26. kolo
30.04.2017 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - 1. FC Slovácko 2:2

V boji o Evropskou ligu ztrácejí Teplice, které pouze remizovaly se Slováckem 2:2. Pravdou je, že domácí tahali za kratší konec. Slovácko na Stínadlech dvakrát vedlo, ale Skláři vždy našli odpověď. Ztráta pátých Teplic na čtvrtou Mladou Boleslav tak vzrostla na čtyři body.

Slovácko mělo na Stínadlech fantastický začátek. Už po 120 sekundách dostal do vápna přesný centr Tomáš Zajíc a brankář Grigar poprvé inkasoval. Teplice na nic nečekaly a okamžitě zahájily ofenzivu, vidět byl zejména záložník Hyčka. Další nepříjemnost zasáhla Skláře ve 22. minutě, kdy se zranil Jakub Hora a na plac vyběhl zkušený Jan Vošahlík. Před koncem poločasu byly Teplice nadále aktivnějším týmem a například Kroba dvakrát vychytal Daněk.

Teplice si za svou aktivitu zasloužily vyrovnat a povedlo se jim to až po změně stran. V 53. minutě odcentroval Vošahlík a Martin Fillo rovnou z první propálil brankáře Daňka. Radost Sklářů ale dlouho netrvala. Jen o tři minuty později dostal krásný pas za obranu Navrátil a postup sám na Grigara vyřešil elegantním a efektivním lobem.

Takže se mohlo začít od znovu, v tom smyslu, že Teplice opět potřebovaly útočit, aby srovnaly výsledek. Sám soupeř jim k tomu dopomohl v 70. minutě, kdy byl ve vápně stažen Červenka a sudí Jílek nekompromisně rozhodl o penaltě. Martin Fillo si poradil a znovu srovnal stav, tentokrát na 2:2.

V závěru se domácí snažili zvrátit průběh na svojí stranu a do slibné příležitosti se dostal Vaněček, jenomže Daněk jeho pokus vyrazil. Další změnu skóre už utkání nenabídlo, takže oba týmy si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
kecipep

1:1, už se nám ta dobrá hra musí promítnout v bodech

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně mizerná hra vás dnes k bodu dovedla..ale hráče máte neskutečný prasata...

Reagovat
kecipep

Jo, tentokrat to bylo spatne z nasi strany, nic jsme nemeli. Kazdopadne do nejakych lozenek jsme vas nepousteli, takze nemuzem mluvit o nejakem velkem stesti z nasi strany co se preziti tutovek tyce. Tvrdost mi prisla ok, proste nekteri jezdi na 100%, zadna zakernost.. mozna to z tribun vypada nez v tv. A ozluceno bylo pravem vse, jen Machalik nemusel dostat hned v sedme minute za drzeni zlutou.. respektive ne kazdy hrac v lize by ji videl

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele