Aktuality

Zvítězila technická kvalita, radoval se po výhře v Argentině Dunga

Jako první z jihoamerických zemí má účast na mistrovství světa v Jihoafrické republice zajištěna Brazílie, "Kanárky" navíc postup může těšit dvojnásob, protože si jej zajistili výhrou na hřišti úhlavního rivala Argentiny. Po výhře 3:1 byl samozřejmě nadmíru spokojen trenér Carlos Dunga...

Hašek: Do Afriky je stále daleko, ale nic nevzdáváme

Remíza, která ještě více zkomplikovala vývoj ve třetí skupině, se dnes zrodila v Bratislavě. Ani jeden z trenérů nechtěl hodnotit, jak daleko mají jejich týmy k postupu na světový šampionát. Podle českého kouče Ivana Haška mají jeho svěřenci do Afriky stále hodně daleko, přesto postupový boj nevzdávají.

Koller v reprezentaci končí, nezůstane ani na San Marino

Český útočník Jan Koller po včerejší remíze 2:2 na Slovensku definitivně ukončil reprezentační kariéru. Novinářům po utkání řekl, že už u mužstva nezůstane ani na středeční zápas se San Marinem a nepřemluví ho prý ani trenér Ivan Hašek.

Remízy je škoda, ale obstáli jsme se ctí, uvedl Čech

Žádné nadšení nezavládlo mezi českými fotbalisty poté, co si z dnešního duelu světové kvalifikace na Slovensku odvezli remízu 2:2. Češi si uvědomují, že si znovu o něco víc zkomplikovali cestu na šampionát do Jižní Afriky, protože podle svých slov nesplnili základní cíl bratislavské mise: nesnížili ztrátu na lídra skupiny a dál zaostávají o sedm bodů.

Jak dlouho ještě bude tlouct srdce Barcelony?

Carlesi Puyolovi za rok končí smlouva a nad budoucností hrající legendy Barcelony se začínají vznášet otazníky. Stále se sice mezi Culés věří, že kapitán týmu přijme nabídku na další spolupráci, ale ani zdaleka se to již nedá považovat za samozřejmost. Puyol nyní dost možná stojí před nejtěžším rozhodnutím kariéry.

Rosický usedne jenom na tribunu

Záložník Tomáš Rosický se nedostal do základní sestavy české reprezentace, kterou dnes od 20:30 čeká v Bratislavě klíčový zápas kvalifikace o postup na mistrovství světa. Rosický usedne jen na tribunu. Na lavičce začne utkání útočník Milan Baroš.

Terry: Čím dříve postoupíme, tím lépe

Poslední krůček k postupu na světový šampionát do Jihoafrické republiky potřebuje udělat Anglie. Výběr Fabia Capella ještě neztratil ani bod a ve středečním duelu přivítá doma Chorvatsko, proti němuž bude bohatě stačit i remíza. Vzhledem k okolnostem ale Angličané budou hrát jednoznačně na výhru...

Fanoušci AS protestovali v Římě proti majitelce klubu

Přes 500 fanoušků fotbalistů AS Řím dnes v italské metropoli protestovalo proti majitelce Roselle Sensiové a znovu ji vyzývalo, aby klub prodala. Příznivci hodili během několikahodinové akce na sídlo klubu pár rachejtlí a dýmovnic. O dalších formách protestů se zástupci fanklubů AS z celé Itálie ještě budou radit.

Cole neodejde, ujišťuje Kenyon

Smlouva Joea Colea s Chelsea se pomalu blíží ke svému konci, a tak se v médiích začíná spekulovat o jeho odchodu ze Stamford Bridge. Podle výkonného ředitele Petera Kenyona ale svého zaměstnavatele měnit nebude.

Corini pomýšlí na trenérské angažmá v Palermu

Eugenio Corini v létě ukončil aktivní kariéru a okamžitě se vrhl na studium na trenérské škole. Již 38letý bývalý záložník čtyři roky své kariéry strávil v Palermu a právě tento sicilský klub by jednou rád vedl z lavičky. Hodně důležité bude, zda mu prezident Maurizio Zamparini dá i tuto šanci...

Marek Jarolím končí ve Slavii a jde do Jablonce

Záložník Marek Jarolím odchází z mistrovské Slavie do Jablonce, který po šesti kolech překvapivě vede ligu. V pondělí má pětadvacetiletý hráč, který strávil v červenobílém dresu rok a půl a do letošní sezony patřil mezi opory, podepsat v novém působišti smlouvu.

Rozhodla neproměněná penalta soupeře, shodla se jednadvacítka

Soupeřova zahozená penalta rozhodla podle českých hráčů do 21 let jejich včerejší kvalifikační utkání o postup na mistrovství Evropy proti Severnímu Irsku. Brankář Tomáš Vaclík na začátku druhé půle vychytal Shanea Duffyho a domácí pak dvěma góly v posledních dvaceti minutách vybojovali výhru 2:0.

Sacchi přeje Spallettimu velké angažmá

Luciano Spalletti nedávno rezignoval na trenérskou pozici v AS Řím. Slavný kolega Arrigo Sacchi přeje Spallettimu, aby brzy našel angažmá ve velkém klubu, obdivuje jeho snahu o atraktivní hru.

Dwight Yorke oznámil konec kariéry

Svou aktivní hráčskou kariéru dnes definitivně ukončil Dwight Yorke. Bývalý reprezentant Trinidadu a Tobaga naposledy působil v Sunderlandu, kde mu ale koncem loňské sezóny nebyla prodlužena smlouva, a tak se v sedmatřiceti letech rozhodl odebrat se do fotbalového důchodu...

Slovákům bude chybět Karhan, Hašek tají roli Rosického

Trenérské šachy z české strany před fotbalovým zápasem bývalých federálních partnerů pokračují. Ani dnes kouč Ivan Hašek neprozradil, zda se v sobotním utkání proti Slovensku v Bratislavě objeví Tomáš Rosický a novináře odkázal až na soupisku, kterou odevzdá hodinu a půl před zápasem rozhodčím.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele