18. kolo
27.01.2007 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

VfL Bochum - 1. FSV Mainz 05 0:1

Do branky Bochumi si stoupl Jaroslav Drobný a proti Mohuči příliš práce neměl. Byl to vyrovnaný zápas, hosté se snažili hrát hodně aktivně, ale byli to domácí, kteří se dostávali do vyložených šancí. Dvakrát však selhal bochumský ostrostřelec Gekas a domácí akcie rázem začaly padat. Hosté se na dostřel Drobného příliš nedostávali, ve 28. minutě však dokázali vyprodukovat gólovou akci. Po standardce Azaouagha se Szabics neukvapil, počkal, až se rozběhne Rose, a položil mu míč na hlavu. Při závěrečném rohu se do mlýnice vydal i brankář Drobný, dokonce se i dotknul míče, ale Gekas vzápětí nepropálil hradbu těl.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele