základní část, 4. kolo
11.08.2018 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SFC Opava - Slovan Liberec 1:1

Zápas mezi Opavou a Libercem skončil remízou 1:1. Po bezbrankovém prvním poločase se prosadil liberecký Potočný. Za domácí vyrovnával z penalty Kuzmanovič.

Do zápasu vstoupili lépe hosté a už po devíti minutách se mohli radovat z branky. Radost to ale byla krátkodobá, protože sudí se po dohodě rozhodli branku kvůli ruce Mikuly neuznat. Po čtvrthodině hry musel vytáhnout dobrý zákrok Fendrich, když ze standardky pálil Potočný. Zápas příliš šancí nepřinášel a když už se někdo dostal ke střele, tak většinou obrana jeho pokus srazila, jako například zakončení hostujícího Ševčíka z 28. minuty.

O pět minut později se po centru Zavadila dostal k hlavičce Simerský, brankář Hladký však střelu dokázal výborně vytěsnit. Na druhé straně se Peškovi podařilo přelobovat Fendricha, míč ovšem skončil na břevně. Ani dorážka Sukisa brankou neskončila. V závěru poločasu mohl vstřelit branku Helebrand, proti byl ovšem znovu skvělý Hladký.

Druhý poločas začali aktivněji domácí. Juřenova rána ovšem skončila nad. V 59. minutě se k hlavičce dostal znovu Simerský, trefil ale pouze Hladkého. O pár minut později Ševčík našel na levé straně hřiště volného Potočného, jenž krásnou ranou poslal hosty do vedení. Domácím se ovšem podařilo odpovědět. V 75. minutě po souboji Karafiáta a Smoly odpískal sudí Lerch pokutový kop, ten proměnil Kuzmanovič, i když Hladký si na míč sáhl. Závěr zápasu už moc šancí nepřinesl a když Mikula z voleje v posledních vteřinách vysoko přestřelil, bylo už jasné, že se body budou dělit.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Theft90

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
ondrasch77

2:0 (Kuzmanovič gól)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele