Immobile není na prodej, zní z Janova

19.01.2013, 14:21
Aktuality
Ciro Immobile bude i nadále hrát za Janov. Jsou o tom přesvědčeni představitelé klubu, kteří si sice jsou vědomi zájmu o mladého útočníka, v žádném případě ho ale pustit nechtějí a to ani do jeho bývalého klubu Juventusu...

Stará dáma před touto sezónou Immobileho prodala formou spoluvlastnictví do janovského CFC, a přestože se Grifům nedaří a bojují pouze o záchranu, tak výkony dvaadvacetiletého útočníka budí pozornost.

Zpátky do Juventusu ale Immobile nezamíří, jak vyhlašují představitelé klubu ze Stadia Luigi Ferraris. "Ciro Immobile není na prodej. Zůstane hráčem Janova, o jeho odchodu nikdo ani nezauvažoval," prohlásil sportovní ředitel Rino Foschi.

Ve stejném duchu se vyjádřil také prezident klubu Enrico Preziosi. "Immobile je pro nás příliš důležitý, takže o něm nebudeme jednat vůbec s nikým. Juventus by ho třeba chtěl získat, ale nás jeho úmysly nezajímají," uvedl šéf Janova, který je po dvaceti kolech osmnáctý.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (28)

Přidat komentář
terry

Vypisuje na to někdo kurz? Protože po tomhle bych si vsadil, že ještě v lednu odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

1,09

Reagovat
smazaný uživatel

protože je imobilní

Reagovat
ryzskej

Reagovat
EmC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT - Milánské okénko:

Podle Sky Italia se AC dohodlo s Brescií na koupi 50 % procent práv na talentovaného Poláka Bartosze Salamona.

Myslím, že nějaký ten rok zpátky ho chtěla Barcelona...

Reagovat
smazaný uživatel

Saponara, Bellomo, Salamon, Jorginho, Berardi... aneb hon na talenty Serie B, leden 2013

Reagovat
cervo

prosim ta, nepopises mi blizsie Belloma?

Reagovat
smazaný uživatel

vy to v serii B letos slušně skautujete

To je další letošní objev, v Bari na ty mladé celkem sází. Má výbornou pravačku, na přímáký a střely z každé pozice jako dělaný, jen to někdy přehání. Kolikrát to zkouší z rohu na bránu, nebo jiné sobeckosti. Taková obdoba Diamantiho, jen hraje spíš na sebe, oproti Saponarovi, který je pavý trequartista. Bellomo je spíš takové to gólové křídlo s náběhem a střelou. Ale velkoklub je něco jiného než Bari, no...

bylo by dobré, kdyby u vás po Faraonovi vyletěl nahoru další talent.

Reagovat
Maritazzi

Hodně ho chce i Saba.

Reagovat
cervo

mladi vedia prehanat , to sa da odstranit... inak nie vsetko co AC kupi, musi prist v lete do klubu, moze zacat hon na talenty, skupit kym su "bezcenni", rozhodit po hostovaniach a casom pozbierat tu to najlepsie... z dlhodobeho hladiska to moze byt dobry krok... teoreticky nestratis

z druhej strany je pravdepodobne mozny letny odchod Robsona, Bojana, mozno Pazza, cim sa znova utvori miesto na novych hracov... ale to uvidime, co sa stane, ako budu pri chuti Silvio s Gallianim

Reagovat
smazaný uživatel

vím no, ale Bellomo podle mě není zas nějaký extra super talent. Kdyby AC nebylo v takové situaci, tak by tyhle talenty tolik nevyhledávali, to spíš takové Chievo nebo tak... ale když musí, tak co nadělaj. Galliani je frája

Reagovat
cervo

inak dakujem za zhrnutie

Reagovat
cervo

snad vcera som cital, ze o neho nie je zaujem, pretoze sme podpisali Saponaru

neverim nicomu, co nie je podpisane na papieri

Reagovat
JackDaniels.

Dufam ze sa zachrania a hraci ako Kucka, Immobile... prestupia az potom

Reagovat
smazaný uživatel

Však v létě ho Marotta vykoupí, toho bych se vůbec nebál. Janov sestoupí a arrivederci. Preziosi prošustruje stamilióny a pak dělá hrdinu, chudák Tleskám AC, jak si s nimi vždycky vytře prdel. Z Galianiho by si měl vzít Marotta příklad.

Reagovat
Placebo

Zase nějaká skrytá reklama?

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, povedia o hráčovi že nieje na predaj, aby potencionálny kupcovia pribalili pár miliónov naviac :)...a potom : takúto ponuku sme nemohli odmietnuť v dnešnej neľahkej finančej situácií

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Preziosi říct nemůže, protože on ty peníze vyhazuje oknem permanentně co přestupové období.

Reagovat
smazaný uživatel

"O jeho odchodu nikdo ani nezauvažoval." To jsou kecy, stejně jako, že o něm nebudou jednat s nikým, proč se potom spojili s Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si nevidí do huby dědek. Strašně moc chtěl Marroneho s Padoinem, a když Conte řekl ne, tak dělá uraženého. Ale neuvědomuje si, že dokud jeho tým nebude hrát fotbal, tak Immobile góly střílet nebude. Bez fotbalistů hrát neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že by mi byla Genoa nějak nesympatická co se kádru týče, ale Preziosiho opravdu nemusím. Proto by mě celkem zajímalo jak by se vypořádal se sestupem a následnými odchody hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta je fakt debil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele