10. kolo
05.12.2020 14:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians ztratili vedení a proti Pardubicím byli nakonec rádi za remízu

Bohemians neukázali dostatečně, kdo je v Ďolíčku králem. V souboji týmů, které vršovický stadion shodně využívají jako domácí hřiště, šli sice do vedení zelenobílí, avšak Pardubicím se vyplatila aktivita z druhého poločasu. Obě mužstva si tak body podělila.

K výrazné změně v základní jedenáctce Klokanů došlo na postu brankáře, když absentujícího Le Gianga zastoupil Kouba. Do obrany Bohemky se vrátil Krch, šanci dostali také mladý záložník Novák s Necidem. V sestavě Východočechů došlo k jediné změně, když Čelůstku na levém kraji defenzivy nahradil Surzyn.

Hned z první šance zápasu padla branka. Domácí Pulkrab v sedmé minutě posunul míč na Necida, jenž svým prvním zásahem od návratu do rodné země otevřel skóre. Nedlouho poté se k hlavičce po rohovém kopu dostal stoper Bohemians Hůlka, avšak nebyl úspěšný tak jako Necid. Pardubice poprvé zahrozily z kopačky Surzyna, který ve 13. minutě pálil nepřesně.

Ve 27. minutě se chtěl se svojí kopací technikou ukázat Květ, z přímého kopu ale nezamíři mezi tři tyče. V zámezí skončila též hlavička Proska o šest minut později na druhém konci hřiště. První půli uzavřel střelecký pokus Nováka, jenž lapil brankář Východočechů Boháč.

Téměř ihned po změně stran usilovali o vyrovnání Hlavatý se Solilem, načež druhý jmenovaný zakončil do Koubovy náruče. Mnohem větší šanci měl v 60. minutě střídající Huf, jehož opět vyhledal Hlavatý, avšak útočník Pardubic obrovskou příležitost zahodil. Za další tři minuty už si ale Huf spravil chuť. Opět jej dopředu vyslal Hlavatý, načež forvard Východočechů překonal Koubu - 1:1.

  Klokani toho v druhém poločase moc nevymysleli. Až v závěru se začali hnát do útoku, jenže kloudnou šanci si nevypracovali. To Pardubice se těsně před koncem dostaly k několika střeleckým pokusům, remízový stav však vydržel. 

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohemka zvítězí 4:1

Reagovat
vanGomm

Oba tymy hrají doma.Tip oba dají gól.

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele