Aktuality

Madurovi našli vrozenou srdeční vadu, čekají ho další vyšetření

Hedwiges Maduro po vypršení smlouvy ve Valencii nedávno odešel do Sevilly, na svůj první soutěžní zápas v dresu nového klubu si ale bude muset minimálně počkat. Lékaři nizozemskému defenzivnímu fotbalistovi odhalili vrozenou srdeční vadu, andaluský celek o tom informoval na svých internetových stránkách...

Švejdík byl rád, že Sparta kvůli jeho faulu na Dukle neprohrála

Při ligové premiéře ve Spartě byl málem za smolaře, který zavinil její prohru v ligové premiéře s Duklou, za niž v loňské sezoně hrál. Obránce Ondřej Švejdík prožil emotivní zápas: nejprve se podepsal faulem pod inkasovaný gól , nakonec si považoval toho, že jeho tým v nastavení získal v prvním duelu sezony alespoň remízu 1:1.

Mallorca souhlasí s přestupem Ramise do West Hamu

West Ham by měl brzy získat výraznou posilu do obrany, dohodl se totiž s Mallorkou na odstupném za Ivána Ramise. Sedmadvacetiletý obránce se nyní podrobí lékařské prohlídce, poté by měl podepsat smlouvu.

Källström má namířeno z Lyonu do Spartaku Moskva

Švédský záložník Kim Källström po osmi a půl letech opustí francouzskou ligu. Devětadvacetiletého hráče Lyonu dělí už jen úspěšná zdravotní prohlídka od přestupu do Spartaku Moskva, který za něj má zaplatit tři miliony eur.

Ciprovi se nelíbil pasivní výkon v závěru

Trenér českobudějovických fotbalistů František Cipro po vítězství nad Olomoucí litoval závěru duelu, kdy jeho svěřenci prý předváděli příliš pasivní výkon. Podle něj to nebylo poprvé, kdy se něco podobného stalo.

Došek po prohře s Brnem neskrýval zklamání

Zklamání nad nevydařenou ligovou premiérou a špatným výkonem neskrývali fotbalisté Slovácka po klopýtnutí s ligovým nováčkem z Brna. Za celý zápas si bázlivě hrající Slovácko nevypracovalo kloudnější šanci. Zkušený útočník Libor Došek uznal, že si jeho tým porážku zasloužil.

Remíza je zasloužená, uznal Kozel

Trenéra Dukly Luboše Kozla mrzelo, že tým po loňských dvou remízách se Spartou dnes nezískal výhru, o kterou domácí až ve čtvrté minutě nastavení připravil hostující útočník Kweuke.

Fleišman si hned v prvním utkání sezony splnil svůj cíl dát gól

První ligový duel sezony a hned splněný osobní cíl. Tím se může pyšnit liberecký fotbalista Jiří Fleišman, který se zařekl, že dá v sezoně alespoň jeden gól. To se mu povedlo už dnes v souboji s Příbramí, kdy v 1. kole pomohl k výhře 4:0 a dobrému startu za obhajobou titulu. Navíc se prosadil svou slabší pravačkou.

Giuly už nebude hrát za AS Monaco, klub s ním ukončil smlouvu

Ludovic Giuly se podruhé během své kariéry rozloučil s AS Monaco. Zkušený, již 36letý záložník sice měl v druholigovém francouzském klubu smlouvu ještě na jeden rok, dnes ovšem došlo k jejímu ukončení...

Castaignos oznámil odchod z Interu do Twente

Inter a Twente se nakonec dohodly na přestupu Luka Castaignose. Po několikatýdenním vyjednávaní pošle klub z Enschede do Milána šest milionů eur. Castaignos oznámil, že s Twente podepsal smlouvu na čtyři roky.

Emre věří, že Atlético uspěje i na domácí scéně

Atlético Madrid slavilo v posledních letech úspěchy především v evropských pohárech, dokázalo dvakrát vyhrát Evropskou ligu. Záložník Emre Belözoglu, letní posila z Fenerbahce, věří, že Atlétiku se bude letos dařit i v nejvyšší španělské soutěži.

Raffael přestoupil z Herthy do do Dynama Kyjev

Dynamo Kyjev pokračuje ve zbrojení na začínající sezonu, ukrajinský mistr získal už čtvrtou zvučnou posilu z fotbalově nejvyspělejších zemí. Tentokrát přichází z berlínské Herthy Brazilec Raffael, kterého Dynamo nalákalo na lukrativní čtyřletou smlouvu.

Ba spekulace neřeší, nemůže se dočkat začátku nové sezony

Hodně otráven z neustálých spekulací je Demba Ba. Senegalský útočník působí v Newcastlu a zažil báječnou první polovinu loňské sezony, ta druhá už mu nevyšla a média ho často zmiňují v souvislosti s odchodem z klubu...

Ježek se těší na Spartu, Admira podle něj nemá co ztratit

Záložník Patrik Ježek se těší, že si ve třetím předkole Evropské ligy zahraje proti Spartě Praha, kde před devíti lety krátce působil. Pětatřicetiletý záložník, který ve čtvrtek pomohl Admiře Wacker Mödling dvěma brankami k výhře 5:1 a postupu přes litevský Žalgiris Vilnius, považuje i po jasném vítězství českého vicemistra za favorita.

Ševčenko skončil s fotbalem a míří do politiky

Ukrajinský fotbalista Andrej Ševčenko ukončil kariéru a míří do politiky. Pětatřicetiletý útočník to oznámil po včerejším utkání svého dosavadního klubu Dynama Kyjev s Užhorodem (3:1).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele