť jakoby probral hostující hráče a další obrovskou šanci zahodil Faubert nepřesnou střelou z jedenácti metrů.

A tak přišel třetí zásah do branky Roberta Greena. Na levé straně se parádně uvolnil Albrighton, nahrál zpět na hranici vápna Milnerovi, a ten bez přípravy zamířil po zemi přesně ke vzdálenější tyči - 3:0.

Dvacetiletý odchovanec Villans hned v další šanci vybojoval nebezpečný přímý kop, po jehož rozehrání rozezněl Downing břevno, už třetí tyč Greenovy branky. Dvanáct minut před koncem řádné hrací doby navíc přišla čtvrtá. Milnerovu střílenou přihrávku zachytil Carew, který se přes evidentní držení dokázal otočit a přízemní střelou trefit pravou tyč, od které míč běžel podél brankové čáry až k Youngovi, který z nulového úhlu trefil pouze boční síť.

Z povinnosti dohrávaný závěr pak nabídl "standing ovation" pro Marca Albrightona, který svým výkonem pozvedl celkový dojem ze hry domácího týmu. Když se v nastavení znovu nedokázal prosadit smolař Carew a hosté z minutového obléhání vápna Villans nevytvořili jedinou střelu, skončil zápas rozdílem třídy 3:0.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Everton FC 1:0

14.08.2010 16:00

Góly: 15. Nikola Kalinić

V dalším zápase prvního kola anglické Premier League dokázal Blackburn zdolat favorizovaný Everton jediným gólem z patnácté minuty, kterým se prezentoval Nikola Kalinić. Blackburn tak zvítězil 1:0 a na úvod sezóny si připsal do tabulky velmi cenné tři body.

Po velmi opatrném úvodu utkání přišel úvodní gól jako blesk z čistého nebe a ujali se ho domácí fotbalisté, kteří využili vynikajícího presingu při rozehrávce Evertonu a po velikém nedorozumění mezi gólmanem Howardem a obráncem Distinem se k míči dostal Nikola Kalinić, který zakončoval do prázdné brány - 1:0.

O pár minut později zahrozil také Everton. Centr Philla Nevilla sklepl hlavou Tim Cahill a pohotově se snažil pálit Mikel Arteta, ale na poslední chvíli zasáhla obrana Blackburnu a odvrátila hrozící nebezpečí. Arteta se o něco později blýskl ještě jednou vynikající individuální akcí, ale bohužel pro Everton nedokázal v rozhodující fázi přesně přihrát.

Nikola Kalinić byl jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem Blackburnu a ve 21. minutě znovu zahrozil. Díky svému pohybu se uvolnil přes dva protihráče a nebezpečnou střelou vystrašil hostující fanoušky. Tentokrát však minul. Obrana Evertonu však rozhodně v prvním poločase nepůsobila tak jistým dojmem, na jaký jsme byli zvyklý z druhé poloviny minulé sezóny.

Ve 35. minutě se představil také Louis Saha, který se snažil překvapit gólmana Robinsona střelou přes obránce. I tuto střelu však obrana Blackburnu dokázala zblokovat a Everton si tak v prvním poločase nepřipsal jediný přesný pokus na Robinsonovu branku. Do kabin se tak šlo za nejtěsnějšího možného stavu pro domácí 1:0.

Ve druhém poločase byl lepším týmem Everton a potvrzoval to od jeho samého začátku. Poprvé však výrazně zahrozil až v 57. minutě, když zkoušel štěstí z dálky stoper Phil Jagielka. Jeho pokus šel ale mimo branku Paula Robinsona.

Blackburn ve druhé půli spíše bránil a dostával se k ojedinělým útokům. Jeden z nich se pokoušel zakončit Phil Jones, ale Tim Howard v brance Evertonu nemohl mít s jeho střelou sebevětší problémy. V 67. minutě znovu zahrozil Everton, tentokrát zkoušel štěstí z dálky Mikel Arteta, ale ani jeho volej se nevešel mezi tři tyče.

Také v závěrečné dvacetiminutovce si Blackburn hlídal jednobrankové vedení a dařilo se mu to. Everton se nemohl probojovat do závažnějšího zakončení a veškeré pokusy z dálky buď zlikvidovala obrana, nebo šly mimo. O další se pokusili jak Louis Saha, tak znovu Phil Jagielka, ale ani tyto pokusy nemohly Robinsona ohrozit.

V samém závěru zápasu už se nic závažnějšího nestalo a Blackburn tak zkušeně dokázal ubránit jednobrankové vedení z prvního poločasu, kdy se trefil Nikola Kalinić. Everton tak znovu začal sezónu porážkou a do dalšího průběhu sezóny bude muset svou hru o hodně zlepšit, pokud chce bojovat o evropské poháry.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester City 0:0

14.08.2010 13:45

Góly: -

Přestože v prvním zápasu letošní sezóny Premier league gól nepadl, divák se rozhodně nenudil. Domácí svého soupeře přehráli především v první půli, ve druhé sice hráčům Manchesteru téměř nic nedovolili, sami se ale do gólových příležitostí taktéž nedostávali. V závěru mohl rozhodnout nejlepší hráč v poli, Gareth Bale, ale zblízka minul.

Rozpačitý výkon Citizens nabídl v úvodním poločase kvantum šancí pro domací Spurs. Joe Hart ovšem ukázal své kvality a několika výbornými zásahy svůj tým podržel. Po změně stran se hra urovnala, přesto měli blíže ke třem bodům svěřenci manažera Redknappa. Ti se ale prosadit nedokázali a zápas, který otevřel další ročník anglické ligy, tak skončil bez branek.

V deváté minutě se po přímém kopu Balea na zadní tyč dostal do šance Crouch, který opřel svou hlavičku do země, aby se míč odrazil jen těsně vedle Hartovy pravé tyče. Po pár momentech byla znovu v akci hlava londýnského dlouhána, ten sklepával centr Lennona zpět před branku a Defoe střelou bez přípravy nechal vyniknout brankáře hostí, King se už k dorážce do odkryté branky neprodral.

Brzy po čtvrthodince hry se musel Joe Hart předvést v dalších dvou brilantních zákrocích proti dalekonosným střelám. Po odvráceném rohovém kopu střílel bez přípravy Huddlestone povedeně k tyči a třiadvacetiletý brankář se musel natahovat, aby jeho pokus vytáhl na další roh. I ten dokázali obránci z Manchesteru zahnat do bezpečí několik metrů před vápno, jenže pouze do míst, kde se pohyboval Assou-Ekotto, který z dálky mířil přesně pod břevno. Hart konečky prstů vytěsnil míč nad.

A galapředstavení anglického brankáře pokračovalo. Bale napálil z patnácti metrů vzdálenější tyč a překonaný Hart pak excelentně zakročil proti pohotové dorážce. Z následného kontru nabídl Tévez míč Yaya Tourému, který z devatenácti metrů bezpečně minul. Okamžitě poté se po dlouhém pasu Assou-Ekotta dostal sám před brankáře Defoe, jenže vynikající Hart opět zvítězil, nadvakrát míč vyrazil mimo své vápno.

Po změně stran mohl White Hart Lane zchladit Shaun Wright-Phillips, který dostal skvělý pas za obranu. Zdlouhavé zpracovávání však nabídlo čas k návratu pro Assou-Ekotta, ten tak stihl hostujícímu hráči míč vypíchnout.

O poznání pozornější obrana Citizens dlouho svému soupeři nic nedovolila. Světlou výjimkou domácích byl centr na trestuhodně nehlídaného Crouche. Ten ale netrefil hlavičku dle svých představ.

V 70. minutě se pak dravou individuální akcí předvedl střídající Johnson, následně přihrál Tévezovi a jeho sražená střela zpoza vápna skončila jen těsně nad břevnem zkamenělého Gomese. To hostující brankář měl značně jednoduchou práci. Dvakrát Pavljučenko a jednou Lennon mířili své střely z šestnáctky přesně do míst, kde ochránce svatyně stál.

Rozhodujícím gólem pohrdl jinak skvěle hrající Bale v 85. minutě. Pavljučenko nacentroval do pokutového území, Keane se sice neprosadil, ale míč se přes De Jonga dostal před malé vápno k Baleovi, který střelou bez přípravy minul.

Dvě minuty před koncem se k nebezpečnému pokusu z rohu vápna odhodlal aktivní Pavljučenko, protější spojnici o metr minul. V nastaveném čase se Citizens snažili především držet míč na svých kopačkách a neudělat zbytečnou chybu, soupeři tak další šanci k vítěznému gólu už nedali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC11006:03
2.Blackpool FC11004:03
3.Aston Villa11003:03
 Manchester United11003:03
5.Wolverhampton Wanderers11002:13
6.Blackburn Rovers11001:03
7.Birmingham City10102:21
 Sunderland AFC10102:21
9.Arsenal FC10101:11
 Liverpool FC10101:11
11.Manchester City10100:01
 Fulham FC10100:01
 Tottenham Hotspur10100:01
 Bolton Wanderers10100:01
15.Stoke City10011:20
16.Everton FC10010:10
17.West Ham United10010:30
 Newcastle United10010:30
19.Wigan Athletic10010:40
20.West Bromwich Albion10010:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (749)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zasloužená remíza Ale kdyby SWP využil přihrávek Yayi, mohli City i vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzena tak pro Harta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

kde v televizi dávají premier league?

Reagovat
Losinho

Hart neskutečnej dneska. Brilantní zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MCFC si ted 2 hodiny v sezone uzijou prvni misto v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typický zápas, ve kterém jsme byli lepší a máme jen bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Benoit bravo, to snad ani nebyl on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak City můžem z boje o titul s klidným srdcem vyloučit

Reagovat
Counter

brilantní závěr po jednom zápase

Reagovat
herbage

Jednom? Četl jsem souhrn zápasu Inter-City 3:0 z přípravy, kdy Inter nastoupil pomalu s béčkem a pak jsem viděl Dortmund - City, který skončil 3:1 a Dortmund byl jasně lepším týmem. Navíc pokud Mancini nebude stavět ani jeden hrot, tak se není třeba ničeho obávat

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt bez hrota hrali jen poslednich 10 minut

Reagovat
herbage

A kdo hrál celý zápas na hrotu?

Reagovat
Losinho

Tévez neni hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Za normálních okolností aj jo. Kdyby byl dneska ve středu někdo schopnější rozehrát místo Yayi nebo Barryho, třeba Ireland, Tévez by se furt nemusel stahovat...

Reagovat
Losinho

Kdyby. Ale takhle se stahovat musel, jinak by se nedotkl míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jo, ale kdyby tam ten Ireland byl, balonů by dostal víc.

Reagovat
Losinho

Ireland si nezahraje, bohužel. A příště místo Kolarova Bridge, i v lonský formě byl lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To si pis, ze je. Jen potrebuje podporu hracu jako Bellamy a Adam, ne prihravky dozadu v podani Silvy a ztraty balonu v podani SWP.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky někoho ofenzinzivnějšího ze středu, jako Irelanda a né Silvy, kterej dopadne podobně jak Robinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl totiž Ireland v systému 4-2-3-1 zase tu volnoust, která by se mu dostala, navázal by určitě na předloňský výkony. Takhle to bude 30 mega za Milnera a kdo ví..

Reagovat
Counter

Promiň, po jednom soutěžním zápase.

Reagovat
herbage

Tak ten hodně napověděl. Jsou nesehraní, hráči jako Kolarov, Silva, Yaya a Balotteli se budou dlouze aklimatizovat na tvrdou hru v PL. Ta hra nemá hlavu ani patu a ten systém, který Mancini ordinuje mi přijde jako takový neuspořádaný chaoz. Vždyť ten člověk zamrzl někdy 10 let zpátky, jen má dobré hráče, takže to nevyzní vcelku tak tragicky. A rozhodující faktor, proč nebudou mtí na titul bude to, že se jednoduše ta kabina rozhádá a neutvoří se tam parta. Pár porážek, větší tlak na hráče, široký a kvalitní kádr, kde budou hráči jako Robinho a Adebayor neustále držkovat, velká očekávání. Tohle zkrátka není v lidských silách ukočírovat. Mancini možná už v zimě pomašíruje zpátky do Itálie a rád

Reagovat
smazaný uživatel

já dyž to dneska viděl, ono nemusí být zle jen v kabině, ale stačí se kouknout na ty hvězdy, všichni si hrajou na sebe a myslej na svoje konto na Bahamách, nehrajou jako tým, vubec se mi ta jejich hra nelíbí, ke všemu Tevéz sebere spoluhráčům z nohy tolik tutovek aby sám střelil uplně mimo

Reagovat
Logan

Nechapu jak to muzete soudit, ten tym silu ma, jde o to jak Mancini zvladne psychiku hracu, ale soudit po jednom souteznim zapase, po vsech tech zmenach kdy hraci nejsou sehrani, nemaji jeste poradne zazity system atp, tak je pekna blbost. Spurs si zaslouzili vyhrat a je skoda ze to nedopadlo, kazdopadne jsem zvedav jestli Hart jeste pusti do brany Givena, bylo by skoda aby jeden z nich sedel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne, delat zavery po jednom zapase

Reagovat
madridcan

ja som necakal ani na ten prvy zapas mne to bolo jasne hned

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas to bol celkom obstojný s množstvom šancí,ale kedže nepadol ani jeden gól,tak to srdiečko nezahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to tam nepadlo... Jinak výkon hlavně v prvním poločase vyborný Gio se v Championshipu pěkně otrkal, tuhle sezonu by mohl byt vyborny zolik, hru oživil.

City celkem k smíchu..

Reagovat
smazaný uživatel

spurs dva body stratili a city jeden ziskali

Reagovat
smazaný uživatel

Žoldáci si v první půli neuměli ani přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že City ty investice vyplatili mohli bej rádi že nedostaly klepec

Reagovat
smazaný uživatel

No ak chcú City pomýšlat na big4 tak musia ešte urobit nejake tie nakupy

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra článek: MC nabízí Barceloně 300 mil. liber za Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

jj 96mil za Zlatana je málo.Barca vyčkáva na výhodnejšiu ponuku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Ropák má 550 miliard dolarů, takže to pro něj bude laciná záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem potom načo čaká.niekto si doma stavia lego a niekto City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik nemá nikdo na světě. Půl biliónů dolarů je domácí produkt Švýcarska, s tím se nemůže srovnávat ani Saudská Arábie, natož nějaký šejk z Emirátů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tam je napsané že má předsednické křeslo v nějaké společnosti co pořádá koňské závody. Není tam nic o tom, že to vlastní, ani on ani jeho rodina. Stejně tak bys mohl napsat, že vlastní Národní centrum pro dokumentaci a výzkum, kterému předsedá taky.

Reagovat
Losinho

Přibližně 546 miliard dolarů by mělo být jmění celé Mansúrovy rodiny, kolik z toho má on, to netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo za Zlatana 96 mil nenabídl, jiank už by byl fuč

Reagovat
smazaný uživatel

potřebujou posílit hodně utok

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza na Tottenhamu je výborný výsledek. Tam budou ztrácet všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty fandíš City?

Reagovat
minoLFC

jasne, že fandí už roky

btw Al Bunda v Deliverance

http://www.bundyology.com/deliver.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses do toho filmu nějak zažral. Ale dobrý postřeh, já sem si ho tam vůbec nevšiml.

Reagovat
minoLFC

ja tiež nie, eln som čítal, že tam debutoval a stále som ho hladal, medzi tými vidlákmi

Reagovat
smazaný uživatel

On fandí Spartě, Bayernu, City (ve své době ale Chelsea) a potom ještě Realu !

Reagovat
Losinho

Ale pokud se City nebude dařit, tak se k Chelsea asi vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta,Real,Arsenal,Chelsea, ManCity,Bordeaux,Leverkusen,Galatasaray

Reagovat
smazaný uživatel

a WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Juchů

Reagovat
smazaný uživatel

3 Nejnesympatičtější týmy, navíc Arsenal, Chelsea

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Chelsea Galatasaray jedine 3 dobre volby

Reagovat
Losinho

Real, Galatasaray

Reagovat
Bakary3

Nějak málo, nezapomněl jsi ještě něco ?

Reagovat
Losinho

On fandí hlavně těm, kde hrajou Češi, takže počkej až zas někdo přestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby přestoupil Baroš z Galatasaraye do Fenerbahce tak fandím Fenerbahce. jak prosté

Reagovat
Bakary3

Neni fandit jako fandit.. Taky přeju Švecovi v Heerenveenu, ale jejich zápasy nesleduju.. Necidovi.. Je fandit a sledovat..

Reagovat
smazaný uživatel

no vidiš to CSKA taky sleduju pravideně a přeju i šachtaru a spartaku moskva

Reagovat
Losinho

Já to takhle mám taky, i když nefandím ani tak klubům, jako spíš našim hráčům. Výjimkou je Spartak, u kterýho chci aby se dostal do Evropy (kvůli Suchýmu )

Reagovat
herbage

Ještě pár týdnů zpátky se prezentoval jako fanoušek Arsenálu, ale teď sis jej s tímto klubem snad již nikdo spojovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Vy o něm víte snad víc než on sám Nezaložíme nějaký jeho fanklub?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za off-topic, ale už jsem pár let nepotřeboval koukat na streamy. Existuje za tu dobu něco lepšího než sopcast + myp2p.eu?

Reagovat
herbage

ne

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net

justin.tv

fromsport.com

livescorehunter.com

Reagovat
smazaný uživatel

justin

Reagovat
smazaný uživatel

Na Justinu jsou nektery kanaly i v HD ty experte.

Reagovat
smazaný uživatel

já vim..ale nemám premium a vždycky mě to vyhodí..a ty programy na to už mi nefungujou...už si nepamatuju jak se jmenoval ten program..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si premium zaplat, tech par euro nikoho nezabije.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeslti si nekolik let nevidel stream, tak se mozna budes prijemne divit jakou kvalitu maj nektery sopcasty.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, ten dnešní mač příjemně překvapil

Reagovat
JIMMY-PO

krása hlavne 1. polčas, škoda že sme aspoň 1 nedali...City tragické, majú čo robiť

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...zasluzili by sme si tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Hart bomba,je to brej GK.

Reagovat
minoLFC

Hart Spurs City

Reagovat
smazaný uživatel

jn máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

to je na ho*no že už nebudou dávat PL rád jsem koukal o víkendy teďka tak koukat na netu no

Reagovat
minoLFC

jo inak DigSport mi pripomína City

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
minoLFC

tiež všetkych nezmyselne preplatili a hovno z toho

Reagovat
Kily

Tottenham - Hart 0:0, i na zápas bez branek se dá koukat, nakonec jsem musel na rotopedu vydržet přes hodinu a půl, protože zkrátka nešlo najednou sesednout a jít se osprchovat s tím, že přijdu o nějakých 10 - 15 minut

Reagovat
herbage

Já myslel, že to byla ironie, ale to tě vážně tak strhlo?

Reagovat
Kily

já si myslim, že ve většině případů nemám problémy s tim objektivně něco hodnotit, prostě se mi to zamlouvalo víc než drtivá většina zápasů z PD, mělo to daleko větší tempo, nasazení, nechyběly šance, podobný zápas si zapnu radši než většinu ze Španělska. Navíc jsem nikdy nenapsal, že v té nebo té zemi se hraje nelepší fotbal na světě, já jsem se podobných diskuzí neúčastnil a v tichosti si doma stál/seděl za svým názorem

Reagovat
herbage

Jásný, ale zrovna tenhle zápas mně svým tempem nijak zvlášť neoslnil a třeba zápasy Realu či Barcelony mívají často větší šťávu. Třeba minulou sezónu u zápasu Real - Sevilla jsem byl u vytržení a těch zápasů bylo více. A když to srovnám se zápasy Arsenalu - zívačka

Reagovat
Kily

nevim, asi v tom sehrálo roli i to, jak moc nenávidim ten ropnej rádobyvelkoklub a těšilo mě, že ho Tottenham tlačil, ale prostě se mi ten fotbal zamlouval. Real se Sevillou jsem loni neviděl, neměl jsem o víkendech moc času na to koukat v klidu na zápasy a pravidelně jsem sledoval jenom Valencii a v rámci možností Arsenal

Reagovat
herbage

Jasný, já sledoval jen Arsenal, pak Barcelonu a jinak semtam nějaký šlágr

Reagovat
Kily

a třeba zápasy Realu a Barcelony mě až na sledování nových posil zase tak moc letos lákat nebudou. Všechny zápasy jsou stejné, soupeři zalezou s tím, že je lepší prohrát o jeden gól než o pět a zápasy končí výhrami favoritů, letos čekám, že to bude podobné a rozhodně neprodělá ten, kdo bude vedle two horse race o titul sledovat boj o třetí a čtvrté místo. Předloni to bylo jiné, to jsem se o víkendech pravidelně díval na Barcelonu, která ničila jednoho soupeře za druhým pěkným, rychlým, ofenzivním a kombinačním fotbalem, který se mi až na pár výjimek moc líbil

Reagovat
herbage

Tak rozdíl mezi Barcelonou předloni a vloni byl asi jako mezi hrou Španělska na Euru a MS. Mnohem větší nuda, ale když nehrál Ibrahimović, tak to mělo stejný šmrnc, jako vloni. On je prostě neskutečná brzda hry. A dokud bude hrát v top formě Messi, tak se prostě koukat budu. Takovýho borce uvidím jen jednou za život a tak si chci užít jeho kouzlení, dokud to jde. Na Real jsem zvědavý hlavně kvůli Mourinhovi, čekám mnohem týmovější pojetí hry, ale taky nebudu koukat na všechyn zápasy, spíš se příležitostně podívám

Reagovat
Kily

já čekal, že Real bude hrát týmověji v obraně, nebude to žádný beton, ale zkrátka pevná obrana bude základem, což teda pak moc nejde ruku v ruce s prvními přáteláky, ve kterých Real dostal po dvou gólech. Další věcí je, jak moc vážně lze brát první přáteláky. V útoku to zase takové týmové nebude, klíčem bude Ronaldo a důležitá bude schopnost proměňovat šance u Higuaina, co jsem četl, tak na takového Di Mariu se valí kritika už po včerejším zápase s Bayernem

Reagovat
herbage

Kdyby koupili Silvu a Di Máriu nechali City, byl bych radši, ale co se dá dělat. Mourinho už něco vymyslí a myslím, že to fungovat bude - potřebuje jen čas. Pokud Guardiola bude nechávat Ibru v základu, může to Barcelonu stát titul. Tohle je Mourinhova nějvětší šance, obhájit titul potřetí za sebou je to nejtěžší a on má již dosti konsolidovaný kádr

Reagovat
homeles8

Reagovat
Counter

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

mě už de DIGI SPORT juuchuuuu

Reagovat
Mircu5

Já ho budu mít až příští týden. Dá se na to dívat, je to v dobré kvalitě?

Reagovat
smazaný uživatel

zvuk prisernej skoro neslisis divaky hruza komentatori taky nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

neslyšíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dívat jo ale zvuk zatim moc v dobrý kvalitě neni snad se to zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice prvy zapas , nevidel som ho , ale ak nedokazu porazit konkurentov v boji o prvu 4-ku , tak to nech zabudnu na LM a titul uz absolutne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Given do Arsenalu, hned!

Reagovat
herbage

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tam nahoře napsal vyrovnaný zápas?..:-D jestli se Man. dostal dvakrát za půlku Spurs,tak to i přeháním...nebýt Haarta a dobře postavených tyček,odjeli by se čtyřkou :-)..jen škoda že musím čumět na netu a ta ukurvená Nova Sporta přestala PL vysilat :-(...prosím,nebyl by někdo ochotný,teda pokud o něčem takovém víte,poslat mi stránku s online přenosy..nějaké už máám :-)..sice anglicky docela rozumím,ale ne komentátorům :-D česky by asi nic nebyl vidte? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Losinho

anglicky: www.atdhe.net

Reagovat
smazaný uživatel

Kde hledáte adresy na sopcast? Nemůžu najít nic o Wolverhamptonu.

Reagovat
smazaný uživatel

myP2P.eu

Reagovat
minoLFC

na vlkov tam ale nič na sopcast momentalne není

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=83709&part=sports

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, koukam na Villu

Reagovat
smazaný uživatel

teda musis pred to napsat "www" , jinak to je nejaka jina strnaka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tahle je nejlepší, díky

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
smazaný uživatel

GOOL Villa

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
herbage

Mucha má cestu k jedničce volnou

Reagovat
JIMMY-PO

prečo? Howardov gól?

Reagovat
herbage

Jj, školácká chyba, i když byl drobet přistrčen

Reagovat
smazaný uživatel

Kalinic Z toho chlapca nieco bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Tangerines

No ty krávo, fakt sem uvažoval o handicapu na Wigan za všechny prachy, ale stejně mám Kirklanda ve fantě, jsem tragéd

Reagovat
tomasinho

Ještě, že mi Chance nevypsala handicap, tak mám jen jedničku, ale už mi to posrali spurs

Reagovat
Counter

už to mělo být 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju všechny odkazy sice mám ale někde mi nejdou,a se Sopcastem vbc nevím :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to zajímavý zápas, ale dělat po jedno zápase hned závěry, to se mi nezdá . Ano, první poločas byl Tottenham jasně lepší, ale druhý poločas už se nedostal téměř do žádné velké šance. A pokud by obrana City fungovala v dalších zápasech podobně jako ve druhé půli, můžou naopak přijít dobré výsledky pro Citiziens. Ale to je ještě hodně brzy na nějaké prognózy, samozřejmě, že jako objektivního fanouška fotbalu se mi dnes City nemohly líbit, naopak Hotspurs, ti předváděli fotbal Podle mě Tottenham bude zajímavé sledovat i v Lize Mistrů, protože by mohl dojít určitě alespoň do osmifinále, uvidíme....

Reagovat
smazaný uživatel

Juuuuj sorry, ten samjlík po tom palci nahoru, neměl být takový mělo to být tohle , překlikl jsem se ....

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně tam neměl bý po tomhle žádný smajlík

Reagovat
fantomas

Blackpool udržet! Ať Chazymu sklapne...

Reagovat
Tomekcz

Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, teď Tangerinky pěkně zařízli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To jo teda. Vzhledem k tomu, že mám tiket už v prdeli, chci vidt přestřelku

Reagovat
smazaný uživatel

No, a teď Harewoodova vložka. Kirkland už nesmí nic pustit, nebo mi to odečte bod

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham zatim docela neví

Reagovat
smazaný uživatel

U nich je to normalni Staci mrknout na sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

když já doufam v rozklíženou Villu příští kolo a zatim to spíš vypadá, že se na St. James roztočí kolotoč... na druhou stranu obrana jim tkay nefunguje, nebejt tam tragickej Boa Morte s dnes taky tragickym Colem tak ...

Reagovat
tomasinho

Jak to hrajou? Young podhrot, Albrighton, Downing křídla?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
tomasinho

Takže jako v přípravě. A co albrighton, hraje tak skvěle, jak se psalo, že hrál v přípravě?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pracovitej, dobrej výkon stejně jak Downing na druhý straně. Ale hlavně Young je naprosto všude. MOTM zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Vetlee neni ziadny prenos ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mála nulovejch zápasů, o kterých se dá bezpochyby říct, že byl hezkej!

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves, Ty krávo to byl gól

Reagovat
tomasinho

Kdo, co, jaký gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Jones kopal přímák těsně za vápnem. Nadhodil si balón dvacet centimetrů nad zem a plochým obloukem překopl zeď a od břeva poslal balón za čáru.

Reagovat
tomasinho

Tak to se pak musím podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, anglie je liga nekopů

Reagovat
mithro

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Reagovat
Azazelo RD

Brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

Goal David Jones muy impresionante, fantastico

Reagovat
tomasinho

Ty pičo 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kirkland 5 bodu v <>

Reagovat
tomasinho

Máš mít někoho, kdo drží čistá konta. Dávat si do fanty brankáře Wiganu je sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

4 goly od Tangerinek sem opravdu nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Marlon je buh Loni na hostovani skvelej, tohle si jenom zaslouzi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Blackpool nice

Reagovat
Devil

Reagovat
Rssa

titul pro Blackpool

Reagovat
Rssa

tak už o 3 branky

Reagovat
smazaný uživatel

Ti budou jako Burnley, povedou se jim tři zápasy a pak už nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No krasny je, ze myslim William hill mela kurz asi 80:1, ze Tangerines se behem sezony objevi na prvnim miste. Asi nejsou moc radi, ze to vypsali...

Reagovat
Rssa

Myslím, že nemusí smutnit, moc lidí, co by si na to vsadilo nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

0:3 Marlon

Reagovat
$dolar$

BLACKPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Chazy

Nevim nevim jak se to povedlo, ale ta obrana je ještě horší jak loni .. snad se to sehraje dřív než se sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Countere, proc nemame Marlona v FD?

Reagovat
Counter

to jsme zazdili... Na druhou stranu, náš tým má víc bodů, jak ten můj

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Talkers zapomene heslo

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kapitana mame skvelyho - Elmander dnes s bonusem

Reagovat
fantomas

Reagovat
Diego2

Ach pánové , jelikož nesleduju PL,věřil sem radám uživatelu že Blackpool nemá šanci....no poločas 0:3 , to už asi Wigan neotočí

Reagovat
smazaný uživatel

tak nesázej, když nesleduješ

Reagovat
SunFells

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Wigan, lupen v prdeli

Reagovat
Rssa

Tak a je to jasné, zkušení uživatelé fandící týmům z PL nalákali méně zkušené uživatele na snadný výdělek tím, že vsadí na jasnou prohru Blackpoolu a teď se někde v koutku jen chechtají. Hanba vám!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool si to zatim vodí jak tak koukam. Ono jim brzo sklapne... na druhou stranu, kdo věřil, že mají vůbec nějakou šanci v play-off loni...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa dopekla deje na Moulineux a DW?

Reagovat
tomasinho

Naprostá destrukce obrany Latics A Marlon si to vodí.

Reagovat
tomasinho

A to jim ještě gol neuznali.

Reagovat
Chazy

Nazvat to obranou je docela odvážný

Reagovat
tomasinho

To je pravda no, spíš ementál by se dalo říct.

Reagovat
Chazy

A skoro 4-0. Ta obrana je fakt strašná, dva obránci se seběhnou k hráči s míčem a nikdo nehlídá útočníky ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Smekam pred Ianem, to je nejlepsi manazer v Anglii

Reagovat
Chazy

Neblázni, stejně budou atakovat rekord v nejnižším počtu bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on je frajer, kazdej tyden dokaze prekvapit

Reagovat
Chazy

Zato Bob nezklamal, loni doma s Wolves, ted s Tangerines .. stejně to zachrání, ale zas to bude sezona o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodallega po polocase 2 goly

Reagovat
Kily

tak už to začíná: Útočník Balotelli by místo přestupu do City raději zůstal doma

Mario Balotelli po svém přestupu do Manchesteru City rozhodně nezáří nadšením. Den po odchodu z Interu Milán ve svém prohlášení uvedl, že by raději pokračoval v Itálii, odkud ho však vyhnalo nepřátelské prostředí v týmu.

Reagovat
10

ta upřímnost se mi líbí

Reagovat
tomasinho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Zdravím.

Mám na dnešní den velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Zápas dám dnes zdarma.

info zde:

http://$dolar$.blog.cz/

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma tam asi velky I misto L..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nema...

Reagovat
smazaný uživatel

:)) Tak to je pak jeste lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to sem poslal dolar a dela, ze ne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Úžasní, jak ti "už teď druholigisti" takhle válcujou ještě ke všemu zrovna Chazyho Wigan. Fakt jim to přeju.

Jinak jestli se Fulham neporazí, tak fakt nevim. Hughes je sice naučil protiútoky, dobře, ale jinak je tam vepředu tolik prostoru na kombinování, že čumim. Jen kdyby Petrov systematicky nesral nahodilý brejky a Elmander uměl střílet. Ale to už je ohraná písnička.

Reagovat
fantomas

* úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Stejně jsou na sestup jasní, i kdyby takhle pár zápasů hráli, mají hrozně úzkej kádr a ta zima je složí.

Každopádně Cathcart dělá dojem.

Reagovat
$dolar$

S obojim souhlas

Reagovat
herbage

Proč nehraje místo toho skandinávského dřeváka Klasnić?

Reagovat
fantomas

VŮBEC NETUŠIM!!! Fungovalo jim to prej v přípravě no. Jenže dneska Davies neviditelnej a Elmander tradiční. Aspoň že ta mezihra vypadá slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

elmander jde dnaska fakt dobrej no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harewood

Reagovat
smazaný uživatel

Pikujón na place

Reagovat
Error

Pěkný liják na Aston Ville.. v tom bych hrát nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hm, Bolton už měl kopat pentli.

Reagovat
fantomas

No, tak možná ne. Těžko říct, co vzal dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvestre do hry.. to jsem zvědavej jak se s tím popere.

Reagovat
smazaný uživatel

Millwall 4 - 0 Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Albrighton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me muz zapasu, vodil si to tam u lajny jak zkusenej hrac :-D

Reagovat
smazaný uživatel

včera sem tu psal o tom že tevéz by byl lepší jako podhrot a na hrotu třeba Adebayor. A dnes se to potvrdilo. Barry na levém křídle je celkem úlet. Nevím proč nehrál Johnson hned od začátku je o třídu lepší než SWP.

Reagovat
One-Real

Hraje už Sylvestre za Blackpool dnes, nebo ještě nikoliv?

Reagovat
smazaný uživatel

nastoupil asi v 60. minutě

Reagovat
fantomas

Nedávno střídal.

Reagovat
One-Real

Napiš mi sem po zápase, jak hrál, díky Jinak počítá se z ním do základu ne? Podle toho, co jsem četl..

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne do zakladu asi ne, ale zahraje si dost.

Reagovat
One-Real

Aha soudím podle Chazyho, co tu psal

-Kopy- 08.08.2010 19:49

dík za vše ludvo

Bude hrát základ ?

Chazy 08.08.2010 19:50

Stoprocentně a příští rok může bejt klidně klíčová postava v The Championship.

Reagovat
fantomas

Já to vědět nebudu, mám to jen z doslechu. Můžu ti leda napsat ódu na Elamndera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavno

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kirkland

Reagovat
smazaný uživatel

Za to asi nemohl.

Reagovat
domingo

Co to ten Wigan vymýšlí?

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznejme si, kdo z nás to čekal. I přes to, že Wigan má nejpodivnější výsledky v sluneční soustavě. Ale tohle už překročilo její hranice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Bravo. Poprvé střídat v 85. minutě, za stavu 0:0, to se ti vážně povedlo Coyle.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi připomíná Beníteze

Reagovat
fantomas

A tragik zápasu Elmander de ze hry v 88. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

co Lee?

Reagovat
fantomas

V pohodě, zahrál svuj standard. Oproti Petrovovi zdaleka tolik nekazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, Young ne, Albrighton MOTM Neskutečnej výkon druhý poločas.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
$dolar$

Cardiff 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ian Holloway

Reagovat
smazaný uživatel

Josh Holloway

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Carew je fakt unikátní hlavičkář

Reagovat
smazaný uživatel

John Carew, Carew, he's taller than me and you...

Reagovat
smazaný uživatel

Wolverhampton Hlavně první poločas byl parádní. Držení míče 75 % ku 25 %, spousta šancí a nádherný gól Davida Jonese. Doufám že tenhle zápas přinese do týmu pohodu a Wolves se v pohodě zachráníjou.

Reagovat
$dolar$

Co to dopr. je za slovo to "zachráníjou" ?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.olomouc.com/hanactina/

Buď rád že to není čistá hanáčtina, té nerozumím skorem ani já.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.... nehrál Kováč tak se nemlžou divit že dostali takovou kládu

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa ...

Reagovat
Liquid

Takový hrůzostrašný výkon snad ještě West Ham nepodal. To nemělo skončit 3:0 ale 8:0. Od Greena, přes Tomkinse, strašného Kováče a bezzubého Carltona Cola.

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč do Sparty

Reagovat
Liquid

Kováč do Grozného.

Reagovat
Alberto Aquilani

Prosim Ta , hral Behrami - ked jo , ako? Ako vidíš jeho možný odchod do AS , je šanca zameniť za Doniho , poprípade Baptistu či Okaku .

Reagovat
Liquid

Valon nehrál, netuším, po dnešním průchoďáku přes Kováče, Fauberta, Tomkinse, by se pokud nené zraněný mohl příště snad objevit v základu

Reagovat
Liquid

Baptiste 12 bodů ve fantasy, věřil sem, že by nulu mohli ukopat, ale že vstřelí 4 branky to asi nečekal nikdo. Albrighton za Villans super a Bale za Spurs také

Reagovat
domingo

Ta fotka...

Reagovat
smazaný uživatel

zabiják

Reagovat
minoLFC

zatiaľ dobré kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemátre někde ten Jonesův gool ?

Reagovat
smazaný uživatel

za chvíli bude na netu...

Reagovat
Staenly10

Tak docela zajímavě začla nová sezona. Jen mě docela mrzí Everton...

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než loňskkých 6:0

Reagovat
Staenly10

To je taky fakt ... Ale snad to je jen vyjímka a nebude se opakovat ten hroznej začátek z minulý sezony...

Reagovat
fantomas

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

Saha vlastně no .. v 88? .. My na Kladně máme špatnou pamět

Reagovat
fantomas

Dokonce až v nastavení.

Reagovat
zelda

wigan pokračuje, ve velkem poctu obdrzenych golu

Reagovat
smazaný uživatel

SUNDERLAND škoda kluci, MU před dvouma rokama remizovali v 1. kole s NUFC a stejně vyhrali titul, tak nevěšíme hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Bale ve Fantasy 3 body? Nějak málo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

asistoval? dal gol? ne, tak ma 3 body za odehrany minuty

Reagovat
tomasinho

Dostane bonus ještě jako nej hráč určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja zapas nevidel, tak nevim jak hral

Reagovat
tomasinho

Jako bůh Dostávají 3 bonus, takže určitě Hart, Bale a pak buď Lennon nebo Modrič.

Reagovat
smazaný uživatel

Když NZogbia nenastoupil k zápasu a na prvním místě na střídání mám Giveta, tak by se měl automaticky na konci kola vystřídat, že?

Reagovat
tomasinho

jo

Reagovat
fantomas

Tak pár postřehů k zápasu Bolton - Fulham

1) Místo bodu z tohohle zápasu mohly bejt klidně tři, ale zároveň i žádnej. Bůhvíproč, asi neuspokojivá fyzička nebo šikovně nastavená taktika, ale ten tlak Cottagers v poslední desetiminutovce se mi vůbec nelíbil. Zajímavý, že když "odpočívá" Fulham, tak se třást víceméně nemusí (buď je v šanci Elmander nebo nikdo), zatímco jakmile začne tlačit Fulham, tak to je jeden závar za druhym, jeden roh a zakončení za druhym...

2) Měl to být stejně jasný tříbodový zápas z pohledu Boltonu. Tempo se diktovalo takřka celých těch 80 minut - tak, panebože! Jednak je tu faktor Elmander, k tomu už sem si kolikrát řekl svý. Teď už snad jen to, že právě hlavně on udělal ze Stockdalea hrdinu. Když mohl, tak ho trefil, jen jednou ho doopravdy protáhl. A to střílel tak čtyřikrát, pětkrát? No a druhak neviditelný Davies, ani sem si ho na hřišti nevšiml, bez přehánění. Tohle neni dobrá útočná dvojka, fakt že ne. Očekávám změnu!

3) Muamba je úžasnej hráč. Vypadá nemotorně, ale jak má míč, rozeběhne se, úžasná kontrola i přehled. Sice je to fotbalista pro takovejhle menší mančaft, ale o to víc pak vynikaj jeho schopnosti. Zaplaťpanbu, že z Arsenalu vypadl tak rychle. To samý Holden, i z něho může vyrůst fajn borec - i když to není a asi nikdy nebude tak rozdílový hráč, jako byl v Boltonu Jack.

4) Petrov zklamání. Snad jeho zžívání s týmem nebude trvat věky, protože takle si budu akorát drbat hlavu, že místo něj nesbírá ztracené sebevědomí Matty. Sázel sem na jeho chytrost a fotbalovost, místo toho dvakrát trestuhodně nevyužil několika metrů volnýho prostoru. Přitom právě tohle se musí trestat, kór v tomhle zápase, kdy rozhoduje každej gól, respektive může rozhodnout každá akce.

5) Schwarzer může s klidem do Arsenalu, si myslim. Nevim sice, jak je na tom Züberbuhler, ale se Stockdalem v zádech bych se nebál. Zezačátku sebevědomim dvakrát nehýřil (ale to je logický, když první ligu doteď vlastně ani nechytal), jenomže jak si pořádně omakal balon, tak už rozdával jistotu na všechny strany. Sice jak sem řek, dost mu pomohl neschopnej Elmander, ale jeden parádní zásah předvedl, dalších několik rutinních vytáhl bez rozpaků - za mě asi MOTM.

6) A na závěr - konečně adekvátní a docela i hlasitá podpora v hledišti. Snad to vydrží co nejdýl...

Reagovat
fantomas

Plus teda nepochopitelný Coyleovo čekání na vystřídání. Za stavu 0:0, kdy je patrnej nedostatek invence směrem dopředu, střídat poprvý v 85. minutě? To mi hlávka nebere.

Reagovat
KnoxXx

styl a la Weiss

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses filozof a spisovatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Tak asistent ve Wiganu měl v posuzování ofsajdů docela bordel.. Dvě regulerní branky nesprávně neuznal..

Jinak Kirklandovi se ten zápas taky moc nepovedl, mám dojem, že druhý gól by při svých kvalitách měl chytat, o tom čtvrtém nemluvě.. Ale Bosseli podle sestřihu z dnešního mače nevypadá špatně, dostal se do dvou slušných šancí, trefil hlavou tyčku... Když bude mít více štěstí a tyhle šance promění, budu rád, že ho mám ve fantě..

Reagovat
smazaný uživatel

nesprávně neuznal .. panebože

Reagovat
smazaný uživatel

CFC 4-3-3 prot west bromi 4-5-1 na to se mrknu, to by mohlo bejt zajímavý.

Reagovat
Kongo

Snad Everton zase nezaspi zacatek sezony

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Bednář v základu

Reagovat
mike.84

jn super aspon cfc čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy Chelsea jsou pěkně hnusný

Reagovat
Staenly10

Kde se díváš?

Reagovat
smazaný uživatel

na YES - Soocast Channel - 6816

Reagovat
tomasinho

Dneska mají skvělé přenosy.

Reagovat
Chazy

Televize Yankees

Reagovat
smazaný uživatel

pomlč baseballisto

Reagovat
Chazy

To nejde, jsou to hajzli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale komentátory maj dobrý

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Losinho

Reagovat
mike.84

žer ho malouda !!!!!

Reagovat
panca

proc nehraje ivanovic?

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte jak hrál Ludva?

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA góoooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

jajks vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

tak bednar už Čechovi gol dal

Reagovat
herbage

Lampardova rabona

Reagovat
Losinho

Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

sry za off topic,ale aky je prosim vas kod na tu ligu miestnu na fantasy league? ... vdaka :)

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vás na jakem programu se davá premier league?mam digi a nikde to nemužu najít..

Reagovat
hefy

Cattermole red.

Reagovat
Chazy

Se moc nesměj, není na to dobrej víkend

Reagovat
smazaný uživatel

PROSIM VAS kdyz zapnu sopcast a dam nejakej link tam tak mi to napise The sop address is not valid.. a nic ..:-/ už nevim co tam mam psat a když to zapnu přez myp a dam "play " tam tak se nic nedeje čím to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si stahnout sopcast odjinud, nic jinyho me nenapada

Reagovat
smazaný uživatel

Tam akorat neumi vlozit spravnou adresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká někdo na CFC-WBA? Jak to vypadá?

Reagovat
Losinho

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

podrobnosti? gol?

Reagovat
Losinho

Ted se Chelsea vrací do tempa, gol sem neviděl. Ale ovládá hru, WBA do ničeho nepouští.

Reagovat
Losinho

http://atdhe.net/22438/watch-chelsea-vs-west-bromwich

Tady je odkaz, za chvíli je poločas, měli by opakovat gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba - primak - rana jak z dela - Myhill vyrazil - Mikel pri dorazce prihraval - Malouda daval do prazdny z metru

Reagovat
tomasinho

On to byl Drogba? A nechytá CArson? Já se asi fakt nedívám, nevím, proč to mám furt puštěné.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard dával ten druhý přímák až, kde to Malouda pak přestřelil hlavou

Reagovat
Losinho

Reagovat
tomasinho

Přímák Lamparda, máslo Carson vyrazil míč před sebe a Mikel to přiťukl Maloudovi. Jinač dechberoucí nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

uf .. proc pisu Myhill? Ale primak palil Drogba

Reagovat
tomasinho

Ok, krsáně jsme se doplnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej gól

Reagovat
Losinho

Jak tohle může projít zdí?

Reagovat
mithro

ach, WBA, skoda, chelsea dva goly z nicoho, teraz je uz po zapase

Reagovat
herbage

WBA brání přímé volné kopy přímo tragicky, ta zeď jako by tam ani nebyla

Reagovat
Losinho

2 hrubice a zápas je v háji

Reagovat
tomasinho

No Chelsea dneska naprosto otřesný zápas, z toho, co jsem dnes viděl(Spurs,1.půle Blackpool) je tohle nejhorší, absolutní nuda. Už jsem to vypl no.

Reagovat
smazaný uživatel

měls koukat na Villu, to byl parádní fotbal i skvělý góly

Reagovat
fantomas

Myslim, že na Elmanderovu one-man show stěží něco má...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

"Newcastle získal před svou prvoligovou sezonou zatím pouze tři nové hráče. "Stále hledáme. Jsou to nyní těžké časy. Jsem ale přesvědčen, že ještě někoho získáme, sdělil manažer Hughton, jehož Magpies jsou mohutně spojováni s hostováním záložníka Hatema Ben Arfy z Marseille."

Tak jestli to má bejt jen hostování - to bych zkusil potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel bych toho Erdinca, ale tam je miziva sance. Jinak tezko rict, kdo prijde. Hughton drzi vsechno pod poklickou az do posledni chvile. Ben Arfa byl pry vcera v Newcastlu a na hotelu, v Marseille propasl trening po navratu z reprezentace, zjevne k nam chce, ale Marseille ho nechce poustet. Me uz to pomalu zacina bejt jedno, jestli prijde.. nechci ho, ale kdyz prijde, tak mu sanci me presvedcit dam

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to byt hostovani s poplatkem asi 600 000 + pripadna opce, to bych mozna i bral. I kdyz to se psalo tak pred tydnem, pak jsem to prestal sledovat...

Reagovat
$dolar$

Hm kamarad mi tvrdi, ze gol Drogby z primaku, byl chybou Carsona, ja teda si to rozhodne nemyslim, podle me jasna chyba zdi a na Carsona to svalovat nejde... Co myslite?

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy?

Reagovat
$dolar$

jj

Reagovat
Tomekcz

ten druhej to byla jasna chyba zdi prece nemuzou skakat od sebe a udelat tak diru ... od ceho tam pak jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačná chyba zdi

Reagovat
smazaný uživatel

svůj podíl viny na tom taky má, měl to vyboxovat.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvím o prvním golu, druhej jsem neviděl.

Reagovat
Deywid

chyba obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Hral dnes WHU v deviti? :-D Kevin MacDonald urcil skvelou taktiku, Hammers si neskrtli ani omylem. Muz utkani: Albrighton, smolar utkani: Carew

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ja si budu pískat, až Drogba odejde z PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Exibice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bohužel se moje slova nevyplnila a WBA neni pro CFC soupeřem... to jsou přesně ty chyby v obraně který se v championshipu netrestají, zatimco v PL ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že letošní PL bude skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

súdiš podľa čoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to cejtim

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom Už len záleži na tom, pre koho bude skvelá, dúfam,že nie pre Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

já zas doufám že ano.

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra, Drogba hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

aj teba to tak stve?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak do čeho Chelsea kopla to byl prakticky gol,ani si takhle prohrát w.b.a nezaslouzilo ,nejlepším hráčem Bromwiche je dneska Marek Cech urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je vcelku jedno, jestli vyšlo 6 šancí ze 6ti nebo 1 ze 6ti... Důležité jsou 3 body...

Reagovat
Josifek

Nedávno jsem tu četl, že Blacpool je jasný outsider a kandidát na nové Derby County, ale tohle je masakrální úvod...(a tuším, že to psal jeden zdejší vrchní fanda Wiganu)...

Reagovat
smazaný uživatel

nepřecenoval bych tu výhru...

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool má nadšení a to je často víc než kvalita, ale v konečném výsledku sezony právě kvalita rozhoduje a Blackpool nejspíš sestoupí. Přišlo tam sice pár solidních hráčů, kteří na PL mají - Harewood, Cathcart, ale to nebude stačit.

Reagovat
Staenly10

Tak pokud si v podzimní části povedou dobře (to myslim být na nesestupových pozicích),tak by v zimním přestupním obodbí mohli někoho schopného přivést...

Reagovat
smazaný uživatel

Krom účasti v Premier League nemají posilám co nabídnout

Reagovat
Staenly10

Vidinu další rok v PL,což by mohlo klubu pomoct i finančně. Nebo se zaměřit na "hvězdy" z Championshipu,typu McDonalda a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych jim to, ale nevěřim.

Reagovat
Chazy

Malý město, žádný finance, mizerný zázemí - stadion, tréninkový prostory, nekvalitní kádr, žádný jméno. Burnley na tom bylo loni stejně a dokonce dobře začlo a stejně nikoho kvalitního nezískalo. Vždyt i týmy co PL hrají pravidelně mají problém získávat kvalitní hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči, kteří kvalitu na PL mají dostatečnou a tým by pozvednuli budou drazí a bude o ně zájem i mezi ostatními týmy, které jim navíc mohou nabídnout tradici i PL na další roky...

Reagovat
Staenly10

Dobře dobře,přesvědčili ste mě

Reagovat
smazaný uživatel

Tím neříkám, že se neudrží... Spíš to, že budou mít pekelně těžké někoho pořádného sehnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nemají finance teď, těžko budou mít více na pořizování a zapracovávání hráčů v zimě - nehledě na čas, který bude potřeba, aby se sehráli...

Reagovat
-Kopy-

Sázka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěříš v sestup Tangerines? Po 5-10 kolech se teprve ukáže jak na tom kdo je, pak teprve budu typovat sestupující. Blackpool je každopádně už teď horký kandidát.

Reagovat
-Kopy-

Nesestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty boleslavák?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, to je to nadšení z Premier League, které má vždycky tým postupujcí z play off, po pár zápasech to ale opadne...

Reagovat
Chazy

A nejsou snad jasnej outsider kvůli jedný výhře? Jako sice byla velkým výsledkem, sice byla venku, ale proti týmu kterej loni měl nejvíc inkasovanejch gólů a letos vyměnil celou obranu. Nic to nevypovídá, Sunderland i Derby měli při těch rekordních sezonach nějakou tu výhru a vždycky ze začátku. Blackpool má ten tým strašně nekvalitní, je prostě vyloučený že by hráli za rok PL.

Reagovat
-Kopy-

Sázka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne.

Reagovat
-Kopy-

o co ? nicky ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je nuda... O účast na dalším EF srazu...

Reagovat
-Kopy-

O to už vsazenej sem

Reagovat
smazaný uživatel

S kým? A o čem je vsázka?

Reagovat
-Kopy-

Na srazu jsem řekl, že jestli Valencie neskončí do druhýho místa čti před Realem tak nepřijedu přístí rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příští rok jen Kily?

Reagovat
-Kopy-

Věřím Vale <3

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak konečně dobrá sázka, nesnáším ty s nickama, šílená nuda... Lepší typu "udělám video a na měsíc bude na FB s tím, jak fanoušek MU vyřvává něco s Liverpoolem" a obráceně...

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz zrovna s tebou to bude nuda, najdi si na to nekoho lepsiho. Kazdopadne byt tebou, nesazim se

Reagovat
-Kopy-

Nuda ?

Já kterej sem si z vás všech fanatiku udělal prdel ve fantasy a to jsem vám dal ještě náskok první kolo

Reagovat
smazaný uživatel

No ja to myslel tak, ze ty ses u PL jednou za rok, ja u PD 0x za rok, nebylo by to vyhecovany

Reagovat
-Kopy-

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že nedostaneme v pondělí podobnou sodu na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbaaaa je pan !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
mike.84

sice solid vyhra a pro moralku supr ale nepřecenit to .....

Reagovat
smazaný uživatel

Jen klid...Chelsea zase někoho 3x za sezonu sejme 6:0 a výš,ale titul mít nebude...Snad

Reagovat
Losinho

Snad se aspon jeden z dua WBA - Blackpool udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou už na footytube videa?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou na tvgolo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
-Kopy-

lexxesovi, chazymu a hrubasovi se na konci sezony vysměju až Blackpool nesestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč do Blackpoolu vkládáš takové naděje?

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi jako když si vsadíš na výhru Alcorconu nad Realem Madrid

Reagovat
-Kopy-

Ludva, lidi je odsuzují a dneska ta výhra.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval jsem to, že jsi o tom týmu slyšel tenhle měsíc poprvé...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
$dolar$

Ja tez

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě se ti vysměju až Valencia skončí druhá a před Barcelonou

Reagovat
Losinho

To by bylo super

Reagovat
$dolar$

To by byla bomba

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

A tak splnit se ti to může, ale pro PL by to žádnej velke přínos nemělo. Oni jsou na tom s finančníma možnostma ještě hůř jak Wigan a Burnley, nikdy by se nevymanili z boje o záchranu. Radši ať jdou do PL ambiciozní týmy jako Forest. Blackpool si letoškem zajistí setrvání v Championship na pár let dopředu, což je pro ně úspěch a tím by to mělo skončit. Zatím v Premier League nebyl tým kterej by měl takovou propast proti ostatním týmům PL, leda tak Swindon.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
mickey mouse

tak finance nejsou všechno, viz ruská liga, kdy tým s nejmenším rozpočtem je v horní polovině tabulky (myslím že Nalčík, ale teď nevím jistě)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmensi rozpocet v Rusku ma Sibir.... ktera je posledni a taky bankrotujici Samara, ktera je predposledni.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
mickey mouse

tak je to tým který má nejlevnější mančaft ne?

Reagovat
$dolar$

Treba je koupi casem nejakej sejk

Reagovat
Losinho

Reagovat
Chazy

.. Vyloučený, šejkům už dochází kluby v Anglii, navíc se tu zavádí to pravidlo který bude majitele dost omezovat a kluby bude nutit k samostatnosti. Myslím že moc investorů už se neobjeví. Ale jinak kdyby někdo Blackpool koupil, tak to bude jako s Notts County, nenaplnitelný ambice, malý zázemí, který ale odpovídá velikosti klubu. Man City přece jen byl něco jako spící obr.

Reagovat
Losinho

Reagovat
mickey mouse

Blackpool těm přeju už delší dobu, jsem velice rád že jsou konečně v PL. Uvažoval sem aj že to vsadim na 02, ale nedal sem to. Zítra Liverpool

Reagovat
mickey mouse

a ještě se zeptam, jaká je kvalita toho Digi Sportu? Panuje spokojenost?

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku ten byl komentář takový tlumený, pak se to spravilo, sem tam vypadne obraz, párkrát se mi to seklo, pak mi tam spolu se slovákem mluvil i anglický komentátor, logo Digi Sportu je zbytečně velké, z komentátorů mi nevadí snad jen Blažek, ten druhý furt jaký je Marek Čech borec a nejlepší na hřišti.....ale jinak dobrý...obraz je

Reagovat
Footballer

Neví někdo, proč už nedávají Premier League na Nova sport??? !!!!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Footballer

Co kdybys mi to jednoduše napsal a né se blbě smál, nemám čas na hledání té příčiny

Reagovat
Losinho

Money, money, money...

Reagovat
Footballer

Co jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

No další takový, nj každý nemá čas na to, aby tady mohl být 24 hod denně

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys během toho svýho "omezenýho času", během kterýho tu plácáš a urážíš, věnoval chvilinku googlu, tak si ušetříš vrásky i ten čas

Reagovat
Footballer

urážíš

Reagovat
homeles8

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Hnus opice zas 3 goly, proti Cukotce se nebrani kdyz uz seprohrava o 3 goly? Jak to ma Rooney stahovat

Reagovat
homeles8

z internetu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Dubov

Reagovat
$dolar$

Cu°ak zas dementni prispevek. To se za opici BAN nedava?

Reagovat
homeles8

ne, ten se dává jen za Davida Beckhama, případně sprostý slovo.

Reagovat
Kovi81

k tematu... pokud torresovi vydrzi zdravi, tak by moh byt druhy v tabulce strelcu... samozrejme za drogbou... pro tve chapani "opici"

Reagovat
Losinho

Rasisto.

Reagovat
Counter

Hlavně Chelsea za takového skóre neusíná na vavřínech a jede dál naplno.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
mithro

ako im mohli dat 6 golov, vsak prvy polcas chelsea hrala uplne otrasne

Reagovat
Kovi81

druhy odvedli svuj standart

Reagovat
M0rb1D4S

To jsou prostě naše druhé poločasy

Reagovat
mithro

ale vy ste zaujati fanusikovia, to by chcelo nestranny nazor

Reagovat
terry

Reagovat
Deywid

skôr

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo udělal z Chelsea kombajn. José nakrácíupoval, utrácel a vyhrával 1:0. Carlo utrácí o řád míň a najednou to fotbalově jde třídu lépe

Reagovat
terry

Teprve pokročilejší sezóna prozradí, jestli je to škudlení dobré..

Reagovat
smazaný uživatel

i minulou sezonu jste mnoho soupeřů drtili neskutečným způsobem. Kolik jste dali šestek? Čtyři? Nebo víc? To si zaslouží respekt

Reagovat
terry

Šestku žádnou, ale tři sedmičky, jednu osmičku a dvě pětky.. Gólově to byla neskutečná sezóna a letos jsme jí nezačali špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jenze ten fotbal je nudaaaaaaaaaaaaa.....

Reagovat
homeles8

Mourinhovo 1:0 byla nuda a Carlovo 6-7:0 je taky nuda.

Reagovat
$dolar$

Joseho 1:0 rozhodne nuda nebyla

Reagovat
Losinho

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrala, hraje a bude hrat nudnej fotbal...

Reagovat
homeles8

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dolar nesleduje Chelsea, on sleduje Mourinha, tam uz se tomu ani nerika fotbal...

Reagovat
$dolar$

Rikej si tomu jak chces, je to genius

Reagovat
Losinho

Reagovat
M0rb1D4S

Tottenham -

ManCity -

Aston Villa -

Chelsea -

Reagovat
terry

Co ten smaljík u Chelsea?

Reagovat
M0rb1D4S

Nevím. Oproti zápasům Tottenhamu a Aston Villy jsem se docela nudil. Hra neměla takový náboj a první poločas bych řekl byl celkem odfláknutý.

Reagovat
terry

Já neviděl, takže nemohu soudit.

Reagovat
M0rb1D4S

Je to škoda, hlavně při zápase Tottenhamu se City jsem se hodně bavil. "Génius" Mancini začal se sestavou Hart - Richards, Touré, Kompany, Kolarov - Touré, De Jong, Barry - SWP, Tévez, Silva u toho sem se dlouho smál. Hrát rozestavení 4-3-3 se 3 defenzivními záložníky to je kumšt Navíc jediný hroťák Tévez vlastně sám tvořil hru, chodil si pro míče a brousil lajnu. Hart a Tévez jsou snad jediní hráči City, kteří si zaslouží pochvalu. Tottenham to rozjel už od začátku. Ofenzivní fotbal a hlavně na křídlech skvěle hrající Bale a Lennon, kterého vystřídal taky celkem slušně hrající Geovanni dos Santos

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro Barcu

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon you Chels...

Reagovat
terry

Byl jsem teď pár dní mimo, ale události v Chelsea mě potěšily. První odchod Carvalha a následné Carlovo prohlášení o tom, že žádný další obránce není potřeba, čímž se potvrdila moje slova a pak příchod Ramirese, na kterýho se hodně těšim. No a dneska vlastně začátek šestkou

Reagovat
M0rb1D4S

Taky mě potěšilo, když utnul spekulace o Luizovi chtělo by to jen nakoupit někoho šikovného na pravé křídlo

Reagovat
terry

Škoda, že nikdo nepřijde..

Reagovat
M0rb1D4S

Bohužel nepříjde, ale myslím že ten rok by jsme to bez posily na křídlo mohli zvládnout. Příští letní přestupové období už ovšem bude nutností někoho takového koupit

Reagovat
herbage

Zdar, tak jaký nick jsi mi vymyslel?

Reagovat
terry

Vidíš, úplně jsem na to zapomněl, ale večer bych se tu měl nějak objevit, tak to doladíme..

Reagovat
smazaný uživatel

říkám to furt, nicky jsou o ničem... Spíš se vsázejte o natočení vtipného videa typu (Ahoj, já jsem Herbage, největší fanoušek Chelsea na portálu a pak něco zazpívá) a pak se to hodí do videí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite kde budou davat sestrihy z PL?

Reagovat
smazaný uživatel

tvgolo.com, footytube.com .. pust si google a hledej šmudlo

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to mi staci, diky ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Tottenham vypadá, že ani posílit nepotřebuje

Reagovat
minoLFC

Roberto Mancini: „Zlepšený výkon po první půli je dobrým signálem. Musíme se sice zlepšit, ale chybí nám čtyři, pět hráčů. Myslím, že potřebujeme být po spolu ještě pár týdnů. Tottenham hraje s totožným týmem co loni. My jsme na tom jinak, navíc Spurs mají silný tým. Co se týče Givena, potřebujeme ho. Teď chytá Joe, ale čekají nás čtyři soutěže. Jsem rád, že tu Shaye mám. Mluvil jsem s ním. Má velké jméno, je to špičkový brankář a respektuje moje rozhodnutí. Máme ještě 20 dnů do konce přestupního okna, jakékoliv rozhodnutí respektuji, ale doufám, že tu zůstane."

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Oil City to neni problem, klidne si koupi dalsi jedenactku!

Reagovat
minoLFC

do rozprouplneho vylučenia Colea biedný výkon, potom v oslabení opak

pánboh(alebo Reina) sa nakoniec nad Arsenalom zľutoval...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze cervena jasna, ale totez mel videt wilshire

Reagovat
Darren Fletcher

takze si zosumarizujme vikend...

west ham sa prepada cim dalej tym viac. wigan v srackach skoncil minuly rocnik a v srackach zacal aj novy.... drogba naopak famozne ukoncil a famozne aj s celou chelsea zacal...

blackpool prijemny sok, tottenham ukazal ze na to ma, city ukazalo ze na to nema, liverpool a arsenal si podelili body v suboji timov, ktore o titul hrat nebudu

a zajtra 3:0 pre vicemajstra

Reagovat
smazaný uživatel

prej liverpool a arsenal si podelili body v suboji timov, ktore o titul hrat nebudu. Zase nějakej chytrej mne rozesmál.

Reagovat
vladis271

mufan

Reagovat
kubys

Výborně a viděl jsi vůbec AV - WHU, opravdu miluju názory lidí, kteří soudí z prvního výsledku sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reina za to nemohl, chtěl zabránit golu a tohle se občas stáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Ale štve mě to, vyráli bysme dnes úplně zaslouženě. Jinak si nemyslím, že ten Joeův faul byl na červenou. To je prostě demence pana Atkinsona.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl na červenou*

Reagovat
Counter

měls to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Já si taky nemyslím, že nebyl na červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si zase myslim ze cervenou si obhaji.Demence to byla jedine ze strany Cola ze do toho takhle nebezpecne a zbytecne sel.

Reagovat
herbage

Remíza zasloužená, ale Liverpool nakoplo paradoxně to vyloučení. Hrát proti betonu a dohánět manko, to je to nejtěžší co jde a dost se tu zapomíná, že Liverpool má jednu z nejlepších obran v lize. Arsenal poslal dolů ten gól, který jde z 90% na Wilsherovo triko. Taková laxnost před vlastním pokutovýmúzemím, to ať si zkouší někde v Boltonu. Ať jej Wenger nechá hrát na ES a někde na křídle, ale ve středu zálohy proti Liverpoolu? Dále bránění standardních situací bylo přímo hrůzostrašné, nechtěl bych vidět, oc by s námi udělalo takové Stoke nebo Sunderland doma. Rosa a Robin zvedli hru Arsenalu o 100%, najednou začalo být před bránou Liverpoolu horko. Walcott do plných je naprosto k ničemu a dnes to jen potvrdil. Aršavin v soutěži o nejhoršího hráče na place Wilsherovi zdatně sekundoval a že nešel dolů zrovna on je mi záhadou. Nejspíš zůstal proto, že umí vystřelit, ale dnes se k tomu ani nedostal. Dále zahrávání standardek je tragické. Zatímco u každého rohu bylo před Almuniou rušno, tak Reina si mohl dát klidně cigárko, neměl žádnou práci. Nasri to kopat neumí a vždy trefí prvního hráče ve zdi. Dále centry jsou taky velký problém. Jediný Rosický to uměl přesně a prudce do pokutového území poslat. A na závěr hodnocení hráčů: Almunia - 5(musí zlepšit vybíhání a hru nohama), Sagna 5, Kościelny 5, Vermaelen 6, Clichy 5 - Diaby 7, Nasri 6, Wilshere 3 - Eboué 6, Chamakh 5, Aršavin 3, střídající hráči Rosický 9, RvP 7, Walcott 4

Reagovat
tomasinho

S tou obranou Live to nemyslíš vážně co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky shrnuto. Ovšem obranu Live bych zas tak nepřeceňoval. Jinak Rosický byl v závěru jeden z nejlepších na hřišti, tak dozfám, že bude další kolo hrát v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je asi prvý raz čo s tebou vo všetkom súhlasím

Reagovat
fantomas

"někde v Boltonu"

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nase smula to uz fakt neni mozny.

Reagovat
SunFells

Jediné pozitivum z dnešního zápasu je výkon Rosického. Nasri mě dost zklamal, v přípravě a v repre se na postu tvůrce prezentoval dobře, dnes ale hrál strašně přizdisráčsky a brzdil hru. To samé Wilshere

Jsem zvědavý na složení obrany příští týden.

Reagovat
herbage

Myslím, že posun Nasriho i Jacka na pravé křídlo oboum jen prospěje. Proč ale staví Rosu na kraj zálohy a Jacka an střed, to je mi záhadou

Reagovat
fantomas

Tak oni dva si zrovna z toho postavení hlavu dvakrát nedělaj. Ti se většinou pohybujou po celý šíři hřiště.

Reagovat
SunFells

Nasrimu posun na křídlo naopak vůbec neprospěje, tam se strašně ubíjí. Jackovu budoucnost vidím taktéž spíše ve středu, jen musí dostat víc volnosti ...nabrat váhu a dodávat si sebevědomí proti slabším soupeřům, ne proti Gerrardovi s Mascheranem.

Reagovat
herbage

Nasri byl tragický i dnes v roli středního záložníka. Až bude střed ve složení Song, Diaby, Cesc, tak budu mnohme klidnější. Nasri nemusí být nutně přikován u lajny, může mít pozici volného hráče. A o další fleky budou bojovat Robin, Chamakh, Theo, Vela a Aršavin. Aršavin by měl bojovat o základ, po dnešním výkonu

Reagovat
SunFells

Dnes tragický byl, neodvážil se k ničemu ...možná by ale pomohlo, kdyby neměl před sebou naprosto zbytečného Chamakha, který si ani nesnaží hledat volný prostor ..On to Samir umí pěkně dávat za obranu, ale když není komu.

A Arshavin by hlavně měl shodit to, co nabral na dovolené, je pomalý a těžkopádný.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

Chelsea bude od 1. až po poslední kolo na 1.místě

Reagovat
Darren Fletcher

az po zaciatok posledneho kola... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

A teď nějaký o Pepíčkovi...

Reagovat
Liquid

já Pražáky nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=4a4tB-xjJ10 tohle je jasná redka a 3 zápasy out YNWA JOEY

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to vidim poprve, ale cervena to byt nemela

Reagovat
tomasinho

Nebo měla, pokud by jí dostal za podobný zákrok Wilshere.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, co udelal Wilshere, byl jsem venku. Ale za tohle bych ji nedaval. Kdo to je ten rozhodci? Atkinson?

Reagovat
tomasinho

Jo, Atkinson, posral to. Wilshere udělal něco podobného na Masche a za žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych za fauly na Masche taky nevylucoval

Reagovat
tomasinho

Tak já bych wilshera asi taky nevyloučil, tím pádem ale Cola taky ne. Navíc tři zápasy v prdeli, úžasný debut.

Reagovat
papos182

Beztak nic nepredvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty dva zákroky byly diametrálně odlišný

Reagovat
C-M@ster

Vzal mu nohu do klesti, jasna cervena.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee.

Reagovat
C-M@ster

Nevzal mu ji snad do klesti?

Reagovat
smazaný uživatel

Dohral souboj, nesel do toho brutalne.

Reagovat
fantomas

Dohrál souboj tak, že úplně zbytečně srazil nohy a vzal Koscielnyho do kleští. V tom byl jasnej úmysl dohrát to tak, aby ho to bolelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mela to byt zluta, ale tu cervenou si Atkinson obhaji s prehledem.

Reagovat
fantomas

No právě, a o to de. Kdežto u Jacka by tohle nešlo (vim, žes to neviděl). Ten aspoň pokrčil nohy a dělal něco proto, aby nebyl nebezpečný.

Reagovat
fantomas

Já taky bezprostředně po tom psal, že by "žlutá možná stačila".

Reagovat
herbage

Jasná červená, nevím co fanoušci poolu blbnou

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že jen pár fans Arsenalu obhajuje jasnou červenou....

Reagovat
fantomas

Jasná nebyla, ale jak řiká hrubas - Atkinson si ji s přehledem obhájí. Dát se dala, a spíš než Jackovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na hraně - červená je ale spíš oprávněná. Rozhodně, však za to nebude mít víc jak jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool

jinak neví někdo, jak hrál Ludovic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak zvlast, s balonem se moc nepotkaval, takovy Kovacovsky vykon

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, takže Gambrinus lize reklamu neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gambrinus lize delaji reklamu jen ti, co z ni odchazeji az po te, co tu ligu prerostou, Sylvestre obcas nestihal ani v domaci lize

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas jsem neviděl,ale ve druhém bylo jasnou chybou,že chyběl špílmachr.Wilshire na to zatim nemá a nasadit ho proti Liverpoolu byl od Wengera pořádnej risk.Jack by měl ještě tak rok hrát FA cup a CC a dostávat šance v lize proti Boltonu a takovým soupeřům.Jinak Nasri absolutně propadl.Žádnej nápad,nic.Naštěstí tam Wenger poslal Rosu a navíc do středu.ten hru hodně oživil konečně někdo nahrával i přímočaře a ne jen alibisticky do stran.Jedna z mála věcí co mě potěšila byla hra Koscielnyho s Vermealenem.Škoda té červené v poslední minutě,byla určitě zbytečná.Příští týden proti Blackpoolu může hrát Nordveit,ale do konce přestupního období ještě musí někdo přijít jinak to bude tragédie.

Reagovat
FuckT

kur*a nestihol som Liverpool ...bol som na ceste ...moze mi niekto povedat v skratke jak Liverpool hral ?? a Skrtel ?? :P

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase to byl dost průměrnej výkon, nejhůř v první půli asi Dirk a David...ale pak nás paradoxně nakoplo vyloučení Joea...ve druhý půli si Arsenal až na posledních 15 minut neškrtal a co se týče Škrtela, dneska hrál výborně

Reagovat
FuckT

dik moc ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim, ze Kuyt hral spatne absolutne nesouhlasim, se Steviem nejlepsi hrac na hristi. A Lucas me zklamal, v priprave hral velmi dobre, ale dnes to nezvladal, hlavne obsazovani hracu tragicky

Reagovat
kubys

OT: Vidět v kotli Bleed from Within, Gazu, Callisto, Necrophagist, Hypnos, Lock-Up, Converge, Cannibal Corpse, Ihsahna a Napalm Death za jeden den je opravdu smrtelná kombinace...

Jinak ty výsledky No comment, jen kluci z Blackpoolu potěšili

Reagovat
mithro

brutal?

Reagovat
kubys

Jak jinak...

Reagovat
papos182

Jaktoze tu jeste nikdo nenapsal, ze za obdrzeny gol muze Lucas?

Reagovat
REPLIKATOR

Za obdržený gól může Lucas

Reagovat
Legolas John

Můžete mi prosím dat stránku se sestřihama z utkání díky

Reagovat
Counter

LFC - AFC : http://forum.rojadirecta.org/showthread.php?96419

Níže (později) publikované odkazy jsou lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ZAPAS SPARTY ZO ŽILINOU BUDE PÍSKAŤ ATKINSON

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň sranda

Reagovat
smazaný uživatel

*bude

Reagovat
C-M@ster

"Otloukánek ligy" Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, prvé kolo...

Reagovat
C-M@ster

Vím, ale stejně... Derby dostavalo uz od prvniho.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro dnešní Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel by mal byť vodca obrany. Konečne ukáže svoj potenciál a zavre huby neprajníkom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Zapas Chelski sem nevidel, ale jaktoze ti, v priprave tragedi, nastrileli 6 golu Wba? Ikdyz je to slaby tym, cekal sem max 2:0.

Reagovat
Kovi81

slaby tym? neodesel zadny ze zakladnich stavebnich kamenu muzstva (dobre joey a mozna ballack) a vhodne se doplnilo... uvidime jak se chytne yossi, ale ja bych vyzkousel kakutu na pravem kridle

Reagovat
kubys

Nemyslel třeba tím slabým týmem WBA, frajere? Přemýšlej nad tím, než něco napíšsš, snad nejsi z těch, po kterých bych toho chtěl moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Live - Arsenal riadna nuda, Rosicky by mal zacat hravat v strede, dnes mu to tam svedcilo. Arsenal na tych svojich "brankarikov" opat nepekne doplati, Almunia ma byt opora ?

Liverpool bude opat silny, Inac Johnsonna je na kraji obrany taka skoda, treba ho stavat do zalohy na kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to ještě neviděl, nádherný gól Davida Jonese do sítě Potters.

http://www.youtube.com/watch?v=ChcJUBH_GPU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná to jednu nejmenovanou legendu ze Southamptonu

Reagovat
Counter
Reagovat
fantomas

Všechno to sou fakt neuvěřitelný góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ti obránci a gólmani jsou vesměs tragičtí, ale pěkné góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš pořád všechno kritizovat a do všeho rejpat.

Reagovat
vodka

Reagovat
salami

ten druhej je špičkovej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna mal jednoznačne vyhrať LFC Arsenal mal na male .. ale nevyšlo to!

Reagovat
Darren Fletcher

ono to v kombinacii s vysledkami z minulej sezony prezradi dost vela nie?

Reagovat
Darren Fletcher

aha, takze reagovat v novej zalozke nemam.. ok:D

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal=tragédi. Dycky byli a dycky budou.

Reagovat
smazaný uživatel

drž tlamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Bellamy! takovej TOP hráč a oni se ho zbaví. to fakt nechápu. Přitom je to jednoznačně hráč do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

mám vůbec koukat na sestřih? asi ne... po návratu zpátky do civilizace mám lepší věci na práci...

Reagovat
herbage

Sestřih tě nezabije, Rosického průnik do vápna za to stojí

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal enní pro holky. jdi uklízet

Reagovat
fantomas

Ale pro holky, co tomu rozuměj stokrát víc než takovej Typek, fotbal je...

Reagovat
herbage

Jdi diskutovat na feministky.cz , alespoň bude od tebe pokoj

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Právě že sestřih je povedený, jen zápas jako celek byl dost nekvalitní. Jen si všechno nezasadíš do reality - takový N'Gog ztratil každý míč, který k němu přišel, ale v highlights jde vidět jen jeho výstavní gól

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

a omlouvám se, že jsem nedala vědět ohledně té fanty, já totiž neměla přístup k netu. ale nejspíš bych stejně odpověděla ne... absolutně nevím, jestli budu letos ten fotbal vůbec stíhat sledovat...

Reagovat
Counter

Ok, beru na vědomí. Ale přidat by ses mohla klidně i teď, jen by ostatní měli pár desítek bodů náskok...

Reagovat
tomasinho

Pár desítek spíš jen Talkers Někteří jako já třeba jen 23

Reagovat
Boban

ty mas 23 bodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický mi dělá velkou radost. Je vidět, že má obrovskou chuť, nikdo nemá tak specifickou techniku jako on. A ten jeho pohyb, tolik fotbalovosti, žádná atletika, spíš balet. Snad mu zdraví vydrží.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

V niektorých momentoch ma ten zápas nudil, ale treba uznať, že Scholes a Giggs sú veľkí hráči, klobúk dole. Berbatov ukázal svoju genialitu, ale stále nedáva všetky čisté šance...

Na Magpies mi vadilo, že útok bol odrezaný od zálohy a Andy, aj keď bojoval, na gól to nestačilo... Taylora asi na stopérovi nenahradia...

Reagovat
C-M@ster

Mám dotaz. Jaktoze PL ma o 1 flek v Evropske lize min?

Reagovat
Boban

maji klasicky 3...

Reagovat
Counter

poháry

Reagovat
C-M@ster

Jaky pohary? V lonske tabulce http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2009-2010/tabulky/ 5,6,7 flek pro EL, 7. protoze ho vzali Prtsmouthu, ale v letosni je jen 5. s EL?

To jako je Evropska liga za Carling cup?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě. Za CC i FA Cup, když to pak vyhrajou třeba stejný týmy, tak se jde tabulkou dál.

Reagovat
C-M@ster

Ja myslel, ze pak jde 2. tym v tom Cupu.

CC ma stejnou prestiz jako FA, to se mi zda divny. Sem to nejak zaspal tady toto.

Jinak MANCHESTER FOREVER!!!

Akorat nechapu, ze Chelski dostava od vselijakejch Bundes tymu 2:1 a ted vyhraje 6:0 s tymem z PL. VIM, ZE TO BYLA PRIPRAVA. Ale driv takove tymy porazeli i v priprave. Ze by Bundes skutecne dohanela PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Prestiz CC a FA se urcuje podle toho, kam se z nich postupuje? Navic v FA Cupu jde do EL i porazeny finalista, pokud si jeho souper zajistil pohary v tabulce.

Reagovat
C-M@ster

CC je ale takovej sranda Cup, kde treb z Manchesteru chyta trojka a hraje Owen, Macheda a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby nemely tymy motivaci v podobe postupu viteze do EL, byla by ta uroven CC jeste daleko nizsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotit utkání jako takový nemam sílu, takže akorát hráče.

Harper - co chytil to mohl. Moc toho nebylo, jednou sebral míč z hlavy Berbatova, podruhý mu zneškodnil střelu 1vs1. Bezchybný výkopy oběma nohama, jistota vzadu. Jsem rád, že ho máme.

Perch - po první půli jsem na něj nadával, ve druhé se zlepšil, nicméně minimálně třetí gól byl jeho. Prostě to není rozený pravý bek, nemá poziční hru pro to místo.

Coloccini - něco zvládl dobře, něco zvoral. Někdo řekne druhý gól byl jeho, Fletcher se sice otočil s přehledem, ale Fabricio těsne před ním promáchl balon o pár čísel. Smůla - nebo nešikovnost?

Williamson - dvakrát přihrál na kopačku hráčů MU, ale pokaždý to stihl uhasit. Na to, že to byl jeho první zápas PL to zvládl docela dobře.

J.Enrique - největší zklamání prvního poločasu. Valencia si dělal co chtěl. V druhém už to byl dozadu ten starý dobrý Enrique, ale dopředu bohužel nepřidal to, co jsme zvyklý.

Jonas - tragédie. Diego, Diego... co s nám s nim proved? Sebral jsi mu všechno sebevědomí.. ani v přípravě nehrál dobře, ani dneska. Měl světlejší chvilky a nezbejvá než doufat, že se probere a naváže na svoje výkony z předchozích dvou sezon.

Smudge - Co říct? Bez něj by to skončilo 7:0.

Barton - Slušný výkon. První roh posadil parádně Andymu na hlavu, ale bohužel...

Nolan - TOHLE je výkon kapitána? Tak to teda NE. Nějak jsem tak tušil, že nemůže hrát v PL to co v Championshipu, ale herně až tolik nepropad. Snažil se presovat, zaplňovat střed (což se teda nedařilo...) Bylo to spíš takový - kdo nic nedělá nic nezkazí. Ale aby jsem ho neviděl ani jednou v diskuzi s rozhodčim? Místo něj tam byli Joey s Alanem.. naštěstí to vypadá, že Hughton vštípil všem disciplínu, ani jeden potenciální raubíř se nehádal. Příště očekávám lepší výkon.

Routledge - první půlku měl (narozdíl od beků) docela dobrou, podržel míč, několikrát ho vyvezl od lajny do středu a předal dál. Líbilo se mi, že makal i dozadu, to jsem čekal spíš od Jonase než od něj. V druhý půli ale ze sebe Wayne udělal komedianta. Jeho výkon po poločase se dá popsat jednoduše - míč okolo obránce, sprint a hovno. Měl jít dolu jako první.

Carroll - Netřeba slov. Musí ještě dozrát, občas dát míč od nohy dřív, ale budoucí number 9 anglický reprezentace. A taky... pánové Vidiči s Evansem pamatujte si - Andy vzdušný souboje neprohrává.

A teď připravit na Aston Villu a hurá pro první body.

Reagovat
Kaze

Carrollovi bych co nejdřív přál LM, aby získal zkušenosti z velkých zápasů

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

genius Scholes, viac nie je co dodat k dnesnemu zapasu

Reagovat
tomasinho

Welcome to Anfield Brad Jones.

Reagovat
Counter

a Pepe k nám

Reagovat
tomasinho

Leda hovno, Jones přichází jako dvojka s jasným záměrem.

Reagovat
tomasinho

Už je mi to jasné, proto si tam včera hodil ten míč.

Reagovat
Counter

Jinak by mě taková myšlenka ani nenapadla, své úmysly prokázal jasně a zřetelně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To by si tam srazil i ten Walcottův centr v nastavení

Reagovat
Counter

Zas nemůže být takový řiťolez, ukázal Wengerovi tak akorát, aby vzbudil zájem

Reagovat
tomasinho

To mu ukázal i Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 4ever !!!!!!!!

Reagovat
Counter

herbage s novým nickem?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Tak přece mě terry poslech.

Reagovat
SunFells

O jakou sázku šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dál dočůrá

Reagovat
SunFells

Tak to nejsi moc velký frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Wow, cíl dneska splněn ve fantě. ZA tři útočníky 19 bodů. Ještě, že mi to samo hodilo Shreka kapitánem, když nehrál Nzogbia.

Reagovat
smazaný uživatel

To přehazování kapitánů ma nějaký pravidla?

Reagovat
tomasinho

To nevím, měl jsem kapitána Charlese, ten ale nehrál vůbecm mrknu se a Rooney jako kapitán, navíc mu připsali asistenci Berbs 7, krása. Stejně ale Rooney vypadne, musí udělat prostor králi Nandovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam nastavitelny - bud podle formy, nebo podle ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

to prave nechapu - podle formy by to mel dostat hrac s nejvic bodama ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak v prvnim kole asi forma = cena. proctu rules..

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna podle formy z lonska

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, jedna dobrá zpráva - Speedo možná půjde koučovat Blades

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Vždyť se o tom píše ceý den.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja se spis divim tomu, ze Speedo uz u Blades davno je a plnil funkci takoveho hrajiciho asistenta manazera s tim, ze to jednou prevezme...

Reagovat
smazaný uživatel

my fault. každopádně je to snad tady: .. těšim se na vzájemnej soubouj s Ipwsichem, chci stream a chci co nejvíc záběrů na kouče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

v prvním kole jsou všichni na nule... Navíc měřítkem nejsou přímo body, ale jejich vlastní systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliz si...

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

...z minulého kola, z aktuálneho asi len ťažko

Reagovat
smazaný uživatel

No refresh no

Reagovat
smazaný uživatel

Matt Derbyshire znovu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viete na čo som prišiel ? Fletcher chodí ako teplý a vyzerá tak...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, říká se že se mezi sebou poznáte,ale jestli je to pravda ? Asi s tím máš zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Blues

Reagovat
smazaný uživatel

Pochváľte sa, koľko bodov ste získali vo fantasy...ja 74, ale 34 mi získal Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

39

Reagovat
mithro

41 skoro ako drogba sam

Reagovat
smazaný uživatel

44

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
KnoxXx

49

Reagovat
Boban

55, ale vedet ze nejde stridat jak na MS tak 60 (sedel mi Evra)

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální jedenáctka prvního kola anglické ligy podle serveru goal.com: Joe Hart (Man City) - Alex Baptiste (Blackpool), Jamie Carragher (Liverpool), Vincent Kompany (Man City), Gareth Bale (Tottenham) - James Milner (Aston Villa), Paul Scholes (Man United), Javier Mascherano (Liverpool), Florent Malouda (Chelsea) - Didier Drogba (Chelsea), Marlon Harewood (Blackpool).

Carragher ? Škrtel hral 2xlepšie a neni tam...

Reagovat
tomasinho

i Agger byl lepší jak Carra, ale nutno dodat, že všichni v obraně hráli dobře, i Johnson kupodivu dozadu stíhal, i když Aršavin no.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny hral ale nalavo, ja hodnotím stopérov. Jj, krajní beci prekvapili, jeden defenzívou a druhý ako keby hral na tom poste celú kariéru. Nech im to zostane.

Reagovat
tomasinho

Mohlo by, nakonec by Danny mohl být dobrý LB, jak jsem z toho měl obavy. Na stopera je po zraněních až příliš slabý, ale nalevo je dobrý, dopředu on uměl vždycky, takže tam problém nebude. Uvidíme, rozhodně lepší řešení než Aurelio, hlavně už ale prodat toho Insuu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšiť center a možno by to fungovalo. Aurelio je lazarská diera...

Reagovat
tomasinho

Jo, stejně ale přijde Konchesky si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi Carra nebude hrať v základe(mám ho rád, ale na základ nemá, už aj sotiros ho predčí)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Scholes zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Carragher-Kompany

Reagovat
KnoxXx

presne si to vystihol

Reagovat
terry

Talentovaný Brazilec Neymar se brzy rozhodne, zda přestoupí ze Santosu do Chelsea. "Neymar a jeho rodina se budou rozhodovat, co chtějí. Potom budeme hovořit se Santosem, vše bude vyřešeno tento týden," řekl Wagner Ribiero, agent osmnáctiletého útočníka.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Jeden pán povídal ... Tyto "zaručené" informace nelze brát moc vážně.

Reagovat
Counter

Když to říká knírač Joey, tak to musí být pravda

Reagovat
SunFells

To neříká knírač Joey.

Reagovat
Counter

Áha, to je jiný Barton, já to ani neotvíral :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať chytá, do NUFC bych ho však už nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas proti nemu neco, nebo jen nechces uskodit Harpsovi?

Reagovat
smazaný uživatel

č2 je správně, taky bych ho zpátky nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea!!! majster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele