10. kolo
22.10.2005 15:30 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

1. FC Norimberk - Arminia Bielefeld 2:3

Domácí, jimž stále citelně chybí kanonýr Marek Mintál, potřebovali v utkání s Bielefeldem nutně bodovat a lepší vstup do zápasu si snad ani nemohli přát. Běžela teprve druhá minuta, když Banovič přihrál Reinhardtovi a ten dostal svůj tým do vedení - 1:0. To mohl o chvíli později pojistit Schroth, ale po přihrávce od Kiesslinga mířil mimo. V 17. minutě se pak vyznamenal brankář Arminie Hain, který skvěle zneškodnil pokus Svena Müllera. Hain poté své kvality prokázal při trestném kopu Banoviče a po půlhodině hry si na něj nepřišel ani Wolf. Bielefeld se v ofenzivní činnosti poprvé osmělil až v 31. minutě a okamžitě z toho byla branka, když práci Zumy zužitkoval přesnou střelou Fink - 1:1.

Fotbalisté Norimberka i po změně stran nadále bušili do hostujících vrat. Vrátit vedení jim mohl Banovič, po Reinhardtově centru ale hlavičkoval pouze do břevna. V 83. minutě se však již Banovič dočkal. Šanci mu tentokráte připravili Kiessling ve spolupráci se střídajícím Daunem a Banovič tentokráte hlavičkoval přesně - 2:1. Domácí byli po téměř celý zápas lepším týmem, stačilo ale krátké povolení v koncentraci a rázem jim zbyly pouze oči pro pláč. V 89. minutě totiž skončila v jejich síti tvrdá rána Diega Leona a aby toho nebylo málo, v nastaveném čase je i o bod za remízu připravil svou střelou Zuma.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele