20. kolo
16.03.2014 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava 0:0

Hodně důležitý zápas mezi Zbrojovkou Brno a Baníkem Ostrava skončil bezbrankovou remízou. Domácí si tak od hostů udrželi dvoubrankový náskok, ale nadále zůstávají v sestupovém ohrožení. Komňackého svěřenci spadli díky remíze a výhře Bohemians na poslední místo.

Důležitost tohoto zápasu byla patrné na hře obou týmů. Ani jeden nechtěl udělat chybu a tím se dostat pod velký tlak. Vůbec první střelu na bránu vyprodukoval po třinácti minutách domácí Markovič, ale Pavlenka jeho pokus z úhlu v pohodě lapil. Za dalších šest minut měli brněnští pořádnou kliku, dobrá akce zakončená Baránkem skončila na brankové konstrukci! Hosté pořádně ohrozili branku soupeře ještě na konci prvního poločasu. Krmenčík už překonal golmána, ale na brankové čáře odvrátil pohromu Skalák.

I na druhé straně bylo pořádně horko. To už se ale psal úvod druhého poločasu, kdy dělovku Janotky zneškodnil Pavlenka a následná dorážka Zavadila skončila těsně mimo tyče. V další fázi zápasu už šance nepřibývaly, spíše naopak. S přibývajícím časem si oba tábory čím dál více uvědomovaly riziko případné chyby.

V 90. minutě přesto došlo ve vápně Baníku k závaru, chyběla ale koncovka a tak se skóre nepohnulo. Remíza 0:0 v podstatě nic neřeší. Zbrojovka i Baník zůstávají ve velkém sestupovém ohrožení. Hůře jsou na tom Baníkovci, kteří po tomto kole spadli na poslední místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Banik poslednich 10 zápasů 0:6:4 - 6:13 TO JE FAKT STRAŠNÝ !

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby měli hrači dat svuj život do toho zápasu prostě vyhrát musíme

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Kepy_FCB

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

smrt Baníku a sestup 3:0

Reagovat
Lahvac-CZ

smrt Spartě

Reagovat
Lahvac-CZ

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

zápas o sestup by se měl vysílat v tv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele