Aktuality

Ježek se těší na Spartu, Admira podle něj nemá co ztratit

Záložník Patrik Ježek se těší, že si ve třetím předkole Evropské ligy zahraje proti Spartě Praha, kde před devíti lety krátce působil. Pětatřicetiletý záložník, který ve čtvrtek pomohl Admiře Wacker Mödling dvěma brankami k výhře 5:1 a postupu přes litevský Žalgiris Vilnius, považuje i po jasném vítězství českého vicemistra za favorita.

Ševčenko skončil s fotbalem a míří do politiky

Ukrajinský fotbalista Andrej Ševčenko ukončil kariéru a míří do politiky. Pětatřicetiletý útočník to oznámil po včerejším utkání svého dosavadního klubu Dynama Kyjev s Užhorodem (3:1).

Capdevila se vrací do Španělska, bude hrát za Espanyol

Jenom jeden rok pobyl Joan Capdevila mimo Španělsko. Zkušený 34letý obránce loni opustil Villarreal a upsal se lisabonské Benfice, kde se mu ovšem nedařilo a už od podzimu se spekulovalo o jeho odchodu. Ten se nyní stal realitou a Capdevila přestoupil do Espanyolu...

Kotal byl po premiéře rád za body, které přišly po vítězství vůle

Výhra fotbalistů Jablonce nad Baníkem Ostrava byla podle debutujícího domácího trenéra Václava Kotala vítězstvím vůle. Jak ale devětapadesátiletý kouč poznamenal, i za to se dávají body.

Hrdina Rosenborgu Dočkal: Možná už takový gól nedám

Ve čtvrtek na hřišti v kazašském Šymkentu vzbudil Bořek Dočkal pořádný poprask, když vítěznou trefou ve čtvrté minutě prodloužení rozhodl o postupu fotbalistů Rosenborgu Trondheim do 3. předkola Evropské ligy. Český záložník třetím gólem ve vzájemném dvojzápase znovu dokázal, že v současné formě je pro norský tým nepostradatelný.

Vlaar se loučí s Feyenoordem, v pondělí se upíše Aston Ville

Aston Ville se nakonec povede dotáhnout do úspěšného konce příchod nizozemského reprezentačního obránce Rona Vlaara, kterému se tak splní jeho sen. Rotterdamský Feyenoord dlouho nebyl nadšen z toho, jak pomalu anglický klub při jednáních postupoval, dnes ale na svých internetových stránkách oznámil dohodu o transferu...

Chramosta je po operaci kolena

Útočník Mladé Boleslavi Jan Chramosta je po operaci vazů v koleně, které si poranil v neděli při tréninku. Chramosta dnes v pražské nemocnici Na Františku podstoupil plastiku předního zkříženého vazu, kterou provedl klubový lékař Miroslav Sinkule. Chramosta, člen širšího kádru reprezentace, bude podle odhadů asi půl roku mimo hru.

Plzeň pouští útočníka Wágnera na hostování do Příbrami

Útočník Tomáš Wágner opouští Plzeň a jde na půl roku hostovat do Příbrami, odkud v lednu do Viktorie přišel. Plzeň tak vyhověla jeho přání odejít do týmu, kde by měl větší šanci pravidelně hrát.

Gedeon by proti Spartě rád zopakoval remízy z minulé sezony

Kapitán Patrik Gedeon před těžkým úvodním zápasem Dukly proti Spartě věří, že jeho tým by mohl favorita obrat o body podobně jako ve vzájemných duelech v minulé sezoně. Zároveň si však uvědomuje, že ambiciózní soupeř může malé pražské derby pojmout jako odvetu za poslední zápas, ve kterém Letenští definitivně přišli o naděje na titul.

Hoilett přestoupil z Blackburnu do Queen's Parku

Junior Hoilett přestoupil z Blackburnu do Queen's Parku, se kterým se dohodl na čtyřleté smlouvě. Mladý útočník si vybíral nové angažmá delší dobu, zájem o něj byl kromě Anglie také v Německu. Hoilettovi v Blackburnu skončila smlouva, jelikož mu ale je méně než 24 let, dostanou za něj Rovers odstupné.

Kdybych trénoval Anglii, došla by na Euru dál, tvrdí Capello

Italský trenér Fabio Capello si myslí, že anglický národní tým by pod jeho vedením došel na nedávném mistrovství Evropy dál než do čtvrtfinále. Šestašedesátiletý kouč také obvinil anglickou Fotbalovou asociaci (FA), že porušila smlouvu, když odebrala kapitánskou pásku Johnu Terrymu.

Trenér Senice Psotka: Ostudu jsme v Evropě neudělali

Trenér Senice Zdeněk Psotka navzdory čtvrtečnímu vyřazení v 2. předkole Evropské ligy své svěřence pochválil za premiérové vystoupení v mezinárodních pohárech. Přemožitel slovenského celku APOEL Nikósie prý byl nejtěžší možný soupeř.

Giggs si po remíze stěžoval na tvrdou hru Senegalu

Kapitán britské reprezentace Ryan Giggs si po remíze 1:1 se Senegalem v úvodním duelu domácího týmu na olympijských hrách postěžoval na surovou hru afrického soupeře. Na tvrdé zákroky podle něj adekvátně nezareagoval ani rozhodčí.

Hleb se po dvanácti letech vrací do Borisova

Jednatřicetiletý fotbalista Aleksandr Hleb bude hrát za BATE Borisov. Běloruský záložník, který působil i v Arsenalu nebo Barceloně, se do prvního klubu své profesionální kariéry vrací po dvanácti letech.

V pražské Dukle bude hostovat mladý brankář Šebek

Dukla Praha těsně před startem nové ligové sezony získala brankáře Jana Šebka. Jednadvacetiletý gólman, který prošel londýnskou Chelsea, přišel na Julisku na roční hostování z Baumitu Jablonec.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele