Aktuality

Sevilla se s Aragonesem nedohodla, hledání pokračuje

Sevilla včera propustila trenéra Manola Jimeneze a okamžitě začala s hledáním náhrady. Nejvíce se mluvilo o Luis Aragonesovi, bývalém kouči španělské reprezentace, kterého účastník letošní Ligy mistrů okamžitě kontaktoval, ale setkal se s negativní odezvou.

Brno nevídaně ožilo a jeho forma straší soupeře

Po matném podzimu Brna je na jaře všechno úplně jinak. Beránkova parta se na jaře rozjela k obdivuhodným výkonům a po perfektním startu se nenápadně prolplížila až na sedmou příčku v tabulce, jen bod za pražskou Slavii.

Celtic po potupě propustil manažera Mowbraye

Po potupné porážce 0:4 od sestupem ohroženého týmu St. Mirren ve středečním ligovém utkání skončil na lavičce Celtiku trenér Tony Mowbray. Bývalý hráč slavného skotského klubu tak nevydržel ve funkci ani celou sezonu.

Na zápas roku jsme připraveni, hlásí Ranieri

V sobotu se Itálie dočká dlouho očekávaného střetu AS Řím s Interem Milán. Giallorossi ztrácejí na obhájce titulu čtyři body, v případě výhry by situaci na čele tabulky hodně zdramatizovali. Trenér Říma Claudio Ranieri věří, že je jeho tým na těžký zápas připraven.

Kapitán mistrů Evropy 1976 Ondruš byl osobností nejen na hřišti

Na hřišti byl jeden z nejlepších stoperů v historii československého fotbalu Anton Ondruš nepřehlédnutelný nejen díky své urostlé postavě. Kapitán mistrů Evropy z roku 1976 patřil ve své době mezi obránci k absolutní evropské špičce. Dlouholetá opora zadních řad Slovanu Bratislava i reprezentace oslaví v sobotu 27. března šedesátiny.

Celtic utrpěl debakl od St. Mirrenu, bude odvolán Mowbray?

Hodně mizernou sezonu prožívá glasgowský Celtic, který dostal další ránu včera večer. Přesněji řečeno, rány byly hned čtyři, svěřenci Tonyho Mowbraye totiž prohráli na hřišti o záchranu bojujícího St. Mirrenu 0:4. Mowbray po utkání přijal kritiku a nyní čeká, zda nedojde k jeho odvolání.

Platini hodlá kandidovat na setrvání ve funkci prezidenta UEFA

Prezident evropské fotbalové unie UEFA Michel Platini se o svou funkci hodlá ucházet i pro další volební období. Svůj záměr znovu kandidovat při volebním kongresu v květnu 2011 v Paříži oznámil na dnešním zasedání UEFA v Tel Avivu.

Světové talenty: Lauri Dalla Valle

Do Krisztiána Németha vkládali fanoušci Liverpoolu velké naděje. Maďarský reprezentant se však na Anfield Road dosud příliš neprosadil, a tak nyní svou pozornost příznivci Reds obrátili k jinému supertalentu. V dresu rezervy zatím ostrými pálí útočník Lauri Dalla Valle.

25.03.2010 Aktuality 111 komentářů
Zaujalo nás

Německý tisk kritizuje Rozehnalovy výkony v hamburské obraně

David Rozehnal se svými výkony v dresu bundesligového Hamburku dostal v posledním týdnu do titulků německých novin. Nikoli však v pozitivním světle. Večerník Hamburger Abendblatt označil stoperskou dvojici Rozehnal - Joris Mathijsen za současnou největší slabinu HSV.

Spravedlivá remíza, zní z Jablonce a Sparty

František Komňacký a Jozef Chovanec se shodli, že zápas mezi Jabloncem a Spartou skončil podle všeho spravedlivým výsledkem. "Bylo to spíše bojovné a taktické utkání, převahu mělo nasazení a bojovnost, chyběly velké šance a finální fáze obou týmů pokulhávala," prohlásil domácí kouč František Komňacký.

Agent: Cole zatím nabídku z Itálie neobdržel

Prakticky od začátku tohoto kalendářního roku se nejen v Anglii mluví o budoucnosti Joea Colea, který se v Chelsea stále nedohodl na nové smlouvě. Přestože se už spekulovalo o zájmu některých italských klubů, hráčův agent David Giesse tyto informace vyvrátil.

Brazílie podle Pelého potřebuje na MS Ronaldinhovy zkušenosti

Legendární fotbalista Pelé doporučil trenérovi brazilské reprezentace Dungovi, aby na světový šampionát do JAR nominoval také záložníka Ronaldinha z AC Milán. Mladý tým totiž prý pro útok na titul mistrů světa potřebuje jeho zkušenosti.

Hráči Portsmouthu se složili na platy zaměstnanců

Hráči zadluženého Portsmouthu se vzdali části svého platu, aby zachránili pracovní místa alespoň pro pět členů realizačního týmu. Každý hráč dal podle agentury DPA do kasy pro maséra, trávníkáře a další spolupracovníky 1500 liber (přes 40.000 korun).

Flamini je v Miláně spokojený, AC považuje za svojí prioritu

Mathieu Flamini před začátkem loňské sezony odešel z Arsenalu zdarma do AC Milán a jistě čekal, že na San Siru bude pevnou součástí základní sestavy. Francouzskému fotbalistovi se nedaří podle očekávání a mluví se o možném odchodu, on sám je ovšem v Miláně spokojený...

Sokolík si pomalu zvykl na život v Liverpoolu, sní o prvním týmu

Už více než půl roku si šestnáctiletý český fotbalista Jakub Sokolík zvyká na život daleko od rodiny a kamarádů. Někdejší ostravský zadák hraje v Liverpoolu za tamní mládežnickou akademii a sní o tom, že se jednou představí na stadionu Anfield Road v prvním týmu Reds. Tuší však, že ho čeká ještě hodně dlouhá cesta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele