29. kolo
19.05.2018 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 1:0

Liberec udolal jedinou brankou Bohemians 1905, ovšem i přesto ztratil veškeré šance na Evropskou ligu. Jedinou branku v jinak nezáživném a hodně bojovném utkání vstřelil po hodině hry Matěj Pulkrab.

Slovan ještě živil šance na Evropskou ligu, ale potřeboval nutně úspěch Sigmy na půdě Spartě a ten se nedostavil. Kolo před koncem HET Ligy tak Slovan ztrácí na páté místo nedostižných šest bodů.

První poločas nepřinesl žádnou vyloženou gólovku. Liberec sehrál s Bohemkou bojovné utkání, které příliš fotbalové krásy nepobralo. Snad jen dva momenty stály za zmínku, nejprve pálil jen do gólmána Bosančič a o několik minut později pálil z přímáku do zdi Jindřišek.

Diváci na stadionu U Nisy doufali v o poznání lepší druhý poločas a dočkali se. Oba celky sáhly ke střídáním, která přeci jenom hru oživila a v 61. minutě byl bezgólový stav prolomen. Na Mikulovu přihrávku před branku si naběhl střelec Matěj Pulkrab a Liberec vedl 1:0. Následně ale utkání zase ztratilo tempo a opět nebyly k vidění žádné větší šance. Holoubkovi svěřenci už těsné vedení udrželi a získali tři body. Bohužel pro ně přišla špatná zpráva ze Sparty, takže ani výhra 1:0 nakonec na Evropskou ligu nestačila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

Zápasy Liberec-Bohemians tak i Mladá Boleslav-Dukla Praha by se nemusely hrát ve stejný čas jako ostatních 6 zápasů v tomto kole.Každému je snad jasné,že zde už o nic podstatného vůbec nejde.Stejně je zajímavé,že v listopadu,prosinci,únoru se ligové zápasy hrají od 19:00 někdy dokonce 20:15 a v květnu od 16:00,což je vlastně za normálního času v 15:00.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ondrasch77

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele