základní část, 7. kolo
11.09.2021 16:00 CET
1 : 3
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Bohemians uspěli ve Zlíně a stoupají tabulkou

Ještě dvě kola zpátky byli Bohemians stále bez výhry, nyní už jsou na sedmém místě tabulky. Může za to jejich úspěch ve Zlíně, kde zvítězili 3:1. Po brankách Keïty a Dostála sice snížil Tkáč, avšak Koubek pojistil svému týmu plný bodový zisk.

Od začátku utkání byli "Klokani" aktivnější a svého soupeře ohrožovali. Květovu ránu vytěsnil Rakovan, na Keïtova nenalezla cíl. Zlínský brankář se vyšvihl i proti Chramostově obrovské příležitosti, na opačném konci hřiště mohl gólman zůstat v klidu, neboť Fillo pálil jen do bránícího hráče.

Ve čtrnácté minutě už jsme byli svědky první radosti. Zničehonic se Ibrahim Keïta zjevil sám před Rakovanem, čehož s přehledem využil a otevřel gólový účet utkání. Navýšit mohl z tutové pozice Květ, nezmohl se ale na nic víc než ránu do brankáře. A o moc lépe si v závěru první půle nevedl ani Chramosta, který pro změnu přestřelil.

Když to nešlo útočníkům, musel se do toho vložit obránce. Z druhé vlny nabíhal do vápna Martin Dostál, který dostal balón od Ibrahima Keïty. Jeho rána se sice neřadila mezi ty nejpovedenější, avšak díky Rakovanově zaváhání skončila za brankovou čarou. Ještě hůře s domácími mohlo být po Köstlově střele, ta nakonec proskákala vedle.

Po třech čtvrtinách utkání namísto toho ševci snížili. Tkáčovu dalekonosnou střelu tečoval Vondra tak, že Le Giang už proti ní zasáhnout nemohl. Když běžela devětasedmdesátá minuta, došlo na potvrzení výhry Vršovických. Po Necidově pasu upaloval na brankáře Matěj Koubek, jehož technický pokus zapadl za gólmanova záda.

Bohemians se tak v tabulce bodově dotáhli na svého soupeře a díky lepšímu skóre jsou dokonce sedmí, zatímco Jihomoravané devátí.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele