13. kolo
06.11.2016 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

MFK Karviná - 1. FC Slovácko 0:1

Karvinští fotbalisté doma potřetí za sebou nevyhráli a tentokrát podlehli Slovácku nejtěsnějším rozdílem. O jediný zásah se už ve 13. minutě postaral Francis Koné. Utkání jinak nabídlo spoustu šancí, ale činili se brankáři Laštůvka s Hečou.

Laštůvka měl od úvodního hvizdu plné ruce práce. Jako první jej výrazně prověřil Civić, když jeho střelu vyrazil na rohový kop. O chvíli později se zase opřel do míče Havlík a domácí brankář musel znovu zasahovat. Aktivita Slovácka byla po zásluze odměněna ve 13. minutě vedoucí brankou. Šimko našel milimetrově přesnou přihrávkou Francise Koného a ten bez problému uklidil balón do sítě! To domácí ještě netušili, že inkasovali rozhodující branku zápasu. Karviná sice následně přidala, ale výsledkem bylo jen nastřelené břevno v podání Budinského. Následně se strhla ofenzivní přetahovaná a oba brankáři se museli činit. Laštůvka znovu kryl Havlíka a Heča Voltra.

Oba týmy doplácely na špatnou efektivitu, nicméně spokojenější byli po přestávce hosté. Kouč Jozef Weber proto na nic nečekal a hned na začátek druhého poločasu poslal do hry Panáka. A Karviná byla živější a nebezpečnější. Voltr znovu ztroskotal na Hečovi a když už ho překonal, zasáhl na brankové čáře Rada!

Voltr musel mít z Heči pořádný mindrák, neboť si na něj nepřišel ani v 74. minutě, při další slibné příležitosti. Něco podobného platilo i pro Havlíka, s jehož pokusy neměl Laštůvka výraznější problémy. Závěr utkání nabídl klasický obrázek, Karviná spěchala do útoku, zatímco Slovácko nikam nepospíchalo, zdržovalo a jak jen to šlo, kouskovalo hru. A navíc vyčkávalo na vhodný protiútok, ze kterého by zasadilo domácím definitivní KO. V nastavení tomu byl blízko Civić, ale ozvala se tyčka! Poslední šanci měl na kopačce Holík, jenomže balón poslal hodně nad a tím šance domácích na bodový zisk definitivně uhasly.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
eL

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
cepinzcegamy

3:0 ale jsem posera, tak jsem dal za 500,- jen obyčejnej hcp

Reagovat
Kuba94

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele