Primera División - preview 7. kola

03.10.2014, 08:34, aktualizováno 05.10.2014, 08:59
Previews
Sevilla si po prvních nezdarech v sezóně chce zvednout sebevědomí v utkání proti La Coruni. Dobře hrající Celta bude hostit Villarreal, Espanyol změří síly s Realem Sociedad a program sedmého kola uzavře šlágr mezi Realem Madrid a trápícím se baskickým Athleticem...
Sevilla FC - Deportivo La Coruña  (neděle 12:00)
Nadmíru vydařený start Sevilly do nového ročníku Primera División nabral minulý týden ošklivý sešup v podobě debaklu 0:4 na půdě obhájce titulu Atlética Madrid. Ani ve čtvrtečním kole Evropské ligy se Andalusané nedokázali znovu nastartovat a pouze remizovali s chorvatskou Rijekou, nedělní zápas s Deportivem La Coruňa je tedy do jisté míry klíčový.

Trenér Deporu Víctor Fernández ovšem nemíní ani jedné z okolností přidávat na významu, který by měl jeho mužstvu jakkoli v poledním utkání prospět. "Mají velmi širokou soupisku, dva hráče na každý post, spoustu alternativ. Jsem přesvědčený, že nasadí alespoň pět odlišných hráčů, a přitom struktura i herní styl zůstanou nezměněny."

"Jsou tým, který bojuje o čtvrtou příčku,"
pokračoval Fernández k ambicím Sevilly, kterou v tomto nelehkém boji o sekundování velké trojce Atlético, Barcelona, Real prozatím zdatně konkuruje obzvláště Valencie. "Mají velmi silný tým, ale jejich poslední dva výsledky toto momentálně zpochybňují, což je pro mě lehce překvapivé. Myslím si, že mají dobře poskládanou soupisku, která ví, co chce, a je patřičně soutěživá."

Obhájci titulu Evropské ligy dokonce ve čtvrtečním utkání s Rijekou neměli daleko k prohře, když Kolodziejczakovo vyloučení dokázal chorvatský soupeř potrestat a v závěru se ujmout vedení 2:1. O dělbu bodů se pak přece jen postaral Stéphane Mbia, ovšem trenér Sevilly Unai Emery následně přiznal, že jeho svěřenci jsou schopní se zlepšit. "Nejsme spokojení, ale i bod je velmi důležitý a musí nám dodat optimismus do budoucna, abychom ještě více zlepšili vše nezbytné," prohlásil Emery. Nejbližší šanci k tomu bude mít doma proti Deportivu.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Carriço, Trémoulinas - Mbia, Krychowiak - Vidal, Suárez, Vitolo - Bacca
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Lopo, Sidnei, Luisinho - Bergantiňos, Medunjanin - Juanfran, Fariňa, Cavaleiro - Toché
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.40 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Villarreal má za sebou náročné utkání Evropské ligy, kdy se utkalo s Apollonem Limassol. Soudě dle skóre se celý zápas odvíjel ve značně jednostranném duchu, ale přesto mnoha hráčům sebral síly. Využije toho domácí Celta Vigo, která navíc oplývá dobrou formou?

Celtě se daří, což ukazují poslední dva zápasy. Nejprve Celta zvítězila nad Deportivem La Coruňa, kterému vstřelila dvě branky. Poté se jí povedlo porazit také Elche, když jedinou branku utkání vstřelil Nolito. A byla to branka v poslední chvíli, protože Nolito se trefil ve druhé minutě nastavení. I díky tomu si Celta Vigo připsala tři body, které jí dopomohly k současné šesté příčce. Z ní by Celtu chtěl sesadit Villarreal, který má za sebou také několik úspěchů.

Především poslední utkání v rámci Evropské ligy se mu povedlo nad očekávání. Svěřenci trenéra Marcelina chtěli udělat svému kouči radost poté, co Marcelino před utkáním s Apollonem Limassol dozvěděl o smrti svého otce. Na lavičce jej proto nahradil Rubén Uría, který sledoval, jak se jeho novým svěřencům daří.

Villarreal si hravě poradil s bezbranným Apollonem Limassol a jeho pohádka končí. Kyperský tým inkasoval čtyři branky, po dvou z nich si rozdělili Gerardo Moreno a Javier Espinosa. I díky nim si Villarreal zajistil tři body a mohl se radovat z důležitého vítězství. To hráči věnovali právě kouči Marcelinovi, což zdůraznil jeho asistent. Po utkání Uría sdělil: "Tuto výhru věnujeme trenérovi Marcelinovi, a jeho rodině. Sice jim nemůžeme nijak prakticky pomoci a jejich žal nenapravíme, ale chceme jim alespoň vyjádřit naši podporu."

"Trenér své hráče dobře připravil, i když pro něj posledních pár dní nebylo snadných. Velmi dobře jsme bránili a Apollon jsme nepustili téměř k ničemu. Hodně si vážíme čistého konta, ale myslím, že naše vítězství je naprosto zasloužené. Celý zápas jsme odehráli ve skvělém tempu, převyšovali soupeře ve všech aspektech a tři body jsou naše. Dařily se nám kombinace, vstřelili jsme čtyři góly a byli jsme jednoznačně lepší než náš soupeř. Doufám, že i fanoušci se bavili a my dokážeme něco podobného předvést také proti Celtě Vigo. To bude těžký soupeř, ale nebojíme se," dodává Uría.

Strach ale nemají ani domácí, kteří se pokusí svého soupeře napadat od prvních minut. Tuto taktiku jasně naznačil mladý obránce Sergi Gómez. Na tiskové konferenci před utkáním Sergi Gómez poznamenal: "Naším cílem bude vlétnout na soupeře od prvních minut. Když se nám to podaří, dostaneme Villarreal pod tlak. Klíčem budou první minuty, ve kterých se nesmíme bát a měli bychom hosty napadat. Budeme hrát před našimi fanoušky, kteří nám vždycky hodně pomáhají. Doufám, že i pro ně uhrajeme dobrý výsledek," touží někdejší hráč z barcelonské juniorky.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Planas - Krohn-Dehli, Radoja, López - Orellana, Larrivey, Nolito
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Gabriel, Ruiz, Marín - Cani, Trigueros, Bruno, Cheryšev - Uche, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Real Sociedad  (neděle 19:00)
Espanyol touží v utkání s Realem Sociedad San Sebastian po odvetě, protože Espanyol Barcelona naposledy porazil před více než dvěma lety. Teď by mohl těžit z faktu, že jeho soupeř nemá nejlepší formu a jeho sebevědomí není zrovna na výši.

Realu Sociedad se příliš nedaří. Z úvodních šesti zápasů má na svém kontě jen jednu výhru. Co na tom, že tehdy šokoval Primeru Division a porazil slovutný Real Madrid, když nenaplňuje své cíle a prohrává s menšími celky? Navíc se jeho fandové musí obejít bez evropských pohárů, protože Real Sociedad sice dobře začal dvojutkání s Krasnodarem, ale na jeho půdě prohrál o tři branky a zbyly mu oči pro pláč.

Realu Sociedad bude v zápase s Espanyolem chybět Gorka Elustondo, defenzivně laděný fotbalista baskického klubu si poranil stehenní sval. Nebude tak moci zasáhnout do zápasu s Espanyolem, který by mohl být odrazovým bodem ve snaze Realu Sociedad o návrat na lepší pozice. Sociedad v minulém kole zlepšil svou hru a remizoval s favorizovanou Valencií. Do vedení 1:0 nešel v šesti zápasech ještě ani jednou a včera musel reagovat na trefu Gila z patnácté minuty. Povedlo se mu to ještě před odchodem do šaten, ve 36. minutě se do sítě svého nedávného zaměstnavatele trefil Sergio Canales.

A není divu, že trenér Arrasate nebyl příliš nadšený. Jeho tým si podle něj zasloužil víc. "Získat bod je pokaždé pozitivní, ale dle mého názoru jsme dnes byli lepším týmem. Jsem si tak jistý, že ze zisku jednoho bodu bude větší radost panovat ve Valencii. Samozřejmě chceme více bodů, ale pokud budeme hrát tak jako po většinu dnešního zápasu, tak se výsledky dostaví. Ukázali jsme, že jsme schopni všeho," dodal trenér Arrasate optimisticky.

Real Sociedad pomýšlí na vítězství a doufá v něj také obránce Alberto de La Bella. Na tiskové konferenci před utkáním prohlásil: "Pokud bychom vyhráli, dokázali bychom, že se zlepšujeme. V utkání s Valencií jsme předvedli, že nám záleží na výsledcích a umíme se poprat o body. Nevzdali jsme se ani v případě, že nám to moc nešlo. Teď v týmu opět panuje dobrá nálada a my ji chceme ukázat právě proti Espanyolu. Máme menší počet bodů, než kolik bychom si jich zasloužili. Ale nesmíme se vzdát, dál tvrdě pracujeme na tom, abychom si získali respekt," dodává La Bella.

Espanyol Barcelona prohrál naposledy právě s Valencií, ale od třetího kola uplynul téměř měsíc, ve kterém Espanyol ještě neprohrál. Dvě branky vstřelil madridskému Getafe, naposledy si body rozdělil s Córdobou. Fanoušci si mohli oddychnout také poté, co brankář Kiko Casilla, který patří k oporám týmu, prodloužil smlouvu o další čtyři roky, takže následující smlouva by měla platit do konce roku 2018. Spolu s ním prodloužil také defenzivní univerzál Víctor Sánchez.

Brankář Casilla měl sice v létě několik nabídek na přestup, ale rozhodl se zůstat. A své rozhodnutí si prozatím pochvaluje. "Doufám, že to budou čtyři krásné roky plné výher a radosti. Miluji tento tým a mám zde svůj život, takže pro mě bylo snadné kývnout na prodloužení stávajícího kontraktu. V týmu se cítím dobře a vím, že se tu mohu nadále zlepšovat. Slyšel jsem, že jsem lhář a chci odejít nebo si vynutit lepší podmínky. Ale to nejsem já.

"Prý jsem chtěl víc peněz, ale to není pravda. Po celou dobu, co jsme vyjednávali podmínky smlouvy, obě strany kladly své požadavky.To se tak dělá, proto se tomu říká vyjednávaní. S mým agentem jsme chtěli podepsat a jen jsme se pokoušeli o to, aby řešení bylo výhodné pro obě strany. Média zbytečně celou kauzu nafukovala. Prodloužil jsem a mám z toho radost, takže všem pochybovačům vzkazuji: pokud máte problém, tady jsem. Víte, kde mě najít," dodal Casilla odhodlaně. Pomůže mu jeho rozhodnutí už proti Realu Sociedad?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Colotto, González, Fuentes - Sánchez, Caňas - Vázquez, Stuani, Sevilla - García
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - Zaldua, González, Martínez, La Bella - Bergara, Zurutuza - Vela, Prieto, Canales - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Další ozdobou sedmého kola La Ligy bude souboj třetího a čtvrtého celku loňské sezóny. Na Santiago Barnabéu se v neděli večer představí Athletic, který se potřebuje vyhrabat z herní krize. Domácí Real Madrid naopak drtí soupeře jako na běžícím páse a Bilbao by podle všeho mělo být jeho další obětí.

Real po několika klopýtnutích v úvodu ročníku nabral neskutečnou formu. Tým Carla Ancelottiho od půlky září v součtu s Ligou mistrů neuvěřitelné skóre 22:5, což činí průměr přes čtyři branky na zápas. V posledních dvou duelech zvládli evropští šampioni i složitá venkovní utkání. Ve Villarrealu zvítězil Bílý balet 2:0 a tři body si odvezl i z horké bulharské půdy po výhře 2:1 nad Ludogorcem Razgrad. V posledním utkání Los Blancos však herně příliš nezářili a spasila je až Ronaldova ekvilibristika, fatální nedisciplinovanost a chyby bulharského týmu.

A právě portugalská hvězda by mohla v nadcházejícím souboji Realu chybět. Ronaldo nedohrál utkání v Sofii a při posledního tréninku netrénoval s týmem, ale připravoval se individuálně. Původně lehké pohmoždění kotníku, které Ancelotti popsal jako drobnou bolístku, by mohlo zabránit nejlepšímu střelci Primera División ve stoprocentním nasazení. Případná ztráta by pro domácí mohla znamenat velkou komplikaci, neboť bez Ronalda je hra Los Blancos často bezradná. Při poslední ligovém vystoupení bez portugalského kanonýra prohrál Bílý balet shodou okolností s dalším baskickým týmem Realem Sociedad 4:2. Kromě možné ztráty Cristiana Ronalda se musí Ancelotti vypořádat ještě s dlouhodobějšími absencemi Coentraa, Pepeho, Khediry a Jesého.

Baskičtí lvi ani zdaleka nepřipomínají mužstvo z loňského ročníku. Athletic očividně zapomněl vyhrávat, vždyť si tři body nezapsal už dlouhých šest utkání a naposled podlehl v Lize mistrů slabému běloruskému Borisovu 1:2. S jediným vítězstvím na kontě tak Baskové okupují ostudnou šestnáctou příčku a názorně tak ukazují, co s konsolidovaným klubem může udělat prodej klíčových hráčů a boj na dvou frontách. Jakoby toho nebylo málo, při pátečním tréninku si poranila tříslo opora útoku Aritz Aduritz. Na místo zkušeného třiatřicetiletého forvarda by tak měl naskočit mladíček Guillermo.

Černou sérii a herní krizi potvrdil po zápase s BATE i kouč Ernesto Valverde. "Dříve jsem byl nespokojený s naším výkonem ale ne s přístupem. Teď se mi nelíbí ani jedno. Máme pořád velkou šanci se zlepšit jako tým. S takovým vystoupením ale ne. Prožíváme teď zkrátka špatné období," uvedl Valverde.

Jestli Baskové dostojí své přezdívce a začnou se konečně rvát jako lvi, poznáme v neděli po 21. hodině. Utkání bude řídit Alejandro Hernández Hernández.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal - Ridríguez, Kroos, Modrič - Ronaldo, Benzema, Bale
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Gurpegi, Marcos - Rico, Iturraspe - Muniain, Beňat, Susaeta - Guillermo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Atlético Madrid  (sobota 16:00)
V sobotu se na stadionu Mestalla odehraje souboj dvou těžkých vah letošního ročníku La Ligy. Proti domácí Valencii se postaví obhájci titulu z Madridu. Obě mužstva prožívají skvělé období, ale Atlético přece jen vstupuje do utkání jako mírný favorit.

Valencie se letos od úvodních kol drží na samé špičce Primera División. Netopýři ještě letos neprohráli a klopýtli jen v prvním a šestém kole, když si zapsali bod za shodné remízy 1:1. Právě poslední vystoupení Valencijských na půdě Realu Sociedad lze považovat za nejméně vydařené z celé sezóny. Baskové se zuřivě bránili další prohře a kouč Nuno Espirito Santos musel být nakonec za nerozhodný výsledek rád. Sobotní utkání tak bude pro čtyřicetiletého kouče dalším testem, jestli se mužstvo ze svých chyb dokáže poučit a nepustí si k tělu agresivní styl Rojiblancos.

"Pravidla platí pro každého a bude rozhodčím, jak situace posoudí. Mám ve schopnosti sudích naprostou důvěru. Nemyslím, že by jakýkoli rozhodčí měl přistoupit na styl hry týmů, měl by zkrátka písknout, co vidí," uvedl před zápasem Nuno. "Co se týče tabulky, tak je na nějaké závěry zatím brzy. Nejdůležitější bude zítra získat tři body. S podporou našich skvělých fanoušků chceme Atlético porazit. Na spekulace ohledně tabulkového postavení bude čas potom. Zítřejší den chceme zakončit se sedmnácti body na kontě," uzavřel bojovně domácí lodivod.

Atlético ze sebe snad definitivně setřáslo pokles formy po prohraném zápase s Olympiakosem. V domácí lize si Rojiblancos připsali dvě vítězství, z nichž zejména to proti Seville v poměru 4:0 muselo Diega Simeoneho obzvláště potěšit. El Cholo totiž vehementně spílal svým hráčům za laxní bránění a výsledkem jsou tři soutěžní zápasy bez obdrženého gólu. Třešničkou na dortu je pak pro Madridské středeční vítězství nad Juventusem, Stará dáma totiž před zápasem působila neporazitelně a její obrana nedobytně. Zafungoval však "faktor Turan".

"Co Arda dokáže na hřišti vymyslet, je neuvěřitelné," aplaudoval svému kolegovi Koke. "Když si míč převezme Arda, celé mužstvo se uklidní. Je to výjimečný hráč, jenž vždy přijde s něčím, co nám může vyhrát zápas," přidal se obránce Cristian Ansaldi. Turan byl jediným střelcem v zápase s Juventusem a rovněž se stal rozhodujícím hráčem při pro Atlético vítězném madridském derby. Nepříliš vysoký turecký záložník, který se teprve nedávno plně zotavil z předsezónního zranění, by tak mohl být opět rozdílovým hráčem. A pokud by jej andaluská obrana přeci jen uhlídala, v záloze mají Rojiblancos ještě Raula Garcíu, jenž se trefil ve svých posledních čtyřech vystoupeních proti Los Che.

Zranění nepustí do hry na straně domácích Negreda, naopak do útoku se vrací Pablo Piatti, který by měl nahradit Carlese Gila. Hosté se musí obejít bez Maria Suáreze, jenž se vypořádává se svalovým zraněním. V Simeoneho týmu už figuruje kapitán Gabi, jenž se příslušným úřadům zpovídal ohledně zfalšovaného utkání z roku 2011 mezi Zaragozou a Levante.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Gayá, Otamendi, Mustafi, Barragán - Fuego, Parejo - Piatti, Gomes, Rodrigo - Alcácer
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Siqueira, Godín, Miranda, Juanfran - Koke, Gabi Tiago, Turan - Griezmann, Mandžukič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - FC Barcelona  (sobota 18:00)
Ne všechny zápasy Barcelony v Madridu musí být nutně těžkotonážní, ovšem ani zavítání na půdu Raya Vallecana není radno podceňovat. Zvláště když soupeř poslední dvě kola vítězil, zatímco váš vlastní tým utrpěl během týdnu porážku a musí se po Lize mistrů znovu zkonsolidovat na domácí soutěž.

Prohra s Paris Saint-Germain navíc pro Barcelonu neznamenala jen první prohru v sezoně, ale také vůbec první inkasované góly, a to rovnou tři. Trenér Luis Enrique navíc na předzápasové tiskové konferenci vyzdvihoval jak kvality Vallecana, tak jeho čtyřiačtyřicetiletého trenéra Paca Jémeze. "Bude to oproti Paříži jiné. Rayo je tým, který mám v oblibě. Dobře vědí, jak hrát a zkomplikovat soupeři život."

K Jémezovi pak někdejší kouč Celty Vigo dodal: "Líbí se mi způsob, jakým hraje fotbal - na držení míče, vytváření šancí, útočení. Má za sebou dobré výsledky, jichž dosáhl pro diváky atraktivní cestou. Jémez je více než připraven na to, aby se ujal velkého týmu."

Prohře s PSG navzdory má Barca v domácí lize neuvěřitelně dominantní postavení. Po šesti kolech Katalánci ztratili pouze dva body za remízu s Malagou a vyhřívají se na čele tabulky se skóre 17:0. To Rayo mělo mnohem rozporuplnější vstup do sezony. Na úvod ligového ročníku sice udrželi na uzdě obhájce titulu Atlético Madrid a stejně jako Malaga s Barcelonou uhráli s favoritem bezbrankovou remízu, ovšem poté přišla černá šňůra čtyř zápasů bez vítězství. Poslední dvě kola však Rayo zvládlo udolat Athletic s Levante a rázem se přesunulo do horního patra tabulky.

"Chci, aby všichni naši hráči v tomto zápase vydali své maximum," vyzývá trenér Paco Jémez. "Doufám, že Rayo dokáže pro fanoušky zabojovat a ti pak budou moci být pyšní, bez ohledu na konečný výsledek. Abychom toho dosáhli, bude třeba zvládnout mnohé."

Domácí se musí vypořádat s absencí stopera Zé Castra. Na straně Barcelony budou stále chybět nové posily Luis Suárez s Thomasem Vermaelenem, do branky by se po Lize mistrů měl vrátit čilský reprezentant Claudio Bravo namísto Marca-Andrého ter Stegena.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Tito, Morcillo, Ba, Insúa - Baena, Trashorras - Licá, Bueno, Kakuta - Baptistao
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Montoya, Piqué, Mathieu, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 7.00 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Levante UD  (sobota 20:00)
Po úspěšné loňské sezoně prožívá Levante v ročníku novém obzvláště mizerný úvod. Pouhé čtyři body po šesti odehraných kolech odsuzují valencijský celek až na předposlední devatenáctou příčku s děsivým skóre 1:12. Možnost spravit si chuť dostanou hosté proti nováčkovi z Eibaru.

Navzdory situaci však trenér Levante José Luis Mendillibar odmítá, že by se snad měla vyhlašovat pohotovost a zápas na severu Španělska byl tím klíčovým v boji o přežití. "V sedmém týdnu sezony přece nemůžete hrát žádné finále. Je pravda, že máme jenom čtyři body a jsme předposlední, ale není na místě se v této fázi sezony bavit o finálových zápasech. I když by samozřejmě bylo lepší zvítězit a mít z předvedeného výkonu dobrý pocit."

Nový kouč klubu z Valencie pokračoval také v souvislosti s ohrožením vlastního postavení: "Nemám obavy z toho, co se mnou bud. Chci jen, aby můj tým zvítězil. Všechno, co pro to dělám, je v zájmu mého klubu. Někdy rozhodnu špatně, a to více než jednou, ovšem nepřemýšlím nad možnou ztrátou pozice."

Přesto Mendillibar musel přiznat schůzku s nejužším vedením, konkrétně prezidentem Catalánem a sportovním ředitelem Salvadorem. "Bavili jsme se o společných obavách, které sdílí trenéři, kabina i lidé na vyšších příčkách v klubové hierarchii. Víme, že jsme neodstartovali ideálně, že se potácíme a nacházíme na špatné polovině tabulky. Bavili jsme se tak trochu o všem, především chtěli mít informace z první ruky, což je v případě znepokojených lidí normální."

Kromě špatných výsledků na hřišti navíc Levante sužuje i korupční kauza, v níž je samo namočeno. Konkrétně jde o prohru s Realem Zaragoza z května 2011, která se týká osmi hráčů, mj. Héctora Rodase či Juanfrana Garcíi. V zápase na Eibaru se ke všemu neobjeví Toňo García, jenž si během posledního kola natrhl stehenní sval. Baskický sok Levante, který se po slibném úvodu do sezony vyhřívá na sedmé příčce, se bude muset obejít pouze bez Manú Del Morala, jinak je jeho kádr kompletní.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Albentosa, Navas, Abraham - Capa, Errasti, García, Saúl - Arruabarrena, Ángel
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Jesús - López, Rodas, Adoua, Vyntra - Diop, Sissoko - García, Casadesús, Ivanschitz - Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Málaga CF - Granada CF  (sobota 22:00)
Andaluské derby zakončí sobotní část sedmého kola Primera División. Malaga bude hostit Granadu a obě mužstva by potřebovala pořádně nakopnout po neúspěšných výsledcích z poslední doby. Granada dostala pořádný direkt v Barceloně, odkud si odvezla šestibodovou nálož, Malaga zase překvapivě nechala všechny body na hřišti Getafe.

Domácí kouč Javi Garcia zažil skvělý start do nové sezóny, když Malaga v prvním kole vyhrála nad Bilbaem. To však bylo také poslední vítězství Los Boquerones a od té doby už Garciovi svěřenci nepředvedli tak impozantní představení. Ambiciózní klub prohrál ve Valencii a kýžený výsledkový obrat nepřišel ani po bezbrankové remíze s Barcelonou. V posledním utkání totiž Malaga podlehla Getafe 1:0 a výsledkem je až třinácté místo v tabulce.

"Úroveň týmu neodpovídá bodům, kterých jsme prozatím dosáhli," povzdechl si před zápasem Sergi Darder a slova záložníka Malagy potvrdil i kouč Garcia: "Potřebujeme dobrý výsledek, abychom se utvrdili v tom, že naše tvrdá práce jde dobrým směrem. Tři body by nás posunuly blíže k pozicím, kde si zasloužíme být."

Současná forma Granady by mohla domácím nahrávat. Vždyť hosté letos vstřelili pouhé čtyři branky a v součtu mají z posledních dvou utkání hrozivé skóre 0:7. Vykřičníkem by však pro Malagu mělo být čtvrté kolo, kdy Granada zaskočila v Bilbau favorizovaný Athletic a odvezla si výhru 1:0. I proto je aktuálně El Graná v tabulce výše než Malaga.

Tým Joaquína Caparróse navíc bere porážku v katalánské metropoli vcelku sportovně. "Takový výsledek by nám neměl zásadně ublížit, 95 procent týmů tam prohrává. Navíc je vždycky lepší prohrát jeden zápas 0:6 než šest zápasů 0:1. Musíme to hodit za hlavu a soustředit se na Malagu. Jsme v dobré pozici a tohle utkání může znamenat bod zvratu," řekl před zápasem brankář hostů Roberto.

Malaga bude oslabena o svého kapitána Weligtona, jenž proti Getafe dostal červenou. Naopak Granada se opět může spolehnout na služby Rubéna Rochiny a Pitiho, kteří v týdnu doléčili svá zranění. Zápas začíná ve 22:00, hlavním arbitrem bude Carlos Velasco Carballo.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Antunes, Angeleri, Sánchez, Rasales - Camacho, Darder - Amrabat, Alberto, Horta - Santa Cruz
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Foulquier, Murillo, Babin, Nyom - Rico, Iturra, Eddy - Rochina, Success, Córdoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Elche CF  (sobota 22:00)
Poslední týdny byly pro Elche velmi krušné. Svěřenci Frana Escriby totiž prohráli tři kola v řadě a nachází se tak po šesti zápasech nové sezony na sestupových příčkách. Využít černé série svého soupeře hodlá Almería, která má aktuálně v souboji loňských nováčků bodově značně navrch.

Po smolné porážce od Eibaru, kdy Elche střílelo neúspěšně hned patnáctkrát a držení míče znělo 63 % v jeho prospěch, přišel debakl 5:1 od Realu Madrid a těsná prohra v samotném závěru s Celtou Vigo. Přesto Escriba tvrdí, že víru jeho celku ani tyto výsledky nerozhodí a v Almérii už štěstěnu zvrátí na svou stranu. "V sázce jsou tři vysoce důležité body a my nemyslíme na nic jiného než vítězství."

"Navzdory těm třem porážkám půjdeme do zápasu se stejnou nadějí, jako bychom místo toho všechno vyhráli. Nyní musíme být dostatečně vyzrálí, abychom si uvědomili, že je třeba posunout se dál a koukat se dopředu na to, co teprve přijde," pokračoval optimisticky trenér Elche. "Není nic divného na tom prohrát v Primera División třikrát za sebou, stejně tak jako není divné podobný počet zápasů v řadě vyhrát. Je to velmi vyrovnaná liga a v každém zápase se může stát leccos. Proti Celtě jsme třeba hráli mnohem lépe, než by konečné skóre napovídalo," prohlásil Escriba a doplnil, že tentokrát jeho hráči musí být v zakončení efektivnější.

Almería má momentálně v tabulce bodově dvojnásobek toho, co jeho sobotní soupeř. Naposledy si Andalusané poradili s Deportivem La Coruňa díky extrémně pozdnímu gólu, který padl v podstatě z poslední akce večera. Po výhře na Riazoru tak mohou být svěřenci Francisca Rodrígueze dobře naladěni, mají za sebou historicky druhý nejlepší vstup do nové sezony. Ovšem i tak se první vítězství na vlastním stadionu doposud nedostavilo, a právě to by Almería chtěla předně změnit. Zatímco domácí disponují celým kádrem bez zraněných, hostům z Elche bude chybět zraněný Aaron Ňíguez.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Navarro, Dos Santos, Trujillo, Dubarbier - Azeez, Verza, Thomas - Jonathan, Hemed, Méndez
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Suárez, Roco, Lombán, Albácar - Mosquera, Ángel - Rodrigues, Coro, Rodríguez - Jonathas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Córdoba CF  (pátek 21:00)
Forma Getafe se zlepšuje a nyní má další důvod k optimismu. Celek z předměstí Madridu čeká návštěvník z Córdoby, která aktuálně sídlí až na posledním místě La Ligy. Navíc se nováčkovi hrubě nedaří a na kontě má po poslední remíze jen tři body. Podaří se mu překvapit domácí?

Getafe sice prohrálo čtyři z šesti kol nejvyšší španělské ligy, ale v posledním utkání si zvedlo sebevědomí. Na domácím stadionu Coliseum Alfonso Perez se Getafe podařilo vyzrát na Málagu a ještě k tomu udrželo čisté konto. Jedinou branku utkání vstřelil v pětadvacáté minutě Míchel a do konce zápasu se už Getafe probránilo ke třem bodům. Córdoba na druhé straně dostala tři branky od Valencie i Sevilly. Na výhru pořád ještě čeká a body sbírá zatím jen díky remízám. Na svém kontě má už tři, protože obrala Celtu Vigo, nebezpečnou UD Almeríu a naposledy také silný barcelonský Espanyol.

Córdoba v minulém utkání ukázala, že defenzivní část mužstva už svoji tvář pomalu nachází. Ale útočníci si ještě pravděpodobně nezvykli na vysoké tempo v Primera Division. Toho si všímá i ambiciózní trenér Albert Ferrer, který na tiskové konferenci před pátečním utkáním shrnoval, co musí ještě jeho tým zlepšit. "Proti Espanyolu jsme si nevedli špatně, ale hodně nám chyběla lepší podpora záložníků kolem vápna soupeře. Líbila se mi defenzíva, ale ještě nás čeká mnoho práce na opačné straně hřiště."

"Myslím, že si moji hráči zasloužili více bodů, protože hráli aktivněji po celý zápas. Espanyol jsme nepustili téměř k ničemu, jen jsme nedokázali sami skórovat. Bod samozřejmě bereme, protože je to pořád lepší než prohra, ale mohli jsme si vzít ty body tři. Co je potřeba zlepšit? Hlavně útok. Jsme v něm příliš zbrklí, málo aktivní a čekáme, co udělá soupeř. Musí najít správnou chuť do hry, větší aktivitu a hlad po gólech. Hráče na to máme, o to se nebojím. Chce to víc napadání a lepší pohyb směrem do vápna. Víme, na čem máme pracovat a myslím, že se nám to v poslední době daří," zakončuje Ferrer.

Getafe je v momentálně lepší pozici a po utkání s Málagou samozřejmě jeho sebevědomí stoupá. To dokazuje i obránce Roberto Lago, který patří k pilířům obranné linie a hodlá přispět ke třem bodům také v pátečním utkání. Na tiskové konferenci mluvil o tom, že soupeře sice respektuje, ale je si zároveň vědom kvalit svých spoluhráčů. "Tohle vítězství jsme hodně potřebovali. Pro naši psychickou připravenost je to velmi dobře, že jsme vyhráli. Tři body nám pomáhají soustředit se na dalšího protivníka s větším klidem."

"Córdoba potřebuje body více než my, protože ještě nevyhrála ani jedno utkání. A s takovým soupeřem se těžko hraje. Když nastupujete proti někomu zoufalému, není to nikdy snadné, protože musíte udržet nervy na uzdě. Máme velmi dobrý tým a v minulém utkání jsme ukázali, že se zlepšujeme i v obraně. Jsme rádi, že se nám proti Málaze povedlo vstřelit gól, ale ještě lepší máme pocit z toho, jak jsme jej docílili. Předcházela mu totiž týmová souhra a náš trenér vždycky dbá na to, abychom hráli spíše jako tým. To bude klíč k úspěchu také proti Córdobě," domnívá se Roberto Lago. Dostane nováček lekci, nebo překvapí a získá první výhru sezony?
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Valera, Alexis, Velazquez, Escudero - Míchel, Lacén - Yoda, Sarabia, Castro - Babá
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
J. Carlos - Gunino, López, Pantić, Crespo - Ekeng, Luso - Borja, Rossi, Fede - Ghilas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.20 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona651017:016
2.Valencia CF642014:314
3.Atlético Madrid642011:414
4.Sevilla FC64119:713
5.Real Madrid640220:912
6.Celta Vigo633011:712
7.Villarreal CF62227:68
8.SD Eibar62225:48
9.Rayo Vallecano622210:108
10.UD Almería62225:58
11.Granada CF62224:98
12.Espanyol Barcelona61327:86
13.Málaga CF61323:66
14.Getafe CF62043:106
15.Real Sociedad61238:95
16.Athletic Bilbao61144:64
17.Deportivo La Coruña61147:154
18.Elche CF61145:144
19.Levante UD61141:124
20.Córdoba CF60333:103

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (725)

Přidat komentář
smazaný uživatel

veľa gólv nepadne, takže burger to klasicky uhaluzí na 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo mám rád, ale i kdyby vedlo ligu o deset bodů, čistě jen kvůli rozpočtu, ceně kádru atd. to musí být povinná výhra

Hrozně se ale těším Valencii s Atléticem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

celta - villareal bude taky dobré

Reagovat
valloire

2-0 Rayo Aupa !!!

Reagovat
Ángel di María 22

Athletic je mimo, to musi bejt pro nas povinny 3 body. Snad uz bude hrat Coentrao.

Reagovat
Kokesh

No nevim, jeste neni plne uzdraveny a netrenoval s ostatnima. K tomu je povolany do narodaku, masakr. Me spis zajima, jak to Carlo myslel, ze nekteri jmenovani maji problemy s fyzickou///cim dal vic se mi totiz u nich chce tomu verit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia U21 :

Pacheco, Kepa, Sotres.

Insua, Alberto Moreno, Sergi Gómez, Manquillo, Muniesa, Jonny, Gayá.

Sarabia, Isco, Saúl Ñiguez, Sergi Darder, Sergi Roberto, Deulofeu, Sandro

Morata, Munir , Óliver Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Sarabia aj ked bude mat 25 tak bude reprezentovat U21 A Denis Suarez nikde . Ale konecne Muniain tam neni

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak soudce neuvěřil Messiho pohádce o tom, že nevěděl, co jeho tatínek dělá s penězma a za ty problémy s daněma ho hezky žene k soudu.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dodám jednu zajímavost - všechny 3 hvězdy z toho katalánskýho hvězdnýho útoku byly letos u soudu. Náhoda?

Reagovat
Kokesh

Korupcnici z Italie se maji co ucit.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ángel di María 22

A Alves po sezóně pryč, takže Douglas/Montoya

Reagovat
-Carles-

A nakoniec všetkým vytrie zrak Grimaldo

Reagovat
smazaný uživatel

ten hraje LB

Reagovat
Billy McClane

Grimaldo na to buduci rok urcite mat nebude. Inak videl som ho minuly tyzden nazivo, ked hral s beckom na Mallorce. Sice dal gol, ale defenzivne posobil strasne zmätene a miestami pobehoval ako splasene kura. Taky o dost horsi Alba. Robite z neho väcsi talent ako je

Reagovat
Visca el barca

A zase klasika, starej se spíš o ten váš cirkus

Reagovat
Ángel di María 22

Tady už člověk nemůže ani okomentovat to, že soupeř bude mít problém po sezóně s obasazenim pravýho obránce.

Reagovat
Switchback

Spíš ne, jelikož se ohledně těchto věcí skoro furt pleteš

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéhle žvásty může žrát jen ten, co je neuvěřitelně moc žrát chce..

Reagovat
smazaný uživatel

Na jejich obranu se dá ale lehce věřit tomu, že člověk s příjmy přes 30 milionu euro ročně, navíc když je znám, že zrovna 2x moc neutrácí, si během pár let ulije pár mega, aby tím riskoval celou svou pověst a vlastně i svobodu

Reagovat
Kokesh

Vy by jste ho obhajovali i kdyby ukradl Sochu Svobody a schoval si ji do prdele. Nechápu, co na impa zkoušíte, není to žádný výmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že ano, protože my jsme známí tím, jak obhajujeme každou unfair hru své hvězdy.

Je to o tom, čemu kdo chce věřit a není to přímo na impa, ale všechny ty lofasy, co teprve přijdou, chytí se toho a budou o tom neustále mlít. Být to naopak, ani na vteřinu bych si nemyslel, že by Ronaldo vědomě ohrozil svou svobodu a pověst kvůli tomu, aby si ulil pár mega za několik let při svých příjmech.

Reagovat
Kokesh

Ja verim, ze je ve veznicich plno nespravne odsouzenych lidi, verim v boha/chapes co to je, verit? Jsme odkazani na zurnalisty a jejich pohled, nikdo z nas nevi, kde je pravda, ani ten soudce, ktery ma jeho spis pred sebou.

MImochodem, to ze jsi bohaty, neznamena, ze nehledis na kazdy dolar. Chces mit jeste vetsi prehled o kazdym vydatku atd., i mezi nimi je plno zidu. Neni to nic neobvykleho, at uz vedome nebo nevedome nedanit.

Reagovat
Switchback

že jsi hloupý a nic jinýho ti nezbývá, tak aspoň vytáhneš tohle, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Já sem pouze informoval o rozhodnutí soudu v kauze, která se týká jedný z největších hvězd PD. To rozhodnutí padlo včera, žádnou starou špínu tady nevytahuju, informovaly o tom zpravodajský servery po celým světě. Já se spíš ptám, proč bych to tady neměl vytahovat? Není to žádný OT, je to aktuální a týká se to PD.

Reagovat
Switchback

Píšeš o tom, jak kdyby jsi věděl, kde je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Kde? Když si odmyslíš ten rejpavej podtón, tak jsem napsal úplně to samý, co je v těch článcích. Není tam žádný můj názor, nic. Čistě informování o faktu.

"Lionel Messi is set to face trial in an alleged tax fraud after his appeal against being named in the case was rejected by a judge in Barcelona. According to AS, the appeal was rejected on the basis that the Argentina captain could have been aware of the activities of his father, Jorge Messi, who acts as the player’s representative and manages all of his financial affairs."

Reagovat
Switchback

Proč bych si měl něco odmyslet? Přijdeš sem a napíšeš to tak, aby tu zas byla další zajímavá hádka hlavně pak zas brečte, že tu jsou samí hádky

Reagovat
smazaný uživatel

Pohádka je smyšlený příběh.. Takže jsi odsoudil Messiho verzi jako nepravdivou, debilně se nevykrucuj.

Reagovat
Ángel di María 22

Vy jste šíleně potrefený všichni Uplně se hlásíte.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Já se touhle vaší debilitou akorát bavím.. Líbí se mi představa Messiho v zelený kšiltovce s natěšeným zlotřilým výrazem okrádající stát nad účetním spisem.

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli nás čeká Bilbao a nic jiného než výhru neberu. Bilbao letos vyhrálo pouze jeden zápas z osmi a tápou stejně jako Sociedad loni, když se probojoval do Champions League. Po víkendu je dlouhá repre pauza takže očekávám klasiku

Iker - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo- Modric, Kroos,James - Bale, Karim, Ronaldo

Snad carlo nenominuje na zápas Fabia a ten přes pauzu doléčí svoje zranění.

Tipuju výhru 3:1

Reagovat
madridcan

Slovensko-Španielsko som tam!!! Nakoniec sa podarilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares ?

Reagovat
madridcan

Bola tu debata, ze kto tam vsetko ide, tak som prispel troskou, ale viac-menej mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Šak sranda, měl jsi štěstí, když jsi sehnal lístky na takový prestižní zápas. Máte vůbec stadion s kapacitou víc jak 10k? Alespoň uvidíš v akci budoucího rekordmana v počtu reprezantačních zápasů Ramose

Reagovat
madridcan

Mal som velke stastie, lebo sme sa dohadovali traja, ze ideme urcite a kazdy sa spoliehal pri vybavovackach na dalsich dvoch. Potom tam boli dezinformacie ako je cena navysena uplne nezmyselne, pripadne zakupenie si v baliku aj zapas s Maltou. No a dalsi myslel, ze ja idem, tak sa dohodol s inym. Ten to nakoniec kvoli robote musel zrusit a idem ja. Proste namet na komedialny serial

Vies co v kapacitach sa nevyznam, ale Zilina, Trnava a Bratislava maju urcite.

Kamarat co s nim idem, tak fandi Manchestru a je sklamany z Matu, ale samozrejme, ze sa tesim na hracov. Neviem ci aj na futbal, lebo nie je tajomstvo, ze nie som velky fanusik prejavu repre Spanielska, ale verim, ze to bude vyborny zazitok

Reagovat
celeb

najlepsia prilezitost prekvapit a natrhnut im prdele. Moc by som na to sice nevsadil, ale sucasna spanielska repre je najslabsia za posledne roky. Snad ich zdolame, utneme rekordnu snuru v kvalifikacnych zapasoch bez prehry a Del Bosque odide do dochodku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono není takový problém sehnat lístky na takový zápas když si hodně připlatíš ne

Reagovat
madridcan

Neviem ti povedat, ja ich mam za celkom dobru cenu

Reagovat
smazaný uživatel

za koľko presne?

Reagovat
madridcan

25

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je symbolická suma, fakt.

Reagovat
madridcan

V porovnani s ostatnymi...ano je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si měl štěstí. To já to měl vždycky za raketu. Tak snad budou padat goly

Reagovat
smazaný uživatel

si frajer proste, veľmi ti závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

dostaneme 3-xy gólov, ako vždy...

zas na druhú stranu tej labilnej obrane by sme mohli šupnúť aspoň zodva...

ideálny scenár, remízka 3:3

druhý polčas by som skúsil Lea na podhrot, napravo Aquina, na hrot Manucha a zničiť ich centrami

súboje Alvés vs. Kakuta budú pre našu hru kľúčové, Licá vs. Jessica neviem, neviem, Licá okrem rýchlosti a bojovnosti nemá nič čím by nútil Jessicu k chybám skôr by mal hrať mexikánec...

Reagovat
X-bano-X

Labilnej obrane , nj ta 0 svedčí o značnej labilite

Reagovat
smazaný uživatel

tak keď ste nehrali proti poriadnej ofenzíve...

došlo PSG a hneď z toho bola 3...

Reagovat
X-bano-X

PSG so svojim utokom je naozaj znamkou lability obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

nehral Ibra, takže tá ofenzíva nebola nejaká výnimočná

Reagovat
Ángel di María 22

A ani Lavezzi.

Reagovat
X-bano-X

nj Pastore a Cavanni to su taki nazdarci

Reagovat
smazaný uživatel

su horsi ako Ibra alebo Lavezzi

Reagovat
X-bano-X

Tak Pastore je v poslednom case vyborny. A ze je niekto horsi ako ti najlepsi neznamena ze je zly, kor v time ktory si moze dovolit kupit kohokolvek.

Reagovat
Billy McClane

Hlavne ked boli bez Ibry a s krivym Cavanim

Reagovat
celeb

aby sa ta Jessica nevyhecovala k minulorocnym vykonom a nejaky vam tam nesupla.

Obrana nemusi byt labilna, pokial budu na stoperoch hrat stoperi.

Mohol by sa objavit Montoya, Masch na strede (neverim, jedine striedanim) a Munir v zaklade.

Reagovat
misinho7

Tak s Ronaldom to nevyzera dobre na zajtrajsi zapas :/ ale verim tomu ze sa stihne dat dokopy a streli tam nejaky hattrick...ale co ma stve ze poslednej dobe ho zacinaju nicit zranenia , niekery bol jak terminator a teraz odohraje nejakych 7-8 zapasov a uz musi s niecim pauzovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je v pohodě. Trénuje s týmem. Jenže teď mu ten kokot z Bulharska pěkně sjel kotník to je něco jinýho.

Reagovat
misinho7

Vcers vraj trenoval invidualne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že běhá. Věřim tomu, že bude hrát

Reagovat
madridcan

Aj ked nebude hrat, tak do repre pojde urcite. Bude hrat a moze si to posrat definitivne. Nemam z toho dobry pocit. Aj ked na druhej strane Portugalsko bez neho hadam ani neremizuje...nie to vyhra.

Reagovat
misinho7

No sak toto .. To setrenie nema vyznam pretoze aj tak bude hrat dva narocne zapasy za sebou v repre , kebyze nehra ani zajtra a ani nejde do repre tak to je okay ale takto by sme ho aourat iba setrili na repre to radsej nech da zajtra hatrrick a potom si nejak akoze privodi dalsie zranenie a serie na portugalsko.. No oni aj s nim budu mat velke problemy a po tej prvej prehre teraz musia zamakat

Reagovat
madridcan

Tak hlavne nemaju dva zapasy kvaldy...iba Dansko. Predtym maju priatelsky s Francuzskom.

Reagovat
misinho7

No trener portugalska je schopny postavit ronalda do obidvoch a este mu dat plnych 90 min

Reagovat
madridcan

To, ze Ronaldo sa ponahla do repre aj napriek zraneniam. Ked kvoli tomu pride o Barcelonu a Liverpool, tak sa naserem celkom masivne...

Reagovat
Kokesh

Vlasta Plamínek zauradoval a Cris je zase fit. Nechtěl bych být fyzioterapeut Crise, ten asi vůbec nespí.

Reagovat
smazaný uživatel

len nech hra kazdy zapas 90 minut, otazka casu a znici sa uplne...opotrebovanost a vek sa prejavi....

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, dáte nám dnes už góla?

Reagovat
smazaný uživatel

3, Leo 2, Kakuta/Manucho

Reagovat
smazaný uživatel

Chichův 1. gól proti Deporu gólem měsíce v Primeře.

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia Barcy: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitić, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Sandro a Munir.

Bravo - Adriano,Pique.Mathieu,Alba - Masch,Rakitic,Andrés - Sandro,Neymar,Messi

Reagovat
vocasisko

klidně bych viděl Masch,Rakitič,Xavi

Reagovat
Atlético de Madrid

Náš zápas s Valencií bude pískat Teixeira Vitienes, kterej nás naposledy pískal proti Almeríi - absurdně vyloučil Aranzubiu, fouknul za to neoprávněnou penaltu a dvě zřejmý nám neodpískal. Borec tam pak vyřadil Tiaga ze hry na dva měsíc a neviděl ani žlutou. Utkání jsme dohráli s Gabim v brance a prohráli 0:2, vedle Olympiacosu jedinej zápas pod Cholem, kdy nám dal dva góly někdo jinej mimo Real a Barcu. Prostě paráda přidělit nám takovýho sudího na jeden z nejdůležitějších zápasů roku.

Reagovat
-Kopy-

Tohle musíme urvat.

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VCF: Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, Parejo, André Gomes; Rodrigo, Alcácer, Piatti

ATM: Moyá; Jesús Gámez, Miranda, Godín, Siqueira; Gabi, Tiago, Koke, Arda; Griezmann, Mandzukic

Reagovat
smazaný uživatel

VCF: Proč pořád staví Tondu?

ATM: Co je s Juanfranem?

Reagovat
smazaný uživatel

každý tréner uprednostnoval Tondu mam pocit .. nechapem prečo ... Joao Pereira nieje na lavičke a Joaa Cancela asi ešte nechcel davat do tak tažkeho zapasu. Atletico nesledujem vobec neviem prečo nehra Juanfran.

Reagovat
Atlético de Madrid

já vůbec nevim ale sere mě to, Juanfranův centr ze strany je vedle standardky naše jediná varianta střílení gólů

kraje Gámez a Siqueira je dobrá demence...Gámez bejval teda dobrej, ale uplně nevěřim, že předvede svůj top výkon při debutu...a Siqueira na to nemá dlouhodobě

Reagovat
misinho7

ten Siqueira je az taky traged? pametam si ze minulu sezonu sa o nom spekulovalo ako o nahrade za Coentraa

Reagovat
Ángel di María 22

Taky by to byl mega fail.

Reagovat
Atlético de Madrid

Siqueira neni jakože nějak strašně epic fail, ale určitě je to nejslabší článek základu. Nestíhá se vracet, je pořád mimo pozici, nevycházej mu obranný zákroky, zbytečně fauluje. Ansaldi je mnohem lepš obránce. Siqueira je rozhodně hodně rychlej a má dobrou kopací techniku (na kopání penalt a přímáků pravděpodobně nejlepší hráč mužstva, pokud se k nim někdy dostane), ale to od beka primárně nechci.

Reagovat
misinho7

aha no tak to som potom rad ze to boli iba bulvarne kecy o tom ze mame onho zaujem

Reagovat
celeb

no dnes ani tou kopaciou technikou nepresvedcil.

Reagovat
Ángel di María 22

Kraje obrany Atletica Tohle musí Vale dát.

Reagovat
Phillipinho

Jezisi ty nase kraje....Gamez debutuje zrovna na Mestalle a Siquiera je proti silnym souperum uplne mimo pozici. Ocekavam, ze Vale bude tvorit hru a Atleti vyckavat na svoji sanci.

Reagovat
Ángel di María 22

Hlavne, at to prosim zas neuhaluzej ze standartky. To musi Vale hlidat hodne obezretne.

Reagovat
Atlético de Madrid

Když dáš 10 ze 16 gólů ze standardky, tak už se moc nedá mluvit o haluzi

Reagovat
smazaný uživatel

co tu tolko vyplakavas

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
-Kopy-

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ACSeRw!n

uz je tam

Reagovat
ACSeRw!n

2x

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, zas se musí trefit Miranda

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooool nadhera

Reagovat
-Kopy-

andrééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóól

Reagovat
smazaný uživatel

Amunt Valenciaaaaa lololo lolooooooooooo loooooooooooooo

Reagovat
ACSeRw!n

luxusni akce

Reagovat
-Kopy-

hlavně hrát v klidu teď

Reagovat
ACSeRw!n

Kemper

Reagovat
misinho7

zacinam mat pocit ze valencia bude tento rok silny konkurent v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

10. minuta, zatím očekávaný průběh.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool .... mna jebne patético skaraneee

Reagovat
-Kopy-

otamendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii joooooooooooooooooooooo

Reagovat
ACSeRw!n

atletico je na rucnik

Reagovat
smazaný uživatel

zo štandardky

Reagovat
Atlético de Madrid

bude to 4:3, taky dobrý

ne, pokud s tim Cholo něco neudělá, tak dostaneme děsně na prdel (což jsme dostali už teď teda)

Reagovat
Kenneth

Hohohoho

Reagovat
smazaný uživatel

Gabi

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 po 15 minutách, co se tam děje

Reagovat
Atlético de Madrid

error obrany a dvě naprosto zaspaný akce. k tomu je Valencia výborná vzadu a dobře presuje, Atlético neví, co se děje

Reagovat
smazaný uživatel

inak preco hra atletico uz v sobotu a real az v nedelu....ved obaja hrali LM v stredu, zeby tlacenka?

Reagovat
vocasisko

zas nikde není napsáno, že se vedení La Ligy musí z té LM posrat

navíc Atlético hrálo doma, Real cestoval kamsi doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec

Reagovat
misinho7

neches podat oficialnu staznost na spanielsky zvaz? hej urcite je v tom konspiracia a predstavitelia La ligu chcu odstavit atletov pretoze vladnut musi iba biela cast madridu ....

Reagovat
X-bano-X

Sa navladnete

Reagovat
Kenneth

Viděl bych zatím samozřejmě Florentina a jeho nitky.

Reagovat
Atlético de Madrid

neni v tom konspirace, je to jen dementní

Reagovat
F.Torres

to je hrozná křeč

Globální oteplování, může za to Real. Ebola, opět Real

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvláštní. Popravdě mohli dát na neděli všechny účastníky evropských pohárů. Takhle všem (teda samozřejmě ne úplně všem) sebrali jeden den přípravy navíc. A úplně zbytečně. Ale to je prostě španělský svaz. S tím nic neuděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

na +2,5g tam byl tak krásnej kurz a já byl připosrátej a dal jen 1,5 :/ noa na druhym tiketu s 02 se můžu jít rozloučit, achjo jako nemocnej potřebuju trocha tý radosti taky

Reagovat
vocasisko

tak jedem, ať je ještě na co koukat

Reagovat
-Kopy-

takový zbytečný ztráty uprostřed hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

hned tři, asi během dvou minut.. frajírkovství

Reagovat
Atlético de Madrid

od toho třetího gólu jsme lepší, v obraně Valencie jsou mezírky...chce to zpřesnit kombinaci a nějaký tý mezery ještě využít

Reagovat
vocasisko

hodně nešťastný, ale jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
-Kopy-

Diegooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
-Kopy-

50 % šance že chytí penaltu

Reagovat
Atlético de Madrid

přiznejme si to, tohle by asi chytil i slabší brankář...

Reagovat
-Kopy-

slabší brankař by byl na opačný straně a vy by jste skórovali...

Reagovat
smazaný uživatel

nebol, ved to citatelnejsie ani kopnut nemohol....vsimni si, ze alves uz sa hodil dopredu a cakal kym sa k nemu lopta dokotula...

Reagovat
vocasisko

proč kope za Atlético penaltu asi největší kopyto

Reagovat
Atlético de Madrid

protože má nejlepší úspěšnost 11 z 12

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to kopal hráč s nejhorší formou?

Reagovat
Pedro10

Kopol to jak K.....

Reagovat
smazaný uživatel

technik Siqueira inak za čo bola tá penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

ruka

Reagovat
smazaný uživatel

najprv som si myslel, že za držanie, na to som sa sústredil aj pri opakovačkách, až pri poslednej som zahliadol, že to mohla byť ruka

Reagovat
smazaný uživatel

už pri rozbehu som vedel že to chyti Diego ...on sa v tom vyžíva ... velmi čitatelne to kopal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alves je penaltový mág

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale v tomhle případě to bylo fakt kopnuté blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Siqueira sa atleticu hrubo nepodaril...

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, ta penalta do šatny by byla hodně krutá, takhle to snad udržíme. Ale Atletico je nebezpečné, což se dalo čekat. A bude víc. Jinak se mi zatím hrozně líbí Otamendi, takový rychlejší a míň líný a zbrklý Rami.

Reagovat
Ángel di María 22

Haha, super zápas.

Vale na to neskutečně vletěla a to vedení 3:0 jí ale uplně rozhodilo, protože pak hráli celkem hovno

Miranda k smíchu Gabi slušná simulace u pravý lajny, skok do louže, v tomhle prostě snad nikdo nemá čistý svědomí. A Koke mi přijde docela dost horší než loni, ne jen dnes, na to, že u něj jako u málokoho z Atletů jsem čekal spíš progres ještě.

No a tak ani na ty penatly tam dobrej Siqueira neni, ta byla šíleně darebná a ještě tam Alvés padal asi 100 let na tu stranu.

Dobrej poločas a pauza může jedině prospět Valencii, musí to dát zas do kupy a začít hrozi z brejků, ať to neni pořád na jejich půlce. Tohle musí udržet.

Reagovat
Atlético de Madrid

dobrý zhodnocení

ten Koke opravdu je slabší. přičítám to celkový změně našeho herního stylu, kde už neni DC a na Kokem leží ještě větší zodpovědnost na zakládání útoku (Costovi to mnohdy stačilo posunout, taď to chce delší build-up play)... ale asistence furt má, hlavně z těch rohů a přímáků - v Evropě nahrál ve všech soutěží na víc gólů jen Messi (8 vs 7)

Reagovat
Ángel di María 22

Jo, to vím, že z těch standartek ty áčka má, ale ono to tam stačí "nakopnout" a kór u vás je z toho to gólový zhodnocení šíleně velký, tohle neberu uplně jako ten vypovídající prvek, i když to samozřejmě platná statistika je. A je jasný, že to nebude uplně jen jeho výkony, ale zdá se z formy a když se k tomu přičte jinej herní styl, na kterej si ještě uplně nezvykl, až se divim, o kolik mu to šlo loni líp.

Reagovat
X-bano-X

Tak Siqueira ma snad lepsiu uspesnost na penaltach ako Ronaldo, tak neviem ci v nich teda dobry nie je

Reagovat
Ángel di María 22

Já neřikám, že v nich dobrý nebyl, ale když se tu před zápasem diskutovalo o tom, že mu to moc nejde a dobrej je skoro akorát jen na penalty, tak je vtipný, že jí hodinu potom nedá.

Reagovat
X-bano-X

No a tak ani na ty penatly tam dobrej Siqueira neni, - hmmmm tak teda vazne to nerikas

Reagovat
Atlético de Madrid

to měl před tim (91,67%), teď má 84,6 (11 ze 13) ...Ronaldo má momentálě 86,4,% ale taky proměnil 63 ze 73 penalt,

Reagovat
X-bano-X

Ved myslel som v case ked to siel kopat.

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávať 13 a 73 je fakt super

Reagovat
X-bano-X

Aby mohol kopat tolko penalt musel by hrat za Real

Ked ste tu prednedavnom pchali Jeseho do repre na MS resp oznacovali Varaneho za jedneho z najlepsich stoperov akosi nevadil pocet odohranych zapasov.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Atlético de Madrid

btw na exekutory Atlética jsem dělal statistiku, tady v tý tabulce jsou všechny penalty v kariéře a srovnání s bejvalejma hráčema...nechápu, proč je u nás nekope v Gabi, kopal jen jednu

http://www.atleticomadrid.cz/wp-content/uploads/2014/09/penalty.png

Reagovat
Ángel di María 22

Gabi si tam bral ten míč jako první, jsem myslel, že na ní fakt pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamenaj ty barvy? Jsem asi pomalejší dneska.

Reagovat
Atlético de Madrid

červená jsou hráči, který tam jsou delší dobu, žlutá nový posily a modrá bejvalí primární exekutoři týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia to je válec a Alves je snad nejlepší gólman na penalty co znám!!! Super hlavně nezmatkovat a přidat ještě jeden gól to by je zabilo!!

Reagovat
vocasisko

Barcelona XI: Bravo - Alves, Piqué, Bartra, Mathieu - Busquets, Xavi, Iniesta - Neymar, Messi, Munir

Reagovat
2miguel1

dufam že sa niekedy dočkám zostavy Bravo- Alves,Pique,Mathieu,Alba- Busquets,Mascherano,Rakitic-Neymar,Messi,Suarez

Reagovat
vocasisko

řekl bych, že ne

alespoň teda ne zahajovací

Reagovat
vocasisko

Mathieu na LB je zbytečnost, tam si ty minuty má dělit Alba/Adriano primárně.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý signál

Reagovat
Atlético de Madrid

ale rozhodnutí to takhle zahrát bylo dobrý, na centr je to moc blízko a vystřelit od nás nikdo nedokáže

Reagovat
smazaný uživatel

No to možná jo, ale provedení bylo na úrovní 1:B třídy

Reagovat
-Kopy-

škoda Paco, dostal to moc dopředu ten balon

Reagovat
Atlético de Madrid

Otamendi dobře rozdává

Reagovat
-Kopy-

král

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, kdyby se Teixeira dneska rozhodl někdy udělit nějakou kartu, tak už Otamendi klidně mohl mít dvě

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tři

Reagovat
Atlético de Madrid

a teď jí udělil Cercimu za první faul

Reagovat
-Kopy-

to je neskutečnej boj

Reagovat
-Kopy-

Augusta na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jenom zvědavý, jak dlouho budou Feghouliho tyhle závěrečné patnáctiminutovky bavit. Dýl jak do ledna to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

dneska bych u Valencie vyzdvihnul hlavně výborný bráněná standardek, ani nepamatuju, kdy jsme jich kopali tolik a nedali z nich góla

Reagovat
-Kopy-

Parejo druhej poločas zkušeně

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Gaya moze byt este lepsi ako Bernat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Bernat?

Reagovat
Kokesh

Vale perfekte, jen at udelaji letos z Mestalle tvrz, to budou jeste nadherny zapasy.

Reagovat
Kokesh

To je komik.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
GEGE

Cerci co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Zpracoval míč rukou. A úplně nevypadal že neví co dělá

Reagovat
Kokesh

Prvni za faul a druhou si zpracoval pri golovce mic rukou.

Reagovat
GEGE

Dik obema...takze spis smula uz sem myslel,ze udelal nejakou picovinu...

Reagovat
-Kopy-

oléééé

Reagovat
Atlético de Madrid

lol a redku nakonec dostal chudák Cerci

Reagovat
smazaný uživatel

Šli jsme si za tím od začátku. Zápas prakticky bez šancí, ale velká spokojenost. Celý tým výborně bránil, Otamendi vypadá na nejlepšího lídra obrany snad od Ayaly. Je to furt "první" vlaštovka, ale když vezmu, že za sebou máme sedm kol a dva zápasy s přímými rivaly o LM za sebou. Konečně nám snad Valencia po letech trápení začíná dělat trošičku radost.

Reagovat
-Kopy-

Je to tak

Reagovat
Atlético de Madrid

Totálně debilní zápas. Tři blbý chyby v obraně a mentál Siqueira. Valencia nebyla nehratelná, šancí jsme pár měli hlavně ze střední vzdálenosti ale doplatili jsme na tragickou střelbu a ten zaspanej úvod. Jinak Valenia taky celkem dobře bránila a presovala, ale rozhodně tam byl prostor pro víc gólů. Standardky nám ale ubránili výborně. Redka pro Cerciho funny, po těch všech zákrocích (hlavně teda Otamendiho) dostal žlutou za první faul a pak druhou zaslouženě za ruku..

Reagovat
Switchback

Říkáš toho rozhodčího už nikdy víc, jo ?

Reagovat
GEGE

Loni titul Atletico,letos by mohla Vale

Reagovat
pejsek5

Nějaký dobrý flash na Barcu? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka na fanúšikov Atletica:

Hrali ste v stredu proti nám tak dobre, alebo to my sme tak jaloví a slabí?

Reagovat
Atlético de Madrid

potkali se dva hodně úporně bránící týmy, pak to Simeone po hodině změnil Griezmannem a Juventus nevěděl...spíš se prostě ukázalo, kdo je lepší trenér

Reagovat
smazaný uživatel

hm... môže byť... Max to posral, ani Conte v tomto nebol lepší. díky za názor

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Valencii. Začátek jsme podcenili a tvrdě jsme za to zaplatili.

Trávník tragický, Arda tragický, Miranda tragický, Moya tragický a o Siqueirovi se nemá cenu bavit, protože celý první poločas na Rodriga hoří a pak si suverénně vezme od Mandžukiče míč na penaltu. Výsledek jeho přehnaného sebevědomí? Otřesná, ale otřesná střela, jak po pěti pivech.

Cholo vyndal Griezmann a náš tlak byl u konce. Dost špatné střídání. Druhý poločas dobrá divočina, boj jaký se jen tak nevidí. Myslím, že tento zápas byl reklama na PD. Bylo tam všechno negativního i pozitivního, co může španělský fotbal nabídnout.

Rozhodčí nám pomáhal, ale mohli jsme možná kopat 2 penalty. Otamendi hrál jak zvíře. Nejlepší chlap na hřišti. Rozdal toho fakt hodně (nutno poznamenat, že někdy mohla přijít karta). Cerciho ruka jasná.

Hodnocení:

1/10

Moya - 2

Gamez - 5

Miranda - 3

Godín - 6

Siqueira - 3

Gabi - 6

Tiago - 7

Arda - 2

Koke - 6

Griezmann - 7

Mandžukič - 5

Cerci - 6

Raul Jimenez - 3

Raul Garcia - 4

Cholo - 4

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejvíce chycených penalt v La Lize za posledních 25 let:

[13] Caňizares a ALVES

[12] Palop

[11] César

[10] Casillas, Valdés, Leo Franco

Reagovat
-Kopy-

a to je nejmladší

Reagovat
vocasisko

Neymare

Reagovat
vocasisko

dement rozhodčí, když to chce fouknout, ok, ale proč žlutá ?

Reagovat
vocasisko

on tam asi úmysl byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta zatiaľ super

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale len 15minút, potom úplne zmizol.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi taková klukovina.

Reagovat
Dr. Admess

Sergio, omg, na co si čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam tu přihrávku tlačil očima.

Reagovat
Dr. Admess

A kdo ne. Už podruhý takhle zaváhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo hraje hrozně vysoko. Toho musíme využít. Neymar na to ofsajdlajně pracuje dobře.

Reagovat
Kokesh

Kakuta je bozi, pekne si namazal Iniestu na chleba.

Reagovat
technecium

máte někdo schopnej link na Barcu?

Reagovat
SIRBRANIKE

Channel - 252478

Reagovat
vocasisko

konečně to šlo rychle od nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Busqets a andres

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tři čekají, až jim soupeř ten balon odevzdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná příhra Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Rakety jsou ti tři barokysti v záloze nahraní.

Reagovat
Dr. Admess

Tohle mohl být zápas Rakitiće, ten by nabíhal ze zálohy. Z tý současný to neudělá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir přesprintoval borečka, kterej ho stáhne rukama a ... nic.

Reagovat
Kokesh

Stahne nebo zatahne? Dostal vyhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak měla následovat žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej komentátor. Neříká hovadiny a věnuje se pouze dění na hřišti. Pamatuju si když začínal na skotské lize.

Reagovat
blunted

Me se libi, ze to i celkem proziva

Reagovat
technecium

Nikdy bych býval neřekl, že řeknu, že ten Iniesta mě tam štve

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu pohybově úplně někde jinde, než zbytek týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi to strašně nelíbí čuchám další ztrátu

Reagovat
smazaný uživatel

Busa a Iniestu nespoznavam, obrovská tragédia

Reagovat
vocasisko

já právěže jo

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím ty náběhy na kolmice, které nepřijdou. Mamma mía.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo tam necháva obrovske miesta a Barca na to absolútne nereaguje, neskutocnee

Reagovat
vocasisko

to nebyl offside

Reagovat
smazaný uživatel

Pique moc krásně. Tohle ofsajd samozřejmě nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny offside !!!

Reagovat
Dr. Admess

Teď nás obralo gólovku... Ne-li gól.

Reagovat
Dr. Admess

Opět bych teda se klidně hádal. Taková ta sporná situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí. Hlavně to zkoušet dál a dál. Rayo hraje šíleně vysoko. Tohle půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd jasný

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej offside, kupte si brýle

Reagovat
vocasisko

my totiž nemyslíme, Messiho offside, ale Munirův neoffside :*

Reagovat
smazaný uživatel

To Barceloně pořád pískají ty neexistující ofsajdy?? Hlavně, že se tu pořád připískává Barceloně, jak tu každý píše...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten postranny uz odmaval 2 samostatne nájazdy ktoré neboli offsajdy

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne !! Meeeeeeeessiiiii

Reagovat
Dr. Admess

Lioneeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

Leooo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to naprosto jednoduché - přihrávka DOPŘEDU a náběh. Jestli se Rayo nestáhne, tak to dneska může být šiška.

Xavimu a Iniestovi o půli přišít zpět koule, aby se nebáli přihrávat dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
technecium

Hráč 21. století

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. KONEČNĚ.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně...je po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Abdulaye dnes solídne mimo

Reagovat
Switchback

Super chlapci !

Reagovat
vocasisko

pěkně Munir

Reagovat
stas87

Reagovat
SIRBRANIKE

Nádhera!

Reagovat
vocasisko

jdi doprdele Munire

Reagovat
vocasisko

sice to byla jasná pecka, ale toto se musí nahrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Munire ty si kreten...

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi zase - munir mu ukazuje, aby mu to dal do běhu. Xavi ho vidí ... otočí se na balonu a přihraje dozadu na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak furt lepsi dozadu, nez aby to ten babrak takhle posral vickrat

Reagovat
misinho7

to branenie Raya je katastrofalne.... s takymto sposobom dostanu 10... brania tam snad len 3 hraci a este hraju tak vysoku ze barcelona tam snad bude mat 5-6 najazdov na brankara

Reagovat
stas87

dokaze sa Rayo stiahnut a zacat branit?lebo co nakop Bareclony=tutovka..

Reagovat
smazaný uživatel

Dive bez karty ??? Pak se divte, že to Ronaldo pořád zkouší...

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole Munire, todle nenahrat....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že sobčil. Na druhou stranu je dobře, že ukazuje, že se nebojí to brát na sebe na úkor velkých jmen.

Reagovat
smazaný uživatel

A Xavi se hezky diví, proč leští lávku, ale nemá se vůbec čemu divit ! Rak na plac ! Jinak Rayo se mi líbí jak hraje aktivně, kéž by takhle hrály všechny týmy proti Barce...Byť třeba prohrajou (svoje šance ale taky měly), ale nebudou hrát debilní beton..

Reagovat
Kokesh

V cem se ti libi? To je jak kdyby hrali s Barcou poprve a nikdy je nevideli ani na videu. Hrat takhle vysoko je sebevrazda.

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi to samozřejmě z pohledu Barcelony, jako jejich fanda bych to tak neviděl, ale to nejsem, takže tak ..a z nezávislýho pohledu se mi víc bude líbit takhle hrající tým, i s tim rizikem vzadu, než připosraný bránění, hra 80min u svýho vápna a minimum střel na branku soupeře..Třeba prohrajou, ale s hlavou nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si snad koupím Mathieuho dres.

Reagovat
vocasisko

počkat počkat, teď měl Iniesta kolem sebe minimálně 4 náběhy a ona příjde klička a přihrávka zpátky na Xaviho?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neskutečné. Oni to musejí dělat vážně, jinak nevím. Přece není možné, aby si těch nabíhajících hráčů nevšimnul.

Reagovat
vocasisko

a né že by to bylo jednou za poločas ...

Reagovat
smazaný uživatel

mi povídej. Jestli nechtějí hrát náš novej fotbal, tak holt budou leštit lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jsem z nich dneska fakt vytočenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta může dávat kolmici na trojici nabíhajících spoluhráčů, ale rozhodne se pomazlit s balonem. Já se z něj už pos-ru.

Reagovat
smazaný uživatel

a ať si už KUNDA něco udělaj s čárovejma ve španělsku protože todle už neni možný !!!!!!!!!!!

Reagovat
misinho7

som zvedavy kto z dvojky Neymar Mesi bude mat viac golov a este ked pride Kusac tak sa to tam riadne roztriedy ale mam taky tusak ze Ronalda bude dohanat Neymar

Reagovat
SIRBRANIKE

Pique má dnes neskutočné centre za obranu, škoda, že to Munir tak zamrdal, Neyi tam bol úplne sám.... A veľmi sa mi páčia Bus a Mathieu - ten si parádne nabieha do útoku po krídle, ale moc to nevyužívame, hlavne Neymar si sním moc nerozumie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti Piquemu, ale s rychlostí našich hrotových hráčů a s vysunutou pomalou obranou Raya bych měl plno skvělých kolmic i já. Ono jde dneska asi jen o to, kopnout to dopředu a netrefit obránce.

Reagovat
Kokesh

Jiri zas neprehanej s tema kolmicema .]

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi, o kolik je rychlejší Munir, než obrana?

Reagovat
Kokesh

[i ja]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak je to chytrosť hráča, že to vidí a mastí to tam.

Reagovat
celeb

lol, ti nasi hraci by sa mali ucit od Penalda ako padat v sestnastke, aby z toho bola penalta. Tento rok uz asi 10. penaltovy nepiskany zakrok. To Kristinka sa v pravy moment slahne o zem a je z toho neoodiskutovanelna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

neboj nic Kristinke sa to vrati... dufam, ze baskovia ho najblizsii zapas okopu dost....

Reagovat
celeb

no je dost mozne, ze ani nenastupi. Navyse Baskovia su dost bezzubi + prisli este o Aduriza.

Kristinke by sa to vratilo, keby neziskal GB v roku ked by bol najlepsi s odovodnenim, ze z moralnych dovodov mu nemozu tu cenu dat. To by ho zabolelo.

Reagovat
Woods

kristína bohuzial GB vyhra... hoc mu to maximalne neprajem tak tento rok vyhral takmer vsetko okrem MS kt sa zial do uvahy asi brat nebudu ... a keby nezabralo nic tak Real urobi opat nejaku uplakanu kampan ako posledne a ten GB mu proste daju ......

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor suverénne najhorší výkon, zdatne mu ale sekunduje obrana Raya.

Reagovat
smazaný uživatel

tomudle zápasu by sedl taky Alba s jeho rychlostí, ikdyž Mathieu na jeho místě zatim ...Xavi za Raka Mathieu na stopera vedle Piqua a bartru za albu do křídla...a já si du udělat česnečku.

Reagovat
vocasisko

proč střídat Obranu, když funguje?

Reagovat
smazaný uživatel

já tam chci Albu a hold jinak bych to neviděl...leda hrát na tři stopery a pryč s Xavim...beztak alba a alvez sou spíš v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

1.polcas: Neskutocne tragicki rozhodcovia, Barca mohla kludne vyhravat uz 5:0, ked jej odpiskali asi 3 vymyslene ofsajdy pri samostatnom najazde, dalej sa mala piskat penalta na Munira, kde ho brankar jednoznacne pri klucke potiahol za nohu.

A k Munirovi, za to ze nenahral do prazdnej Neymarovi by som tohoto "blbca" okamzite posadil na lavicku. To bolo nieco neskutocne ze nenahral

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa musíš stále tak obúvať do niektorých hráčov Barcelony? však Munir má 19 pre boha, netreba ho hneď kritizovať za všetko, to sa môže stať každému...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale todle sou prostě fotbalový zákony...Todle MUSEL dávat...navíc brankář už udělal pohyb k němu a Neymar si jednoznačně hlídal postavení aby nebyl v offsidu...víc stoprocentní pro nahrávku to bejt nemohlo...A jestli mi chceš říct, že to jistě Munir tak přečetl a že i brankář musel tušit 100% přihrávku na Neyma a bejt připravenej, tak proto volil todle řešení, pak si protiřečíš (sám tvrdíš, jak je ještě nezkušenej)...

Reagovat
smazaný uživatel

tak iste, urobil chybu, o tom žiadna...ja len narážam na tú veľkú kritiku tu od kolegu.

Reagovat
vocasisko

Já třeba nemám nic proti tomu, když to vezme útočník na sebe a zakončí. Jenže to měla přijít buď střela okamžitě, měl to krásně na levačku a nebo nahrávka na Neymara, dělat kličku golmanovi v situaci 2 na golmana je prostě krávovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se ani ani nedivím, že to na toho Munira nefouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro rychlejší kolmice od Iniesty a Xaviho.

Reagovat
Dr. Admess

Už má Bravo btw ten rekord?

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

jj, potřeboval 20 minut

Reagovat
Dr. Admess

Paradox, že zrovna okolo tý 18. minuty musel vytáhnout celkem těžkej zákrok. To kdyby nevytáhl a byl gól.. To by asi nasralo, no.

Každopádně gratulace!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mě nejvíc rozesmívají ty mávané neofsajdy Barcelony...

Reagovat
Woods

Messi by to dnes mohol zaokruhlit na 250

Reagovat
smazaný uživatel

Inak zatial Mathieu paradny Xavi a Iniesta hraju az trapne, maju vzdy 2-3 hracov rozbehnutych za obranu a oni sa vzdy s loptou otacaju a nahravaju spat do obrany a Munir tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

Dá dneska Messi ještě 2 a stane se nejlepším střelcem La Ligy nebo si to nechá na další kolo proti Eibaru?

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídej toho Andrése.

Reagovat
celeb

ale klobuk dole fanuskom Raya. Snazia sa, co im sily stacia. Najma ten s amplionom je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Andres dneska hruza

Reagovat
smazaný uživatel

a zase....achjoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta STŘÍDAT.

Reagovat
Switchback

Iniesta vše blbě :/

Reagovat
vocasisko

nojo, ono totiž vystřelit z velkýho vápna je strašně obtížná věc, radši udělám nesmyslnou patičku na nikoho

Reagovat
SIRBRANIKE

Don sa dneska hrozne trápi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on si za to může sám. Hraje strašně komplikovaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Bravo dneska válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je skvelej. Dneska toho pochytal hoodne

Reagovat
off-olda

Konečně je Munir dole, na toho se nedá koukat. A Neymar

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja som si to hovoril už v 1.polčace, že domáca 20tka dnes nedohrá zápas.

Reagovat
misinho7

tak Messi a Neymar mozu ist teraz na hattrick

Reagovat
vocasisko

tak ať se zas ti borci z Raya uklidní ale

Reagovat
off-olda

Alves ten centr

Reagovat
smazaný uživatel

Dani jde úplně sám. Má na to čas a dá ... TAKOVÝHLE ... centr.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Mathieu je v obrane skvelej, pohyb uzasny, ale ta jeho prihravka teda nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

a hele, poprvé si všimnu alvese, když dá totálně na hovno centr..prima :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Že je Andrés ještě na place, považuju za zázrak

Reagovat
garruklol

Mathieu je fakt super Pro mě je to snad nejlepší stoper i krajní obránce Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl otřesný výkon. A to ve všech významech toho slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivaaanku

Reagovat
off-olda

Pique

Reagovat
SIRBRANIKE

Pique skušene a ešte sa mu nepáči.

Reagovat
SIRBRANIKE

Sandro tam mal ísť teraz namiesto Pedra.

Reagovat
vocasisko

koncovka zas

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele tenhle zápas měl skončit tak 0:5 ..... (jo, mam vsazeno +3,5g )

Reagovat
smazaný uživatel

a zaseeee to neni možný kolik toho zahodili dneska.....

Reagovat
technecium

Teda to je až nečekanej palič

Reagovat
celeb

ach jaj. Pedro snad aj z penalty nahra dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

nebal ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

a zase čároví...aŤ se dou vysrat fakt...teď už mi to tak nevadí, navíc šlo o šanci Raya, jenže tolik chyb....za todle by měly beje pokuty..nebo vyhazov

Reagovat
smazaný uživatel

No teda ale tu koncovku bychom měli zvládat líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to nekope Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno kope stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je to to Sandro zač ? teď padat nemusel a mohl dávat Messimu tutovku.....

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle ...

Reagovat
technecium

ty krááso to minout nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Leovi se to odpustit dá vždycky, ikdyž dneska mohl mít vklidu hattrick, ale evidentně tam byla nějaká deka celýho týmu, co se týče zakončení, jinak nevim...

Reagovat
celeb

Rayo si hanbu rozhodne nespravilo. Sympaticky vykon, snaha skorovat, navyse nehrali tak necisto ako vacsina timov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pique další fantastická přihrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

začínám spatřovat ve stoperský dvojici Pique Mathie fakt dobrý vyhlídky...na křídla bych dal Bartru a Albu, záloha Busq, Mascherano, Rakitic a utok Suarez-Messi-Neymar a pecka. Iniesta se snad probere, Xaviho prodat, Pedra dat klidne zadarmo, Alvese prodat...

Reagovat
smazaný uživatel

Bartru na křídlo?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

dyť to neni kovanej stoper ne ? Rychlost má a techniku si myslim že lepší než Adriano nebo Alves...potažmo je fuk kdo tam je, když beztak půlku toho pak dá za sebe. nebo hrát vzadu na trojku a na dva DM v podání Masche a Busqa (proč hraje tak málo Masch ? Jednoznačně TOP5 hráč na MS) + Iniesta Rak a ve předu trojice MSN

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja som ti to hovoril... Tak a ešte to naučiť Xaviho a Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutečný.... ale dobrý, výhra, 3 body a Pique dneska ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru, ale dneska to mělo být o víc.

Flop zápasu Iniesta.

Hvězda zápasu ... hm ... Neymar, Pique, Mathieu, Bravo. Bez pořadí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak iniesta hra ako dorastenec, treba ho posadit na lavicku....

Reagovat
celeb

Reagovat
misinho7

hmm cakal som vacsi vyprask neva no zajtra Cris snad navysi svoj naskok a co sa tyka bodov tak ak nezavahame na levante tak pojdeme asi do El clasika zo 4 bodovou stratou co nieje velmi dobre , vzhladom nato ze budeme musit vyhrat za kazdu cenu a Barce postaci aj remizka ale verim ze to dame

Reagovat
smazaný uživatel

co ty mas s tymi golovymi nahanackami to neviem....ale ok nech bude ronaldo najlepsi strelec, nam postaci titul

Reagovat
misinho7

golove nahacky su zaujiamve ale jasne ze hlavne ide o titul , no titul vam len tak lahko nedarujeme neboj sa

Reagovat
Leo Rekordman

Jeho zaujma hlavne zlata lopta,,liga ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Cris navysi svoj naskok Kludne nech ho navysi aj o 5 golov, ale musi zostat rozdiel v bodoch aspon 6 az 7 bodov a budem spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

tiket v hajzlu, ale zejtra na chelsea a real +2,5 za 2500,- .

Reagovat
smazaný uživatel

nevsázej

Reagovat
smazaný uživatel

když dám chelsea 10 a real +2,5g (jako 2,5g za zápas, ne jen real) tak mam kurz 1,55 což je fajn a věřim, že to bude tak 2:0 pro chelsea a real si zastřílí...Ale vsadim až těsně před prvním zápasem, chci vědět jestli ronaldo nastoupí.

Reagovat
technecium

Proč mám pocit, že svého času nejlepší záloha na světe- Xavi, Sergio, Iniesta - teď absolutně neví co má dělat. Přišli o dynamiku, drajv a já nevím co vše. Xavi se štítí jakéhokoliv pasu dopředu, Iniesta vymýšlí jen to nejtěžší možný řešení a Sergio totálně mimo. Zkusil bych je na jeden zapas všechny posadit, zálohu postavit třeba jako Rakitič, Mascherano, Samper/Roberto a dát těm třem najevo, že se musí začít snažit. Pedra ani nenasazovat, místo něj Munira, ten se mi dost líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

xavi je mimo uz dlhsiu dobu, no a teraz sa k nemu pridali iniesta a sergio...najma iniesta zacina vyrazne zaostavat, co ma velmi znepokojuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno je jasný - v zápase se soubojovým týmem nemůžou hrát spolu. Sergio čas od času sice udělá zbytečnou ztrátu, ale svoji práci jakž takž zvládá (byť by nebylo na škodu vyzkoušet Mashe), Xavi se dá ještě na konec kariéry zkousnout, ale co naprosto nechápu, je Andrés. Je mu 30 a měl by před sebou mít ještě dobrý 2 roky a klidně další dva roky na dohrání. Ale on se vůbec nesnaží zapadnout. Musí se snažit na sobě zamakat, protože dneska to od něj byl vrchol bídy.

Reagovat
X-bano-X

Tak Eibar obrali o gol. Hnus velebnosti

Reagovat
X-bano-X

A teraz gol Levante po tom co hrac Eibaru lezal po zasahu do tvare v krvi na zemi...ach jo

Reagovat
misinho7

Mam tusak ze bilbau dame 6 kuskov ale 2 dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

a ja mam zas tusak, ze zo siestich kuskov neda ziadny ronaldo a budes napriek vyhre smutny...

Reagovat
misinho7

Ta 5 kuskov da Bale a jeden si supne iker z vlastnej polky a stastny budeme vsetci

Reagovat
smazaný uživatel

dzignuty kepler lima

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro návrat Iniesty do formy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zajtra Varane na lavicke . Varane ma vybornu formu a znova si ide sadnut . Ramos - Varane pride lepsia obrana . Ancelottiho poziadavky pre zaklad su cudne . To ze si potrebuje odpocinut je blbost .

Reagovat
Israha

Pepe se po zranění musí rozehrát - a domácí zápas s týmem, na který Real umí, a který je v katastrofální formě, je na to ideální. Varane si ještě zahraje dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, my chceme vidiet keplera limu a jeho preskok za ktory uvidi cervenu kartu

Reagovat
madridcan

Vyhra o dva-tr goly a nebudem sa cudovat ani penalte, ktora je celkom casty ukaz v zapasoch Realu a Athletica

Reagovat
smazaný uživatel

este ta doplnim, penalte po hereckom vykone ronalda

Reagovat
madridcan

nemam rad take nepodarene remake mojich prispevkov

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to celkom casty ukaz to musis uznat

Reagovat
Visca el barca

Penalta bude na 100%, delfín bude ve vápně skákat o sto šest. Jeho posedlost Messim je tak do očí bijící, jemu nejde o týmový trofeje, z golu ostatních se neraduje ba dokonce je kolikrát i nasranej. Je sice skvělej, ale jde mu jen a jen vždy o sebe. Nejlepší hráč všech dob je Messi a jeden podzim, myslim tim ten loňskej to nezmění. Proto ta onanie madridistas nad hatricky proti elche a podobně. CR je dvojka a to je dráždí tak moc

Reagovat
madridcan

Citim z teba okenu...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je skôr toulén

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš myslím, že ty jsi jim posedlý

Reagovat
X-bano-X

*Athleticu

Reagovat
Phillipinho

M`bia nejjproduktivnejsi DM a zaroven nejlepsi hlavickar soucasnosti . 6 zapasu; 4 goly a vsechny hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál pls deulofeu??? vidím, že měl 2 asistence, i když tu druhou tam teda nemá psanou....

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál parádně, opět se mu skvěle dařilo jeden na jednoho, navíc když se to spojí s tou jeho obrovskou rychlostí v který ty situace řeší, tak se z toho vyklubou třeba 4-5 gólovek za zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

A Denis Suárez hraje zatím jak? Vidím, že má odehraných dost minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem slušně, o něj strach nemám, tam je zcela jasný, že půjde zápas od zápasu nahoru, má obrovskej potenciál..Možná by to chtělo ty finální přihrávky vylepšit, to je většinou největší kaňka na jeho výkonu

Reagovat
stas87

OT:

ak velke oslabenie je odchod Mirotica pre Real?potrebujem to kvoli stavkam a ako posilnila Valencia a Barcelona? dufam ze sa najde niekto kto sleduje ligu aj euroligu

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu už má čtyři asistence? Copak nám to s ním v té Seville děláte vy blázni?

Reagovat
Ed_Hazard

ten Costa je v Chelsea neskutočný beast, v LM budú miešať kartami viac ako tradične

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

celkovo ta chelsea mi pripomina nas tym v sezone 11-12 typicka Mourinhova sezona kde s toho timu spravi masinu ktora je koncrentovana ako dopredu tak aj dozadu dufam ze ich stretneme v LM , chcel by som konecne zapas proti chelsea

Reagovat
Ed_Hazard

ja by som ich teda skôr ako vo finále stretnúť nechcel

Reagovat
misinho7

vo finale si to rozdame s Barcou chcel by som El clasiko vo finale to by bolo proste nieco uzasne , El clasiko najvacsi zapas na svete a rovno vo finale LM ..

Reagovat
smazaný uživatel

to bych taky chtěl, ale obávám se že to zase několik let nenastane

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem dnešní zápas viděl, tak....nehodnotil bych prostě podle něj. Oba týmy fůra nepřesností a zbytečnejch ztrát balonu. Ty dva góly byly po raritních krásnejch situacích, opravdu raritních protože tam byly jen dvě, možná tři s tim Costovo nalezením Hazarda asi v 70´ , jinak bída na tak očekávanej duel...Až to Chelsea prokáže s někym opravdu silnym, tak se uvidí, ale myslim si že kdyby se teď konfrontovala s ATM jako minule, tak taky dostane...Jinak Costa je démon.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej útočník prostě Chelsea přesně chyběl.

Reagovat
Ed_Hazard

ako písal misinho vyššie, táto Chelsea mi príde 100% koncentrovaná na svoju hru....a raritné situácie? takýchto situácií majú každý zápas X a určite to nie je náhoda....ten Costa tam proste zapadol ako riť na šerbel....pritom som čakal že to bude flop of the season

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotil jsem jen tenhle zápas..Čekal jsem od tak kvalitního týmu (od obou vlastně) že nebudou tolik kazit...Já sem si taky myslel, že je děsně přeceňovanej a jinde než v ATM mu to padat nebude, no ale jak je vidno

Reagovat
smazaný uživatel

v semi Barca - Chelsea

Reagovat
madridcan

Juventus-AS za polcas tri penalty z toho prve dve nemali byt a tretiu som nevidel...nemame len v PD tragedov rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

za mňa penalta pre AS mala byť, nemala byť ani tá tretia

Reagovat
madridcan

Akoze faul jasny, ale predsa len Totti s Lichtym neboli v ,,centre diania"...tretiu som nevidel, ale citam, ze to bolo vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

neboli v centre diania, ale faul to bol, takže penalta ... tá tretia, bol tam sklz, ale ani sa ho nedotkol, bolo to príliš ochotné, navyše vonku

Reagovat
Ed_Hazard

veru nemáme, v PL dnes welb bez červenej, Cahill bez červenej a jasná Fabregasova ruka vo vápne...

Reagovat
X-bano-X

Fabregasova ruka bola mimo vapno. Bola v tom kruhu pred vapnom.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Valencia slusne posrala toho Vietta . ako aj Dos Santosa . Teraz si mozu hlavu buchat o stenu .

Reagovat
Phillipinho

Jo Vietto bude hvezda.

Reagovat
celeb

Rafinha znovu zraneny - stehenny sval. On je snad z porcelanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to po brachovi

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BzM7J_bCUAAzPKy.jpg

Iker - Dani, Pepe, Sergio, Marcelo - Luca Toni JR - BBC

Reagovat
smazaný uživatel

lavička: Keylor, Rapha, Alvaro, Nacho, Illarra, Isco, Hrach

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavana . Aj ked Gareth

Reagovat
Ángel di María 22

Muniain nakonec hraje, Aduriz ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Athletic bez žádnýho překvápka.

Reagovat
Ángel di María 22

Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Cristiano y Benzema.

Zase plná palba..

Reagovat
Ángel di María 22

btw Bale mě už sere a škoda, že neni zdravej Jesé, šíleně by mu prospělo, aby ho Carlo posadil

Reagovat
smazaný uživatel

kto namiesto Garetha?

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 . Isco

Reagovat
smazaný uživatel

tým pádom ale aj Illarra namiesto JR

Reagovat
smazaný uživatel

preco ? JR na pravo je lepsi ako na lavo .

Reagovat
smazaný uživatel

a stred Luca Toni?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako proti Elche ale bez Marcela .

Reagovat
misinho7

tak formu nema ale dnes to vidim klasicky na gol a asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Hm, tak dneska to bude asi slušnej klepec ...

Reagovat
madridcan

K Baskom mi stale neide to, ze zvladnu zapasove nasadenie, kde hraju aj Europu aj Ligu. Ak sa nasi nebudu setrit(neviem naco by sa mali setrit, kedze tu bude repre pauza), tak cakam divoky vysledok. CIste konto by ma velmi prekvapilo.

Tip: 4:1-minimalne o tri goly to bude. Cristiano si pripise minimalne dva goly a neprekvapi ma, ked jeden z nich bude z penalty. Proti Athleticu nie je prekvapiva ani penalta, ani jeho gol. HALA MADRID!

Reagovat
LAM

Tak to že Real bude kopat penaltu nepřekvapí opravdu nikoho Spíš by překvapilo kdyby to nebylo po simulaci Ronalda

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
madridcan

,,Proti Athleticu", ale som rad, ze si si tam nasiel ten spravny vtip na ktorom sa ti okenovnik rad zasmeje

Reagovat
smazaný uživatel

dneska fandim realu jako nikdy ! ....nechci si posrat tiket

Reagovat
hntlyl

Takže tu zase rozjedeš svoji show při jakékoliv chybě Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

jakou šou simtě ?

Reagovat
smazaný uživatel

navír Real vyjde, tam to bude 5:1 tak...já tam mam ještě PSG a toho se bojim

Reagovat
Kenneth

Zase Marceloburger... Co je s Fabiem? O Baleovi uz ani nema cenu mluvit, vyhlizim navrat Jeseho.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

to netrvalo dlho

Reagovat
Ed_Hazard

a Bale 0+1 to je sen tento hráčik

Reagovat
smazaný uživatel

než stačím najít stream tak gol

Reagovat
Kokesh

Cristianoooo

Reagovat
Kokesh

A Bale pravackou nadherny centr, proc ne...

Reagovat
smazaný uživatel

trapák Bale zase asistencia

Reagovat
misinho7

Bale uz asistencia neskutocne produktivny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

pro krista pana už, uvědom si doprdele, že kdyby tam stál někdo jinej tak dá tu asistenci taky. Samozřejmě s Baleem nehrajeme v 10 ale v 11. Vyměň hráče a máš ty stejný ne-li lepší stats

Reagovat
Switchback

Tohle bude strašná nálož, to po druhým gólu asi vypnu ...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dá Kroos tipuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu tam sešíval hlavu sešívačkou

Reagovat
smazaný uživatel

To bolí jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Karim

Reagovat
Switchback

To měl celkem daleko, Bale to mohl dát líp, aspoň mi to tak přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

tak šup, chci už druhej...kde to vázne ??

Reagovat
Switchback

Rozhodčí asi nemá Benzemu rád

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vyhoďte toho Balea on si ani nezpracuje balon, zoufalec

Reagovat
Kokesh

Jak uz nekdo psal, James je fakt zapas od zapasu lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne roste mam z neho radost

Reagovat
smazaný uživatel

Na Illarru napises ze pusova loptu a to iste robi James . Strasne ako pri rozohravke to posuva Krosoovi a Modricovi . A zbytocnych strat tiez ma vela .

Reagovat
smazaný uživatel

*posuva

Reagovat
smazaný uživatel

James dneska posouvá? Má tam fantasticky prenesni a zajimavy nahravky

Reagovat
Kokesh

Tak to se asi divame a jiny zapas. Illara ma cele hriste pred sebou, Xabi to ale nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi smerom do predu mal samizda 4-5 dobrych centrov . To je dost malo . Ale pressing ma vyborny .

Reagovat
hntlyl

To sice jo, ale first touch a ball control spatenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelibi se mi dneska.

Reagovat
misinho7

Karimmm

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost....jenže PSG nevystřelí ani na bránu prpoč já je tam cpal, prooooč :(((

Reagovat
smazaný uživatel

A co si vsadil na PSG?

Reagovat
smazaný uživatel

3x je mam (1, 10 a i 1s handicapem)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten handicap asi nebude jinak by to mělo vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

uz prestan sazet ty idiote, nebo tady porad nebrec. nikoho nezajima co vsazis porad

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nečti hajzle....čekám až se chytne někdo kdo sází a budu to s nim moct pořešit..Je to veřejná diskuze, každej si tu může svobodně diskutovat o čemkoliv a neni to off topic, když to s timhle zápasem mam spojený. A víš co, naser si třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se za přehnanou reakci, já chápu že moje "sázkařský okénko" tady spoustu lidí nezajímá, ale však to taky nemusí číst...a sám vidíš, že se někdo chytnul normálně...Nejsem rád sprostej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

PSG jsou dobří. Vždyť porazili i Barcelonu v čele se slavným Neymarem!

Reagovat
smazaný uživatel

dyť jo, proto jsem je tam dal, hráli proti Barce výborně..jenže teď poločas a ani jedna střela (nejen na bránu) já to nevychytal no, neuvědomil sem si že Ibra bude out tak dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

klid oni vyhrajou 1-0

Reagovat
Switchback

Ronaldo je frajer, většinu situací zatím vyřešil fakt dobře ... jinak Bale mi přijde špatnej, Chámes taky dost věcí nevyřešil dobře ... jinak Real zaslouženě, Athletic fakt tragičtí, prostor tam párkrát byl a řešení blbý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska je to Marcelo ze sezóny 11/12 a Carvajal vypadá, že se taky začíná vracet do loňský formy.

Teď bych ještě prosil, ať se na repre nezrani Coentrao a je taky k dispozici na další zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak Coentrao je zraněný, pořád má něco s kolenem

Reagovat
Ángel di María 22

Ale do repre je povolanej...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Dani se mi nelibi, hodne toho posral. Taha to dneska hlavne CR, Sergio a Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Tak neni to optimalni Dani, ale vidim u nej zacatek navratu. Prestal se vztekat, bojuje, neboji se 1vs1, je na vzestupu. Ale Marcelo mi dela obrovskou radost, na to, ze hraje neustale v posledni dobe, dneska vypada hodne svezi.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo slusnej, zase jednou se mu docela chce.

Reagovat
X-bano-X

Tak Benzema pri tom gole sa krasne viezol cely cas na obrancovi, este aj pri vyskoku sa z neho odrazal.... ach jo Inak po tom gole som cakal ze do polcasu bude hotovo, pekne sa to vyrovnalo, skoda druheho teraz je uz asi vazne hotovo.

Reagovat
Kokesh

Chudacek Gurpegui.

Reagovat
X-bano-X

On sa ale neviezol na Gurpegim, na neho len dopadol. Cely cas drzal tusim Ituru.

Reagovat
Kokesh

A ten zas drzel jeho, ale odnesl to Gurpegui.

Reagovat
smazaný uživatel

pohodový zápas, veľmi dobrý výkon hlavne Sergio, Marcelo, Luka a CR ... snáď sa čoskoro postrieda, nech sa hlavne pošetrí CR

Reagovat
Ángel di María 22

Neverim, ze se CR bude setrit, on ukazuje, ze dokaze hrat snad celou sezonu a ted vypada fakt v dobry kondici.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá veľmi dobre dnes, ale nechcel by som to riskovať, keď sa niečo cez týždeň spomínalo

Reagovat
Kokesh

Ty vole, asi ty zada ne? Neprijemny stridani. A Ibai, to bude prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Bale nevim co vic chces

Reagovat
smazaný uživatel

konecne lidi videj, proc nechcem vyjednavat o prodeji hracu...odejde opora, a rozesere se nam cela finalni faze neskutecnym zpusobem...

Reagovat
X-bano-X

Nemyslel som ze Ander bude az tak chybat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ne...i kdyz se mi na jednu stranu libi, ze Valverde Benatovi veri, tak uz to dal asi nejde, protoze on na tyhle pozici zrejme nikdy nebude schopnej zahrat...mozna je cas dat sanci Unai Lopezovi nebo v zime stahnout Galarretu ze Zaragozy

Reagovat
smazaný uživatel

Galarreta sa mi na U20 páčil

Reagovat
smazaný uživatel

V Zaragoze prej taky vybornej...a to ma za sebou dve tezky zraneni kolena, trochu sem se bal...uz loni jak se mluvilo odchodu Herrery do Utd tak byl zminovanej jako jeho nastupce, ale pak se po par tydnech sezony zranil a do konce sezony byl out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Laporte je pan. To bude do 2 sezon najziadanejsi mlady stoper na svete - pokial vydrzi u baskov.

Reagovat
smazaný uživatel

James pasy jak Scholes, toto je nádhera

Reagovat
misinho7

Ronaldoooooo a Bale dalsia asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

konecne - super Bale jak proti Bayernu - tak to ma byt

Reagovat
Kokesh

Nadhera, nemam slov. Jednoduchost, ucelnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

James luxus

Reagovat
X-bano-X

Piskaj koniec

Reagovat
smazaný uživatel

proč furt vy madriďáci toho Balea kritizujete .....dyť se s nim Pedro nemůže absolutně srovnávat !!! já zápas sleduju jen sporadicky, seká se mi stream :/ čtu komenty a píšete jak je hroznej...Teď se zastavte, a představte si místo něho Pedra....a buďte sakra rádi že máte Balea navíc už druhá asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pedro je pro me nejvetsi zahada spanelskyho fotbalu. to ej hrac co se strasne snazi ale jinak neumi nic. o to vtipnejsi je, ze hraje v repre. A ja mu zadny asistence nepocitam stejne jako Messimu. Je to marginalni ukazatel

Reagovat
smazaný uživatel

no asistence mu ani počítat nemusíš, protože skoro žádný nemá...On se vždycky snažil, běhal za balonem jak zběsilej a všechno...ale prostě to v nohách nemá a nikdy neměl...Góly co dal, byly z 90% připravený od jeho spoluhráčů..Vážně si nepamatuju, kdy on někdy udělal nějakou tu nadstavbu a byl hlavním strůjcem gólu...nepamatuju.. Samozřejmě je jasný, že až bude moct hrát Suarez, tak si Pedro neškrtne a už se na toho nemůžu dočkat. S tou repre...no nechápu...jak někdo říkal - ten asi musí kouřit ptáky přímo královsky :))

Reagovat
smazaný uživatel

já si třeba neumim představit, kdo by o Pedra měl zájem dneska...No, nedovedu, napadá mě jen zpátky Barcelona B.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct kam s takovým nezmarem

Reagovat
misinho7

Tiez nepochopim par jedincov co ho v kuse kritizuju sice nema nejaku oslnivu formu ale goly dava a asistencie stale ma , minuly rok bol aj statisticky lepsie na tom ako neymar tento rok si myslim ze bude lepsi neymar

Reagovat
smazaný uživatel

pokud fat nevidíš že u Balea končí většina akcí, že si neumí zpracovat balon, tak to je pak těžký. Už se těším jak ho Jese vytlačí

Reagovat
misinho7

No a neviem ci ty nevidis ze bale ma vzdy podiel aspon na polke golov co dame

Reagovat
smazaný uživatel

chapes ze kdyby tam byl kdokoliv jinej tak tu asistenci ma taky, + ma vetsi prinos pro hru? Bale nemuzou porad omlouvat asistence ke kterym se dosatne ani nevi jak (mimo te druhe dneska - ta byla krasna a jeho)

Reagovat
smazaný uživatel

jenže zas nezapomeň že Bale má tu svojí rychlost...on je sice trochu kopejtko, ale takovou rychlost Jese nemá....Techniků tam máte okolo dost. Podle mě tam sedne...Ale původně ten můj komentář ne nijak zvlášť nevynášel do nebes Balea, jako tak že totálně hanil Pedra.

Reagovat
smazaný uživatel

treba ted ronaldovi vzal gola

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo byl taky off si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

hrana

Reagovat
smazaný uživatel

možná, ale ...pomezní v PD, asi takhle ..ti maj asi instrukce opačný a hraniční situace pískaj pro tým co brání. Včera se taky předvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Offside..

Reagovat
smazaný uživatel

to je krasa tento forbal. Ronaldo za nesolovani

Reagovat
smazaný uživatel

mohol mať hattrick, ale namazal to Karimovi

Reagovat
Kokesh

Criiiis? Cris dobrosrdecny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, legendární

Reagovat
smazaný uživatel

chce to ešte nejakú penaltu, nech sú aj fans Barcy spokojní

Reagovat
smazaný uživatel

PSGól

Reagovat
Kokesh

Callejon opet gol, ten kluk je zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

wow, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

to je ono, Bale mě ldneska 3 golovky nedal ani jednu, ale bude se tady vyzdvihovat, jak ma asistence a ze mel vlastne prinos. Byt tam nekdo jinej tak ma treba 2+2. O tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

bože, ty si na něho tak vysazený až je to fakt otravné, já ho taky zrovna nemiluju, ale nemusím na něm hledat všechno špatné

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

vubec ne, ja ho naopak realisticky hodnotim. Hrac co si neumi zpracovat balon, na to proste nema. To je cely. Nejsu na neho vysazenej, je to sympatak, ale bohuzel atlet, nez fotbalista

Reagovat
misinho7

Strasny hater..

Reagovat
smazaný uživatel

vis co to slovo vubec zanamena? Jakej ma vyznam?

Reagovat
smazaný uživatel

Iraizoz chytl tak 5 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteze je ta reprezentacni pauza. Treba po ni zacne hrat i nekdo dalsi vedle Gorky a Aritze.

Reagovat
C0br

Real tam už mohl nasázet klidně desítku

Reagovat
smazaný uživatel

no, co teprv Barcelona včera....Tolik spálenejch gólovek sem snad neviděl...Jen Messi jich měl 5.

Reagovat
Fairplay

Bale sice v zakončení dneska selhal, ale vodí si je tam neskutečně Dělá si z obránců kuželky

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel proti dnesnimu Athleticu na urovni Segundy B to neni takovy problem

Reagovat
Fairplay

Podle mě je tam znát trošku technický pokrok oproti loňsku. Snad se mu bude dařit takhle i proti lépe bránícím soupeřům.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jn

Reagovat
Fairplay

Loni by ho tyto technické kousky asi ani nenapadly, těší mě, že už se to snaží řešit i na menším prostoru. Otázkou je, natolik je to skutečně způsobené nekvalitou defenzivy...

Reagovat
smazaný uživatel

kuzelky si dela Isco, kterej za 10 minut na hristi presel vic hracu nez Bale za celej zapas

Reagovat
joshua

Ty jsi tim Balem uplne posedlej K tomu argument, ze by tam kdokoli mel stejny asistence je fakt roztomilej, kdyz to nemas jak dokazat.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostá blbost. Garantuju ti že kdyby tam hrál Isco tak má mnohem víc kanadských bodů. Však podívej jak hrál co přišel jak Iniesta v nejlepších letech. Nechápu proč ho nestaví do základu

Reagovat
joshua

Garantuj si co chces, jenom fabulujes. Isco by mel hrat casteji, ale on je jiny post nez Bale, k tomu jsou naprosto odlisni typove. Gareth sice neni zadnej micovej ekvilibrista, ale ma jiny prednosti, jiz se daji vyuzit (prave ta zminovana atleticnost, kvalitni strela, kvalitni centr).

Reagovat
misinho7

boze uz mam na teba averziu... Isco by ich viac nemal napr ta akcia kde Gareth presprintoval hracov a nahral Ronaldovi do prazdnej , nato ISco nema .. nehcapem co riesis oni su iplne iny hraci s IScom na kridle by sa nedalo hrat na take rychle protiutoky

Reagovat
smazaný uživatel

Isco by hral kde je , na Bale by se posunul James. Jo ta druha asistence byla jeho, zbytek letosni sezony ne. Proste v Realu jsou platnejsi hraci,nez Bale a meli by hrat zaklad.

Reagovat
Fairplay

Jenže u Isca je to taková klasika, navíc když k tomu přidá nečekanou přihrávku po první či druhé úspěšné kličce, tak je to paráda a může se rovnat s nejlepšími záložníky. Bale konečně začíná pracovat na menším prostoru, na což snad úspěšně naváže.

Reagovat
smazaný uživatel

jj takze za tych 9 minut co dostal sa mu ide vycitat niaka nepodarena klucka ?

A ta poslena veta je blbost . Bale na malom priestore nikdy nevedel a nikdy ani nebude vediet .

Reagovat
Fairplay

Však u Isca to píšu obecně, úspěšně obejitých hráčů má pravidelně požehnaně a letos k tomu přidává i přihrávky, čímž je konečně velice nebezpečnej. Dříve zpravidla obcházel protihráče dokud o ten balon nepřišel, což bylo až kontraproduktivní. A Bale se zlepšuje, třeba rozdíl ve zpracování balonu je oproti loňsku markantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco potrebuje doveru trenera ktoru od Ancelottiho nikdy nedostane .zrovna u Isca zacina zlepsovat finalna prihravka . No to isto . V tom neuorbil skoro ziadny progress proti Atleticu a Villarealu , Ludo , atd tam to bolo krasne vidiet . Ale on ma vzdicky statistiky Jese sa ma na co tesit .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gorka je momentalne golman asi s nejlepsi formou v Primere, bohuzel za nas nikdo dalsi dnes nenastoupil

Reagovat
X-bano-X

Aj Bravo ma celkom formicu

Reagovat
Kokesh

Pravda, odnesl to nejvic. Co je s Ikerem? Ten uz asi na svoje nejlepsi leta nenavaze, co? Mel by prijit odchod...

Reagovat
smazaný uživatel

Iker hral loni vyborne...letos se mu par zapasu celkem povedlo, horime spis na jinejch pozicich

Reagovat
smazaný uživatel

boží ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jich teda dost líto, nikdy sem nečekal, že by je odchod Herrery mohl tak oslabit.

Reagovat
Kokesh

Krasny zavrseni hattricku .]

Reagovat
X-bano-X

Ako sa ten zmrdecek moze tesit z golu na 5-0, ktory da rukou to teda nepochopim

Reagovat
JM

Reagovat
X-bano-X

jj ste viditelne charakteri jeden vedla druheho. Ono ako sa hovori ako klub taki fanusikovia

Reagovat
JM

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Minule tu valoire spominal ze Ronaldo nevie gol rukou, tak asi potrenoval

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe tady fakt vsichni cekali.

Reagovat
X-bano-X

Tak sa dockali

Reagovat
JM

Ruka u těla a neúmyslná. Ale asi tě to hodně štve, tak tady brečíš a hledáš něco, co není!

Reagovat
Kokesh

Reagovat
X-bano-X

Neumyselna to pri gole rukou sa posudzuje ci to bolo umyselne, asi nejake nove madridske pravidla

Reagovat
JM

To jsem snad nenapsal. Jenom jsem to zmínil kvůli tomu, že si napsal, že je bezcharakterní zmrdeček, jakoby tam ten balon tou rukou snad smečoval nebo co. Prostě dal CR7 hattrick (zase) a ty to nezvládáš, tak tady vymýšlíš nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu chongu

Reagovat
JM

CHONG je můj brácha. Tenhle profil s ním nemá nic společného!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře CHONGu.

Reagovat
JM

Umíněnost a zarytost jsou nejlepší důkazy hlouposti...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo cituje 450 let mrtvé chlápky a někdo má v rukou důkazy moderních věd.

Jasně a stručně - Ne, není.

Reagovat
JM

Docela by mě ty "důkazy moderních věd" zajímaly.

A jasně a stučně - Ano, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, 450 let mrtvý chlápek, renesanční myslitel a známý skeptik udělal převratný objev ve vědě,ve které jsme zjistili 99,9% všech věcí v posledních sto letech.

Navíc to ještě potvrdil JM, takže je to tutovka

Běž si raději kreslit.

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

sorry strejdo, no

Reagovat
X-bano-X

jj prakticky vzdy sa zapajan do vasich nezmyselnych hadok o Messim a Ronaldovi a tak aj teraz presne tam mierim. Ste banda zabednetnych tupcov ktora za kazdym vyrokom vidi velkeho barcelonskeho bubaka Mozem ta vsak ukludnit, je mi uplne u prdele ci da Rondaldo za rok 1000 golov alebo len 1.

Podla pravidiel ak lopta zmeni smer tecom od ruky je to proste ruka. Nejake ruky pri tele nikde v pravidlach spominane nie su. Uz to tu riesil aj tunak ale zda sa ze komunisticke rozpravky moderatorov v cr/sk TV su stale in. A ovcoidnych posluchacov si najdu vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ti to bylo u prdele, tak ses v klidu a vubec sem nepises, ale ty to moc nezvladas a myslim si ze ses momentalne dost nervozni

Reagovat
X-bano-X

Problem je v tom ze ty myslis a to vzdy ale vzdy zavana pruserom

Reagovat
JM

Jsi mimo. Samozřejmě, že když máš ruku úplně u těla a neuděláš s ní absolutně žádný pohyb proti míči, tak je to v pořádku!

Reagovat
X-bano-X

Mimo si ty, pretoze toto je len prva z podmienok. Druhou je ze lopta NESMIE zmenit smer letu, co sa tu stalo.

Reagovat
JM

Nesouhlasím...

Reagovat
X-bano-X

Je ti to prd platne. Na nete su pravidla a tam to je uvedene jasne.

Reagovat
JM

Rozhodčí to uznal a ty to nezměníš...

Reagovat
X-bano-X

Rozhodca uznal aj Messiho gol ktory si tu postol a aj tak si ho postol

Reagovat
JM

Ano postnul! Poněvadž to ty si tady začal psát, že je Ronaldo bezcharakterní zmrdeček. Já jsem jenom chtěl, aby sis nejdříve zametl před vlastním prahem. A pokud sis všiml, tak já jsem ho neurážel.

Reagovat
X-bano-X

No jaksi s Messim nebyvam, takze spolocny prah nemame a z veci typu ked ty mi vezmes hracku tak ja ti vezmem druhu som uz vyrastol.

Reagovat
JM

Asi mi úplně nerozumíš. To je zřejmě tou jazykovou bariérou...

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
valloire

Reagovat
C0br

ruka se posuzuje vždy stejně

Reagovat
X-bano-X

Tak to teda urcite nie.

Reagovat
C0br

to teda určitě ano

Reagovat
X-bano-X

to teda urcite nie.

Reagovat
X-bano-X

Pokial je ruka v prirodzenej polohe, nejde proti lopte a lopta po dotyku ruky nezmeni smer nie je to brane ako porusenie pravidiel.

Najviac diskutabilne z toho je prirodzena poloha ruky, kedze trebarz pri hlavickovani, nie je ruka zvyslo pri tele a preto je aj posudzovanie rozne.

Reagovat
eder

Nebreč, trolle.

Reagovat
X-bano-X

fakty mourku, fakty

Reagovat
eder

Fakt je ten, že mindráky jsou svinstvo. Soucítím s tebou.

Reagovat
X-bano-X

To je pekne To bude mlada laska

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesně to, my tady máme špíl, kterej je výbornej, dobře pokomentujeme a přijde nějaká pička jako ty a začne rýpat do Cristiano, protože víte, že mu Messi momentálně nestačí. Kdybyste si radši hleděli svých zápasů. Viděls mě třeba u Barca-PSG, že bych se tam vysmíval?

Reagovat
X-bano-X

jj presne o to vase strelecke dostihy mi ide ze si blbej jak cyp a nedokazes si rozkliknut ani oblubene kluby svedci len o jednom

Reagovat
smazaný uživatel

už to nezamluvíš, bohužel.

Reagovat
Visca el barca

Tak nestačí, golově bohužel ne, herně jo. Bohužel Messi při formě zálohy musí hrát i tvůrce. Do konce sezony budou mít golu stejně uvidíš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo byl dneska taky tvůrce - dost golovek vytvořil

Reagovat
Visca el barca

To neříkám, ale prostě má teď fazonu, že se to od něj i do tý brány odrazí. Nevím kdy naposledy dostal Leo balon tak aby ho uklízel jako CR při druhém golu. Ikdyž proti rayu kdyby dal Leo 3-4 goly nikdo nemůže nic říct. Může si za to sám loni povolil a teď mu kolikrát chybí ta jistota v zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

tak CR je nejlepsi uz posledni dva roky, zatimco 2011 a 2012 byl zase nejlepsi Messi ten trend je jasnej a nevidim duvod proc si nechcete priznat, ze momentalne je proste Cristyna nekde jinde. Stejne tak sme uznali my ze tech 91 golu bylo nejlepsich taky v tom roce

Reagovat
Visca el barca

Mně přijde že spíš exploduje na podzim, loni to bylo stejný a jaro v lize zas až taková sláva to nebyla vždyť ho v golech leoš skoro dohnal. Ale tenhle rok jako takovej až na ms má lepší o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, vloni jak dostal zlatej mic tak na jare zvolnil, coz se ale neprojevilo v LM kde nas tahl, kor semifinale proti Bayernu. Na MS ja osobne to davam za vinu jeho spoluhracum, protoze byt Ronaldo v Argentine tak to je jina. Btw. v Argentine byl pro me nez Messi lepsi ADM, a s nim by to finale vyhrali. Messi daval goly ve skupine, ale herne nic moc, a v play off se uplne vytratil, tam je tahl Angel.

Reagovat
Visca el barca

Já sám byl z jeho výkonu zklamanej, celý jaro jsem si říkal šetří se na ms a ono pak ve finále nemhol vůbec běhat. Ale ono, když není kondice není kde brát. Začátek sezony se jeví dobře, jen se potřebuje dostat do pohody par golama, crisovi tam teď spadne vše na co si pomyslí a v tom je ten rozdíl, na vallecanu messi chtěl až moc a ty goly tam nespadly.Chvilku to potrvá, ale od toho vleklýho zranění mám konečně z něj lepší pocit, co se týče pohybu atd. Goly přijdou a snad ho nakopne to že cr získá třetí míč, jako tenkrát nakoplo crise, když získal 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
CHONG

Jeď do Libérie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Procpak, chces nieco poslat domov

Reagovat
JM

http://www.youtube.com/watch?v=0rVBrjQQPLs

Hm, Messi se raduje jako šílenec. Taky je po tebe bezcharakterní zmrdeček?! Nebo tady u tebe platí nějaký jiný (barcelonský) metr? Mimochodem Messiho ruka úplně jiná - naprosto ÚMYSLNÁ!!!

Reagovat
X-bano-X

5-0 je totozne ako gol na 1-1, hmmmm mimo to som to vtedy v diskusii dost razne odsudil, ale co ty o tom vies, v tom case si este nosil plienky

Reagovat
JM

Takže jiný metr... Přesně jak jsem předpokládal!

Reagovat
smazaný uživatel

To je argument..

Reagovat
X-bano-X

Preco by to nebol argument, ked to odsudim u svojho hraca v dobe ked nam ide o titul a tu sa nenajde jediny madridista, ktory by to iste spravil v rozhodnutom zapase asi nie je nieco v poriadku

Reagovat
Ángel di María 22

Je to argument, ale uplně na hovno

Když nevidíš ten rozdíl..Cristiano měl tu ruku nalepenou u těla a spíš se tomu vyhejbal a ten míč ho trefil do boku/ruky. Messi ve výskoku jak Maradona prostě, no.

Reagovat
X-bano-X

Jo a ja v prvom prispevku riesim to co robil po tej ruke o ktorej vedel ze to proste ruka bola. Jo a ruku nalepenu u tela.......este zopar prispevkov a nakoniec ho to trafi niekam do hrude

Reagovat
Pigeon

měl by sis jít prostudovat pravidla a nedělat si tady další a další ostudu. Regulérní gól, tak nechápu o co ti jde

Reagovat
X-bano-X

Pan je znalec, bohuzial tu sa bavime o futbale a nie o piskvorkach, tie pravidla sa asi jemne lisia.

Reagovat
Pigeon

dle pravidel fotbalu byla ruka neúmyslná, nastřelená a při těle, čili situace, po které se pokračuje ve hře. tvůj příspěvek s nulovou hodnotou na tom nic nezmění. Se s tim smiř

Reagovat
X-bano-X

Takze nastrelena a pri tele ako hovorim dalsi znalec. Fakt by som rad videl tie pravidla kde sa tieto 2 pojmy vyskytuju.

Reagovat
Pigeon

je tam napsaná čárka

Reagovat
madridcan

Su tam, ale rozdiely. Ruka je uplne rozdielna, Cristiano tou rukou uhybal. Uvidime aka bude ROnaldova reakcia po zapase, ze ci sa ho spytaju na tu ruku. Messi vtedy reagoval, ze na tom vobec nezalezi, lebo Tamudo im vtedy odstrelil titul. CO je dalsi rozdiel. Skorovat na 5:0 alebo dat gol rukou, ktory mohol rozhodnut o titule. Tento piaty gol Ronalda o titule rozhodne asi tazko. Ale Banovi ide hlavne o tu radost, ale znie to velmi zatrpknuto a preto sa tym reakciam nedivim.

Reagovat
X-bano-X

Rozdielov je tam kopec. Jeden mal 19 a mohol rozhodnut o titule, aj tak ho to neospravedlnuje kedze to spravil jasne umyselne ale viem sa do toho vzit. Druhy ma 29, zaciatok sezony a rozhodnuty zapas a aj napriek tomu sa chova ako decko. Bohuzial

Reagovat
JM

Ano a taky je rozdíl v tom, že Ronaldova ruka byla naprosto neúmyslná a rozhodčí gól uznal, čímž CR7 dovršil hattrick. Nevidím důvod, proč se neradovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše jen devatenáctileté děcko.

Reagovat
JM

Takže jiný metr... Přesně jak jsem předpokládal!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jiný metr. Tento gol odsoudil snad každý, ale dalo se to pochopit vzhledem k výsledku a tomu, že byl ještě děcko.

Jenže teď je tady 29 letý Ronaldo, který dělá všechno proto, aby nahnal co nejvíce branek. Skáče, padá, kope a mlátí do hráčů a pak se raduje při sporné brance na 5:0 více, než když dal Bale ve finále LM na 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovi dneska neslo nic vytknout. 3+1, zbytecne nesoloval, nesobcil (vytvoril tak pet tutovek), nenervil, nedelal zadny komedie. Kez by to tak bylo vzdycky.

Reagovat
teenz

Poslední dobou je neuvěřitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale treba v tom Bulharsku ze sebe zbytecne delal dicka..

Reagovat
teenz

Tak to on má takový chvilky no. Ale já to na něm prostě žeru.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

zemik co to monako v 90 minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi nemluv já prostě mam takovou smůlu v sázení...to neni normální

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě tak posranej gól....kdyby to byl nějakej pěknej kousek, budu nasranej trochu míň, ale tohle...Já na to koukal asi od 75´ a PSG děsný...totálně pasivní, vysmátí a nepohybliví...Vem je čert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
migwel

Včera jsem koukal na live a nestačil jsme to dát... Monako v poslední minutě resp. mě to prostě už nevzalo... někdy to vyjde někdy NE...

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska to byl koncert. Bilbao jsme prakticky k ničemu nepustili, do ofenzívy aktivní, dynamickej výkon, nádherný kombinace a nebejt Iraizoze, tak je to možná dvouciferný. A Bale měl dát gól tvl Sice má dvě áčka, ale zazdil toho dost.

Hala Madrid! jdem nahoru rychlejc než loni

Reagovat
Ángel di María 22

Joa Cristiano král samozřejmě, 3+1, no comment, the best.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně za poslední větu " jdem nahoru rychlejc než loni"

Reagovat
Kokesh

Neni koho kritizovat, krome par chyb perfektni vykon, i pres nekvalitu soupere a nasi oblibenost v domacich zapasech proti nim. Jamese si mozna oblibim tak jako Angela, zacinam s nim sympatizovat zapas od zapasu, roste.

Od divaku je opet videt podpora, i Ikera. Masina se rozjizdi. Vsechno pri starym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
garruklol

Carlo je prostě král!!!

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo hustě, takovej gólovej průjem jsem neviděl od dob nejlepší formy Messiho, tohle se mu už skoro blíží..

Pár rekordů:

Cristiano is the THIRD player to score 22 hat-tricks in La Liga history, equalling Telmo Zarra and Alfredo Di Stéfano.

Ronaldo became the only player to score 13 goals first 7 La Liga matchdays.

Cristiano is only the second player to score three hat-tricks in the first 7 matchrounds of a La Liga season, after Mariano Martín (1943-44)

Ronaldo became the all-time Real Madrid goalscorer against Athletic (13).

Reagovat
smazaný uživatel

a zase jsem neviděl od dob nejlepší formy Messiho, tohle se mu už skoro blíží.. neskutecny

Reagovat
Atlético de Madrid

já tady tak trochu rejpu ale ona je to prostě pravda, na ten Messiho rok 2012, kdy dal 91 gólů prostě nemá nic, ale stále je momentální Ronaldovo gólová produkce nejmasivnější v moderních dějinách fotbalu

Reagovat
Switchback

však je upřímnej, jako jeden z mála

Reagovat
smazaný uživatel

to sem si taky myslel. Mrkni do diskuze atletico-Real v superpoharu. Tam padalo cosi o bilych mrdkach, apod. tam se chalpec vybarvil a uz to nezakeca. Jedine zmenit nick a zacit znovu. Uz je prokouklej

Reagovat
Atlético de Madrid

nevim o co se snažíš, ale abych ti tohle vysvětlil..

dělám si velkou sbírku fotbalovejch rekordů, mám jich stovky. Za nějaký dva roky co to dělám jich hrozně moc držel Messi. Teď se Ronaldo dostal na úroveň jeho gólový produkce a začíná jich dost překonávat. A pro mě je fascinující, protože si můžu vyplňovat ty svoje tabulky a sledovat, kdo kterej rekord kdy překoná (protože Ronaldo je jedinej, v jehož možnostech je teoreticky nějaký ty Messiho počiny překonat, pár už jich překonat dokázal).

Reagovat
smazaný uživatel

prima

Reagovat
Atlético de Madrid

tam dělaj dobrý párky v rohlíku

Reagovat
misinho7

najvacsi kraal

Reagovat
Ángel di María 22

No vidíš a to hrál jen 6 dokonce.

Reagovat
Switchback

V el clasicu hlavně nesmíme prohrát ... protože jestli to tak půjde dál, tak Real bude ztrácet fakt minimálně

Reagovat
eder

Prohrajete.

Reagovat
madridcan

ani pici

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne bude zalezet na tom, jak vydrzi Modric s Kroosem. Zatim je Carlo skoro nesetri, protoze se to vlastne ani neda. Takze aby to s nema na jare nebylo spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

jak ze neda ? Kludne domace zapasy proti Elche , Bazilej , Cordobe alebo aj dneskam mohol nechat hrat Ilarru niamiesto Krossa . Kludne moze Isca dat na pravu stranu . A viac by ich posetril .

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas Bilbao neproverilo obranu, ktera je proste letos slaba a jak uz jsem rikal, kdyz se podivam na vase skore a obranou fazi, tak jste favoriti na titul vy, a to jeste neprisel Kanibal. Ona trojka Messi-Neymar-Kanibal bude taky hodne kousat a ten nas utok dorovnate. Zalezi co pak zaloha a obrana, ktera u nas neni nejak sehrana a fakt je taky ten ze momentalne mate i lepsiho golmana. Iker proste neni ve forme

Reagovat
Switchback

Neříkej mu tak

Reagovat
misinho7

ja sa praveze bojim toho ze ideme jak masiny teraz davame 4-5 golov za zapas pride el clasiko prehame a je po lige mozme potom davat dalsich xy golov ale vy uz tych 7 bodov udrzite .. ale snad sa mylim a El Clasiko vyhrame my

Reagovat
Switchback

uvidíme, hlavně to bude po dlouhý době El Clasico, na který se fakt těším ... snad vyhraje ten lepší a bude to reklama na fotbal

Reagovat
Fairplay

Kdy se hlasuje o Zlatém míči?

Reagovat
madridcan

Teraz si Sepp Cristiana nepohneval, tak myslim, ze sa bude hlasovat normalne na prelome oktobra-novembra a cca dva tyzdne.

Reagovat
Pigeon

Ronaldo hattrick a slabší povahy to opět neunášejí a mění diskuzi v hnůj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

BTW jsem se schválně několikrát podíval na ten údajný gol rukou....naprosto v mezích pravidel. Ruka u těla, žádný pohyb k míči. Čili regulérní gól a nevidím důvod, proč by se neměl Ronaldo radovat, když to byl navíc hattrickový, byť trochu šťastný, gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele