Aktuality

Honda nevylučuje přestup do PSV Eindhoven

O pořádný rozruch se po začátku nové sezony nizozemské nejvyšší soutěže stará Keisuke Honda. Útočník VVV Venlo sází branky jako na běžícím pásu a zájem o něho má hned několik předních evropských klubů. Slušnou šanci na jeho angažování má PSV Eindhoven...

Vennegoor of Hesselink se na dva roky upsal Hullu

Jan Vennegoor of Hesselink stráví příští dva roky v Hullu, kde dnes podepsal dvouletou smlouvu. Nizozemský útočník hrál poslední tři sezóny v glasgowském Celtiku, tam mu ale k poslednímu červnu vypršel kontrakt.

Ibrahimovič se těší na souboje s Eto'em

Zlatan Ibrahimovič se Samuelem Eto'em se v létě stali aktéry velkého obchodu mezi Barcelonou a Interem Milán. Oba patří ke špičkovým útočníkům a už brzy se proti sobě postaví na hřišti, oba kluby svedl los do základní skupiny F Ligy mistrů.

Carragher varuje: Neodepisujte Liverpool

Liverpool nevstoupil do nové sezóny nejlépe, v anglické lize má zatím na kontě dvě výhry a stejný počet proher. Podle obránce Jamieho Carraghera je ale příliš brzy na to, aby kdokoliv Reds odepisoval.

Je to splněný sen, říká o římském angažmá Ranieri

Claudio Ranieri byl na začátku týdne jmenován novým trenérem AS Řím, když nahradil Luciana Spallettiho. Bývalý kouč Juventusu či Chelsea se velice těší na novou práci, přestože tým z hlavního města začal domácí soutěž hodně špatně.

Kádr je dobrý kvalitativně i kvantitativně, věří Preetz

Poslední dny a hodiny přestupního termínu byly opět rušné v Berlíně, tamní Hertha tentokrát angažovala 31. srpna hned tři hráče. Poprvé u toho byl nový manažer Michael Preetz, který si posily pochvaluje, ačkoliv musel stejně jako před rokem jeho předchůdce Hoeneß hledat velmi levná řešení...

Bohemians Praha povede Jindráček, Uhrin starší bude poradcem

Jaromír Jindráček se stal definitivně koučem fotbalistů Bohemians Praha. Po odvolání Roberta Žáka v polovině srpna byl pověřen vedením mužstva jen dočasně, ale dnes byl jmenován hlavním trenérem.

Bílek doufá v úspěšnou českou odvetu

Díky loňskému působení v Ružomberoku si trenér Michal Bílek vytvořil znamenitý přehled o slovenském fotbale. Současný asistent Ivana Haška u české reprezentace věří, že svými poznatky a postřehy přispěje k tomu, aby Češi zvládli sobotní zápas světové kvalifikace v Bratislavě.

Panděv je naštvaný na Lotita, hodlá počkat na vypršení smlouvy

Hodně znechucený je nyní Goran Panděv. Makedonský útočník v létě nepodepsal novou smlouvu s Laziem a následně byl vyřazen z týmu. Letos tak neodehrál ještě ani jeden soutěžní zápas za římský klub a už v tuto chvíli má jasno, že za rok odejde jako volný hráč. Panděv má spadeno především na prezidenta Claudia Lotita...

Matějovský asi do Sparty nepřijde, Reading ho nechce uvolnit

Sparta Praha se zřejmě bude muset v podzimních bojích obejít bez záložníka Marka Matějovského, kterého chtěla získat na roční hostování z Readingu. Druholigový anglický klub trvá na tom, že českého fotbalistu neuvolní. Na soupisce pro Evropskou ligu, jejíž uzávěrka byla v úterý o půlnoci, však ještě zůstává jedno volné místo, které může každý klub doplnit dodatečně.

Rozehnal věří, že zvládne post stopera i záložníka

Dlouhá léta ve fotbalové reprezentaci platívalo, že David Rozehnal rovná se stabilní střední obránce. S nástupem Ivana Haška do funkce reprezentačního kouče si ale zadák Hamburku asi bude muset zvyknout na nové pořádky a fakt, že se z něj zřejmě stane defenzivní štítový záložník.

Šampión jménem Rubin Kazaň

Rubin Kazaň o víkendu drtivým a přesvědčivým vítězstvím 3:0 na půdě Spartaku Moskva odsunul největšího rivala v boji o ligový titul na rozdíl čtyř bodů a směle kráčí za obhajobou mistrovského titulu. Ligový podzim však mužstvo stráví na dvou frontách. Rubin Kazaň historicky vstupuje do Ligy mistrů...

02.09.2009 Aktuality 76 komentářů
Zaujalo nás

Dunne definitivně přestoupil do Aston Villy

Ještě jednu posilu získala Aston Villa. Birminghamský klub dnes po obědě dotáhl příchod irského reprezentačního obránce Richarda Dunna, na něhož po letním posilování nezbylo místo v nabitém kádru Manchesteru City...

Lavička vede s FC Sydney australskou ligu

Fotbalisté FC Sydney se pod vedením českého kouče Vítězslava Lavičky probojovali do čela australské ligy. O víkendu porazili 2:0 Wellington Phoenix a připsali si třetí vítězství. Po bezbrankové remíze z minulého zápasu zůstávají nadále neporaženi a se ziskem deseti bodů vedou tabulku před mužstvem Gold Coast United, které o víkendu prohrálo.

Babel zváží návrat do Ajaxu. Chce na MS

Ryan Babel se za dva roky nedokázal prosadit do základní sestavy Liverpoolu a dobře pro něj nezačala ani letošní sezóna. Nizozemský útočník touží po účasti na mistrovství světa, proto se nebrání lednové změně dresu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele