27. kolo
03.04.2005 17:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - Hertha BSC 2:1

Přestože Jan Koller chtěl do zápasu zasáhnout, kvůli zranění musel zůstat na tribuně. Ze začátku měla sice více ze hry Hertha, ale stačila jedna povedená akce domácích a vše bylo obráceně. Akci začal na půlící čáře u Ewerthona. Brazilský útočník pokračoval i bez míče do vápna, kde byl rázem sám a umístil Smolarkův centr do branky. Borussia rázem byla lepší a úspěšná dvojka zakrátko vyprodukovala druhý gól. Ewerthon přihrával na volného Rickena, ale směr přihrávky změnil Madlung a míč se dostal do vápna k Smolarkovi, která vstřelil třetí branku v sezóně. Hosté se snažili po přestávce o aktivnější hru, dlouho se to však nedařilo. Pomohla až utěšená střela Friedricha z osmnácti metrů. Berlínský obránce převzal míč od Salihoviče a ze slušné dálky trefil levý růžek Weidenfellerovy brány. Ani tato náhodná branka nedokázala Herthu vybičovat k náporu, obrana Dortmundu také působila poměrně pevným dojmem. BVB už na pohár UEFA ztrácí jen 6 bodů.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele