základní část, 19. kolo
15.12.2018 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovácko jediným gólem porazilo poslední Duklu

Slovácko opět uspělo doma a přezimuje na jedenáctém místě. Dukla si naopak připsala druhou porážku v řadě a zůstává na posledním místě. Jedinou branku utkání vstřelil hned v úvodu Zajíc.

Domácí se museli vypořádat s absencí pravého obránce Jurošky, kterého zastoupil Šimko. Pražanům zase kromě Tetoura chyběl také střelecký tahoun Djuranović, jehož se v útoku pokusil nahradit Brandner.

Moravané byli blízko již v jedenácté minutě, kdy si Navrátil navedl míč doprostřed a vypálil těsně vedle tyče. Nakonec se diváci v Uherském Hradišti radovali o minutu později. Nejprve brankář Rada vyrazil střelu Daníčka, ovšem následný Divíškův centr se snesl na hlavu Zajíce, který již neměl problém doklepnout míč do sítě. Duklu inkasovaná branka probudila a v 15. minutě musel zasahovat též gólman domácích Trmal, jenž vytěsnil pokus Bredy.

Vzkříšení hostů ale netrvalo dlouho. Ve 28. minutě vypíchl aktivní Divíšek balón a jeho technickou střelu zblokovala obrana soupeře na poslední chvíli na rohový kop. Za dalších pět minut pálil těsně mimo svatyni Pražanů Zajíc. Těsně před přestávkou mohl zvýšit vedení Slovácka Navrátil, k němuž doputoval centr prodloužený Zajícem, ovšem záložník domácích nastřelil jen protihráče.

Po přestávce se Dukla hnala za vyrovnáním a domácí ohrožovala zejména ze standardních situací. Obrana Moravanů však odolala a hosty v podstatě nepustila do žádné větší příležitosti. V nastaveném čase naopak mohl udeřit střídající Kuchta, jenže rada si z jeho pokusem poradil. I tak se závěrečném hvizdu radovali z bodového zisku hráči Slovácka.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

3:0 - tady není o čem. Hráči hrají o přežití zimy až do jara pod Svědíkem

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat
kecipep

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele