základní část, 17. kolo
23.11.2019 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia i v deseti tlačila, z Olomouce ale veze jen bod

Třetí ztrátu v sezóně mají za sebou fotbalisté Slavie. Ti získali jen bod na Andrově stadionu, přičemž zápas výrazně ovlivnila Masopustova červená ze závěru první půle. Sešívaní Hanáky poté sice dokázali zatlačit, branku ale nevsítili.

První půle se nesla ve znamení boje mnohem více než fotbalovosti. V úvodu to zkoušeli Hušbauer a Ševčík, s pokusy obou si poradil Mandous. Po Plškově hlavičce mířící nad bránu byl nejblíže gólu v první půli znovu Ševčík, jehož rána ze třiceti metrů nadělala gólmanovi pořádné starosti.

Po Coufalově ostrém zákroku se mohli domácí řítit ve dvou sami na Koláře, jenže sudí k jejich velké nevoli hru přerušil. Další protiútok už byl úspěšnější. Ačkoliv z něj nedokázali skórovat, zajistili alespoň vyloučení Masopusta, který podkopl unikajícího Faltu.

Na začátku druhého poločasu se hned několikrát musel vyšvihnout Mandous, jenž zlikvidoval hned tři Takácsovy hlavičky. Zaváhání Koláře vedlo k pořádnému závaru před jeho svatyní, ten završil Sladký hodně nepovedenou střelou z voleje.

Další nezvládnutý vzdušný souboj v podání Hanáků vedl k hlavičce Frydrycha, která rozezvučela břevno. Stejnou částí těla pálil na druhé straně mimo Yunis. V obrovské příležitosti po bravurním Ševčíkově pasu selhal tváří v tvář gólmanovi van Buren, v nastavení zase mohli jít do vedení Hanáci, situaci ale zachránil na brankové čáře Frydrych.

Náskok červenobílých tak sice vzrostl na dvanáct bodů, avšak Plzeň jej může v neděli snížit. Sigma zavírá první desítku.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele