15. kolo
03.12.2005 15:30 CET
3 : 1
(1:0)
Stadión:
AOL Arena, Hamburg

Reportáž

Hamburger SV - 1. FC Köln 3:1

Pohodlné vítězství Hamburku doprovozené smutným incidentem z řad fanoušků hostujícího Kolína bylo k vidění v zápase dvou celků z opačných pólů tabulky.

Hamburk dominoval po celý průběh zápasu. V úvodu první půle své šance neproměnili ani Barbarez, ani van der Vaart z přímého kopu. Domácí si tak na zaslouženou trefu museli počkat až na závěr poločasu. Po spolupráci Atuby s Barbarezem se levačkou trefil prvně jmenovaný.

Druhá půle pokračovala ve vyjetých kolejích. V 53. minutě se po rohu Beinlicha z besprostřední blízkosti prosadil Benjamin Lauth. Další gól v síti svých miláčků neunesl jeden z hostujících fanoušků a trefil bubenickou paličkou chumel radujících se hráčů domácích. Zásah nejvíc odnesl Alexander Laas, který v 17. minutě nahradil zraněného Van Der Vaarta. Mladý záložník měl velkou část obličeje zkrvavenou, přesto byl, narozdíl od nizozemské hvězdy, po zašití rány schopen zápas dokončit. Kolínští hráči narozdíl od svých fanoušků bojovali férově a o pět minut později korigovali. V 58. minutě z ojedinělé šance skóroval Bjorn Schlicke. Poslední slovo však měli opět domácí. V 73. minutě se po chybě brankáře hlavou prosadil Barbarez. Příští soupeř Slavie tak potvrdil dobrou formu.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele