21. kolo
12.02.2005 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Werder Brémy - Borussia Mönchengladbach 2:0

Trenér Advocaat se musel obejít bez zraněného střelce Soncka, který v Brémách citelně scházel. První velkou příležitost připravil pro domácí špatnou rozehrávkou Strasser, míč poslal před bránu Ernst, ale Huntova chvíle měla teprve přijít. Debutující dorostenec se prosadil ve 29. minutě, kdy zakončil roh Micouda a stal se nejmladším střelcem v historii Werderu. Druhý zásah mohl přidat ještě v první půli, jenže zbytečně přihrával svému mazákovi Klosemu, kterého pokryli zadáci. Sice s faulem, ale hrálo se dál. O přestávce se do stal na hřiště van Hout a postaral se o první střelu hostí, po 48 minutách. Za Brémy se dostal do obrovské příležitosti Borowski, jenže mířil vedle. V 80. minutě střídal Hunt a nahradil ho Zidan, další mladík. I on se dnes poprvé zapsal do střeleckých análů. Do konce řádné hrací doby zbývaly slabé tři minuty, když se důrazně dostal k míči a pohotově zavěsil. Gladbach tak stále čeká na výhru venku.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele