Palermo hodlá Iličiće a Hernándeze udržet

24.08.2012, 14:00
Aktuality
Sezónu spojenou s bojem o záchranu a zakončenou šestnáctým místem už nechtějí v Palermu znovu zažít, a proto hodlají i v závěrečných dnech přestupního okna udržet své dvě ofenzivní hvězdy Josipa Iličiće a Abela Hernándeze. Resolutně to prohlásil sportovní ředitel Giorgio Perinetti...

O čtyřiadvacetiletého slovinského záložníka údajně usilují anglické kluby a v minulosti se také často mluvilo o zájmu Interu, o dva roky mladší uruguayský útočník zase padnul do oka představitelům římského AS.

Sicilský klub má ale oba dva hráče pojištěné ještě čtyřletou smlouvou a prodávat je nehodlá. "Hernández nikam nejde. Je to hráč, se kterým napevno počítáme, stejně jako s Iličićem. Jsou to oba ohromně talentovaní hráči, kteří potřebují nastartovat své kariéry a prospět tím blahu tohoto klubu," prohlásil Giorgio Perinetti.

Palermo bylo v posledních letech zvyklé hrát o poháry a na tyto příčky ho má nyní dovést zpět trenér Giuseppe Sannino, který přišel ze Sieny. "Předpokládáme, že se díky němu vrátíme na solidní místa v tabulce. Nemusím nikoho přesvědčovat o Sanninovu vlivu, protože práce, kterou vykazuje, mluví sama za sebe," pochválil kouče sportovní ředitel.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže jak dlouho tam Sannino vydrží?

Reagovat
olis

v Nedelu dostanu od Neapolu vyprask a skoncil ale nie pochybujem o tom ale ako pise Micoli 0-6

Reagovat
smazaný uživatel

dneska teda v 18:00?

Reagovat
One-Real

Podle me vam chybi 6, kdyz se CubeONE nevyjadril, mozna by bylo lepsi najit nekoho jineho, pokud se behem dneska neozve, pac zitra uz se jede.

Reagovat
olis

este sa nevyjadril cubone, ja by som dnes mohol a najviac by mi to vyhovovalo, tak ako to spravime zobereme niekoho ineho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Do konca sezóny...minimálne. Keď nie on tak potom už neviem kto

Reagovat
terry

Letošní Janov bude vážně šou.

Reagovat
Pettirosso

prej vam posleme Masiho, mel by sanci se prosadit?

Reagovat
Filip12

Ábel

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do řiti s těma srdíčkama

Reagovat
es tut mir leid

házíš hrách na zeď...

Reagovat
Filip12

Reagovat
olis

fanta D cize CubONE, madridcan, creepy, Cukroušek, Dejwa dnes o 18:00 by sa mohol konat draft, pokial niekto nepride nahradime ho, pokial s tym niekto nesuhlasi alebo ma nejake pripomienky tak sa vyjadrite a dufam ze kazdy pride

Reagovat
olis

OT: Mazzari bude moct byt na laviek proti Palermu, ostatny hracom tresty nezmiernili

Reagovat
smazaný uživatel

Franco Vázquez kto to je?? je dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi ze se Abel trochu zaseknul pred nejakymi dvema lety bych od nej cekal mnohem vetsi progres tak snad se jeste rozjede. Kdysi se o nem psalo jako budoucim top hraci , a v takovym FM 10 nebo 11 stal snad 40 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele