25. kolo
13.03.2005 17:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Schalke 04 - Bayern Mnichov 1:0

Přímý střet dvou nejvážnějších aspirantů na mistrovský titul musel už v 8. minutě opustit Asamoah zraněn poté, co absolvoval tvrdý souboj s trojicí soupeřů. Samotný fotbal nebyl nic moc, protože převládla snaha nedostat gól a čekat na chybu soupeře. Nadlouho největší příležitost propásl v úvodu Aílton, když ho Kahn vychytal, stejně jako dorážejícího Sanda. Po dalším odrazu od Kahna stačilo jen trefit odkrytou bránu, ale brazilský útočník přestřelil. Vyprodaný stadion zabouřil poprvé zásluhou Ballacka, který drsným faulem poslal k zemi Kobijašviliho. Za domácí odpověděl Krstajič šlapákem na Pizarra a taktéž obdržel celkem mírnou žlutou kartu. Větší chybu vyrobil až v závěru půle Krstajič, když špatně zpracoval míč, jenže Guerrero jen nastřelil Rosta. Další příležitost Guerrera při rohu zneškodnil reflexivním zákrokem Rost. V 70. minutě fauloval kousek před šestnáctkou Demichelis Sanda a k přímému kopu se nepostavil nikdo jiný, než Lincoln. Potvrdil pověst výjimečného střelce standardních situací, na střelu o břevno neměl Kahn nárok. Trestňáky z větší vzdálenosti kope Bordon, jeho dělovku však Kahn vyrazil. Závěrečný tlak Bayernu kupodivu vůbec nepřišel, naopak Lucio se ukopl a Lincoln mohl definitivně rozhodnout, jenže mířil těsně vedle. Schalke se tedy dostalo o tři body před Bayern na čelo tabulky, kde se vyhřívá po dlouhých 128 kolech.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele