Aktuality

Nizozemci ztratili Sneijdera. Jeho zranění není vážné

Nizozemsko ve včerejším přípravném utkání porazilo Japonsko 3:0, ale přišlo o tvůrce hry Wesleyho Sneijdera. Autor branky na 2:0 musel dvanáct minut před koncem vystřídat kvůli poraněným vazům v kotníku, 25letého záložníka ale k úlevě Interu Milán nečeká dlouhá pauza.

Poláci po remíze se Severním Irskem začínají ztrácet naději

V podobné situaci jako český národní tým jsou v třetí kvalifikační skupině o mistrovství světa i polští reprezentanti. Ti mají sice po remíze se Severním Irskem stále o dva body více než Češi, ale i tak se jim znovu vzdálila šance na postup.

Experti pochválili fotbalisty za zlepšení a doufají v baráž

Herní posun proti předchozím zápasům viděli fotbaloví experti, když hodnotili včerejší remízu české reprezentace v Bratislavě. Zaujal je entuziasmus fotbalistů, nečekaný Plašilův zkrat a šokovalo pozápasové prohlášení Jan Kollera o ukončení reprezentační kariéry. Odborníci věří, že je stále možné bojovat o druhé místo a účast v baráži.

Mutu nemá na milionovou pokutu. Chce se sejít s Abramovičem

Rumunský útočník Adrian Mutu se chce sejít s majitelem Chelsea Romanem Abramovičem, aby mu osobně vysvětlil, že nemůže londýnskému klubu zaplatit rekordní pokutu ve výši 17,17 milionu eur (téměř 440 milionů korun).

Zklamaný Rosický marně doufal, že na Slovensku ukončí herní půst

Až do sobotního dopoledne živil záložník české reprezentace Tomáš Rosický naději na to, že zasáhne do sobotního ostře sledovaného zápasu kvalifikace na Slovensku. Nakonec se musel smířit s tím, že jeho posledním startem v národním týmu zůstane duel proti stejnému soupeři z listopadu 2007.

Zvítězila technická kvalita, radoval se po výhře v Argentině Dunga

Jako první z jihoamerických zemí má účast na mistrovství světa v Jihoafrické republice zajištěna Brazílie, "Kanárky" navíc postup může těšit dvojnásob, protože si jej zajistili výhrou na hřišti úhlavního rivala Argentiny. Po výhře 3:1 byl samozřejmě nadmíru spokojen trenér Carlos Dunga...

Hašek: Do Afriky je stále daleko, ale nic nevzdáváme

Remíza, která ještě více zkomplikovala vývoj ve třetí skupině, se dnes zrodila v Bratislavě. Ani jeden z trenérů nechtěl hodnotit, jak daleko mají jejich týmy k postupu na světový šampionát. Podle českého kouče Ivana Haška mají jeho svěřenci do Afriky stále hodně daleko, přesto postupový boj nevzdávají.

Koller v reprezentaci končí, nezůstane ani na San Marino

Český útočník Jan Koller po včerejší remíze 2:2 na Slovensku definitivně ukončil reprezentační kariéru. Novinářům po utkání řekl, že už u mužstva nezůstane ani na středeční zápas se San Marinem a nepřemluví ho prý ani trenér Ivan Hašek.

Remízy je škoda, ale obstáli jsme se ctí, uvedl Čech

Žádné nadšení nezavládlo mezi českými fotbalisty poté, co si z dnešního duelu světové kvalifikace na Slovensku odvezli remízu 2:2. Češi si uvědomují, že si znovu o něco víc zkomplikovali cestu na šampionát do Jižní Afriky, protože podle svých slov nesplnili základní cíl bratislavské mise: nesnížili ztrátu na lídra skupiny a dál zaostávají o sedm bodů.

Jak dlouho ještě bude tlouct srdce Barcelony?

Carlesi Puyolovi za rok končí smlouva a nad budoucností hrající legendy Barcelony se začínají vznášet otazníky. Stále se sice mezi Culés věří, že kapitán týmu přijme nabídku na další spolupráci, ale ani zdaleka se to již nedá považovat za samozřejmost. Puyol nyní dost možná stojí před nejtěžším rozhodnutím kariéry.

Rosický usedne jenom na tribunu

Záložník Tomáš Rosický se nedostal do základní sestavy české reprezentace, kterou dnes od 20:30 čeká v Bratislavě klíčový zápas kvalifikace o postup na mistrovství světa. Rosický usedne jen na tribunu. Na lavičce začne utkání útočník Milan Baroš.

Terry: Čím dříve postoupíme, tím lépe

Poslední krůček k postupu na světový šampionát do Jihoafrické republiky potřebuje udělat Anglie. Výběr Fabia Capella ještě neztratil ani bod a ve středečním duelu přivítá doma Chorvatsko, proti němuž bude bohatě stačit i remíza. Vzhledem k okolnostem ale Angličané budou hrát jednoznačně na výhru...

Fanoušci AS protestovali v Římě proti majitelce klubu

Přes 500 fanoušků fotbalistů AS Řím dnes v italské metropoli protestovalo proti majitelce Roselle Sensiové a znovu ji vyzývalo, aby klub prodala. Příznivci hodili během několikahodinové akce na sídlo klubu pár rachejtlí a dýmovnic. O dalších formách protestů se zástupci fanklubů AS z celé Itálie ještě budou radit.

Cole neodejde, ujišťuje Kenyon

Smlouva Joea Colea s Chelsea se pomalu blíží ke svému konci, a tak se v médiích začíná spekulovat o jeho odchodu ze Stamford Bridge. Podle výkonného ředitele Petera Kenyona ale svého zaměstnavatele měnit nebude.

Corini pomýšlí na trenérské angažmá v Palermu

Eugenio Corini v létě ukončil aktivní kariéru a okamžitě se vrhl na studium na trenérské škole. Již 38letý bývalý záložník čtyři roky své kariéry strávil v Palermu a právě tento sicilský klub by jednou rád vedl z lavičky. Hodně důležité bude, zda mu prezident Maurizio Zamparini dá i tuto šanci...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele