základní část, 16. kolo
24.11.2018 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 0:3

Slovácko překvapivě vyhrálo v Ostravě, když Baníku uštědřilo lekci z produktivity. Hostující borci nasázeli postupně tři branky a posunuli se na čtrnácté místo v tabulce.

Domácí vstoupili do zápasu hodně aktivně a hned v první minutě hlavičkoval Fillo pouze těsně vedle hostující svatyně. Na druhé straně dopadl podobně neúspěšně Hofmann. V 8. minutě Baroš našel ve vápně dobře postaveného Granečného, jehož pokus ale dokázala hostující obrana srazit mimo bránu. O čtvrthodinu později se do další šance dostal znovu hostující Hofmann, ten tentokrát nevyzrál na Laštůvku.

Ve 28. minutě se k míči dostal ve vápně J.Šasinka, jenomže přesně zakončit nedokázal. Na druhé straně se v obrovské šanci zjevil Janošek, jenž však trestuhodně branku netrefil. Ani domácí Procházka nedokázal o chvíli později seřídit svá mířila a bránu Trmala minul. Ve 43. minutě přišel šok pro domácí. Navrátil ze strany oslovil centrem Havlíka, který chladnokrevným způsobem překonal Laštůvku. Vzápětí mohlo být vyrovnáno, nicméně ani Holzer prudkou střelou Trmala neohrozil.

V úvodu druhé půle se do šance dostal J.Šašinka, po sklepnutí od Baroše ale pouze orazítkoval tyč hostující brány. Baník se nadále snažil o vyrovnaní, bylo to však Slovácko, které se radovalo z další branky. Na Havlíkův rohový kop si naskočil Daníček, jehož hlavičku Laštůvka perfektním zákrokem vyrazil, ale pouze k osamocenému Reinberkovi, jenž dorazil míč do prázdné brány.

Domácí stále neztráceli naději a snažili se s výsledkem něco udělat, proti střele Granečného ale zasáhl Trmal. V 81. minutě hosté dokázali využít už otevřené ostravské obrany. Havlík unikl po levé straně a předložil míč Kuchtovi, ten už měl pouze lehkou úlohu - 3:0 pro Slovácko. Domácí se snažili o získání alespoň čestného úspěchu, dnes však pro ně byla Trmalova svatyně zakletá.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná jednička 3:0 Granec místo Flajšiho a místo Zia typuju Mešana góly dají Hrubas Kuba Šašinka a Šindelář

Reagovat
ondrasch77

2:0 trefí se Baroš...

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak vám kluci nevím. Jestli byste se radši neměli věnovat nějaké jiné aktivitě.

Reagovat
ondrasch77

Asi jo... , nicméně z výsledku mám radost...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele