Inter získal uruguayské reprezentanty Gargana a Pereiru

23.08.2012, 23:43
Aktuality
Další dvě posily pro novou sezonu získal milánský Inter. Z konkurenční Neapole přichází uruguayský záložník Walter Gargano, což Nerazzurri oznámili během dopoledne. Večer pak do obměněného týmu přibyl jeho krajan Álvaro Pereira, který přestoupil z FC Porto...

Gargano do Interu přišel na roční hostování, za které Neapol dostane jeden a půl milionu eur. Součástí transakce pak má být i opce na trvalý přestup, ta Nerazzurri v případě aktivování vyjde na dalších pět milionů.

"Mám radost, že zde mohu být, přicházím do skvělého klubu, který o mě stál a já ze sebe vydám vše, abych mu tuto důvěru splatil. Z velké konkurence strach nemám, takových věcí jsem se nebál nikdy," řekl pro Sky Sport Italia osmadvacetiletý uruguayský záložník.

Další novou tváří v kádru Interu se pak stal Álvaro Pereira, který se na Stadio Giuseppe Meazza domluvil na čtyřletém kontraktu. Šestadvacetiletý krajní obránce odehrál poslední tři sezóny v dresu Porta, který za něj nyní vyinkasoval deset milionů eur.

Tato částka ovšem nemusí být konečná. Dva miliony do kasy portugalského mistra přibudou v případě, že Pereira odehraje za Inter pětadvacet zápasů, milion eur by pak Inter stála kvalifikace do příštího ročníku Ligy mistrů. Pokud Stramaccioniho tým vyhraje v této sezóně Serii A, Coppu Italia nebo Evropskou ligu, zaplatí jeho vedení Portu další dva miliony eur.

Autor: Tomáš Pavlík, Petr Vaněček / football-italia.net, goal.com

Komentáře (335)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele