Aktuality

Mezi kandidáty na manažera Liverpoolu je i Deschamps

Nástupcem Rafaela Beníteze na lavičce fotbalistů Liverpoolu by se podle francouzských médií mohl stát Didier Deschamps. Prezident Olympique Marseille, který je v současnosti Deschampsovým zaměstnavatelem, prozradil, že ho už zástupci anglického klubu kontaktovali.

Vittek je nejproduktivnějším hráčem mistrovství světa

Slovenský útočník Róbert Vittek je po základních skupinách nejproduktivnějším fotbalistou mistrovství světa v JAR. Na tři vstřelené góly mu stačilo sedm střel. Naopak nejmenší produktivitu má argentinská superhvězda Lionel Messi, který se neprosadil ani jednou z 20 střeleckých pokusů, což z něj zároveň činí nejčastěji střílejícího hráče na šampionátu.

Švýcaři i přes vyřazení prý MS opustí se vztyčenou hlavou

Fotbalisty Švýcarska mrzí promarněná velká šance na postup, která se jim otevírala po úvodním vítězství na světovém šampionátu se Španělskem. Švýcaři však jedou domů po prohře s Chile a dnešní bezbrankové remíze s Hondurasem. Právě špatná útočná fáze prý může za jejich předčasný konec na MS.

Španěly po výhře nad Chile těšilo, že se vyrovnali s tlakem

Fotbalisty Španělska po dnešní výhře 2:1 nad Chile v závěrečném duelu skupiny potěšilo, jak se dokázali vyrovnat s tlakem, který na nich spočinul po nečekané úvodní porážce se Švýcarskem. Mistři Evropy nakonec dokázali poskočit na první místo tabulky a v osmifinále mistrovství světa se vyhnou Brazilcům. Souboj s "kanárky" čeká na Chile.

Brazilcům se před osmifinále MS zranil záložník Melo

Při bezbrankové remíze v závěrečném utkání základní skupiny s Portugalskem se Brazilcům zranil záložník Felipe Melo. Šestadvacetiletý hráč Juventusu si pochroumal levý kotník a těsně před poločasovou přestávkou musel opustit hřiště. Jeho start v pondělním osmifinále je údajně vážně ohrožen.

Odvedli jsme dobrou práci, řekl loučící se Eriksson

Reprezentantům Pobřeží slonoviny nebyla třígólová výhra nad KLDR na mistrovství světa nic platná. Stačila jim jen na důstojné a vítězné rozloučení s turnajem i švédským trenérem Svenem Göranem Erikssonem.

Kvalitu zápasu Brazilců s Portugalci ovlivnila postupová taktika

Důvodem neatraktivního průběhu utkání Portugalsko - Brazílie na MS byla podle jeho aktérů především skutečnost, že šlo už prakticky jen o první místo, které navíc při vývoji skupiny H nemusí být vůbec výhodou. Bezbranková remíza potvrdila první a druhé místo dnešních soupeřů.

Criscitova budoucnost vyřešena, veškerá práva koupil Janov

Pro Domeneca Criscita včera skončil světový šampionát, po dnešku jej však může těšit, že má jasno o své budoucnosti. Italského obránce dosud společně vlastnily Juventus s Janovem a nemohly se dohodnout na jeho osudu, hráč ovšem nakonec bude pokračovat v dresu Grifů...

Zraněnému Tomassonovi gól při loučení s MS náladu nezvedl

Dánský kanonýr Jon Dahl Tomasson ví, že čtvrteční duel s Japonskem byl jeho rozlučkovým na scéně světových šampionátů. Třiatřicetiletému útočníkovi tak příliš nezvedlo náladu ani to, že v přímé bitvě o postup do osmifinále s Japonskem jediným gólem devět minut před koncem zmírnil prohru Seveřanů 1:3, kteří vypadli už ve skupině.

Cannavaro má strach o budoucnost italské reprezentace

Smutek a dojetí dolehly na odcházejícího kapitána italské reprezentace Fabia Cannavara, když si v hlavě přehrával pokažený zápas se Slovenskem. Obhájci titulu se rozloučili se světovým šampionátem překvapivě už v základní skupině a Cannavaro po svém posledním zápase v národním týmu bije na poplach.

Milánské AC jmenovalo do funkce trenéra Allegriho

Massimiliano Allegri se s definitivní platností stal zaměstnancem AC Milán. Rossoneri se minulý týden dohodli s Cagliari na uvolnění tohoto trenéra a dnes s ním uzavřeli dvouletou smlouvu...

Nizozemci prohlašují, že slovenské fotbalisty rozhodně nepodcení

Fotbalisté Nizozemska prý svého osmifinálového soupeře na mistrovství světa Slovensko rozhodně nepodcení. I proto, že se poučili z dvou předchozích turnajů, kde jako favorit vypadli právě hned v prvním utkání vyřazovací části.

Sevilla Fabiana uvolnit nehodlá, jedná s ním o nové smlouvě

Hodně rušno zřejmě bude v létě okolo Luise Fabiana. Brazilský útočník je znovu spojován s možným přestupem do AC Milán a sám by se angažmá v italském klubu nebránil, prezident Sevilly Jose Maria del Nido má ovšem zcela jiné úmysly a hráče uvolnit nehodlá...

Scholes: Bude to nejspíše moje poslední sezóna

Paul Scholes má za sebou úžasnou kariéru ověnčenou mnoha úspěchy a trofejemi. Stejně jako ryšavý záložník i ona pomalu stárne a blíží se její konec. Podle Scholesových slov to vypadá na poslední sezónu v Manchesteru United v jeho kariéře, pak skončí.

Ballack odchází z Chelsea do Leverkusenu

Zraněný kapitán německé reprezentace Michael Ballack přestoupil z Chelsea do Bayeru Leverkusen, kde by měl podepsat dvouletou smlouvu. Podle informací agentury SID bude přestup definitivně stvrzen v následujících dnech, až se fotbalista vrátí s rodinou z dovolené v Itálii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele