20. kolo
15.03.2015 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 1:0

Velmi důležité tři body si ze souboje s pražskými Bohemians 1905 připsal Hradec Králové. Votroci totiž doma zvítězili po jediné brance Davida Vaněčka 1:0 a v tabulce jim patří poslední nesestupové místo. Klíčovým okamžikem se stala neproměněná penalta Josefa Jindříška.

Klokani mohli ze souboje s Hradce vydolovat mnohem víc, než jen těsnou porážku. Přesně po půlhodině hry totiž měli po faulu Rolka na Jarolíma možnost pokutového kopu, avšak Josef Jindřišek branku přestřelil. To byl dost možná klíčový okamžik celého utkání. První poločas sice skončil bez branek, ale na východě Čech se hrál poměrně atraktivní fotbal.

V 54.minutě se Hradci naskytla velká příležitost, ale Vaněček z úhlu nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Na druhé straně zase musel boxovat nebezpečný centr golman Koubek. Po hodině hry zase netrefil branku Mareš a šance hradeckých začaly přibývat. Votroci se nakonec dočkali v 64.minutě, Štípek poslal do vápna jemný centr a David Vaněček hlavou překonal Zlámala - 1:0 pro Votroky.

Bohemians ale měli ještě dost času na nepříznivý vývoj zareagovat a čtvrthodiny před koncem byli skutečně blízko vyrovnání, ovšem Bratanovič trefil jen postaveného obránce. Na opačné straně barikády domácí hrozili z brejků a po jednom takovém musel Zlámal likvidovat šanci Shejbala. Klokani se v závěru snažili seč mohli, ale vyrovnat už nedokázali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
tlaci

2:1

Reagovat
arsavin

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele