Aktuality

Vyloučený Nigerijec Kaita dostává výhrůžky smrtí

Zloba zklamaných nigerijských fanoušků se obrátila proti Sanimu Kaitovi, který byl v utkání s Řeckem vyloučen. Záložník, jehož mnozí považují za hlavního viníka porážky, dostává e-mailem výhrůžky nejhrubšího zrna. Na internetu se dokonce objevila hráčova adresa s výzvou: Tento muž musí zemřít.

Máme v týmu zrádce, reagoval na poslední události Evra

Francie předvádí na světovém šampionátu bídné výkony a před posledním zápasem základní skupiny je na pokraji vyřazení. Navíc celou reprezentací otřásá aféra Nicolase Anelky, který vulgárně urážel trenéra Domenecha. Kapitán Patrice Evra však vidí problém jinde. "Musíme najít zrádce," říká.

Rád bych v dresu Chelsea zkusil Premier League, překvapil Silva

David Silva, klenot záložní řady Valencie, byl neustále spojován s možným přestupem do Realu Madrid nebo Barcelony. Sám hráč však nyní překvapil fotbalovou veřejnost s vyjádřením, že by se mnohem radši podíval do anglické Premier League, jmenovitě do Chelsea.

Přestup Freda ještě není hotový, zní z Neapole

Včera jsme vám přinesli zprávu o přestupu útočníka Freda do Neapole, ale italský celek dnes dohodu s šestadvacetiletým Brazilcem popírá, ačkoliv neskrývá, že o něj má zájem. Přitom v Brazílii se již mluvilo o hotovém transferu.

Trenér Kamerunu Le Guen litoval po vyřazení neproměněné šance

Kamerun má po prohře v druhém duelu skupiny E s Dánskem 1:2 smutnou jistotu, že na světovém šampionátu nepostoupí do vyřazovacích bojů. Jeho kouč Paul Le Guen litoval po dnešní porážce hlavně mnoha zahozených šancí.

Malý velký muž Sneijder je režisérem oranžové mašinérie

S pouhými 170 centimetry patří Nizozemec Wesley Sneijder k nejmenším fotbalistům, na hřišti je ale většinou nepřehlédnutelný. Šestadvacetiletý záložník Interu Milán totiž řídí hru, posílá přesné přihrávky a střílí krásné góly. V letošní sezoně pomohl "modročerným" k zisku domácího titulu, triumfu v Italském poháru i v Lize mistrů.

Verbeek ocenil bod po statečném boji oslabeného mužstva

Australané dohrávali na MS i druhý zápas bez vyloučeného hráče. Trenér Pim Verbeek po utkání s Ghanou ocenil, že jeho svěřenci udrželi v pětašedesátiminutovém oslabení nerozhodný výsledek 1:1. "Chlapci bojovali o všechno a se vším, co měli. Mohli dokonce zvítězit a já na ně mohu být jen hrdý," prohlásil Verbeek.

Fred se vrací do Evropy, bude hrát za Neapol

Brazilský útočník Fred se po roce a půl vrací zpět do Evropy. 26letý fotbalista v březnu 2009 odešel z Lyonu zdarma do Fluminense, nyní přestupuje do italské Neapole...

Van Marwijk: Mohlo to být lepší, ale šest bodů je šest bodů

Především plný bodový zisk ocenil trenér nizozemských fotbalistů Bert van Marwijk po těsném vítězstvím 1:0 nad Japonskem, které jeho týmu výrazně přiblížilo osmifinále mistrovství světa.

Fantiš jde z Příbrami do Ostravy nahradit Vydru

Přestup Antonína Fantiše z Příbrami do Ostravy je téměř hotov. Osmnáctiletý talentovaný útočník, který má za sebou testy v Juventusu nebo Celtiku, už na Bazalech trénuje a v pondělí s klubem podepíše smlouvu.

Anelka vulgárně urážel kouče Domenecha, MS pro něj skončilo

Pro francouzského fotbalistu Nicolase Anelku mistrovství světa v Jihoafrické republice skončilo. Útočník Chelsea při prohraném čtvrtečním utkání s Mexikem vulgárně urážel kouče Raymonda Domenecha a dnes byl vyřazen z týmu.

FIFA apeluje na Mexiko s Uruguayí, aby hrály na vítězství

Mezinárodní fotbalová federace se snaží zamezit paktu o neútočení mezi Uruguayí a Mexikem, kterým ve skupině A mistrovství světa stačí k postupu remíza v závěrečném vzájemném utkání. FIFA vyzvala oba týmy, aby hrály v duchu fair play.

Slovinský trenér Kek chce zakopat válečnou sekeru s médii u piva

Trenér Slovinců Matjež Kek požádal novináře, aby s kritikou jeho týmu ještě počkali. Poté, co jeho tým v pátečním zápase s Američany ztratil dvoubrankové vedení, tušil, že to od zástupců sedmé velmoci pěkně schytá. Rozhodl se tomu předejít a pozval je na pivo.

Buffon se po MS podrobí operaci zraněných zad

Italský brankář Gianluigi Buffon se nevyhne operaci vyhřezlé ploténky, která ho zřejmě připraví o zbytek mistrovství světa v JAR. Přestože Itálii již v obhajobě titulu asi nepomůže, chce zůstat s týmem až do konce turnaje a operaci se podrobí až po něm. Podle odhadů lekařů by měl chybět až čtyři měsíce.

Schuster potřebuje útočníka, rád by přivedl Raúla

V Realu Madrid se brzy bude řešit budoucnost dlouholeté opory Raúla, který by po patnácti letech strávených v prvním týmu Bílého baletu mohl odejít. O služby bývalého španělského reprezentanta je zájem v tureckém Besiktasi, kde by mu laso velmi rád hodil Bernd Schuster...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele