základní část, 20. kolo
22.02.2022 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Slovácko znovu neskórovalo a s Pardubicemi remizovalo

Ani na třetí pokus nedokázalo Slovácko v jarní části ligové soutěže vstřelit branku. Na hřišti Pardubice alespoň zvládlo konečně bodovat, odváží si bezbrankovou remízu. To je pro něj ale v boji o poháry málo.

Přitom v úvodu do toho Jihomoravané pořádně šlápli a Letáček se musel činit proti Jurečkově hlavičce. Petržela pak dokonce procpal svou střelu do sítě, nicméně využil při tom ofsajdového postavení a gól tak nemohl platit.

V průběhu první půle pak Daníček zamířil nad břevno. V jejím závěru Toml na poslední chvíli uhasil nebezpečnou situaci před Reinberkem a Sadílek trestuhodně zahodil protiútok svého mužstva.

Po návratu ze šaten už se osmělili i Pardubičtí a Fryšták musel předvést svůj um proti Solilově pokusu. Dvacet minut před koncem pálil tvrdě do hostujícího brankáře Hranáč, asi největší šanci musel Fryšták likvidovat v závěru, kdy vytěsnil mimořádně zdařilou ránu Cadua.

Ani jednomu celku se každopádně nakonec nepovedlo skórovat a utkání skončilo bezgólovou remízou. Ta Východočechy přiblížila na rozdíl jednoho bodu k třináctým Teplicím a čtrnáctému Jablonci, Slovácko se nedokázalo dotáhnout na Baník a je aktuálně páté. O víkendu hostí šestou Mladou Boleslav, Pardubice míří do Plzně.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Alan

1:2

Reagovat
kecipep

2:3

Reagovat
DidusIneptus

Žádná motivace, žádný zájem! Radši se hodí marod! S takovýma to na konci soutěže nedopadne dobře.

Reagovat
Alan

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácku se nedaří najít herní pohodu z podzimu. První poločas jsme neproměnili tři tuovky. Druhý poločas byla hrůza. Problém si přihrát, nakopávané centry. Sadílek a ty jeho nesmyslné auty, které už nejsou v kurzu. Prostě totální bída.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele