12. kolo
26.10.2013 17:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:2

Souboj domácí Sigmy Olomouc a Slovácka skončil nerozhodným výsledkem 2:2. Na Andrově stadionu se hrál krásný fotbal. Hanáci měli navrch, ale ve druhém dějství museli dotahovat. Dvěma zásahy se v dresu Slovácka blýskl Milan Kerbr.

Andrův stadion mohl poprvé rozjásat domácí Jan Navrátil. Jeho tutová šance na značce pokutového kopu zůstala nevyužita, Navrátil totiž vůbec netrefil balón. Aktivní Navrátil táhl ofenzívu Sigmy a ta měla další šance. Ordoše na poslední chvíli zastavila obrana Slovácka, ale následný volný přímý kop Housky už zastavit nedokázala. Krásné provedení znamenalo vedení Hanáků 1:0. Olomouc měla dobře rozehrané utkání a nadále hýřila aktivitou. Slovácko začalo zlobit až po půlhodině hry a nutno zdůraznit, že pořádně. Valentův přesný rohový kop skončil na hlavě Kerbra a bylo srovnáno. Milan Kerbr byl o dvě minuty později i u druhé branky hostí. Přesnou přihrávku mu tentokrát poslal Reinberk a Slovácko během dvou minut otočilo výsledek zápasu!

Olomouc chtěla do poločasu vyrovnat, měla šance, ale těsně před konečným hvizdem mohla také inkasovat. Znovu nepříjemně potrápil defenzívu Hanáků Milan Kerbr. Jeho dělovku zastavil až brankář Blaha.

Rovněž začátek druhého poločasu patřil Olomouci. Vepřek z úhlu netrefil branku a těsně vedle mířil i Navrátil. V 55. minutě už to bylo 2:2. Houska adresoval Ordošovi na milimetr přesnou přihrávku a domácí útočník nezaváhal - 2:2. Na Andrově stadionu se hrál velmi dobrý fotbal. Olomouc byla lepší, více hrozila, ale ani Slovácko se nenechalo zahanbit. Nicméně postupem času přeci jenom aktivita upadala a oba týmy jakoby se spokojily s bodem. Pravda je taková, že pro Olomouc je remíza 2:2 ztrátou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tezky zapas...smrdi to remizou....tip X...1:1

Reagovat
mario23

za remíztu

Reagovat
mario23

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele