základní část, 27. kolo
07.04.2019 15:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Mladá Boleslav remizovala v Ďolíčku a stále drží jarní neporazitelnost

Mladá Boleslav remizovala v Ďolíčku a stále drží jarní neporazitelnost

Pouze bezgólové remíze mohli přihlížet diváci, kteří při nedělním odpolední dorazili do Ďolíčku sledovat zápas domácí Bohemky proti na jaře neporaženým hostům z Mladé Boleslavi. Pro Haškovi svěřence se jedná o třetí body ze čtyřech posledních zápasů.

Na šance se dlouho čekalo, první vzrušení přišlo až po necelé půlhodině. Jindřišek z voleje vyslal oblouček za domácí obranu. Puškáč sice na míč nedosáhl, brankář Šeda však i tak měl se zkrocením balónu velké problémy.

Větší příležitost se udála po chvíli na opačné straně hřiště. Bucha přijal na vápně Matějovského přihrávku, parádně se otočil a protáhl Fryštáka. K dorážce se dostal ještě Tatajev, z penaltového puntíku ale pálil nad. Gól do kabin mohl po individuální akci vstřelit Přikryl, avšak ani on si na domácího brankáře nepřišel.

Klokani do druhé půle nevstoupili zrovna nejlépe. Nejprve po Krchově zaváhání pálil vedle Matějovský, nedlouho na to těsně minula branku Přikrylova kroucená střela na zadní tyč. Iniciativu poté převzali domácí, Vacek po rohovém kopu pálil nad zpoza vápna, gólem zaváněl i dlouhý závar před Šedou. Ten byl během této pětiminutovky v zápřahu, řádně jej protáhl Vaníček.

Tlak zelenobílých neustával a zhruba patnáct minut před koncem dost možná zachránil hosty před brankou odkopávající Jugas. A jelikož míč v síti neskončil ani po další nepřehledné situaci u Šedovy branky, rozešli se soupeři smírně 0:0.

Pro Mladou Boleslav to znamená udržení šesté pozice, ačkoliv v případě vítězství nad Spartou ji může přeskočit Zlín. Bohemians nadále zůstávají na barážových pozicích, jedenácté místo však mají na dohled.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
eL

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele