24. kolo
02.03.2007 20:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Schalke 04 - Hamburger SV 0:2

Překvapení kola se zrodilo na úkor dosavadního lídra tabulky, pro body si přijel namlsaný Hamburk. Ten se snaží zachránit mizerně rozjetou sezonu a poslední kola dokazují, že atak pohárových příček není vzhledem ke kvalitě kádrů utopií. To Schalke o pohárech jistě nepochybuje, stále vévodí tabulce, a tak samozřejmě nelze nemyslet na titul. Ovšem v posledních kolech dává příležitosti svým pronásledovatelům na dotáhnutí a chtě nechtě svým výsledkovým výpadkem vrátilo Schalke do hry o titul i Bayern.

Domácí hráči vstoupili do utkání aktivně, v úvodu utkání prověřil Franka Rosta z přímého kopu Altintop. Na hostujícího brankáře nevyzrál v úvodu utkání ani Dario Rodrigez. Hamburk se snažil nastolit pomalejší tempo hry, což se mu také nakonec podařilo. Především ve středu hřiště se odehrával dlouhý úsek utkání, který přerušila až úvodní branka. V 71. minutě svým dlouhým výkopem Rost založil gólovou akci, na jejímž konci byl přesně zakončující Van der Vaart. Ernst a Rodrigez si dávali přednost při zpracování, čehož nizozemský záložník využil a z jedenácti metrů propálil Neuera. Domácí hráči nedokázali na tento úder zareagovat, naopak po další chybě v obraně inkasovali podruhé. Zcela volného Oliče našel ve vápně Jarolím a Olič využil druhou střelu na bránu Schalke v druhý gól. Stoprocentní efektivita tak rozhodla o překvapivém vítězství Hamburku.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*p062

HSV vydoluje minimlně bod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele