Sunderland po dlouhých jednáních ulovil Stevena Fletchera

24.08.2012, 14:55
Aktuality
Wolverhampton přišel během posledních 24 hodin o další důležitou postavu základní sestavy, po Mattu Jarvisovi se s druholigovým anglickým klubem rozloučil také Steven Fletcher. 25letý skotský útočník se po dlouhých jednáních upsal Sunderlandu...

Manažer Black Cats Martin O'Neill o autora dvanácti loňských ligových zásahů usiloval hodně dlouho a jeho nabídky na přestup byly opakovaně odmítány. Uspěl až s tou poslední a za hráče by podle tamních médií měl zaplatit dvanáct až čtrnáct milionů liber.

"Nebylo žádným tajemstvím, že jsme chtěli posílit útok a Steven prokazoval své schopnosti dávat branky. Je mladý a pravidelně se zlepšuje, je to vítaný přírůstek do našeho týmu. Mám radost, že se nám povedlo přivést ho do Sunderlandu," neskrývá svou radost O'Neill.

Fletcher přišel do Wolverhamptonu před dvěma roky za sedm milionů liber z Burnley, které nyní dostane patnáct procent z aktuální přestupové částky. Během několika dní se pak stal druhým novým útočníkem v kabině Sunderlandu, minulý týden se klubu upsal rovněž zkušený Francouz Louis Saha.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (358)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele