Werder má nového trenéra, Schaafa střídá Dutt

27.05.2013, 14:10
Aktuality
Robin Dutt už nebude pracovat pro německý svaz, 48letý kouč se vrací k trénování a stane se novým kormidelníkem Werderu Brémy. V tomto klubu bude navazovat na práci Thomase Schaafa, který na lavičce vládl dlouhých čtrnáct let...

Dutt v minulosti vedl Freiburg a Leverkusen, následně se stal sportovním ředitelem tamního svazu (DFB), s nímž měl smlouvu ještě na tři roky. Werder, podobně jako Dutt, stál o ukončení tohoto pracovního poměru, asociace nakonec oběma vyšla vstříc a kouč mohl v Brémách uzavřít kontrakt na tři sezony.

"V Robinu Duttovi jsme našli kandidáta na post hlavního trenéra a věříme, že společně posuneme klub dopředu. Rádi bychom poděkovali DFB, že nám tohle všechno umožnil," nechal se slyšet sportovní ředitel Werderu Thomas Eichin.

"Také já jsem vděčný DFB. Těší mě možnost vrátit se k trénování, Werder Brémy je skvělým klubem a toto je hodně velká výzva, na níž se ohromně těším," prohlásil sám Dutt.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Schaaf

Reagovat
db18

Reagovat
cerwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa štastia ...čaka ho velka drina ale verim mu

Reagovat
smazaný uživatel

Duttý jako poleno.

Reagovat
stas87

tak asi sme druhym freiburgom a tam sa mu darilo tak treba to zopakuje,dufam ze sa vyriesi otazka odchodu blbov coskoro nech mame prostriedky na ucte a mozme sa poobzerat po posilach,strasne si prajem restart ekiciho,novy trener by to v nom mohol prebudit

ku koncu schaafa nebola v kabine moc dobra moralka a disciplina,dufam ze toto sa zmenit a treba za honicky na dialnici pride ukoncenie zmluvy ked to bude nevyhnutne,

Reagovat
jv

Nevím proč, ale ve Werderu mu prostě věřím.

Reagovat
santini

mám z toho dobrý pocit... v prvom rade som ale zvedavý na prestupy

Reagovat
db18

Možnou náhradou za Dutta je Jupp

Reagovat
jv

To by mu mohlo sedět, nevěřím ale, že to vezme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele