Aktuality

Van Marwijk: Mohlo to být lepší, ale šest bodů je šest bodů

Především plný bodový zisk ocenil trenér nizozemských fotbalistů Bert van Marwijk po těsném vítězstvím 1:0 nad Japonskem, které jeho týmu výrazně přiblížilo osmifinále mistrovství světa.

Fantiš jde z Příbrami do Ostravy nahradit Vydru

Přestup Antonína Fantiše z Příbrami do Ostravy je téměř hotov. Osmnáctiletý talentovaný útočník, který má za sebou testy v Juventusu nebo Celtiku, už na Bazalech trénuje a v pondělí s klubem podepíše smlouvu.

Anelka vulgárně urážel kouče Domenecha, MS pro něj skončilo

Pro francouzského fotbalistu Nicolase Anelku mistrovství světa v Jihoafrické republice skončilo. Útočník Chelsea při prohraném čtvrtečním utkání s Mexikem vulgárně urážel kouče Raymonda Domenecha a dnes byl vyřazen z týmu.

FIFA apeluje na Mexiko s Uruguayí, aby hrály na vítězství

Mezinárodní fotbalová federace se snaží zamezit paktu o neútočení mezi Uruguayí a Mexikem, kterým ve skupině A mistrovství světa stačí k postupu remíza v závěrečném vzájemném utkání. FIFA vyzvala oba týmy, aby hrály v duchu fair play.

Slovinský trenér Kek chce zakopat válečnou sekeru s médii u piva

Trenér Slovinců Matjež Kek požádal novináře, aby s kritikou jeho týmu ještě počkali. Poté, co jeho tým v pátečním zápase s Američany ztratil dvoubrankové vedení, tušil, že to od zástupců sedmé velmoci pěkně schytá. Rozhodl se tomu předejít a pozval je na pivo.

Buffon se po MS podrobí operaci zraněných zad

Italský brankář Gianluigi Buffon se nevyhne operaci vyhřezlé ploténky, která ho zřejmě připraví o zbytek mistrovství světa v JAR. Přestože Itálii již v obhajobě titulu asi nepomůže, chce zůstat s týmem až do konce turnaje a operaci se podrobí až po něm. Podle odhadů lekařů by měl chybět až čtyři měsíce.

Schuster potřebuje útočníka, rád by přivedl Raúla

V Realu Madrid se brzy bude řešit budoucnost dlouholeté opory Raúla, který by po patnácti letech strávených v prvním týmu Bílého baletu mohl odejít. O služby bývalého španělského reprezentanta je zájem v tureckém Besiktasi, kde by mu laso velmi rád hodil Bernd Schuster...

James se v 39 letech konečně dočkal startu na MS

Anglický brankář David James se konečně dočkal. Přestože se účastní již svého třetího světového šampionátu, v pátek si na největší fotbalové akci světa zachytal vůbec poprvé. A to ve věku 39 let. Udržel sice čisté konto, příliš radosti ale neměl, protože Anglie překvapivě s Alžírskem jen remizovala.

Juventus se posílí o Martíneze, Krasić naopak nepřijde

Jorge Martínez v uplynulé sezóně táhl svými výkony Catanii a díky nim ho nyní pravděpodobně čeká životní přestup. Se sicilským klubem se již na transferu uruguayského záložníka dohodl Juventus, který tak zřejmě již předstane usilovat o srbského reprezentanta Miloše Krasiće...

Capello plánuje změny v anglické sestavě, v postup věří dál

Do složité situace se dostala reprezentace Anglie na mistrovství světa v JAR. Po včerejší remíze 0:0 s Alžírskem musí v posledním kole skupiny C zdolat Slovinsko, jinak na turnaji skončí. Kouč anglického týmu Fabio Capello naznačil, že v příštím utkání sáhne ke změnám v sestavě.

Trenéři opět řeší dilema, zda během MS zakazovat hráčům sex

Světový šampionát se již rozběhl na plné obrátky a trenéři opět stojí před hamletovskou otázkou - zakazovat, či nezakazovat hráčům sex? Zatímco některé týmy mají omezené návštěvy manželek a přítelkyň, jiné jsou v otázkách milostného dovádění benevolentnější.

Bradley ani jeho svěřenci nerozuměli neuznanému gólu

Slovinsko bylo proti USA blízko historickému postupu do osmifinále MS, když po poločase vedlo o dvě branky. Američané však v druhé půli předvedli bojovný výkon, vyrovnali na 2:2 a mohli i vyhrát, ale třetí gól jim rozhodčí v závěru neuznal. To trenéra Boba Bradleyho i hráče hodně rozzlobilo.

Podle německého trenéra Löwa nebylo nutné udělit tolik karet

Němečtí fotbalisté dnes na mistrovství světa prohráli se Srbskem 0:1 a po úvodní hladké výhře nad Austrálií se vrátili z výšin zpět na pevnou zem. Zápas podle trenéra Joachima Löwa ovlivnilo vyloučení útočníka Kloseho z 37. minuty, po kterém se Srbové rychlým gólem dostali do vedení.

Vydra opustil Ostravu, Udine se upsal na pět let

Útočník Matěj Vydra přestoupil z Ostravy do Udine. V italském klubu dnes osmnáctiletý talent podepsal pětiletou smlouvu. ČTK to řekl hráčův manažer Ondřej Chovanec. Ostrava podle zákulisních informací obdrží za přestup v několika splátkách sumu pohybující se kolem 100 milionů korun, což z Vydry dělá jednoho z nejdražších českých hráčů vůbec.

Slováci nekomunikují s médii, chtějí se soustředit

Slovenští reprezentanti se na mistrovství světa uzavřeli do svých ulit a nekomunikují s médii. Trenér Vladimír Weiss si nepřeje, aby se týmu připomínala trpká remíza 1:1 s Novým Zélandem z úvodního zápasu a hráči se mohli v klidu soustředit na utkání s Paraguayí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele