základní část, 3. kolo
27.10.2021 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Slavia v dohrávce uspěla, Sigmu sestřelil Olayinka

Fotbalisté Slavie zvládli důležitou dohrávku proti Olomouci a dobře se tak naladili na nedělní šlágr proti Plzni. Středeční utkání třetího kola skončilo výsledkem 1:0, o který se v samotném úvodu postaral Olayinka.

Branka padla hned z první významnější akce utkání. Poulolo na vlastním vápně trestuhodně ztratil míč na úkor Petera Olayinky, který touto příležitostí nepohrdnul a skóroval. Pohledným způsobem rozvlnili sešívaní v desáté minutě, kombinace Schranze a Kuchty však nemohla být uznána pro předcházející ofsajd. Po čtvrthodině musel do akce i Mandous, a to proti Hubníkově hlavičce.

Ex-olomoucký gólman si poradil i se Zifčákovým tečovaným pokusem. Vzápětí přišli červenobílí podruhé o vstřelený gól, ten Lingrův neplatil pro postavení mimo hru v podání Kuchty. Právě Kuchta následně centroval na Ousoua, tomu se ovšem skórovat nepodařilo. Stejně tak si v tutové příležitosti vedl sám Kuchta, jenž minul bránu.

Slávistický útočník krátce po návratu ze šaten nevyužil samostatný únik a pálil vedle, o chvíli později to se sešívanými vypadalo nedobře, velké štěstí nakonec měl Hromada. V jeho případě video neusoudilo, že by za zákrok na Hálu měl vidět červenou kartu, ani že by jeho souboj s Poulolem znamenal penaltu pro Sigmu.

Na opačném konci hřiště tečoval Kuchta Ševčíkův pokus do tyče, načež Schranz pohrdnul další stoprocentní příležitostí. A jelikož ani ve své několikáté šanci neuspěl Kuchta, musel se činit Mandous proti Daňkově střele z vápna. Mezi spalovače příležitostí se v závěrečné desetiminutovce zapsal střídající Krmenčík, který dvakrát napálil jen Macíka.

A jelikož Beneš po Gonzálezově centru v závěru hlavičkoval vysoko, připsala si Slavia do tabulky tři body a se stejným ziskem i skóre s o druhé místo dělí se Spartou.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mám aktivní filtr kdykoliv,ale nemužu na tipáči ten kurz najít. Odkud ho vzal ef?

Reagovat
smazaný uživatel

Spravení nálady po budějkách, 3:0, Kuchta, Schranz, Kuchta

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli takovy hrubce prohrajou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele