19. kolo
04.02.2006 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Bayer Leverkusen 1:0

Před opět vyprodanou Allianz Arénou se domácí tentokrát příliš nevytáhli, ale jejich výkon na výhru stačil. Hosté se potýkali s nepřesností v koncovce, s nulou ve skóre nepohnul ani Michal Papadopoulos, který se na hřiště dostal v 84. minutě.

Na poslední zápas chtěl hned zkraje navázat Makaay, ale po dravém průniku zamířil nad Buttovu branku. V sedmadvacáté minutě byli na druhé straně blízko gólu hosté, když přímý kop Athirsona usměrnil Schneider hlavou do břevna. Gólem ještě víc zaváněla šance Berbatova, který hlavou netrefil odkrytou bránu. To už Bayer začal zlobit Michael Ballack. Po půlhodině ještě hlavičkoval těsně vedle, ale v 36. minutě využil podskočení Rolfese, Sagnolův centr v klidu zpracoval a střelu namířil přesně pod víko. Hosté hráli vyrovnanou partii, blízko vyrovnání byl v závěru půle Schneider, když se po rohu snažil propálit hráče stojící na brankové čáře. V druhém poločase už domácí hlídali výhru a vyráželi do nebezpečných brejků. Po Schweinsteigerově pasu trefil Makaay tyč a po obrácené spolupráci mladého záložníka se štěstím vychytal Butt. V závěru ale Bayern mohl hrubou chybou o výhru přijít. Ismael při odvracení míče namazal Voroninovi, jehož dva pokusy však Kahn dokázal vytěsnit.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele