Aktuality

Čech věří, že si pohodu z klubu přenese také do reprezentace

V dobré náladě dorazil brankář Petr Čech na sraz reprezentace před nadcházejícími dvěma zápasy kvalifikace o postup na mistrovství světa. 27letý gólman vede s Chelsea tabulku Premier League, už 252 minut drží čisté konto a věří, že si svoji pohodu přenese i do sobotního duelu na Slovensku.

Chovanec o remíze v Olomouci: Je to pro nás ztráta

Olomouc nepřestřihla ani jednu ze dvou negativních sérií: přes 11 let doma proti Spartě bez vítězství a hlavně bez výhry už pět ligových kol. Trenér Zdeněk Psotka se na hráče hněval především za první část zápasu.

Grosso přestoupil do Juventusu

Střelec rozhodující penalty ve finále mistrovství světa 2006 Fabio Grosso přestoupil do Juventusu Turín. Jednatřicetiletý italský obránce, jenž se vrací do vlasti po dvou letech z Lyonu, stál "Starou dámu" zhruba tři miliony eur.

Rumunský reprezentační brankář Lobont jde hostovat do AS Řím

Rumunský reprezentační brankář Bogdan Lobont bude hostovat v AS Řím. Jednatřicetiletý gólman tak podruhé v kariéře opouští Dinamo Bukurešť, v jehož brance už chyběl v nedávném dvojzápase 4. předkola Evropské ligy proti fotbalistům Liberce.

Weiss: Zápas s Čechy bude jen dalším utkáním kvalifikace

Podle trenéra slovenské reprezentace Vladimíra Weisse bude sobotní kvalifikační utkání s Českou republikou jen dalším mezinárodním zápasem. Nemyslí si, že právě tento zápas bývalých federálních partnerů rozhodne o postupujícím na mistrovství světa. Přestože český tým považuje za silný, chce hrát na vítězství.

Navrátilec Koller se jako spasitel národního týmu necítí

Velká očekávání provázejí návrat Jana Kollera do národního týmu. Nejlepší střelec reprezentační historie kývl na prosbu nového kouče a zároveň svazového předsedy Ivana Haška a českému celku pomůže minimálně v klíčovém dvojzápase světové kvalifikace na Slovensku a se San Marinem. Sám se však jako spasitel necítí.

Kuzmanovič přestoupil z Fiorentiny do Stuttgartu

Zdravko Kuzmanovič už nebude bojovat o místo v sestavě Fiorentiny. Srbský záložník se dnes rozloučil s italským klubem a přestoupil do Stuttgartu, kde podepsal čtyřletou smlouvu. Výši odstupného oba kluby tají, v zákulisí se mluví o osmi milionech eur...

Rosický dorazil v dobré náladě, na Slovensko se cítí připraven

Ve výborné náladě dorazil takřka po dvou letech na sraz fotbalové reprezentace záložník Tomáš Rosický. Naposledy za národní tým nastoupil 17. listopadu 2007 proti Slovensku v Praze na Letné, kde český tým vyhrál 3:1. Od té doby kvůli zranění podkolenní šlachy nehrál.

Polák si vážně zranil koleno, mimo hru bude půl roku

Jan Polák z Anderlechtu Brusel si v nedělním utkání belgické ligy proti Standardu Lutych přetrhl kolenní vazy a vypadl z nominace na sobotní klíčový zápas kvalifikace o postup na mistrovství světa proti Slovensku. Podle webových stránek klubu bude český záložník mimo hru nejméně šest měsíců.

Heerenveen nadále již nepovede Sollied

Čeští legionáři Martin Lejsal, Michal Švec, Milan Kopic a Michal Papadopulos přišli v Heerenveenu o trenéra. Bez práce se dnes odpoledne ocitl Trond Sollied, který se s vedením nizozemského klubu dohodl na ukončení spolupráce...

Hart připustil možnost Jamesova odchodu

Portsmouth nezačal sezónu vůbec dobře a brzy může být pro jihoanglický klub ještě hůře. Odejít by totiž mohla brankářská jednička David James, o nějž má zájem Tottenham, a manažer Pompey Paul Hart se nechal slyšet, že Jamesovo setrvání nemůže zaručit...

Terry podepsal v Chelsea novou pětiletou smlouvu

Anglický obránce John Terry se upsal Chelsea až do roku 2014. Osmadvacetiletý kapitán týmu, za který hraje od svých čtrnácti let, se dohodl na Stamford Bridge na kontraktu do roku 2014.

Galásek s fotbalem nekončí, v Německu bude hrát pátou ligu

Bývalý kapitán české reprezentace Tomáš Galásek bude dál hrál fotbal, ale už ne na vrcholové úrovni. Šestatřicetiletý záložník se podle agentury SID dohodl na spolupráci s účastníkem páté nejvyšší soutěže v Německu FSV Erlangen-Bruck.

Barcelona získala za 25 milionů eur obránce Čigrinského

Barcelonu posílil ukrajinský stoper Dmitrij Čigrinskij. Podle španělského tisku za něj Šachtar Doněck obdrží 25 milionů eur (asi 634 milionů korun), což z Čigrinského dělá druhého nejdražšího ukrajinského fotbalistu v historii po kanonýrovi Andreji Ševčenkovi.

Angulo odešel z Valencie do Sportingu

Španělská Valencie nastoupí v Evropské lize proti pražské Slavii už bez zkušeného záložníka Miguela Ángela Angula, jenž těsně před koncem přestupního období posílil lisabonský Sporting.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele