Aktuality

Rosický zahajuje přípravu v Arsenalu, čeká ho klíčová sezona

Tomáš Rosický v pondělí nastoupí do přípravy londýnského Arsenalu. Kapitán reprezentace má za sebou nejdelší dovolenou kariéry, a tak se už nemůže dočkat nové sezony. Je přesvědčen, že ji stráví v dosavadním angažmá, a proto ani nesleduje nabídky, které mu přicházejí vesměs z německých klubů.

Schweinsteiger před bitvou s Argentinou rozpoutal slovní válku

Tradiční bitvy gigantů mezi Německem a Argentinou mají pokaždé velký říz. A po minulém mistrovství světa, kdy Jihoameričané neunesli čtvrtfinálové vyřazení na penalty a s Němci se přímo na trávníku poprali, se od sobotní odvety v Kapském Městě dá čekat velmi třaskavý souboj.

Záložník Nakamura ukončil reprezentační kariéru

Záložník Šunsuke Nakamura ukončil po vyřazení japonského národního týmu z mistrovství světa reprezentační kariéru. Dvaatřicetiletý fotbalista, který čtyři roky nastupoval za skotský Celtic Glasgow, tak zakončí svou reprezentační bilanci na 98 startech.

Azpilicueta si pochvaluje přestup do Marseille

Španělští fotbalisté zase tak často nevyrážejí hledat štěstí mimo Pyrenejský poloostrov, jednou z výjimek je Cesar Azpilicueta. Mladý pravý krajní obránce nedávno přestoupil z Osasuny do Marseille a už se těší na novou výzvu...

Zenit má na dosah dvě posily

Zenit Petrohrad bude v létě výrazně posilovat hned na několika postech a blízko oficiálnímu dotažení jsou dva přestupy. Do Petrohradu se má stěhovat obránce Sampdorie Reto Ziegler a útočník Kazaně Alexandr Bucharov.

Juventus získal Bonucciho a Martineze

Juventus pokračuje v letním přebudovávání kádru, dnes oficiálně získal další dvě letní posily. Dres Staré dámy budou od nové sezony hájit nyní již bývalý obránce Bari Leonardo Bonucci a záložník Jorge Martinez, který přichází z Catanie. Juventus za oba hráče zaplatil 27,5 milionu eur...

Španělský trenér neuvažuje, že by nahradil v sestavě Torrese

Španělský trenér Vicente del Bosque i přes sílící hlasy v domácím tisku neuvažuje, že by ve čtvrtfinále proti Paraguayi nahradil v sestavě útočníka Fernanda Torrese. I přes nadějný výkon střídajícího Fernanda Llorenteho v utkání proti Portugalsku má hráč Liverpoolu i nadále důvěru kouče.

Hodgson novým manažerem Liverpoolu, podepsal na tři roky

Vedení Liverpoolu oznámilo jméno nového manažera a vzhledem k posledním spekulacím se jedná o poměrně očekávanou volbu. Rafaela Beniteze u kormidla Reds nahradí Roy Hodgson, který tak definitivně opouští londýnský Fulham...

O brankáře Drobného se podle tisku zajímá bundesligový Hamburk

O českého reprezentačního brankáře Jaroslava Drobného se podle německého časopisu Sport Bild zajímá bundesligový Hamburk. Dosavadní opora Herthy magazínu řekla, že s HSV ještě není definitivně domluvena, možnost přesunu do severoněmeckého města ale považuje za zajímavou.

O Kucku je zájem, Sparta ho v případě dobré nabídky uvolní

Pražská Sparta podle všeho přijde o jednoho ze svých klíčových hráčů. Na letošním světovém šampionátu se ve velmi dobrém světle představil slovenský záložník Juraj Kucka, který si řekl o velmi zajímavé angažmá. A toho se mu pravděpodobně dostane, už nyní o něho je zájem v Německu, Itálii a Anglii...

Messi góly zatím nedává, přesto se expertům líbí

Argentinec Lionel Messi ještě na světovém šampionátu gól nedal, ale podle mnoha expertů je největší hvězdou turnaje. V anketě, kterou uspořádala ČTK, se dočkali ocenění také Uruguayec Suárez, Španěl Villa, Němci Müller a Schweinsteiger. Naopak nejvíc zklamali Angličan Rooney a Portugalec Ronaldo.

Mexiko bez trenéra, Aguirre rezignoval

Mexiko je další zemí, která bude mít po letošním světovém šampionátu nového trenéra. Na svou funkci dnes rezignoval Javier Aguirre, jehož tým opět ztroskotal před branami čtvrtfinále...

Teplickým padl zájezd do Rakouska, tak hrají s Afričany

Nepříjemné problémy potkaly fotbalisty Teplic. V době vrcholící letní přípravy se jim rozpadl program zápasů, a tak musejí shánět soupeře na poslední chvíli. Místo domluveného CSKA Moskva tak o víkendu hráli jen s Duchcovem z I.A třídy, dnes pro změnu přijali výzvu od výběru volných afrických hráčů, nastupujících pod hlavičkou ghanského Takoradi.

Hašek bude kandidovat do výkonného výboru UEFA

Předseda Českomoravského fotbalového svazu Ivan Hašek chce kandidovat do výkonného výboru Evropské fotbalové unie (UEFA). Volby se uskuteční příští rok v Paříži a Hašek se bude ucházet o jedno ze dvou volených míst. Šéf českého fotbalu to řekl při dnešním bilancování svého prvního roku ve funkci.

Nigerijský prezident zakázal reprezentaci dva roky hrát

Nigerijský prezident Goodluck Jonathan zakázal reprezentaci účastnit se v nadcházejících dvou letech mezinárodních soutěží. Zdůvodnil to tristním vystoupením národního mužstva na mistrovství světa, kde Afričané ze tří zápasů ve skupině získali jediný bod.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele