Aktuality

Krkič odmítá, že by byl před Superpohárem pod tlakem

Útočník Barcelony Bojan Krkič uvedl, že se před prvním utkáním o španělský Superpohár necítí být pod zvláštním tlakem. Právě na něj ale bude upřena velká pozornost médií i fanoušků, jelikož hlavní útočné hvězdy Katalánců jsou zraněny.

Morientes: Nejsem zde, abych jenom střídal

V útoku Marseille je velká konkurence a ta nedávno ještě vzrostla příchodem Fernanda Morientese. Zkušený španělský útočník za sebou již má první start v dresu OM, před týdnem ale v duelu na hřišti Grenoblu nastoupil jenom na poslední minutu. Sám upozorňuje, že v Marseille není kvůli tomu, aby dělal náhradníka...

Siena používá při dopingových kontrolách detektor lži

Českého záložníka Lukáše Jarolíma a jeho spoluhráče v Sieně čekají velmi netradiční dopingové kontroly. Vedení tohoto italského klubu se totiž kvůli případnému užívání zakázaných látek rozhodlo fotbalisty "vyslýchat" na detektoru lži.

Benfica díky bloggerovi "získala" Ribéryho, Messiho - a Švancaru

Nevídaný přísun posil oznamoval na svých internetových stránkách portugalský velkoklub Benfica Lisabon. Od středy se zde začaly objevovat zprávy o příchodu mnoha hráčů, mezi nimiž nechyběla jména z kategorie nejžádanějších - Lionel Messi, Franck Ribéry, ale také český útočník Petr Švancara.

Spalletti popřel informace o Zenitu Petrohrad

Luciano Spalletti bude i nadále trenérem římského AS. Některá ruská a italská média dnes ráno přinesla informace o tom, že se holohlavý kouč dohodl na spolupráci se Zenitem Petrohrad, Spalletti něco podobného ale hodně rychle popřel...

Landon Donovan se nakazil prasečí chřipkou

Fotbalisty Los Angeles Galaxy, kde působí i anglická hvězda David Beckham, ohrožuje takzvaná prasečí chřipka. Nemoc do klubu přinesli dva členové realizačního týmu a od nich se nakazil záložník Landon Donovan.

Wenger: Do Realu jsem odejít nemohl, chci práci v klubu dokončit

Trenér Arsenalu Arsene Wenger přiznal, že se mu v létě skutečně naskytla šance na převzetí Realu Madrid. Odhalil také důvod, proč tuto lákavou nabídku nepřijal. Podle něj by odchod z Emirates Stadium byl důkazem ztráty víry, kterou do mužstva dlouhou dobu vkládal.

Světové talenty: Douglas Costa

Pro většinu odborníků je už v pouhých osmnácti letech Douglas Costa další budoucí fotbalovou hvězdou. Všechny evropské velkokluby jej pozorně sledují a dá se očekávat, že se o něj strhne velký boj.

14.08.2009 Aktuality 43 komentářů
Zaujalo nás

Gignac ukončil spekulace, prodloužil smlouvu v Toulouse

Andre-Pierre Gignac prodloužil svoji smlouvu v Toulouse o jeden rok. Současný kontrakt mu tak nyní vyprší až v roce 2013. Informace byla potvrzena na oficiálních stránkách francouzského klubu.

Posilami Schalke se stali Mineiro a Hanzel

Trenér Schalke 04 Felix Magath žádal po sobotním zápase v Nürnbergu další posily, neuplynul ani týden a zkušený kouč se nových tváří ve svém týmu dočkal. Do Gelsenkirchenu jde podle očekávání Brazilec Mineiro, kterého překvapivě následuje Luboš Hanzel zapůjčený z Spartaku Trnava...

Salgado má namířeno do Blackburnu

Manažer Blackburnu Sam Allardyce si pro fotbalovou veřejnost nejspíše připraví velice překvapivý přestup. Do Edwood Parku totiž míří zkušený obránce Michel Salgado, který se nedávno dohodl na ukončení smlouvy v Realu Madrid.

Aquilani zkritizoval své bývalé lékaře

Nová posila Liverpoolu Albero Aquilani si nemůže vynachválit péči doktorů Liverpoolu a zároveň se tvrdě opřel do lékařského týmu AS Řím, kde ho neustále provázela zranění.

Torres: S Chelsea nebo Manchesterem nemáme problém

Podle Fernanda Torrese budou pro Liverpool v nadcházející sezoně klíčové souboje například s Tottenhamen, nikoliv s Chelsea nebo Manchesterem United. Právě na půdu Kohoutů cestují Reds k prvnímu zápasu a podle španělského útočníka tento zápas ukáže, zda má Liverpool šanci na titul.

Red Bull se snahou vytvořit v Německu velkoklub narazil u fandů

Nový ročník německé oberligy poutá mnohem více pozornosti než obvykle. Může za to Red Bull, který odkoupil jeden z klubů páté nejvyšší soutěže a chce z něj postupně vybudovat bundesligový velkoklub. Nově vzniknuvší klub RB Lipsko ale už od začátku začal dráždit fanoušky ostatních klubů, kteří na lipské hráče minulý týden zaútočili.

Hašek výhru nepřeceňuje, se Slováky to bude jiné

Žádná euforie nesálala z reprezentačního trenéra Ivana Haška den po výhře českých fotbalistů nad Belgií. S mnohými aspekty byl sice prý spokojen, ale našel i řadu nedostatků. A hlavně - rozhodující podle něj bude, aby hráči dokázali výkon zopakovat také v zářijové kvalifikaci na Slovensku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele