Aktuality

Trenér Senice Psotka: Ostudu jsme v Evropě neudělali

Trenér Senice Zdeněk Psotka navzdory čtvrtečnímu vyřazení v 2. předkole Evropské ligy své svěřence pochválil za premiérové vystoupení v mezinárodních pohárech. Přemožitel slovenského celku APOEL Nikósie prý byl nejtěžší možný soupeř.

Giggs si po remíze stěžoval na tvrdou hru Senegalu

Kapitán britské reprezentace Ryan Giggs si po remíze 1:1 se Senegalem v úvodním duelu domácího týmu na olympijských hrách postěžoval na surovou hru afrického soupeře. Na tvrdé zákroky podle něj adekvátně nezareagoval ani rozhodčí.

Hleb se po dvanácti letech vrací do Borisova

Jednatřicetiletý fotbalista Aleksandr Hleb bude hrát za BATE Borisov. Běloruský záložník, který působil i v Arsenalu nebo Barceloně, se do prvního klubu své profesionální kariéry vrací po dvanácti letech.

V pražské Dukle bude hostovat mladý brankář Šebek

Dukla Praha těsně před startem nové ligové sezony získala brankáře Jana Šebka. Jednadvacetiletý gólman, který prošel londýnskou Chelsea, přišel na Julisku na roční hostování z Baumitu Jablonec.

Mascherano se dohodl s Barcelonou na nové smlouvě

Argentinský reprezentační záložník Javier Mascherano se dohodl s Barcelonou na prodloužení smlouvy o dva roky. Osmadvacetiletý fotbalista tak bude v dresu španělského vicemistra působit až do června 2016.

Skotský brankář McGregor podepsal v Beşiktaşi

Beşiktaş JK získal zvučnou posilu mezi tři tyče, z Rangers přichází do tureckého klubu coby volný hráč Allan McGregor. Skotský reprezentační brankář včera v Istanbulu prošel zdravotní prohlídkou a poté podepsal smlouvu na dva roky...

Penaltový mág Šeda na Islandu korunoval boleslavský postup

Druhý start v pohárech a také hned dva pokutové kopy, kterým v jednom utkání musel čelit, aniž by inkasoval. Jméno brankáře Mladé Boleslavi Jana Šedy bude po čtvrtku ještě dlouho strašit hráče islandského Akureyri, kteří kuriózně selhali při obou exekucích.

Koubek: Výhry i postupu nad zákeřným soupeřem si ceníme

Fotbalisté Mladé Boleslavi opouštěli islandské město Akureyri s pocity, že splnili svoji povinnost při dnešní výhře 1:0 a stvrzení postupu do 3. předkola Evropské ligy. Kouč Středočechů Miroslav Koubek řekl, že jej soupeř - tým amatérských fotbalistů z druhé islandské ligy - zaskočil svým drsným a místy zákeřným stylem.

Vrba si cenil povedeného začátku, ale litoval ztráty tempa

Trenér plzeňských fotbalistů Pavel Vrba ocenil, jak jeho svěřenci zvládli úvod dnešní odvety 2. předkola Evropské ligy s Metalurgi Rustavi a rychle rozhodli o postupu. Zároveň ho ale mrzelo, že hráči podlehli stavu utkání a neudrželi tempo hry po celý zápas.

Bookmakeři: Ligu vyhraje Sparta, sestoupí nováčci nebo Hradec

Sázkové kanceláře před pátečním startem nového ročníku Gambrinus ligy očekávají, že se titul vrátí na Spartu. O mistrovský pohár bude podle nich letenský tým soupeřit s Plzní, která je s malým kurzovým odstupem druhým největším favoritem. K sestupu bookmakeři odsoudili oba nováčky Jihlavu s Brnem nebo Hradec Králové.

Bin Hammám dostal po omilostnění od FIFA další trest

Bývalý kandidát na předsedu FIFA Mohamed bin Hammám dostal devadesátidenní zákaz působení ve fotbale. Týden poté, co mu arbitráž zrušila doživotní trest, ho vedení světového fotbalu suspendovalo kvůli podezření z korupce a finančních machinací v době, kdy šéfoval asijské konfederaci.

Příbram chce navázat na ofenzivní výkony z minulé sezony

Navázat na vydařené ofenzivní výkony z minulé sezony a dosáhnout na umístění v horní polovině tabulky. S takovým cílem vstupují fotbalisté Příbrami do nového ročníku první ligy. Pomoci k tomu mají i příchody zkušených posil.

Cris by ve své kariéře rád pokračoval v Lyonu

Obránce Cris načíná svou devátou sezonu v dresu Lyonu a byl by rád, kdyby nezůstalo jenom u toho a on v kádru vydržel minimálně do jejího konce. Jméno 35letého brazilského fotbalisty bylo spojováno s odchodem po nedávných slovech prezidenta Jeana-Michela Aulase.

Škoda po odchodu Pospěcha ze Slavie větší odpovědnost necítí

Po odchodu Zbyňka Pospěcha bude ve Slavii útočníkem číslo jedna, větší odpovědnost a tlak ale Milan Škoda kvůli tomu necítí. Věří, že v ligové sezoně naváže na povedenou letní přípravu, ve které se stal s čtyřmi brankami nejlepším střelcem vršovického týmu.

Hradec Králové vstupuje do sezony s mnoha změnami

S novým trenérem, kapitánem, herním stylem i trávníkem vstoupí fotbalisté Hradce Králové do nové sezony první ligy. Konkrétní cíle nevyhlásili, podle kapitána Milana Fukala, který převzal pásku po Romanu Fischerovi, má tým kvalitu na umístění do osmého místa. Hodně si v týmu slibují od bosenské posily Harise Harby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele