2. kolo
13.08.2005 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Borussia Dortmund - Schalke 04 1:2

Díky Smolarkovi šli domácí do vedení v 17. minutě, jeho branka však vyvolala hodně emocí. Centr Kringeho si totiž drobný útočník zpracoval evidentně rukou a navíc nasadil s velikým štěstím Rostovi housle. Poté už to šlo s žlutočernými z kopce. Za pět minut hrál jednu z hlavních rolí opět Smolarek. Po rohu Ernsta a výborné hlavičce Kuranyiho totiž mohl míč z brankové čáry odvrátit, jenže špatně nastavil tělo a míč skončil v síti. Po vyrovnávacím gólu Schalke vyvinulo veliký tlak, Dortmund odolával jen díky štěstí při blokování střel. Spolupráci Rosický – Koller nedali hosté vůbec prostor, jedinou výjimkou byla situace ze začátku druhé půle, kdy Kollerovu hlavičku zlikvidoval Rost. V 58. minutě už Schalke vedlo. Odkop stopera Krstajiče odvrátil Metzelder jen ke Kuranyimu, který pohotově vypálil ze slušné dálky přesně k tyči. Schalke bylo dál nebezpečnější, i když domácí se přeci jen pokusili o závěrečný tlak. Kollerův gól ale neplatil pro milimetrový ofsajd a Brzenska pálil v závěru jen do středu Rostovy branky.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele