1. kolo
14.08.2010 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Wolverhampton konečně zvládl vstup do nové sezony Premier League, poradil si se Stokem

Wolverhampton dal zapomenout na své dva předchozí neuspokojivé starty do nového ročníku Premier League a konečně vyhrál. Povedlo se mu to proti Stoke City, za který nastoupila i nedoléčená posila, Kenwyne Jones, která však musela hned po 14 minutách kolbiště zase opustit.

Ovšem ještě než osmimilionová akvizice předčasně opustila scénu, představila se v očekávaném světle - pouhých 180 sekund se připravovala na svou dělovku do břevna. Pak už jste si jí mohli všimnout, akorát jak v slzách odchází ze hřiště po tvrdém Craddockově zákroku. Tahle událost jako by ukradla Stoku vítr z plachet. Okamžitě Wolves nabídli publiku spolupráci dvou nových tváří, Fletcher ovšem po Van Dammově centru zacílil vysoko nad. Tentýž forvard se mohl prosadit i o něco později, dorážku vyražené Ebanksovy střely mu ovšem znemožnilo několik obětavých hráčů soupeře.

Vlky to nicméně nemuselo tolik mrzet. Hned ve 37. minutě totiž představil svou originální exekuci přímého kopu David Jones, když Henryho přistrčený míč lehce vykopl do vzduchu a pak ho nekompromisně napálil pod břevno. Na tuto parádu navíc okamžitě zvládl navázat Fletcher, který se po dvou minutách prosadil hlavou zpoza zadní tyče. Potters byli pochopitelně v šoku, a tak Pulis o přestávce udělal další, tentokrát už nevynucenou změnu a šlo se dotahovat. Kontaktní branky také Stoke docílil poměrně brzy - už po devíti minutách odhlavičkoval Faye do sítě Etheringtonův centr. Jenže na ní se Potters nepovedlo ideálně navázat, za což možná může i nový nepřítel v podobě deště. Vrcholem hostující snahy tak byla jenom Shawcrossova hlavička přímo do Hahnemannovy náruče.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Devil

Me je to uplne jedno,byl to jen tip.

Reagovat
KnoxXx

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele